geldi geldi yetercimm sizin ameliyat bizim ameliyat hep vesile bunlar bence
az kaldıı canımm bitecek bu hasret kavusucaz allahın ıznıyle bızde:)
elde edenlerde geçti bu yollardan sorsan kımbılır onlar ne kadar gözyası döktü,üzüldü
hiç olmayacakmıs gibi geldi.ama olduu bak ugrasan herkesin,bızımde olacak ınsallah haa 3 ay olur ha 5 ay ama bi gün mutlaka:)))
ohhh ohhhh çok şkürler olsun yaaa çok sevindim
hayırlısı olsun inş...
inş sorunsuz devam eder...
geldi cnm geldi sıra sizlerde artıkcanım zaten ayşemde her cümlede darsı sizlere diyip duruyorrr inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşş sıra bizlerede gelmiştirrrrrrrrrrrrrrr
evet cnm gezelim çekirdek aileiyi iyi canım iyi olsun prenses:) gezdireceksin kızını bugun yani, ayy az kaldı senın doğumada yaa ne kaldı ki surda bizim için de dua et olurmu canım hamilelerin duası kabul olurmus..
geldi geldi yetercimm sizin ameliyat bizim ameliyat hep vesile bunlar bence
az kaldıı canımm bitecek bu hasret kavusucaz allahın ıznıyle bızde:)
elde edenlerde geçti bu yollardan sorsan kımbılır onlar ne kadar gözyası döktü,üzüldü
hiç olmayacakmıs gibi geldi.ama olduu bak ugrasan herkesin,bızımde olacak ınsallah haa 3 ay olur ha 5 ay ama bi gün mutlaka:)))
geldi cnm geldi sıra sizlerde artık
ben inanıyorum en kısa zamanda sizlerdende müjdeli hbri duyacağız
evet cnm gezelim çekirdek aile
hiç merak etme cnm benim dua edicem tabi ayy doğru dion valla doğuma az kaldı
inş zamanında gelir prensesim
dualarım hep sizinle cnm
cnm benim ne gzel pozitif düşünüyosun
tabiki sizlerinde olacak ama zaman var
onunda önüne geçilemiyoooo
herseyin bi zamanı var işte cnm ozamana kadar allahın rızasını kazanalım bizdeinşşşşşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşş hepimizin ne kadar çok ihtiyacımız var bu mucizelere RABBİM MUCİZELERİNDEN MAHRUM BIRAKMASIN BİZLERİİİ
geldi cnm geldi sıra sizlerde artık
ben inanıyorum en kısa zamanda sizlerdende müjdeli hbri duyacağız
evet cnm gezelim çekirdek aile
hiç merak etme cnm benim dua edicem tabi ayy doğru dion valla doğuma az kaldı
inş zamanında gelir prensesim
dualarım hep sizinle cnm
cnm benim ne gzel pozitif düşünüyosun
tabiki sizlerinde olacak ama zaman var
onunda önüne geçilemiyoooo
herseyin bi zamanı var işte cnm ozamana kadar allahın rızasını kazanalım bizde
bunun için elimden geleni yapıyorum,özellıkle çoçukların yanında dua edin dıyor ömer çelakıl
onların yanında edılen dualr daha cok kabul oluyormus..
canım ben çok dua etmiştim kutlu doğum haftasında o haftalarda eşimin varikosel amelıyatının iyi yapılamdığını öğrendik eğer öğrenmesek hala cırpınıoduk bosuna... çunku spermı tamir ettirmezseniz tüp bebek de bile başarı olmuyor hasarlı bı soermle döllenmıs oluyor oda tutunmuyor işte cnm
raabime şükürler olsun onun ıcın dıorum kı yeterın de bizim de ameliyat vesıle olacak allahın ızıyle:)
canım benım rabbım senıde bı avazda kurtarsın ınsallah bebeğin hayırlı evlatlar olsun annesını aılesını hiç üzmesin...
