sana bi lokmacıkda bana değil beni sinek gibi ezmesin...bikaç kişi lazım ben adamları toplayıp geliyorum
ya var öle tipler bende biliyom ondan diyomya şanslarına sen rasgelmişin bakevet ya bitanesi eve sevgilisini alıyormuş diye göndermişler bitanesi çocuğu ısırmış çocuk yarım yamalak konuşmasıyla anlatmış bitanesinin yüzünden bitlenmiş bakmış olmuyor babannesi bakmış biraz en son artık annanesi bakmış ben gidene kadar...ben gittiğimde çocuk 2 buçuk yaşındaydı daha sonra 3 sene sonra bi çocuk daha yaptı kadın... ben 14 yaşındaydım 40 günlük çocuğu bıraktılar bana nasıl bakmışım hala hayret ediyorum... şu yaşımda zor geliyor bakamam gibi geliyor ...
hadi gözün aydın kıs koy miniğin fotolarınıda bizde görelim artık :)))))))))fıstıklar...biz geldik bugün ayaklarım yere basmadı vallla
kızım çok güzel pozlar verdi çok mutluyum
dr kontrolümüz güzel geçti 81 kilo olmuşum dr fena değil ama son haftalarda hızlı almışsın dikkat dedi
bebişimde 1200gr olmuş 28+6 da 4gün geride çıktı benim hesabııma göre dr umda bu bi sorun değil yarın gel farklı çıkar dedi...
kızım poz verdikce dr amcası bastı fotoğrafları elimde 5 tane fotoğrafımız var
ee 2 ayın üzerine foto verilince insan bi çoşuyo
eve gelincede kayınvalidem geldi fotoları görmeye ve bebeği bana benzetti
bende kontrolden sonra arkadaşa gittik lafladım muhabbet falan derken kendimi dışarıda buldum lcw ye girdim bişiler alım kendime diye ama hamile kıyafetlerindekilr hep bendekiler diğerlerindede beden uyuşmuyo zaten sonra gittim bebiş reyonuna kızım foto verdiği için ona güzel cici aldım yine
dr uma dedi magnezyum olayını kramp girmiyosa hiç gerek yok dedi
2 3 saatlik yakın bi yere kafa dinlemeye gitmek istiyoruz eşimle onada izin verdi
yani böyle cicişler....
kontrolmüz çok güzel geçti herşey yolunda
eee dr dediki kilosu böyle gidrse 3500 olmaz belki ama 3200 doğar dedi
aman 3ü geçsinde ben razıyım yinede...
öpüldünz gece mece yazayım dedi eve yeni geldim..
Eveeeet 9 olmadan uyuyarak kendime ait bir rekoru daha kırdııımamaaa hala uykum var...
Bu sabah içim sıkılıyor ya benim hiç sabah bulantım falan olmuyor acaba ters giden bişey mi var yaaaa:18::18:
ya var öle tipler bende biliyom ondan diyomya şanslarına sen rasgelmişin bak
hadi gözün aydın kıs koy miniğin fotolarınıda bizde görelim artık :)))))))))
delinin zoruna bak ay Allah bi verirse görürüm isyanını senin omide bulantıları nası pisd bilmiyon sen
kız kusuyorum da 3-4 seferdir tüm yediklerimi çıkartıyorum ama sanki midem bulandığı için değil de ben kendim mi istiyorum acaba kusmayı bir garip yani..
evet kadın hala şükreder bana... annemden daha çok arayıp sorar sen benim sağ kolumdun sırdaşımdın diye
tabi hayatım zordur ama senin çocuğuna kendi çocuğu gibi davranacak insan kadın bak değerini biliyo deemekki
berencim merhaba
doğru yapmıssın canım mail atıyorsun mehmet bey size bütün kitap listelerını fıyatlarıyla özetlerıyle gonderıyor..sızde ıcınden seçip yenıden mail atıyorsunuz adres tlf yazıp..ödemeyi yapacağınız hesapda gönderilen kitap listesının en ustunde oluyor cok acilse mail olarak yollayayım ben sana.bana yollananlardan hemen yazarsın sunları sunları ıstıyorum dıye mail adresın varsa yollayabılırım
:))))))))))) ya miden bulancak diye bişi yokki canımyediklerini çkarman ayrı bişi illa mide bulantın olacak diye çıkartıcan diye bişi yok demekki miden kabul etmiyo çıkarıyon bulantı olmaması bişi ifae etmez boşver sen böle iyi kusmanda iyi hem kilo almazsın ama bol suyu unutma şimdi kustuğun için vücut daha fazla su ister ona göre suya dikkat
3 lt. civarı içiyorum e yeter herhalde
aysecım canımm,
bir topcde okudum seni canım birşey soracagım, kıloluyum demişsin ya, bende 66 ile hamıle kaldım, drun ne dıyor kılo ıcın neye dıkkat etmek lazım riski varmıymış vardır tabi de en aza nasıl indiriz acaba?
öptümm canımm:)
merahabalarrr herkes nasıl biz çok yorulduuuk ev aradıkkk su sıcakta yaaa
tatil ayarladık tam ovulasyona denk gelıo gıbı bakalım tatil bözüğü olur ınsallah:))))))
oohh tatil ne güzel yaaaa benin taaa eylüle kadar tatilim yok bu sene((
ev buldunuz mu bari??
:))))) 66 Ne kiii ben 100 kilonun üzerindeyim... vallah sakıncası şu öncelikle tansiyon sorunu o da gebelik zehirlenmesine yol açabiliyor, şimdilik sabah akşam tansiyonumu kontrol ediyoruz, sonra gebelik şekeri olabilir ama bunun için sadece kilo etken değil hepimizde olabilir.. bir de şişman kadınlar iri bebek doğuruyorlar bu da doğumla ilgili sıkıntı yaratıyormuş..
doktor beni doğrudan diyetisyene gönderdi onun verdiği listeye göre yiyorum bakalı Allah sonumuzu hayır etsin..
merahabalarrr herkes nasıl biz çok yorulduuuk ev aradıkkk su sıcakta yaaa
tatil ayarladık tam ovulasyona denk gelıo gıbı bakalım tatil bözüğü olur ınsallah:))))))
tatilde daha güzel olur her sey:))))) kafanı rahat bırak olur mu?:)
inşallah lavantacım eşim 1 ay önce varıkosel ameliyatı oldu bılmıorum spermler düzeldimi ama olsun bız bış geçmeyelım rahat rahat demi:)))
ne diyorsunn:) ahh canımm çok dikkat et bari hem kendin hem bebek için,
ben tabi kılo ıle baslayınca cok kılo alıyorsun ve şeker tansiyon da illa oluyor dıye duymuştum inşallah sorun yaşamayız güzel ve keyifli devam ederiz ,
bende kılodan zıyade mıyom da var asıl o korkutuyor beni bakalım ılk ultrasonu bir görelim de :) inş. busefer sona ulaşırız sağ salim hayırlısı ile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?