aay canım kitap mesajını alamadımbende bi sorun vardır belki diye sana sormadım.. mail adresine mesaj attım ama ondanda ses yokk tanısalar kitap okumamı istemiyolar diyecem
canım özelinden tekara linki attımm
ben dünde atmıştım ama
merhaba kızlar
sık olmasada uğramaya çalışıyorum nasılsınız bakiyimbenden yana bir değişiklik yok günler yoğun bir şekilde geçmeye devam ediyor
ayşecim maşallah hamiş ticker'ın çok hoş görünüyor aynı oradaki gibi bezelye tanesi kadar
rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah canım
herzaman ne kadar mutlu anniş adayısın canım herşey yolunda gidiyor maşallah diyelim
bu pozitiflikle gelsin hayırlısıyla prenses
nurcanım nisa prenses neler yapıyor ohh mis gibi cennet kokuyordur şimdi o
senin ticker'ında çok güzel olmuş ne diyelim darısı hayırlısıyla bizlerinde başına
umudum kolay gelsin canım ev arıyormuşsun tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler
belkide size uğurlu gelir yeni eviniz inşallah istediğin gibi bir ev bulursun canım
nazemircim sen neler yapıyorsun varmı bir değişiklik
Allahım kabul etsin dualarınıhakkını yiyemem biliyor ...çok dualar ediyordu evlenmeden önce inşallah mutlu bir evliliğin olur diye şimdide çocuğum olsun diye dua ediyor
3 lt yeter ama doğurunca yetmiyo valla ben şimdi süt olsun diye günde 4.5 litre içiyorum3 lt. civarı içiyorum e yeter herhalde
kız 66 neki ben 73 ile tedaviye başladım 74 ile hamiş kaldım 87 ile doğurdum kızım kuşkadarcık :)))))) 2940 doğdu :))))))))) merak etme senin kilo gayet ideal miyouda dert eme canım güzel düşün güzel olsun burda hepimiz birbirimize duacıyızaysecım canımm,
bir topcde okudum seni canım birşey soracagım, kıloluyum demişsin ya, bende 66 ile hamıle kaldım, drun ne dıyor kılo ıcın neye dıkkat etmek lazım riski varmıymış vardır tabi de en aza nasıl indiriz acaba?
öptümm canımm:)
merhaba kızlar
sık olmasada uğramaya çalışıyorum nasılsınız bakiyimbenden yana bir değişiklik yok günler yoğun bir şekilde geçmeye devam ediyor
ayşecim maşallah hamiş ticker'ın çok hoş görünüyor aynı oradaki gibi bezelye tanesi kadar
rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah canım
herzaman ne kadar mutlu anniş adayısın canım herşey yolunda gidiyor maşallah diyelim
bu pozitiflikle gelsin hayırlısıyla prenses
nurcanım nisa prenses neler yapıyor ohh mis gibi cennet kokuyordur şimdi o
senin ticker'ında çok güzel olmuş ne diyelim darısı hayırlısıyla bizlerinde başına
umudum kolay gelsin canım ev arıyormuşsun tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler
belkide size uğurlu gelir yeni eviniz inşallah istediğin gibi bir ev bulursun canım
nazemircim sen neler yapıyorsun varmı bir değişiklik
canım hoşgeldin aramıza tüpte gebe kalma olasılığın yüksek doğal yolla bir kere kalmışsın eninde sonunda yine tutar merak etme rabbim tez vakitte yavruna kavuştursun inşallahöncelikle selamunaleyküm...sayfanın başından okudum ve baglılınıza hayran kaldım kk herkez özellikle bebiş bekleyenler hem dualarla hemde kalpten baglanıolar.... ben kısaca anlatayım derdimi...ben 5yıllık evliyim adet düzensizligi hayatım boyunca yaşadıgım bi gelgit...hep gecikince test yapar ve hüsranla tek çizgimi görürüm sasdece bi kere çok geç yaptım ondada hamileymiştim ama ögrendikten 5gün sonra bebegimi düşürdüm..herşey allahtan 1kere aşılamam oldu ama negatif şimdi tüpe gidecem ama yaz tatili verdim kendime kışın gidicem ilaçlar igneler kabus gibi...bizimde bi topigimiz var ama burayıda ziyaret etmek ve dualarınıza ortakçı olmak isterim aranıza kabul ederseniz sevinirim allaha emanet olmanız dilegiyle.....
