yok kızz bu 2 gün böyle oldu sadecemaşallah pek yoğunuz böyle yoğunluğa can kurban ALLAH bozmasın
Allah bozmasın canım benim hep böle ol inşallah :))))))
oh oh karıya bak gez hep sen :))))))))
evet yarın cimcimeyi görcensen nese gelir gelmez eve bize yazarsın artık :)))))))))
normalde kanunen var ama eğerki ordakiler iş var gitme dediğinde eşim yok ben giderim kanuni hakkım derse bundan sonra canına okurlar onun yani kanun pek işlemiyo şimdi 3 günü istese zorla alır ama bundan sonra hem bütün yükü eşimin sırtına bindirirler hemde bütün izinlerimizi kötü zamana denk getirirler gıcıklık olsun diye o yüzden ses çıkaramıyosun inşallah verirler aslında ayın 20 si uma günü ama işte hafta sonuda iş olcakmışşya o kötü aslında zaten doğumum izin zamanına geliyo ay çok karışık biyere memurluğa geçebilseydi rahatlardık biraz((
ay canım kıyamam sana eşin zaten memur degil mi ? sıkma canını allah büyük belki bi süpriz olur. bende aynı sorunları yaşıyorum haklısın kızlar eşimin izin hakkı var. ama işler yoğun yerine kim bakacak diye izin vermiyorlar.yasal hakkı tabe ama hakkını kullansa sonrasında ardı arkası kesilmeyen gıcıklıklar yaparlar. gecen ay yanlız gittim hastaneyebu yüzden çok sinir oldum ama ne yaparsın birinin çalışması lazım eee bu görevde çekirdek hatta iki kişilik ailemizde eşime düşüyor. canları sagolsun ne diyelim ki
her gittiğim öyle diyor iyi bir dr bulup ameliyat olmam gerek sanırım artık iğne yemek istemiyorum çünkü ayrıca ilgilendiğin için çok teşekkür edermcanım korkma bademcik ameliyatı çok zor bir ameliyat değil.kolayca atlatırsın dr mutlaka dediyse vardır bişi ama eger güvenmiyorsan doktoruna tavsiyem başka bir doktora daha görün geçmiş olsun canım üzülme allah büyük
sağolasın nazemircim sende dikkat et kendine canım iklimler değiştikçe olan bize oluyor neyseki bu günümüzede şükürler olsunsen gündüzleri girmezdin ... geçmiş olsun benimde 2 gündür boğazım ağrıyor bi üşüyorum bi ateş basıyor bende akşam ballı bol limonlu limonata yaptım iyi geldi bugün daha iyiyim
teşekkürler herzamancım,evet basit bir ameliyat ama aldırınca daha kötü oluyor diyenler olunca cesaret edemiyorum,bende hep düşünüyorum hamis filan olsam ne yaparım diye bir tuttumu iğnesiz kalkamıyorum çünkücnm çook geççmiş olsun
ama bademcik ameliyatı çok basitbi ameliyat korkma hiç
bebiş olursa daha zor olur he korkma
pembecim çok çok geçmişler olsun haberi gördümde rabbim korumuş herkesi en azından ölü yok eşinede rabbim acil şifalar versin benim eşiminde bacağında var platin iyi bir nekahat dönemi geçirirse çabucak iyileşir allahın izniyle...selam arkadaşlarım yeni yerimiz hayırlı olsun inşallah ben pek güzel haber yazamayacağım benim eşim trafik kazası geçirdi pazar günü Allah kimseye yaşatmasın böyle acı çok kötü iki gün geçirdik sadece sağ kolu kırıldı dün amaliyat oldu platin taktılar koluna şimdi hastahanede eğer merak edipte bakmak isterseniz mudanya gentr de fotorafları var benim eşim kırmızı arabadaymış adı taner kusura bakmayın canınızı sıkcam biraz ama derdimi paylaşmak istedim arkadaşlarım olduğunuz için ben bugün eve geldim bi yazayım dedim nurcanım senin duanı bu akşam okuyacam yazarsın canım
