:86::86::86::86::86::86: aaa hiç düşmem beeeen görülmüş şey değil
:86::86::86::86::86::86: aaa hiç düşmem beeeen görülmüş şey değil
amiiiiiiiiiiin sağol canım
valla şükür yeterim rahatladım valla :)))))))))))))9 inşallah hepimiz için herşey çok güzel olsun
görüşürüz canımbenim
teyzesi biz seni mevlüte istiyorduk ama hamişsin ma olsun 3 ayını çıkarır çıkarmaz bekliyoruz seni bak beykoza geldin dcektim görüşelim ama orası çok uzak diye bişi demedim ama 2-3 ayı bi bitir sözün var geleceksin :))))))))))) bu arada pearl da söz verdi ama onu göremiyom((((((((
tamam canım mesajını aldım teşekkürler
o kokudan bol miktarda bende de var :)))tabi tabi 1 gün ara ile düşmüştük yanlış hatırlamıyosam bide ikimizde birbirimizden beteriz :))))))) he he nese ben kaçim benim kız gene babasının kokusunu aldı yemek yencekya ıh ıh diyip duruyo :)))))) hepinize kızımdan ayrı ayrı süt kokulu tabi yanında birazda kusmuk kokusu ile kocamaaaaaaan öücükler :))))))))))
ya tamam yaaa düşmeyiz dikkatli olcaz söz..ya kızım ne düşmesi yaaa dikatli olun
gerekirse bastonla dolaşın ama yeğencikleri iyi taşıyınn
amiiiiiiiiiiin sağol canım
valla şükür yeterim rahatladım valla :)))))))))))))9 inşallah hepimiz için herşey çok güzel olsun
görüşürüz canımbenim
teyzesi biz seni mevlüte istiyorduk ama hamişsin ma olsun 3 ayını çıkarır çıkarmaz bekliyoruz seni bak beykoza geldin dcektim görüşelim ama orası çok uzak diye bişi demedim ama 2-3 ayı bi bitir sözün var geleceksin :))))))))))) bu arada pearl da söz verdi ama onu göremiyom((((((((
tamam canım mesajını aldım teşekkürler
he he kışın düşmüştük kız onu diyon yiğenlerin iyi merak etme :)))))))))))ya kızım ne düşmesi yaaa dikatli olun
gerekirse bastonla dolaşın ama yeğencikleri iyi taşıyınn
tamam işte ikimiz beraber geliriz bir ctesi.. o pek girmiyor ama iyi şükür ctesi birlikteydik her konuştuğumuzda soruyor seni..
o kokudan bol miktarda bende de var :)))
ya tamam yaaa düşmeyiz dikkatli olcaz söz..
he he kışın düşmüştük kız onu diyon yiğenlerin iyi merak etme :)))))))))))
ay send eçok slm söle canım benim ya özleddim onuda valla bayağı oldu konuşmayalı ne garip hiç görmedim kadını ama hep aklımda ay hadi kaçtım ben
benden kortutnuz değilmiii
kızlar şaka bir tarafa dikatli olun artık sizler iki hayattan candan sorumlusunuz
dur kız benimki daha bişey sayılmaz bakalım az büyüsün az hissedeyim varlığını.. sanki yokmuş gibi geliyor şimdi bana, rüyaymış uyanınca bitecekmiş gibi..
seninki daha mercimek bakliyat torbası olsunnnn
hem sen neden oğlanı küçümsüyorsun dün senin mideni alt üst ettimi yediklerini çıkatırmadımı işte oaradaaaaaaa sana kendini göstermek için daha ne yapsın yeğenim
nurcan canım gözün aydın dualarımızın karşılığı bunlar hakkaten..slm kızlar kızımla sağlık ocağına gittik hemşire sağlık bakkanlığndan testle ilgili haber gelmedi dedi aramadılarsa temizdir zaten bizi aralarsa haber veririz ama şimdiye belli olmuştur bi sorun olsa ararlardı dedi :))))))))))
bananeeeee bananeeeecanım ben bı sıteden alıyorum toplu olarak 10 lıraya fılan gelıo yada 15 tam hatırlayamdım eger aldığın kıtapların toplam fıyatı 20 lr yı gecerse kargo parasoda vermıosun lısteyı verıyolar ben sana özelden yollayayım hemen lınkı bak ordan siparıs ver o fıyata 3 kıtap alırsın tatlım:))))
yeterrr hala burdasın kitap linkini banada mesaj atarmısın ayy kimse duymuyor sesimi ofss
yeterrr hala burdasın kitap linkini banada mesaj atarmısın ayy kimse duymuyor sesimi ofss
ben yeterin bana gönderdiği şekilde gönderdim...ama 10 dk dolsun tekrar göndereyeyim
gönderdim canım..işim vardı da ondan görmedim
sagol arkadaşım ben mail attım cevap bekliyorum. çok teşşekkürlerryanlız sen linki tekrar gönder müsaitsen ben like tıkladım acılmadı bende mail attım bakalım dogrumu yapmışım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?