ay valla negüzel olur bence kimse kendi çocuğun gibi bakamaz ben bakıcıya asla güvenmem valla ama erkeklerde bebiş kusunca panikliyo ama eğer eşin baka bilirse bence yabancıya bırakmaktan iyidirbelkim de kız belkim de kız ne biliyonuz... kocam kız diyo..
ay adam diyoki şimdi onun sigortası doldu yaşı bekliyor zaten doğrudürüst para da almıyor pek, bakıcıya para verceğimize ben istifa ederim bakarım kızıma koyarım arabaya parka götürürüm evde emekliliğimi beklerim diyo.. valla geçinebilirsek benim de kafama yattı bu fikir :)))
nurcan gönderdim ama ben daha bakmadım nasıl oluyor diye ..aklım gezmede kendimi dışarlara atmak istiyorum
belkim de kız belkim de kız ne biliyonuz... kocam kız diyo..
ay adam diyoki şimdi onun sigortası doldu yaşı bekliyor zaten doğrudürüst para da almıyor pek, bakıcıya para verceğimize ben istifa ederim bakarım kızıma koyarım arabaya parka götürürüm evde emekliliğimi beklerim diyo.. valla geçinebilirsek benim de kafama yattı bu fikir :)))
ay valla negüzel olur bence kimse kendi çocuğun gibi bakamaz ben bakıcıya asla güvenmem valla ama erkeklerde bebiş kusunca panikliyo ama eğer eşin baka bilirse bence yabancıya bırakmaktan iyidir
sağol canım benim mail attım
yeterrr hala burdasın kitap linkini banada mesaj atarmısın ayy kimse duymuyor sesimi ofss
hıh kocan nerden bilecekmişşşallah allah biz yaptık obebeğiii
canım hayırlı sağlıklı olsnda ne bileyeim senin bebeğim erkekmiş gibi geliyor bana o yüzden oğlan diye yazdımmm
ay valla negüzel olur bence kimse kendi çocuğun gibi bakamaz ben bakıcıya asla güvenmem valla ama erkeklerde bebiş kusunca panikliyo ama eğer eşin baka bilirse bence yabancıya bırakmaktan iyidir
hamile kalana kadar emindim ben oğlan olacağından ama şimdi hiç bir his yok içimde:26: ayyy sağlıklı olsun beni terk etmesin de ister kız ister oğlan olsun.. yeterki sağlıkla gelsin kuşum..
oğlan olursa artık adı da yüşa olur ...
hamile kalana kadar emindim ben oğlan olacağından ama şimdi hiç bir his yok içimde:26: ayyy sağlıklı olsun beni terk etmesin de ister kız ister oğlan olsun.. yeterki sağlıkla gelsin kuşum..
oğlanı bilemem de kısmet olur ömrü varsa doğarsa kızın adı hazır elif meryem.. o kadar meryem okuduk meryem koyalım di mi ama??
okadar yüşa hz. gittin bende onun için dedim yüşa olur diye ..elif meryem de güzel isim ikisi,de yakışmış
ya evet tabi de tövbe tövbe yuşa da konmaz ki çocuğun adı pek bi zor pek bi
ayy acıktııım bişeyler tıkınıp geliyorum hemen..
arkadaşlar,6-7 gün bacaklarım çok ağrıdı dün akşam ağrıdan delirecektim bu bi belirtimi,ara ara kasıklarıma ağrı giriyor,sanki adet gelecek gb ,göğüslerim zaten hep acıyo hamilemiyim sizce
arkadaşlar,6-7 gün bacaklarım çok ağrıdı dün akşam ağrıdan delirecektim bu bi belirtimi,ara ara kasıklarıma ağrı giriyor,sanki adet gelecek gb ,göğüslerim zaten hep acıyo hamilemiyim sizce
canım istisnalar ayrı tabiki ama olsun bak sn gidene kadar nekadar değiştirmişler diyorsun bende yaptım biliyom bu işleri liseden çıkınca yaptım ama yok yani tavsiye etmemkız ben 11 sene çocuk baktım çokta memnundular benden...üstelik benden öncede kaçtane bakıcı değişmişti ben gittim de rahat ettiler...tabii kötü bakıcılarda yok değil
ayşeeeeeee
1 az yeeeeeee
2 bebek acuk büyüsün bakliyat torbası olsunnnn bizde sana isim üretirizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?