uzmanlık alanı genişmiş o zamansa sorun yok cicim
ama seni tersliyo eşini tersliyo bu güzel mucize karşısında ondan ben biraz karamsar davranıyom..
aman al be osmancığını başına tak ne diyeyim sana osmanda osman al sana osman.
günaydınnnnnnnnnnn
slm şekerler...
nurcan dün gelmedi bugün gelir belki...
sana da günaydın kuzuuuuuuum
anladım cnm ğl hbr verdiğin için...inş yarınki kontrolleri sorunsuz geçercanım nurcanla telefonda konuştuk işleri varmış bu gün gelemem dedi yarında bebişi has götürecekler tekrar belki yarında gelemeye bilirim dedii merak etmeyinnnn
merhaba kıslar nbrsiniz bakalımm
merhaba kıslar nbrsiniz bakalımm
anladım cnm ğl hbr verdiğin için...inş yarınki kontrolleri sorunsuz geçer
sğl cnm iyiyiz sen nasılsın
taşınıyomusun sen?
anladım cnm ğl hbr verdiğin için...inş yarınki kontrolleri sorunsuz geçer
sğl cnm iyiyiz sen nasılsın
taşınıyomusun sen?
iyiym canım saol evet canım daha büyük bi eve geçicez, evi topluyorum canım iştee neyseki bugun hava serin de okadar zor gelmedi sen napıosun nasıl prenses:))))
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRayşemmmmmmm aradııııııııııııı kontrolden çıkmışşşşş veeeeeeeee PIT PITLARI DUYMUŞŞŞŞŞŞ çok mutluydu kuzummmm sağlıcakla kucakalsın inşşşşşşş eşiyle dolaşacaklarımış sen kızlara yaz dediiii
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRayşemmmmmmm aradııııııııııııı kontrolden çıkmışşşşş veeeeeeeee PIT PITLARI DUYMUŞŞŞŞŞŞ çok mutluydu kuzummmm sağlıcakla kucakalsın inşşşşşşş eşiyle dolaşacaklarımış sen kızlara yaz dediiii
ayyy hadiii çok şükür zaten bizdee başka bişey beklemıyorduk sağlıklı bizim ugur meleğimiz,mayıs kusumuz:))))))
kolay gelsin cnm zordur valla...
bizde iyiyiz bi yaramazlık yok bugün 2 tane doğum günü vardı biri yakın arkadaşımın kızının biride eltimin kızının
malesef ikisinden birini seçmek zorunda kaldım yeğeninkine gidecem diğeri epey uzak gözüm almadı bi ara hediyesini götürürüm dedim...
yeğeninkide akşama onu bekliyom öyle
prensese gelince oda çook iyi kıpraşmaları bitmedi bugün zillinin...
canım zaten ayşemde her cümlede darsı sizlere diyip duruyorrr inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşş sıra bizlerede gelmiştirrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?