canım aslında neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz asla ben hep diyorum eşimin hayatını infertiliteye borçluyuz eğerki biz o gün tüp bebk merkezine gitmeseydik dr o testleri istemesydi ve biz o testleri yaptırmasaydık eşimin beynindeki kisti asla fark etmezdik benim eşim 7 yıldır 1 defa bile dr gitmemişti rahatsızlığı yoktu ve bunu ilk kez söylüyorum biz dr gitikten bir süre sonra (eşim has yatıp izinli olarak 2 günlüğüne eve geldiğinde )eşim ufak bir felçlik krizi geçirdii ve biz o yüden apar topar has gidip ameliyat yaptırdıkkk (zaten dr söylemişti şu ana kadar felçlik körlük olmalıydı diye ) ne garip biz bu durum öğrendikten bir süre sonra gelişti bu durumm ve ben eşimin hayatını borçlu olduğumuz için sorunumuzun bizim için hayırlara vesile olduğunu düşünüyorum
eşim sağlığı için infertiliteye teşekür ediyorum ama bu durum infertiliteyle şavaşımı etkilemedi o hala benim düşmanım
canım aslında neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz asla ben hep diyorum eşimin hayatını infertiliteye borçluyuz eğerki biz o gün tüp bebk merkezine gitmeseydik dr o testleri istemesydi ve biz o testleri yaptırmasaydık eşimin beynindeki kisti asla fark etmezdik benim eşim 7 yıldır 1 defa bile dr gitmemişti rahatsızlığı yoktu ve bunu ilk kez söylüyorum biz dr gitikten bir süre sonra (eşim has yatıp izinli olarak 2 günlüğüne eve geldiğinde )eşim ufak bir felçlik krizi geçirdii ve biz o yüden apar topar has gidip ameliyat yaptırdıkkk (zaten dr söylemişti şu ana kadar felçlik körlük olmalıydı diye ) ne garip biz bu durum öğrendikten bir süre sonra gelişti bu durumm ve ben eşimin hayatını borçlu olduğumuz için sorunumuzun bizim için hayırlara vesile olduğunu düşünüyorum
eşim sağlığı için infertiliteye teşekür ediyorum ama bu durum infertiliteyle şavaşımı etkilemedi o hala benim düşmanım
evett canımm yaa aynen bizde hiç üroloğa filan gitmiyorduk kaan hocaya yazıoduk filan
2. denemde yumurtların yarısı bıle döllenemeyınce aklımıza geldi yanii negatif aldık diye üzülürken o bizim varikoseli farketmemize vesile oldu ..oda bebişimizin gelişine vesile olacak ben inanıyorum haa zamanını bilmıyorum ama olacak allahın izniyle..çunku kadında sorun yoksa en az 3 denemede olmalı tüp bebekte olmuyorsa mutlka bi yerlerde bi sorun var demektir ıkımızde sorunun nerde olduğunu bulduk artık gelsin beebişler,ondan da önce dediğin gibi canımm rabbim eşlerimizi bize bağışlasın onları bizim herseyimiz onlar olmadan ne yapalım biz bebeği..
cnm yaaa ne zor günler geçirdin geçirmişsin sen öyle...
dediğin gibi neyin hayır neyin şer olduğunu bilemeyiz
hayır dersin şer çıkar
şer dersin hayır çıkar
Allahım daha kötü dermansız dert vermesin...
cnm yaaa ne zor günler geçirdin geçirmişsin sen öyle...
dediğin gibi neyin hayır neyin şer olduğunu bilemeyiz
hayır dersin şer çıkar
şer dersin hayır çıkar
Allahım daha kötü dermansız dert vermesin...
rabbim sabrımızı dayanma gücümüzü artırsın inşşşşşşşş gelsin melekelrimizdee
veeeeee aynen katılıyorum sana bir evde bebek babasıyla birlikteyse güzeldir yoksa eksik demektir rabbim kimseyi en değrlisiyle sınamasınn
aminnn kuzum rabbim daha zorlarıyla sınamasın inşşşş
kızlar biraz çıkıyorum ben işler var onalrı haledeyim yarın seçim için köye gitmem gerekiyor biraz evi toparlayayım
tamam cnm kolaygelsin görüşrüzaminnn kuzum rabbim daha zorlarıyla sınamasın inşşşş
kızlar biraz çıkıyorum ben işler var onalrı haledeyim yarın seçim için köye gitmem gerekiyor biraz evi toparlayayım
canım bebeğin odasını filan ayarladınızmı
hazırlıklar ne alemde
tamam cnm kolaygelsin görüşrüz
evet cnm hazırlıklar tam gaz devam ediyo odanın duvar kağıtları yapıldı ben buraya koymadımmı buraya eklemedim sanırım mobilyada sipariş verildi ptesi gelecek inş...