sağolasın nurcanım hangi dra gittiysem alınmalı diyor artık görevini yapmıyormuş sadece sana zarar veriyor dedi son gittiğim dr ameliyatsız bir çözüm yolu yokmu dedim amerikaya bile gitsen oradakiler bile alınmalı der diyor iyice bir iyileşiyim aldıracam sanırımbu arada ceylincim ben sana yazdım sanıyorum ama yazmamışım çok geçmiş olsun ngülüm rabbim acil şifa versin ama bence bir doktora daha görün bademcik alındımı işler daha zor oluyor
canım evde durmak çok sıkıcı oluyor çoğu zaman özellikle çevrende aile ve arkadaşın fazla yoksa bende bu aralar çalışmayı düşünüyorum eşim önceden ne gereği var derdi ama şimdi pek müdahele etmiyecek gibi tam bir işe başvuracam rahatsızlanıyorum neyse vardır bundada bir hikmetofss yhaa azcık canım sıkıldı sizlerle paylaşayım dedim. :18: :18: anlatırsam birazcık rahatlarmışım gibi geliyo bana. bugün eşime evde yanlızım , sıkılıyorum ister istemezde psikolojim etkileniyor bir iş bulup çalışsam dedim.. hem cocuk konusunu daha az düşünme fırsatım olur hem ev ekonomisine katkım olur dedim. ama nafile ben daha çalışayım derdemez. olmaz dedi. konuştum anlattım ama yooook ikna edemedim. bütün gün evde oturum onu bekleyecem ne kadar bencilce. ihtiyacımız yok ama benim uğraşa ihtiyacım var. bahar geldi evde kös kös oturu düşmek istemiyorum.kabul etmeyeceğini tahmin ediyordum ama şansımı denemek istedim aaahh bu erkekler..
tebrikler canım hamilesin demekslm kızlar.bu ay adetım 4-6 gun gectı.benım yumurtam 17 yada 19. gun catlar ve 25 yada 27. gunde adet olurum.ama dun 31. gunumdu ve gelmeyınce test yaptım ıdrarda ıkısıde pozıtıf cıktı.sonra hastanede kan verdım.132.8 cıktı.31. gune gore sonuc nasıl dusuk mu?yarın yıne yaptrcam ama inşallah hamılelık vardr.hıc belırtım yok ne kasıkta ne goguste ne akıntım hıcbısı yok.adet sancım bıle yok.sadece gelmeyen adet ve 132 kan sonucu.bılenler lutfen yardım.yaaa hala sevınemıyorum bıle ya bebek yoksa dıye.
ofss yhaa azcık canım sıkıldı sizlerle paylaşayım dedim. :18: :18: anlatırsam birazcık rahatlarmışım gibi geliyo bana. bugün eşime evde yanlızım , sıkılıyorum ister istemezde psikolojim etkileniyor bir iş bulup çalışsam dedim.. hem cocuk konusunu daha az düşünme fırsatım olur hem ev ekonomisine katkım olur dedim. ama nafile ben daha çalışayım derdemez. olmaz dedi. konuştum anlattım ama yooook ikna edemedim. bütün gün evde oturum onu bekleyecem ne kadar bencilce. ihtiyacımız yok ama benim uğraşa ihtiyacım var. bahar geldi evde kös kös oturu düşmek istemiyorum.kabul etmeyeceğini tahmin ediyordum ama şansımı denemek istedim aaahh bu erkekler..
slm kızlar.bu ay adetım 4-6 gun gectı.benım yumurtam 17 yada 19. gun catlar ve 25 yada 27. gunde adet olurum.ama dun 31. gunumdu ve gelmeyınce test yaptım ıdrarda ıkısıde pozıtıf cıktı.sonra hastanede kan verdım.132.8 cıktı.31. gune gore sonuc nasıl dusuk mu?yarın yıne yaptrcam ama inşallah hamılelık vardr.hıc belırtım yok ne kasıkta ne goguste ne akıntım hıcbısı yok.adet sancım bıle yok.sadece gelmeyen adet ve 132 kan sonucu.bılenler lutfen yardım.yaaa hala sevınemıyorum bıle ya bebek yoksa dıye.
