Geleceksin biliyorum bebeğim

ay valla negüzel olur bence kimse kendi çocuğun gibi bakamaz ben bakıcıya asla güvenmem valla ama erkeklerde bebiş kusunca panikliyo ama eğer eşin baka bilirse bence yabancıya bırakmaktan iyidir
nurcan gönderdim ama ben daha bakmadım nasıl oluyor diye ..aklım gezmede kendimi dışarlara atmak istiyorum

sağol canım benim mail attım

hıh kocan nerden bilecekmişşş allah allah biz yaptık obebeğiii
canım hayırlı sağlıklı olsnda ne bileyeim senin bebeğim erkekmiş gibi geliyor bana o yüzden oğlan diye yazdımmm

valla Allah hele o günlere eriştirsin de ciddi ciddi düşünürüz yani bakar benim kocam becerir yani..

hıh kocan nerden bilecekmişşş allah allah biz yaptık obebeğiii
canım hayırlı sağlıklı olsnda ne bileyeim senin bebeğim erkekmiş gibi geliyor bana o yüzden oğlan diye yazdımmm

hamile kalana kadar emindim ben oğlan olacağından ama şimdi hiç bir his yok içimde:26: ayyy sağlıklı olsun beni terk etmesin de ister kız ister oğlan olsun.. yeterki sağlıkla gelsin kuşum..

evet yaaaaaa erkeler biraz panik oluyorlar ama öğrenir neden olmasınnn hemde çok iyi olur

kız ben 11 sene çocuk baktım çokta memnundular benden...üstelik benden öncede kaçtane bakıcı değişmişti ben gittim de rahat ettiler...tabii kötü bakıcılarda yok değil

hamile kalana kadar emindim ben oğlan olacağından ama şimdi hiç bir his yok içimde:26: ayyy sağlıklı olsun beni terk etmesin de ister kız ister oğlan olsun.. yeterki sağlıkla gelsin kuşum..

oğlan olursa artık adı da yüşa olur ...

canım güzel olacak her şey sen içini rahat tut benim yeğenim koşa koşa gelecek sana

oğlanı bilemem de kısmet olur ömrü varsa doğarsa kızın adı hazır elif meryem.. o kadar meryem okuduk meryem koyalım di mi ama??

okadar yüşa hz. gittin bende onun için dedim yüşa olur diye ..elif meryem de güzel isim ikisi,de yakışmış

arkadaşlar,6-7 gün bacaklarım çok ağrıdı dün akşam ağrıdan delirecektim bu bi belirtimi,ara ara kasıklarıma ağrı giriyor,sanki adet gelecek gb ,göğüslerim zaten hep acıyo hamilemiyim sizce

ayşeeeeeee
1 az yeeeeeee
2 bebek acuk büyüsün bakliyat torbası olsunnnn bizde sana isim üretirizzzzz

arkadaşlar,6-7 gün bacaklarım çok ağrıdı dün akşam ağrıdan delirecektim bu bi belirtimi,ara ara kasıklarıma ağrı giriyor,sanki adet gelecek gb ,göğüslerim zaten hep acıyo hamilemiyim sizce

tüp bebekte belirti aramak hiç doğru değil
bu belirtilerde bazıları hamile olurken bazı arkadaşlar ne gatif alıyorlar ama yarın 9. gün kandan baktırırsan sonuç belli olur

kız ben 11 sene çocuk baktım çokta memnundular benden...üstelik benden öncede kaçtane bakıcı değişmişti ben gittim de rahat ettiler...tabii kötü bakıcılarda yok değil
canım istisnalar ayrı tabiki ama olsun bak sn gidene kadar nekadar değiştirmişler diyorsun bende yaptım biliyom bu işleri liseden çıkınca yaptım ama yok yani tavsiye etmem

inşallah canım ama bunlar blirtide olabilir olmayada bilir sabret bekle inşallah öledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…