Geleceksin biliyorum bebeğim

ay hoşgeldin teyzesiii nasılsın? annen nasıl oldu? daha bezelye kadar bile yoktur benim miniğim.. hala rüya gibi geliyor bir türlü inanamıyorum...

yok canım herşey aynı...aynı tas aynı hamam

inşallah lavantacım eşim 1 ay önce varıkosel ameliyatı oldu bılmıorum spermler düzeldimi ama olsun bız bış geçmeyelım rahat rahat demi:)))

benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ve bekliyoruz 1 seneye kadar bekleyecegiz. açıkcası umutluyum çünkü ameliyattan sonra hamile kalan çokmuşş hayırlısı bizim işimiz umut etmek zaten.. senin eşin 1 ay olmuş benimkide yaklaşık 15 , 20 gün oldu allahım gönlümüze göre versin.. sende bir sorun varmı sadece eşinde mi çıktı

ayşecim saol canım miyom konusunda içim rahatladı valla:))hadi bakalım bende dikkat edeyim yemeklere de bebek alsın asıl kiloyu biz değil :))))

öncelikle selamunaleyküm...sayfanın başından okudum ve baglılınıza hayran kaldım kk herkez özellikle bebiş bekleyenler hem dualarla hemde kalpten baglanıolar.... ben kısaca anlatayım derdimi...ben 5yıllık evliyim adet düzensizligi hayatım boyunca yaşadıgım bi gelgit...hep gecikince test yapar ve hüsranla tek çizgimi görürüm sasdece bi kere çok geç yaptım ondada hamileymiştim ama ögrendikten 5gün sonra bebegimi düşürdüm..herşey allahtan 1kere aşılamam oldu ama negatif şimdi tüpe gidecem ama yaz tatili verdim kendime kışın gidicem ilaçlar igneler kabus gibi...bizimde bi topigimiz var ama burayıda ziyaret etmek ve dualarınıza ortakçı olmak isterim aranıza kabul ederseniz sevinirim allaha emanet olmanız dilegiyle.....

aramıza hoş geldinnnn

canlar bu gün gelemedim hiç sabahtan msafir vardı öğleden sonrada işlerin vardı dışarıya çıktımmm

kızlar be yarın eşimin rapoları için has gideceğim gelemem merak etmeyin benii

aynen, varıkosel ameliyatından sonra kendiliğinden kalan cok oluyor özellikle o yüzden dedim tatıl iyi olmus , orda rahat ol ki hersey olabilir inanki:))
bakalım inşallah dıyorum vakti zamanı gelince mutlaka olacaktır ama gebelde ameliyattan 3 ay sonra ilk spermler cıkmaya başlıo(varikoselın zararına uğramayanlar) hayırlısı diyelim umarım 2 gidip 3 döneriz::))))
ceylincim teşekkür ederim yazın sıcağında elbette zor oluyor ama hayırlı bi ev olsunda bızım için. umarım bebeğimizin odası da dolar bir gün herkesin kalbindeki,ruhundaki,rahmindeki ve evindeki boşluk tez zamanda dolsun inşallah

berencim nerdeyse aynı zamanlarda olmusuz biz 2. kez olduk ilk ameliyatta eşim masadan varikosellı olarak kalkmıs yani iyi yapılmamaıs 2. ve çift taraflı bukez..2. kez de tüp denedik ama olmadı spermleri tamir ettirmeden yapılan tüp tedavisinin inanki bı faydası yok döllenme bile olmadı doğru düzgün..çünkü varikosel özellikle spermin akrozom denilen döllenmeyi sağlayan kısmını dnasını bozuyor ki bizim 20 kadar damar bağlanıp kesildi düşünsene yıllarca bu damarklar testise kirli kan tasıdı ve 4 mm kadarda reflü vardı ne ararsan var kısaca 10 mılyon kadarda sperm vardı..bende bi sorun yok çok şükür canım

hoşgeldin sancal umarım umut verir bu topik sana da bize verdiği gibi...
canlar bu gün gelemedim hiç sabahtan msafir vardı öğleden sonrada işlerin vardı dışarıya çıktımmm

