Geleceksin biliyorum bebeğim

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ayşemmmmmmm aradııııııııııııı kontrolden çıkmışşşşş veeeeeeeee PIT PITLARI DUYMUŞŞŞŞŞŞ çok mutluydu kuzummmm sağlıcakla kucakalsın inşşşşşşş eşiyle dolaşacaklarımış sen kızlara yaz dediiii

iyiym canım saol evet canım daha büyük bi eve geçicez, evi topluyorum canım iştee neyseki bugun hava serin de okadar zor gelmedi sen napıosun nasıl prenses:))))

kolay gelsin cnm zordur valla...
bizde iyiyiz bi yaramazlık yok bugün 2 tane doğum günü vardı biri yakın arkadaşımın kızının biride eltimin kızının
malesef ikisinden birini seçmek zorunda kaldım yeğeninkine gidecem diğeri epey uzak gözüm almadı bi ara hediyesini götürürüm dedim...
yeğeninkide akşama onu bekliyom öyle
prensese gelince oda çook iyi kıpraşmaları bitmedi bugün zillinin...

ayyy hadiii çok şükür zaten bizdee başka bişey beklemıyorduk sağlıklı bizim ugur meleğimiz,mayıs kusumuz:))))))

ohhh ohhhh çok şkürler olsun yaaa çok sevindim
hayırlısı olsun inş...
inş sorunsuz devam eder...

ayyy hadiii çok şükür zaten bizdee başka bişey beklemıyorduk sağlıklı bizim ugur meleğimiz,mayıs kusumuz:))))))

canım zaten ayşemde her cümlede darsı sizlere diyip duruyorrr inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşş sıra bizlerede gelmiştirrrrrrrrrrrrrrr

iyi iyi canım iyi olsun prenses:) gezdireceksin kızını bugun yani, ayy az kaldı senın doğumada yaa ne kaldı ki surda bizim için de dua et olurmu canım hamilelerin duası kabul olurmus..

canım zaten ayşemde her cümlede darsı sizlere diyip duruyorrr inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşş sıra bizlerede gelmiştirrrrrrrrrrrrrrr

geldi geldi yetercimm sizin ameliyat bizim ameliyat hep vesile bunlar bence

az kaldıı canımm bitecek bu hasret kavusucaz allahın ıznıyle bızde:)
elde edenlerde geçti bu yollardan sorsan kımbılır onlar ne kadar gözyası döktü,üzüldü
hiç olmayacakmıs gibi geldi.ama olduu bak ugrasan herkesin,bızımde olacak ınsallah haa 3 ay olur ha 5 ay ama bi gün mutlaka:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…