slm kızlar.bu ay adetım 4-6 gun gectı.benım yumurtam 17 yada 19. gun catlar ve 25 yada 27. gunde adet olurum.ama dun 31. gunumdu ve gelmeyınce test yaptım ıdrarda ıkısıde pozıtıf cıktı.sonra hastanede kan verdım.132.8 cıktı.31. gune gore sonuc nasıl dusuk mu?yarın yıne yaptrcam ama inşallah hamılelık vardr.hıc belırtım yok ne kasıkta ne goguste ne akıntım hıcbısı yok.adet sancım bıle yok.sadece gelmeyen adet ve 132 kan sonucu.bılenler lutfen yardım.yaaa hala sevınemıyorum bıle ya bebek yoksa dıye.
diğer topikteki kızlara ceza vermiştim ama bitti cezalarııııı
aynı fabrika bence :))))))))nuracanım bu erkeleri bir fabrika üretmiş valla hepsi aynı bununların
evet canım biraz ara vermek iyi gelecek sana ve bebişinede inşşşşşş sen kendini hazır hisedince bebişte daha kolay gelecek inşş
hoş geldinnnn
olsun kı sen nezaman müsaitsen yaz bize seni değil kızımızı merak ediyoz biz sana kocişin bakar:)))))))yok kızz bu 2 gün böyle oldu sadece
yoksa biliyonuz topiği boş bırakmıyorum hep netteyim dolayısıyla evdeyim...
evet cnm....dün gidecektim yokmuş..perşembe varmış yarın gidicem bakalım
yarın sabah erken çıkıcaz kociş vazgeçerse ve dr nöbetçi ise yarın akşam dönüşte uğrarız dr amcaya bakalım duruma göre..bu arada benim yarın eve gelemem gece 12 yi bulur ..
ay bende her hastaneye gidişimde tektim eşim bitek sperm vermeye geldi onun dışında hiç gelemediay canım kıyamam sana eşin zaten memur degil mi ? sıkma canını allah büyük belki bi süpriz olur. bende aynı sorunları yaşıyorum haklısın kızlar eşimin izin hakkı var. ama işler yoğun yerine kim bakacak diye izin vermiyorlar.yasal hakkı tabe ama hakkını kullansa sonrasında ardı arkası kesilmeyen gıcıklıklar yaparlar. gecen ay yanlız gittim hastaneyebu yüzden çok sinir oldum ama ne yaparsın birinin çalışması lazım eee bu görevde çekirdek hatta iki kişilik ailemizde eşime düşüyor. canları sagolsun ne diyelim ki
canım benim eşimde mesleğim olmasına rağmen izin vermiyor bende kurslara gitmiştim ilk gebeliğimdeofss yhaa azcık canım sıkıldı sizlerle paylaşayım dedim. :18: :18: anlatırsam birazcık rahatlarmışım gibi geliyo bana. bugün eşime evde yanlızım , sıkılıyorum ister istemezde psikolojim etkileniyor bir iş bulup çalışsam dedim.. hem cocuk konusunu daha az düşünme fırsatım olur hem ev ekonomisine katkım olur dedim. ama nafile ben daha çalışayım derdemez. olmaz dedi. konuştum anlattım ama yooook ikna edemedim. bütün gün evde oturum onu bekleyecem ne kadar bencilce. ihtiyacımız yok ama benim uğraşa ihtiyacım var. bahar geldi evde kös kös oturu düşmek istemiyorum.kabul etmeyeceğini tahmin ediyordum ama şansımı denemek istedim aaahh bu erkekler..
kız daha ne olacak bebişin seninle hadi gözün aydın rabbim kucaağına almayı nasip etsin bize yaz mutlaka yineslm kızlar.bu ay adetım 4-6 gun gectı.benım yumurtam 17 yada 19. gun catlar ve 25 yada 27. gunde adet olurum.ama dun 31. gunumdu ve gelmeyınce test yaptım ıdrarda ıkısıde pozıtıf cıktı.sonra hastanede kan verdım.132.8 cıktı.31. gune gore sonuc nasıl dusuk mu?yarın yıne yaptrcam ama inşallah hamılelık vardr.hıc belırtım yok ne kasıkta ne goguste ne akıntım hıcbısı yok.adet sancım bıle yok.sadece gelmeyen adet ve 132 kan sonucu.bılenler lutfen yardım.yaaa hala sevınemıyorum bıle ya bebek yoksa dıye.