kızlar be yarın eşimin rapoları için has gideceğim gelemem merak etmeyin benii

yeterimm nbr canımm napıosunnn

allah yardımcın olsun canım ne diyelim ki buda bizim imtehanımız rabbim evlat hasretiyle yakmasın inş. tümm isteyene nasip etsin.. bizi bizden iyi kimsecikler anlamaz bazen birimizin morali bozuk olur digeri teselli verir bazende hep birlikte üzülürüz.. dert bir olunca dermanda aynı olunca birbirimizi anlamak zor olmuyor. aramıza hoşgeldin.. üzülme bol bol dua eet allah büyükk

ayy canıımm sizinki baya uğraştırmış :18: :18: :18: benim eşimin ilk ameliyatı bu. ve tek tarafta (sol)doktor fazlaymış baya ugraştırdı ama ameliyat iyi geçti demiş. 3 ay sonra tekrar sperm testi verecek allah nasip ederse bakalım hayırlısı inş ikinciye kalmayız sizede allah sabır versin canım en azından sende bişi yokmuş ona sevin kadınlarda çok zor çünkü yumoşlarla ugraşdurr büyüdü büyümedi.. vs

inşallah canımm bayaı uğrastık ve başa döndükk bakalım hayırlısı proxeed alıp başlat hemen canım hızını filan çok güsel artırıo ne kadarlık velısınız bılmıorum ama bızım bayağı zaman kaybımız oldu onun için aldık hemen multivitamin zaten..

çok sagol canım internetten bi bakayım proxeed e bizde ilk teste 10 milyondu spermm eşim klomen kulandı bide vitamin hapı ama been onların faydasına inanmadım çünkü keçi boynuzu kürü herşeye halletti o kadar faydalı oldu ki bende sana tavsiye ederim canım 10 milyon ken 30 milyon oldu 3 ay sonra .... bizde morfoloji sorunuda var az ama önemli işte yoksa sayımız düzelti çook şükürr. bu arada ben 4 ay sonra yane 10. cu ayda 2 sene olacak 2009 da evlendim.. yaşımız bizde bi şans aslında doktorlar gençsiniz olur üzülmeyin diyoo .. eşim 25 ben 23 hayırlısı keçi boynuzu kürü faydalı sende dene eşinde zararsız benim eşim hala ayda ikikez kullanıyo

Son düzenleme:
naber kızlar?? yaa pembeden haberi olan var mı kaç zamandır gelmedi merak ettim, numarası da yok...

ay berencim cok gençsinn ve çok güzel tepki vermiş eşin bende yaptım 6 ay ama hiçbi faydası olmadıbize çünkü vaıkosel hala duruomus meğer.sadece hızı artmıstı sanırm..
canım sen hiç dert etme en az 5 ay içinde kalırsın allahın ıznıyle ama yumurtlama günlerını kaçırmayın 28 gunde bır oluyorsan 10.gunden baslayıp 12.gunden sonrada hergün 17.güne kadar arada fire versen de denk gelir merak etme ben bide ateşimi 15.gunden sonra filan ölçuyorum arttığı zaman çlmüyorum artık ilişki decanımızın istediği zaman oluyor ve regl tarihim bildiğim için boşa umutlanmıorum

sagol canım herkes aynı şeyi söylüyo kalırsın diyo buda umutlanmama sebep oluyo aslında hayırlısı beklemekten başka elimizden bişi gelemez ama tavsiye ettiğin ilaçı alayımda içirim koçişee netten baktım zararsız diyo..sizin varikosel baya inançıymış. rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah

inşallah cnm her ilaç ya da kür herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyor cnm yada aynı zamanda olmayabiliyor..bıraz sabırlı olmak lazım bu yolda..peygamber efendımız de cok uzuldu çok zorluk çekti
yani allah bizi sevmıyor değil,aksine sevdiği için kendine yönelmemiz için yolumuzu uzatıyor ..ama o isterse olmayacak hiçbişey yok..uzayna yollar biranda kısalır olmaz denilenler olur birgün..
canım sana amil atmiştim ordan hurrem,mihrimah,ejderha dövmeli kız,arı kovanına çomak kız ve ateşle oynayan kız serisini şiddetle tavsiye derim ben elimden bırakamamıstımŞ:))))

aay canım kitap mesajını alamadım bende bi sorun vardır belki diye sana sormadım.. mail adresine mesaj attım ama ondanda ses yokk tanısalar kitap okumamı istemiyolar diyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…