Geleceksin biliyorum bebeğim

ya var öle tipler bende biliyom ondan diyomya şanslarına sen rasgelmişin bak
hadi gözün aydın kıs koy miniğin fotolarınıda bizde görelim artık :)))))))))
Eveeeet 9 olmadan uyuyarak kendime ait bir rekoru daha kırdııım amaaa hala uykum var...
Bu sabah içim sıkılıyor ya benim hiç sabah bulantım falan olmuyor acaba ters giden bişey mi var yaaaa:18::18:

delinin zoruna bak ay Allah bi verirse görürüm isyanını senin omide bulantıları nası pisd bilmiyon sen

evet kadın hala şükreder bana... annemden daha çok arayıp sorar sen benim sağ kolumdun sırdaşımdın diye

kız kusuyorum da 3-4 seferdir tüm yediklerimi çıkartıyorum ama sanki midem bulandığı için değil de ben kendim mi istiyorum acaba kusmayı bir garip yani..

kız kusuyorum da 3-4 seferdir tüm yediklerimi çıkartıyorum ama sanki midem bulandığı için değil de ben kendim mi istiyorum acaba kusmayı bir garip yani..

:))))))))))) ya miden bulancak diye bişi yokki canımyediklerini çkarman ayrı bişi illa mide bulantın olacak diye çıkartıcan diye bişi yok demekki miden kabul etmiyo çıkarıyon bulantı olmaması bişi ifae etmez boşver sen böle iyi kusmanda iyi hem kilo almazsın ama bol suyu unutma şimdi kustuğun için vücut daha fazla su ister ona göre suya dikkat

tabi hayatım zordur ama senin çocuğuna kendi çocuğu gibi davranacak insan kadın bak değerini biliyo deemekki

hakkını yiyemem biliyor ...çok dualar ediyordu evlenmeden önce inşallah mutlu bir evliliğin olur diye şimdide çocuğum olsun diye dua ediyor

ilğin ve alakan için sagoll canımm ben sana özelden mesaj attım ... teşşekkürlerr

3 lt. civarı içiyorum e yeter herhalde

3 lt. civarı içiyorum e yeter herhalde

aysecım canımm,
bir topcde okudum seni canım birşey soracagım, kıloluyum demişsin ya, bende 66 ile hamıle kaldım, drun ne dıyor kılo ıcın neye dıkkat etmek lazım riski varmıymış vardır tabi de en aza nasıl indiriz acaba?

öptümm canımm:)

merahabalarrr herkes nasıl biz çok yorulduuuk ev aradıkkk su sıcakta yaaa
tatil ayarladık tam ovulasyona denk gelıo gıbı bakalım tatil bözüğü olur ınsallah:))))))

:))))) 66 Ne kiii ben 100 kilonun üzerindeyim... vallah sakıncası şu öncelikle tansiyon sorunu o da gebelik zehirlenmesine yol açabiliyor, şimdilik sabah akşam tansiyonumu kontrol ediyoruz, sonra gebelik şekeri olabilir ama bunun için sadece kilo etken değil hepimizde olabilir.. bir de şişman kadınlar iri bebek doğuruyorlar bu da doğumla ilgili sıkıntı yaratıyormuş..
doktor beni doğrudan diyetisyene gönderdi onun verdiği listeye göre yiyorum bakalı Allah sonumuzu hayır etsin..

oohh tatil ne güzel yaaaa benin taaa eylüle kadar tatilim yok bu sene ((
ev buldunuz mu bari??

bulduk cnm özellıkle bebek odası da olsun diye uğrastık olumlu dusunemlım diyee hazır dursun
hayal kurayım fılan çağırayım bol bol..karar veremedık 3 avın ıcınden bakalım tatill evet yaa sabırsızlndık daha 1 ay var sen napıon kusummm

ne diyorsunn:) ahh canımm çok dikkat et bari hem kendin hem bebek için,
ben tabi kılo ıle baslayınca cok kılo alıyorsun ve şeker tansiyon da illa oluyor dıye duymuştum inşallah sorun yaşamayız güzel ve keyifli devam ederiz ,

bende kılodan zıyade mıyom da var asıl o korkutuyor beni bakalım ılk ultrasonu bir görelim de :) inş. busefer sona ulaşırız sağ salim hayırlısı ile:)

doktorum bir hastasının dosyasını gösterdi 20 küsür haftalık gebe 98 kiloyla başlamışlar şimdi 90 kiloymuş senden de benze bir performans bekliyorum dedi benim kendime pek güvenim yok ama doktordan da korktuğum için dikkat ediyorum...
myom korkutmasın seni geçen şubat bir arkadaşım doğum yaptı onda da vardı myom sorun yaşamdılar sadece sezaryen olması gerekti başka da bir sıkıntı olmadı, hemde rahim içinde 4cm civarı bir myomu vardı..

merhaba kızlar
sık olmasada uğramaya çalışıyorum nasılsınız bakiyim benden yana bir değişiklik yok günler yoğun bir şekilde geçmeye devam ediyor

ayşecim maşallah hamiş ticker'ın çok hoş görünüyor aynı oradaki gibi bezelye tanesi kadar
rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah canım

herzaman ne kadar mutlu anniş adayısın canım herşey yolunda gidiyor maşallah diyelim
bu pozitiflikle gelsin hayırlısıyla prenses

nurcanım nisa prenses neler yapıyor ohh mis gibi cennet kokuyordur şimdi o
senin ticker'ında çok güzel olmuş ne diyelim darısı hayırlısıyla bizlerinde başına

umudum kolay gelsin canım ev arıyormuşsun tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler
belkide size uğurlu gelir yeni eviniz inşallah istediğin gibi bir ev bulursun canım

nazemircim sen neler yapıyorsun varmı bir değişiklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…