Geleceksin biliyorum bebeğim

ayyyy aaaayyy çok romantik adam benim kocaaaam bizim kontrolümüz ptesiydi yarın da evlilik yıldönümümüz bugün doktorumu aramış randevuyu yarına aldırmış yıldönümümüzde duyalım kalbini diye :))) ben de akşamüstü diyorum ki ben hocayı arıycam ptesi işim çıktı yarın geleyim diye yalan söyliycem diyorum.. yooook olmaaaz arama diyor meğer süpriz yapacakmış ben çok ısrar edince söyledi garibim :)))
asıl bomba osmandan geldi tabiki aramış zavallı kocam yarın gelsek demiş neden demiş osman evlilik yıldönümümüz de ondan demiş.. osman sormuş ne yani yarın kalp atışını duyunca mutlu mu olacak karın demiş evet demiş kocacığım.. sen hala kadınları mutlu edebileceğini mi sanıyorsun demiş osman evet mutlu olur diyince de gülmüş gülmüş sen öyle san saat 6 da gelin madem demiş kapatmış deliiii..

hihihi diğer topiğede yazdım hemen gittim kopyaladım geldim buraya yapıştırıyom
mehaşallah cicim bak her iki yöndende çok şanslısın hem yarın evlilik yıldönümün hem bebişinin pıtpıtlarını duyacaksın...
bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cicim
şunuda belirteyim bizimkide bana böyle süpriz yapmıştı benim doğum günümün olduğu gün gitmiştik kontrole oysaki dr çağırmamıştı bende o gün cinsiyetini öğrendim
eşimede dedim ay ne tesadüf doğum günümde bebeğimin cinsiyetini öğrendim dedim oda herşey tesadüf değildir hanfendi dedi ve cup oturdum aşağı...
meğerse artık kesin görülür diye o gün götürmüş beni anı olsun diye
kocişlerdede iş var kız...
ayy sizin bu osman ne deli yaa
ne demekk o sen hala kadınları mutlu edebildiğinemi inanıyosun falan
cicim sen bırak bu dr u yaaa bi şikayetin olsa yarın öbürgün ters ters cvp verecek şikayetinemi yanacan onamı kızacan kendinimi düşünecen ne edecen
bence osmancıkla kalp atışlarınıda dinleyin sonra postala onu başka bul dr...

ben de bütün topiklere aynı şeyi kopyaladım ama osmanla ilgili gerçekleri birtek buraya yazdım
yooook postalamam ben onuuu benim gibi deliye başka doktor uymaz biz dövüşe didişe alıştık birbirimize başka doktora güvenemem artık..

ayşe evlilik yıldönümün kutlu olsun yarın tam bir evlilik yıldönümü hediyesi olacak kocanı öpte başına koy

cnm benim sen bilirsin tabikide
haklısın bi yandanda senin az kahrını çekmedi adamcağız
ama ben böyle bi dr a tahammül edemezdim heralde
hep negatif ya

yeter nasılsın halledebildinmi işlerini...arayamıyorum da hatırını sormak için telefonum bozuk

vay vay enişteye bakkkkkkk
kuzum nice senleree bebişinizle birlikte inşşşşşşşşşşşşşşşşşşEki Görüntüle 208112 Eki Görüntüle 208112 Eki Görüntüle 208112 Eki Görüntüle 208112

cnm benim sen bilirsin tabikide
haklısın bi yandanda senin az kahrını çekmedi adamcağız
ama ben böyle bi dr a tahammül edemezdim heralde
hep negatif ya
:)))) ben alıştım ona baksana doktorum değişmesin diye tayinden bile vazgeçtim...
zarif adam romantik adam.. bi de kızım diyor başka bişey demiyor :)))

:)))) ben alıştım ona baksana doktorum değişmesin diye tayinden bile vazgeçtim...

zarif adam romantik adam.. bi de kızım diyor başka bişey demiyor :)))

rabbim eniştenin gönlünden geçeni nasip etsin sağlıcakla inşşşşş

hmm dün müdürle de konuştum göze alamam gebe halimle bilmedik bir şehire taşınmayı.. bir de çok ciddiyim başka doktora güvenemem..

amiiin hepimize inşallah

kızzz sonuçta seni hamile bıraktıran o değilki sen kendiliğinden hamile kaldın
hem o bile tedaviyle seni hamile bıraktırmış olsaydı illa ona devam edeceksin diye şart yokki
çoğu kadın kalp atışlarından sonra bırakıyo tüp bebek dr unu devam eden çok istisna
diğer dr larda dr cnm yani....
hem şunuda diyim o osmancık veya diğer tüp dr ları devamlı tüp bebekle aşır neşir oldukları için normal gebelikte bazı şeyleri atlayabilirler gözden kaçırabilriler hatırlayamayabilirler
ama diğer kadın doğumcular öyle değil devamlı yaptıkları şey atlamaları unutmaları görmemelri mümkün değil çünkü devamlı o işi yapıolar
tabi bu benim dşüncem
dr unu değiştirmemek senin dşüncen
sana baskı yapmıom ha bırak kesinlikle diye sadece bunlarıda bil.

ben eğer gelip istanbulda tüp bebek yapsaydım da dönüşte gebelik takibini osman hocaya yaptıracaktım zaten.. bir de hocanın tek uzmanlık alanı infertilite değil riskli gebelik takibi ve tekrarlayan gebelik kayıplarında da çok iyi bir hoca.. tarzı biraz değişik evet ama gerçekten tüccar değil bilimadamı :))) ayyy amma övdüm beee.. osmancık işte
neyse şekerler ben yatayım artık yarın birsürüüüüü işim var azıcık dinleneyim..
iyi geceleeeer

iyi geceler biran önce uyuda yarın çabuk olsun

uzmanlık alanı genişmiş o zamansa sorun yok cicim
ama seni tersliyo eşini tersliyo bu güzel mucize karşısında ondan ben biraz karamsar davranıyom..
aman al be osmancığını başına tak ne diyeyim sana osmanda osman al sana osman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…