Geleceksin biliyorum bebeğim

evet ya bitanesi eve sevgilisini alıyormuş diye göndermişler bitanesi çocuğu ısırmış çocuk yarım yamalak konuşmasıyla anlatmış bitanesinin yüzünden bitlenmiş bakmış olmuyor babannesi bakmış biraz en son artık annanesi bakmış ben gidene kadar...ben gittiğimde çocuk 2 buçuk yaşındaydı daha sonra 3 sene sonra bi çocuk daha yaptı kadın... ben 14 yaşındaydım 40 günlük çocuğu bıraktılar bana nasıl bakmışım hala hayret ediyorum... şu yaşımda zor geliyor bakamam gibi geliyor ...

fıstıklar...biz geldik bugün ayaklarım yere basmadı vallla
kızım çok güzel pozlar verdi çok mutluyum
dr kontrolümüz güzel geçti 81 kilo olmuşum dr fena değil ama son haftalarda hızlı almışsın dikkat dedi
bebişimde 1200gr olmuş 28+6 da 4gün geride çıktı benim hesabııma göre dr umda bu bi sorun değil yarın gel farklı çıkar dedi...
kızım poz verdikce dr amcası bastı fotoğrafları elimde 5 tane fotoğrafımız var
ee 2 ayın üzerine foto verilince insan bi çoşuyo
eve gelincede kayınvalidem geldi fotoları görmeye ve bebeği bana benzetti
bende kontrolden sonra arkadaşa gittik lafladım muhabbet falan derken kendimi dışarıda buldum lcw ye girdim bişiler alım kendime diye ama hamile kıyafetlerindekilr hep bendekiler diğerlerindede beden uyuşmuyo zaten sonra gittim bebiş reyonuna kızım foto verdiği için ona güzel cici aldım yine
dr uma dedi magnezyum olayını kramp girmiyosa hiç gerek yok dedi
2 3 saatlik yakın bi yere kafa dinlemeye gitmek istiyoruz eşimle onada izin verdi
yani böyle cicişler....
kontrolmüz çok güzel geçti herşey yolunda
eee dr dediki kilosu böyle gidrse 3500 olmaz belki ama 3200 doğar dedi
aman 3ü geçsinde ben razıyım yinede...
öpüldünz gece mece yazayım dedi eve yeni geldim..

gözün aydınmı diyeyim gözümüz aydınmı hadi maşallah hep böyle güzel haberler olsun inşallah

Eveeeet 9 olmadan uyuyarak kendime ait bir rekoru daha kırdııım amaaa hala uykum var...
Bu sabah içim sıkılıyor ya benim hiç sabah bulantım falan olmuyor acaba ters giden bişey mi var yaaaa:18::18:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Eveeeet 9 olmadan uyuyarak kendime ait bir rekoru daha kırdııım amaaa hala uykum var...
Bu sabah içim sıkılıyor ya benim hiç sabah bulantım falan olmuyor acaba ters giden bişey mi var yaaaa:18::18:
aaaa deli bulantın olmasın işte ne güzel
bulantının çok gzel bişi olduğunu sanıyon heralde
düşman başınaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın cicim
kızlar hbriniz olsun benim bugün kahvaltıya arkadaşım gelecek
sonrada alışverişe çıkıcaz arkadaşların çocuklarının doğum günleri var hediye alıcaz bi yığın
kaçta dönerim kaçta gekirim bilmiyorum hbriniz osun...

canım gözün aydın hep böyle güzel haberlerle gelin inşşşşş bol bol fotoylaa ve birgünde kucağında

canım neden böyle yapıyorsun sen hamilesin neden tadını çıkartmıyorsunnn hep stres yapıyorsun kendinee:26::26::26:
benim bildiğim kadaryla bu durum (bulantı için erkende olabilir)bünyeye göre değişiyorr bazı kadınlar hiç bulantı yaşamadan 9 ayı geçirebiliyorlar bazılarıysa 9 ay boyunca hep çıkatıyorlarrr
sende bunlardansın sanırım ayrıca pıt pıtları duydun çok şükürrr arakasıda gelecek ama sen bir rahatlaa

havlalr sıcak dikkat et kedine ve bakliyat torbasına
iyi eğlenceler

amin cnm amin inş işte hayırlısıyla onada az kaldı Rabbimin izni ile...
havlalr sıcak dikkat et kedine ve bakliyat torbasına
iyi eğlenceler

merak etme yetercim öğlen güneşi azalınca çıkıcam
yoksa tansiyon falan neme lazım...

amin cnm amin inş işte hayırlısıyla onada az kaldı Rabbimin izni ile...

merak etme yetercim öğlen güneşi azalınca çıkıcam
yoksa tansiyon falan neme lazım...

en iyisi kuzumm bende eşime ilaç yadırmaya gideceğim ama gözümkorkuyor sıcaktan

ya bulansın istediğimden değil de dün nette okudum bulantıların varlığı düşük riskinin azaldığını gösterir diyordu.. offff korkuyoruuuum..

ya bulansın istediğimden değil de dün nette okudum bulantıların varlığı düşük riskinin azaldığını gösterir diyordu.. offff korkuyoruuuum..

benim annem 9 tane doğurmuş hiç bulantısı olmamış hamilelik belirtisi olarak sadece karnı büyümüş başkada hiçbirşey hissetmemiş...ablam 2 tane doğurdu oda annem gibi ne bulantı ne baş dönmesi ne aşyermesi olmadı çevremde de çok var böyle... sen sadece orada yazılanlara göre kendini strese sokuyorsun bir problem yoksada senin stresinden olacak boşver okuma onları hamileliğin tadını çıkarmaya bak...kafandaki şüpheleride dr na sor ondan daha iyi kimse bilemez...zaten sorun varsa dr pat diye söylüyor seni oyalamıyor

yaaa ben osmana soru sormaya korkuyoruuuum... bağıryo bana dövüyo beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…