Geleceksin biliyorum bebeğim

aay canım kitap mesajını alamadım bende bi sorun vardır belki diye sana sormadım.. mail adresine mesaj attım ama ondanda ses yokk tanısalar kitap okumamı istemiyolar diyecem

canım özelinden tekara linki attımm
ben dünde atmıştım ama

iyiyiz cnm..sen nasılsın
yaa 2 ayı geçkimndir kızı poz vermiyodu dün verdi ve bütün ailecek çok hoşumuza gitti
hayırlısıyla kucağımada alırım cnm...
sen çok nadir giriyosun daha sık bekleriz....

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr hayırlı cumlarrrrr cuma hürmetine rabim dualrımız kabul etsinnnnnnnn ellerimizi boş çevrimesinnnnn
sağlık sıhat huzur versinnnnn önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı ve hayatlarımzı doldursun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hakkını yiyemem biliyor ...çok dualar ediyordu evlenmeden önce inşallah mutlu bir evliliğin olur diye şimdide çocuğum olsun diye dua ediyor
Allahım kabul etsin dualarını
3 lt. civarı içiyorum e yeter herhalde
3 lt yeter ama doğurunca yetmiyo valla ben şimdi süt olsun diye günde 4.5 litre içiyorum (((((
kız 66 neki ben 73 ile tedaviye başladım 74 ile hamiş kaldım 87 ile doğurdum kızım kuşkadarcık :)))))) 2940 doğdu :))))))))) merak etme senin kilo gayet ideal miyouda dert eme canım güzel düşün güzel olsun burda hepimiz birbirimize duacıyız

canım sağolasın evet kızım çok güzel kokuyor rabbim sizlere canım arkadaşlarımada bu kokuları alacağınız yavrular versin rabbim eviniz bebek sesleri ile dolsun hepinizin

canım hoşgeldin aramıza tüpte gebe kalma olasılığın yüksek doğal yolla bir kere kalmışsın eninde sonunda yine tutar merak etme rabbim tez vakitte yavruna kavuştursun inşallah
canlar bu gün gelemedim hiç sabahtan msafir vardı öğleden sonrada işlerin vardı dışarıya çıktımmm

kızlar be yarın eşimin rapoları için has gideceğim gelemem merak etmeyin benii
yeterim güzel haberlerle gel inşallah Allahım işlerini kolay halletmeyi nasip etsin hayırlısı ile
naber kızlar?? yaa pembeden haberi olan var mı kaç zamandır gelmedi merak ettim, numarası da yok...

canım ben faceden msj attım o pek giremiyo artık eşi kaza yapmıştıya bide işe gidiyo anca

dün ben de mesaj attım faceten aman iyi olsun bir aksilik olmasın da girmese de olur..
yaaa salaktım zaten iyice salak oldum elimdeki faturalar bana bakıyo ben onlara bi tutturamadım ben hesaplarımı yaaa.. çocuk zekasını benden alıyo galiba ama benimkini alıyo bana bırakmıyo

ha ha gülüm olur ilk 3 ay sersem gibi olman normal bu arada zeka demişken ceviz ye bol bol ve balık 3. ayı bitirince başla mulaka hergün ye azcık ceviz 1 tane yesen gene bişidir haftada birde balık ye tabi hergünde yoğurt peynir felan tüket 2. aydan sonrada

hıı diyetisyen verdi zaten hergün 1 ceviz 5 badem yiyorum, balık da haftada bir ye dedi geöen hafta yedim ama bu hafta içim almaz sanırım düşününce içim kalkıyor...

selam kzilar herkese..he zaman canim bebisinin cicileri hayirli olsun..bende yeterin jilesine bayildim valla..ne zevkli hatun bu kiz....

aysecimm yavrum nasil bizim mercimek...ne zaman pit pitlari duyacaz?

nurcanim canim saglik ocagindan aramamalarina cok sevindim...zaten aramalarini beklemiyorduk..ben gecen gun kuafordeydim; orda yeni dogum yapan bayanlar vardi..ya onlarda ayni seyi dedi..ilk testlerde hata oluyomus; testler tekrarlaninca temiz cikiyomus...ki ben inaniyorumki bizim oyku nisamiz saglikli bir bebis...Rabbim sana bagislayacak insallah bebisini...

yeni gelen tum arkadaslar hepiniz hos geldiniz sefalar getirdiniz..insallah hepimizin bebeis hasreti biter bir an once...

opuyorum herkesi cok kissslar..sevgiler hepinizee

sğl cnm teşekkür ederiz teyzesi
evet yeter teyzesi çok zevkli bi hatun....

teşekür ederimm kuzummm sen hamiş kal ALLAHIN İZNİİ İLE ben senin meleğinede gönderirm inşşşş

sağol nurcanımmmmmm gelinim nasıllllll

umutbizimolsun canım kolay gelsin zordur taşınmak ama bizi unutma biz seni merak ederizzz
ayşemmmmmmmmmmm siz nasılsınız canımmmmmmmmmmmm sen veeeeeeeee mercimeğinnnnnnnnn
ceylin nazemir sizlerden ne haberrrrrrrrrr

herzaman seninleeee sizden ne haber sen ve bakliyat torbasındann r

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…