canım madem görevini hiç görmüyor aldırt ozaman tabiki boşuna çekmeye değmezher gittiğim öyle diyor iyi bir dr bulup ameliyat olmam gerek sanırım artık iğne yemek istemiyorum çünkü ayrıca ilgilendiğin için çok teşekkür ederm
sağolasın nazemircim sende dikkat et kendine canım iklimler değiştikçe olan bize oluyor neyseki bu günümüzede şükürler olsun
teşekkürler herzamancım,evet basit bir ameliyat ama aldırınca daha kötü oluyor diyenler olunca cesaret edemiyorum,bende hep düşünüyorum hamis filan olsam ne yaparım diye bir tuttumu iğnesiz kalkamıyorum çünkü
pembecim çok çok geçmişler olsun haberi gördümde rabbim korumuş herkesi en azından ölü yok eşinede rabbim acil şifalar versin benim eşiminde bacağında var platin iyi bir nekahat dönemi geçirirse çabucak iyileşir allahın izniyle...
sağolasın nurcanım hangi dra gittiysem alınmalı diyor artık görevini yapmıyormuş sadece sana zarar veriyor dedi son gittiğim dr ameliyatsız bir çözüm yolu yokmu dedim amerikaya bile gitsen oradakiler bile alınmalı der diyor iyice bir iyileşiyim aldıracam sanırım
Alah kabul esin canım bitek yasemin ve my flowers kaldı okıcağın sanırım onlarıda ister adetinden sonra ister şimdi oku ama okuduğunu bana bildir not alimben herzaman seninle nin duasını okudum ALLAH hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağına alıp hayırlısı ile büyütmek nasip etsin
merabalar kızlar;
şimdi meryem suresi banu dahil (ben daha okumadım banununkini) 7 tane mi okuycaz.ben yarın laparoskopi olucam.sanırım sonrasında biraz kanamam olucak.dağıtıyım başkalarına okuturum ben olurmu? (kanamam olmazsa dönünce bende okurum)giremiycem yarın ve sonraki günler raporluyum dersim yok.ankara'ya gidiyorum.rica etsem sırasıyla okunacak arkadaşların ismini yazar mısınız? ben o niyetle millete dağıtırım canlarım.
banada dua edin korkuyorum ama yinede belli etmiyorum.napalım hayırlısı olsun.
canım 6 arkadaş var isimleri
BANU
İLKNUR
HAVVA
DUYGU
YASEMİN
MYFLOWERS bu arkadaşın adını bilmiyorum yazmadı nick ile okursun canım
rabbim yarın içinyardımcın olsun canım
diğer topikteki kızlara ceza vermiştim ama bitti cezalarııııı
aynı fabrika bence :))))))))
olsun kı sen nezaman müsaitsen yaz bize seni değil kızımızı merak ediyoz biz sana kocişin bakar:)))))))
ay bende her hastaneye gidişimde tektim eşim bitek sperm vermeye geldi onun dışında hiç gelemedi
canım benim eşimde mesleğim olmasına rağmen izin vermiyor bende kurslara gitmiştim ilk gebeliğimde
kız daha ne olacak bebişin seninle hadi gözün aydın rabbim kucaağına almayı nasip etsin bize yaz mutlaka yine
canım madem görevini hiç görmüyor aldırt ozaman tabiki boşuna çekmeye değmez
Alah kabul esin canım bitek yasemin ve my flowers kaldı okıcağın sanırım onlarıda ister adetinden sonra ister şimdi oku ama okuduğunu bana bildir not alim
canım 6 arkadaş var isimleri
BANU
İLKNUR
HAVVA
DUYGU
YASEMİN
MYFLOWERS bu arkadaşın adını bilmiyorum yazmadı nick ile okursun canım
rabbim yarın içinyardımcın olsun canım
tamam isimleri aldım. bana hepsine okundu yazabilirsin.okurum veya okuturum birilerine merak etmeyin siz.kızlar dua edin banada çıkıyorum şimdi iyi akşamlar.
