Geleceksin biliyorum bebeğim

maşallah pek yoğunuz böyle yoğunluğa can kurban ALLAH bozmasın
yok kızz bu 2 gün böyle oldu sadece
yoksa biliyonuz topiği boş bırakmıyorum hep netteyim dolayısıyla evdeyim...
Allah bozmasın canım benim hep böle ol inşallah :))))))

oh oh karıya bak gez hep sen :))))))))
evet yarın cimcimeyi görcensen nese gelir gelmez eve bize yazarsın artık :)))))))))

evet cnm....dün gidecektim yokmuş..perşembe varmış yarın gidicem bakalım
yarın sabah erken çıkıcaz kociş vazgeçerse ve dr nöbetçi ise yarın akşam dönüşte uğrarız dr amcaya bakalım duruma göre..bu arada benim yarın eve gelemem gece 12 yi bulur ..

Son düzenleme:
ofss yhaa azcık canım sıkıldı sizlerle paylaşayım dedim. :18: :18: anlatırsam birazcık rahatlarmışım gibi geliyo bana. bugün eşime evde yanlızım , sıkılıyorum ister istemezde psikolojim etkileniyor bir iş bulup çalışsam dedim.. hem cocuk konusunu daha az düşünme fırsatım olur hem ev ekonomisine katkım olur dedim. ama nafile ben daha çalışayım derdemez. olmaz dedi. konuştum anlattım ama yooook ikna edemedim. bütün gün evde oturum onu bekleyecem ne kadar bencilce. ihtiyacımız yok ama benim uğraşa ihtiyacım var. bahar geldi evde kös kös oturu düşmek istemiyorum. kabul etmeyeceğini tahmin ediyordum ama şansımı denemek istedim aaahh bu erkekler..

Son düzenleme:
slm kızlar.bu ay adetım 4-6 gun gectı.benım yumurtam 17 yada 19. gun catlar ve 25 yada 27. gunde adet olurum.ama dun 31. gunumdu ve gelmeyınce test yaptım ıdrarda ıkısıde pozıtıf cıktı.sonra hastanede kan verdım.132.8 cıktı.31. gune gore sonuc nasıl dusuk mu?yarın yıne yaptrcam ama inşallah hamılelık vardr.hıc belırtım yok ne kasıkta ne goguste ne akıntım hıcbısı yok.adet sancım bıle yok.sadece gelmeyen adet ve 132 kan sonucu.bılenler lutfen yardım.yaaa hala sevınemıyorum bıle ya bebek yoksa dıye.

her gittiğim öyle diyor iyi bir dr bulup ameliyat olmam gerek sanırım artık iğne yemek istemiyorum çünkü ayrıca ilgilendiğin için çok teşekkür ederm
sen gündüzleri girmezdin ... geçmiş olsun benimde 2 gündür boğazım ağrıyor bi üşüyorum bi ateş basıyor bende akşam ballı bol limonlu limonata yaptım iyi geldi bugün daha iyiyim
sağolasın nazemircim sende dikkat et kendine canım iklimler değiştikçe olan bize oluyor neyseki bu günümüzede şükürler olsun
cnm çook geççmiş olsun
ama bademcik ameliyatı çok basitbi ameliyat korkma hiç
bebiş olursa daha zor olur he korkma
teşekkürler herzamancım,evet basit bir ameliyat ama aldırınca daha kötü oluyor diyenler olunca cesaret edemiyorum,bende hep düşünüyorum hamis filan olsam ne yaparım diye bir tuttumu iğnesiz kalkamıyorum çünkü
pembecim çok çok geçmişler olsun haberi gördümde rabbim korumuş herkesi en azından ölü yok eşinede rabbim acil şifalar versin benim eşiminde bacağında var platin iyi bir nekahat dönemi geçirirse çabucak iyileşir allahın izniyle...
bu arada ceylincim ben sana yazdım sanıyorum ama yazmamışım çok geçmiş olsun ngülüm rabbim acil şifa versin ama bence bir doktora daha görün bademcik alındımı işler daha zor oluyor
sağolasın nurcanım hangi dra gittiysem alınmalı diyor artık görevini yapmıyormuş sadece sana zarar veriyor dedi son gittiğim dr ameliyatsız bir çözüm yolu yokmu dedim amerikaya bile gitsen oradakiler bile alınmalı der diyor iyice bir iyileşiyim aldıracam sanırım