yeterim güzel haberlerle gel inşallah Allahım işlerini kolay halletmeyi nasip etsin hayırlısı ilecanlar bu gün gelemedim hiç sabahtan msafir vardı öğleden sonrada işlerin vardı dışarıya çıktımmm
kızlar be yarın eşimin rapoları için has gideceğim gelemem merak etmeyin benii
naber kızlar?? yaa pembeden haberi olan var mı kaç zamandır gelmedi merak ettim, numarası da yok...
canım hoşgeldin aramıza tüpte gebe kalma olasılığın yüksek doğal yolla bir kere kalmışsın eninde sonunda yine tutar merak etme rabbim tez vakitte yavruna kavuştursun inşallah
yeterim güzel haberlerle gel inşallah Allahım işlerini kolay halletmeyi nasip etsin hayırlısı ile
canım ben faceden msj attım o pek giremiyo artık eşi kaza yapmıştıya bide işe gidiyo anca
dün ben de mesaj attım faceten aman iyi olsun bir aksilik olmasın da girmese de olur..
yaaa salaktım zaten iyice salak oldum elimdeki faturalar bana bakıyo ben onlara bi tutturamadım ben hesaplarımı yaaa.. çocuk zekasını benden alıyo galiba ama benimkini alıyo bana bırakmıyo
ha ha gülüm olur ilk 3 ay sersem gibi olman normal bu arada zeka demişken ceviz ye bol bol ve balık 3. ayı bitirince başla mulaka hergün ye azcık ceviz 1 tane yesen gene bişidir haftada birde balık ye tabi hergünde yoğurt peynir felan tüket 2. aydan sonrada
selam kzilar herkese..he zaman canim bebisinin cicileri hayirli olsun..bende yeterin jilesine bayildim valla..ne zevkli hatun bu kiz....
aysecimm yavrum nasil bizim mercimek...ne zaman pit pitlari duyacaz?
nurcanim canim saglik ocagindan aramamalarina cok sevindim...zaten aramalarini beklemiyorduk..ben gecen gun kuafordeydim; orda yeni dogum yapan bayanlar vardi..ya onlarda ayni seyi dedi..ilk testlerde hata oluyomus; testler tekrarlaninca temiz cikiyomus...ki ben inaniyorumki bizim oyku nisamiz saglikli bir bebis...Rabbim sana bagislayacak insallah bebisini...
yeni gelen tum arkadaslar hepiniz hos geldiniz sefalar getirdiniz..insallah hepimizin bebeis hasreti biter bir an once...
opuyorum herkesi cok kissslar..sevgiler hepinizee
teşekür ederimm kuzummmselam kzilar herkese..he zaman canim bebisinin cicileri hayirli olsun..bende yeterin jilesine bayildim valla..ne zevkli hatun bu kiz....
aysecimm yavrum nasil bizim mercimek...ne zaman pit pitlari duyacaz?
nurcanim canim saglik ocagindan aramamalarina cok sevindim...zaten aramalarini beklemiyorduk..ben gecen gun kuafordeydim; orda yeni dogum yapan bayanlar vardi..ya onlarda ayni seyi dedi..ilk testlerde hata oluyomus; testler tekrarlaninca temiz cikiyomus...ki ben inaniyorumki bizim oyku nisamiz saglikli bir bebis...Rabbim sana bagislayacak insallah bebisini...
yeni gelen tum arkadaslar hepiniz hos geldiniz sefalar getirdiniz..insallah hepimizin bebeis hasreti biter bir an once...
opuyorum herkesi cok kissslar..sevgiler hepinizee
canım hoşgeldin aramıza tüpte gebe kalma olasılığın yüksek doğal yolla bir kere kalmışsın eninde sonunda yine tutar merak etme rabbim tez vakitte yavruna kavuştursun inşallah
yeterim güzel haberlerle gel inşallah Allahım işlerini kolay halletmeyi nasip etsin hayırlısı ile
canım ben faceden msj attım o pek giremiyo artık eşi kaza yapmıştıya bide işe gidiyo anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?