ben herzaman seninle nin duasını okudum ALLAH hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağına alıp hayırlısı ile büyütmek nasip etsin
Allah kabul etsin canım okundu yazıyorum Allah yardımcın olsun canımdiğer topikteki kızlara ceza vermiştim ama bitti cezalarııııı
aynı fabrika bence :))))))))
olsun kı sen nezaman müsaitsen yaz bize seni değil kızımızı merak ediyoz biz sana kocişin bakar:)))))))
tamam isimleri aldım. bana hepsine okundu yazabilirsin.okurum veya okuturum birilerine merak etmeyin siz.kızlar dua edin banada çıkıyorum şimdi iyi akşamlar.
sğl cnm Allah kabul etsin...
kızlar ben bugün gündeydim
bana herkes aa ne kadar şişmişsin dedi bende evet 15 gündür iyi kilo aldım heralde ee byüyoruz diye cvp verdim..ama bugün kızım kendini öyle şişirmiştiki, ben bile anlamadım bu göbüş benimmi diye,günde yedimde yedim yedimde yedim ee ben şişmeyecemde kim şişecek...kızlar acil tel geldi kocişten ben foruma gidiom..
kız artık arada şişer arada iner kızın yukarı toplanmıştır şişmiştir sonra iner aşapıya gene kğçğlğr beni bazen gören inanmıyo hamiş olduğuma bazende hemencecik farkediyolar mesela 2 gğndğr aşşağıda karnım hiç yok gibi dün hastaanede heöşire in eyapıcak sen haamilemisin dedi ineyi görünce bu gebelere yapılıyo ded,i bugünde mağazada bi kız tişörtümü beğendi nrden aldın dedi önünde bebiş olan tişörtlerden dedim bu hamile tişörtü aaaaaaaa hamile misin diyo ddedim doğuruyom ne hamilesi :)))))))))) he he ama bazende millet hemncecilk anlıyo nekadar büyük karnın diyo
oh oh kız keşke yarın gitseydin buluşur bi kahve içerdik he he nese sen bugün gez bende yarın :))))))))
Allah kabul etsin canım okundu yazıyorum Allah yardımcın olsun canım
kız artık arada şişer arada iner kızın yukarı toplanmıştır şişmiştir sonra iner aşapıya gene kğçğlğr beni bazen gören inanmıyo hamiş olduğuma bazende hemencecik farkediyolar mesela 2 gğndğr aşşağıda karnım hiç yok gibi dün hastaanede heöşire in eyapıcak sen haamilemisin dedi ineyi görünce bu gebelere yapılıyo ded,i bugünde mağazada bi kız tişörtümü beğendi nrden aldın dedi önünde bebiş olan tişörtlerden dedim bu hamile tişörtü aaaaaaaa hamile misin diyo ddedim doğuruyom ne hamilesi :)))))))))) he he ama bazende millet hemncecilk anlıyo nekadar büyük karnın diyo
oh oh kız keşke yarın gitseydin buluşur bi kahve içerdik he he nese sen bugün gez bende yarın :))))))))
kız senin artık son zamanların iyice şişmen lazım gııı
seni görenler hamilemi diye şaşırıyo öylemi ayy inanamıyorum...
benim daha şimdiden bile o kadar ciddi belliki...
geldik forumdan kızlar...
bebişime ve kendime cici aldım..
kız senin artık son zamanların iyice şişmen lazım gııı
seni görenler hamilemi diye şaşırıyo öylemi ayy inanamıyorum...
benim daha şimdiden bile o kadar ciddi belliki...
geldik forumdan kızlar...
bebişime ve kendime cici aldım..
ay yok ya valla öle ahım şahım bi göbeğim yok ama benim oğlumdada göbeğim çok değildi sanırım iç karnım geniş :)))))))))
sen kaç aylıksın şimdi kaç kilo aldın cAanım benim
ay paylaş şu cicilerii artık hiç göstermiyon hep alıyon bizde görek ne aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?