Geleceksin biliyorum bebeğim

:86::86::86::86::86::86: aaa hiç düşmem beeeen görülmüş şey değil

tabi tabi 1 gün ara ile düşmüştük yanlış hatırlamıyosam bide ikimizde birbirimizden beteriz :))))))) he he nese ben kaçim benim kız gene babasının kokusunu aldı yemek yencekya ıh ıh diyip duruyo :)))))) hepinize kızımdan ayrı ayrı süt kokulu tabi yanında birazda kusmuk kokusu ile kocamaaaaaaan öücükler :))))))))))

tamam işte ikimiz beraber geliriz bir ctesi.. o pek girmiyor ama iyi şükür ctesi birlikteydik her konuştuğumuzda soruyor seni..

o kokudan bol miktarda bende de var :)))
ya kızım ne düşmesi yaaa dikatli olun
gerekirse bastonla dolaşın ama yeğencikleri iyi taşıyınn
ya tamam yaaa düşmeyiz dikkatli olcaz söz..

tamam canım mesajını aldım teşekkürler

ohhhhhh içimiz rahatladı canımmmmm
nazemir rica ederimm

ya kızım ne düşmesi yaaa dikatli olun
gerekirse bastonla dolaşın ama yeğencikleri iyi taşıyınn
he he kışın düşmüştük kız onu diyon yiğenlerin iyi merak etme :)))))))))))
tamam işte ikimiz beraber geliriz bir ctesi.. o pek girmiyor ama iyi şükür ctesi birlikteydik her konuştuğumuzda soruyor seni..

ay send eçok slm söle canım benim ya özleddim onuda valla bayağı oldu konuşmayalı ne garip hiç görmedim kadını ama hep aklımda ay hadi kaçtım ben

benden kortutnuz değilmiii
kızlar şaka bir tarafa dikatli olun artık sizler iki hayattan candan sorumlusunuz

benden kortutnuz değilmiii
kızlar şaka bir tarafa dikatli olun artık sizler iki hayattan candan sorumlusunuz

dur kız benimki daha bişey sayılmaz bakalım az büyüsün az hissedeyim varlığını.. sanki yokmuş gibi geliyor şimdi bana, rüyaymış uyanınca bitecekmiş gibi..

dur kız benimki daha bişey sayılmaz bakalım az büyüsün az hissedeyim varlığını.. sanki yokmuş gibi geliyor şimdi bana, rüyaymış uyanınca bitecekmiş gibi..

seninki daha mercimek bakliyat torbası olsunnnn
hem sen neden oğlanı küçümsüyorsun dün senin mideni alt üst ettimi yediklerini çıkatırmadımı işte oaradaaaaaaa sana kendini göstermek için daha ne yapsın yeğenim

belkim de kız belkim de kız ne biliyonuz... kocam kız diyo..
ay adam diyoki şimdi onun sigortası doldu yaşı bekliyor zaten doğrudürüst para da almıyor pek, bakıcıya para verceğimize ben istifa ederim bakarım kızıma koyarım arabaya parka götürürüm evde emekliliğimi beklerim diyo.. valla geçinebilirsek benim de kafama yattı bu fikir :)))

nurcan gönderdim ama ben daha bakmadım nasıl oluyor diye ..aklım gezmede kendimi dışarlara atmak istiyorum

nurcan canım gözün aydın dualarımızın karşılığı bunlar hakkaten..
bananeeeee bananeeee bendee bendee istiyorum kitap okumaya bayılıyorum bi sürü kitap var bitti yenileri lazım banada ayy yeteerrin işi varmış nazemir sende bana yollasan olur mu canım ya

ben yeterin bana gönderdiği şekilde gönderdim...ama 10 dk dolsun tekrar göndereyeyim

gönderdim canım..işim vardı da ondan görmedim

sagol arkadaşım ben mail attım cevap bekliyorum. çok teşşekkürlerr yanlız sen linki tekrar gönder müsaitsen ben like tıkladım acılmadı bende mail attım bakalım dogrumu yapmışım ..

Son düzenleme:

berencim merhaba
doğru yapmıssın canım mail atıyorsun mehmet bey size bütün kitap listelerını fıyatlarıyla özetlerıyle gonderıyor..sızde ıcınden seçip yenıden mail atıyorsunuz adres tlf yazıp..ödemeyi yapacağınız hesapda gönderilen kitap listesının en ustunde oluyor cok acilse mail olarak yollayayım ben sana.bana yollananlardan hemen yazarsın sunları sunları ıstıyorum dıye mail adresın varsa yollayabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…