canım evde durmak çok sıkıcı oluyor çoğu zaman özellikle çevrende aile ve arkadaşın fazla yoksa bende bu aralar çalışmayı düşünüyorum eşim önceden ne gereği var derdi ama şimdi pek müdahele etmiyecek gibi tam bir işe başvuracam rahatsızlanıyorum neyse vardır bundada bir hikmet
eğerki eşin çalışmana izin vermiyorsa kendine hobi amaçlı kurslara başvurabilirsin ismek var çeşitli kursları var ama yaz sezonunda kurs vermiyorlar sanırım yinede kendini meşgul edecek şeyler yapabilirsin canım

tebrikler canım hamilesin demek ben seni hatırlıyorum eşinde dna kırıklığı vardı tedavi görüyordunuz ne güzel şimdi hamissin hemde doğal yolla,
bence değerin çok iyi rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım çok sevindim inanki

Çalışsan ayrı dert çalışmasan ayrı valla... Ben de bazen o kadar bunalıyorum ki keşke ihtiyacımız olmasa da çalışmasam diyorum ama çalışmasam da eminim sıkılıyorum derim.. Kadın milletini mutlu etmek mümkün değil galiba :)))
Haklısın bütün gün evde oturmak da zor ama sen de bunu güzel taraflarını düşün, mesela bebeğin olduğunda onu kimselere bırakmak zorunda kalmayacaksın büyürken yanında olacaksın, oysa çalışsan onun en güzel zamanlarını kaçırırsın.. Evdeyken kendini oyalayacak birşeyler bul, el sanatları kurslarınai yabanccı dil kurslarına falan git sıkılmazsın canım..

canım neden sevinemiyorsun kiii hadi gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin..

benim bildiğim kadarıyla değerin iyi yarında kan verecekmişin değerin katlanırsa zaten şüphe etmeye bile gerek yok

ben herzaman seninle nin duasını okudum ALLAH hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağına alıp hayırlısı ile büyütmek nasip etsin

merabalar kızlar;

şimdi meryem suresi banu dahil (ben daha okumadım banununkini) 7 tane mi okuycaz.ben yarın laparoskopi olucam.sanırım sonrasında biraz kanamam olucak.dağıtıyım başkalarına okuturum ben olurmu? (kanamam olmazsa dönünce bende okurum)giremiycem yarın ve sonraki günler raporluyum dersim yok.ankara'ya gidiyorum.rica etsem sırasıyla okunacak arkadaşların ismini yazar mısınız? ben o niyetle millete dağıtırım canlarım.
banada dua edin korkuyorum ama yinede belli etmiyorum.napalım hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

gözün aydın sağlıcakla kucakla

ben herzaman seninle nin duasını okudum ALLAH hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağına alıp hayırlısı ile büyütmek nasip etsin

sğl cnm Allah kabul etsin...

kızlar ben bugün gündeydim
bana herkes aa ne kadar şişmişsin dedi bende evet 15 gündür iyi kilo aldım heralde ee byüyoruz diye cvp verdim..ama bugün kızım kendini öyle şişirmiştiki, ben bile anlamadım bu göbüş benimmi diye,günde yedimde yedim yedimde yedim ee ben şişmeyecemde kim şişecek...kızlar acil tel geldi kocişten ben foruma gidiom..

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers

kızlar BANU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

umudumsun--------------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
beren660---------------okudu
mayflowers------------okudu
ayşe--------------------okudu
pearlflover------------okudu
herzaman_seninle---okudu
neslyy-----------------okudu

tweety25
son_ece
hilbay
ceylin
pembe_86
derin
pinar1202--boş

4 adet boş

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…