cicileride alındı yıkanmak ütülenmek istiyo mobilyanın kokusu çıksın öyle halledicem onlarıda
bi tül kaldı geriye onuda daha sipariş vermedim
sğl cnm amin inş...Allahım sizlerede bu mutluluğu yakınlaştırsın inş...hayırlı ugurlu olsunn canım benimm sağlıcakla buyutmayı nasip etsin
doğum konusunda karar verdınızmı normalmı sezaryenmı
sğl cnm amin inş...Allahım sizlerede bu mutluluğu yakınlaştırsın inş...
cnm işte o hiç belli değil dr umla konuşamadım daha
benim tüp bebekle hamile kaldığımı dr um biliyoda hostesleri bilmiyo o yüzden daha konuşamadım
eşimin çalıştığı hastane olduğu için kimsenin bilmesini istemedik hostesin teki bi duysa bütün hastaneye reklam olmak istemiyoruz...
normalden kokuyorum sezeryanda olabilirim
tüp bebekte normal doğuım çok az bide
bilmiyorum yani cnm belli değil
eşimse kesin sezeryanden yana sancı çekmene dayanamam diyo
ortadayım...
canım doktorun bu konuda bilgiliyse eğer epidural normal de düşünebılırsn
çok kolay oluyor doğum sonrasıda tabii bır ıkı dıkıs en fazla..ama dediğin gibi kıymetlı bebek olunca ınsan rıske atmak ıstemıo dur bakalım dr un ne önerecek,sağlıcakla nasıl kucağına alacaksan oyle olsun canımm
saol dualrın için canım dualrımız karsılıklı:))
bir insan evladının imanını Allaha olan inancını bundan daha çok perçinleyecek Allahın büyüklüğü karşısında nefesini böylesine kesecek birşey var mı acaba dünyada?? Rabbim sen ne büyüksün sana binlerce kez şükürler olsun...
Yattım masaya ultrasonda gördük embriyomuzu ölçtü 9mm olmuş 6+6 dedi sonra yakınlaştırdı aman ya rabbiiii bir telaş bir çırpınma bir yaradılış mucizesi.. sonra nefes al şimdi tut nefesini dedi doktor tuttum veeee o ses dumdum dumdum dumdum.... şimdi nefesini bırak artık istediğin gibi ağlayabilirsin dedi... canımın canı içimden bir parça... varolmak bana gelebilmek için nasıl da çırpınıyor... bu duygunun adı, tarifi, benzeri yok.. sonsuz şükür sonsuz iman başka birşey hissetmiyorum.. o an ağlamadım ama şimdi tutamıyorum kendimi... tüm hak eden ve isteyen kadınları Rabbim bu mucizeye kavuştursun... yazdıklarımı okuyorum ama o kadar yetersiz o kadar kifayetsiz ki hepsi... tek diyebileceğim ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.....
bir insan evladının imanını Allaha olan inancını bundan daha çok perçinleyecek Allahın büyüklüğü karşısında nefesini böylesine kesecek birşey var mı acaba dünyada?? Rabbim sen ne büyüksün sana binlerce kez şükürler olsun...
Yattım masaya ultrasonda gördük embriyomuzu ölçtü 9mm olmuş 6+6 dedi sonra yakınlaştırdı aman ya rabbiiii bir telaş bir çırpınma bir yaradılış mucizesi.. sonra nefes al şimdi tut nefesini dedi doktor tuttum veeee o ses dumdum dumdum dumdum.... şimdi nefesini bırak artık istediğin gibi ağlayabilirsin dedi... canımın canı içimden bir parça... varolmak bana gelebilmek için nasıl da çırpınıyor... bu duygunun adı, tarifi, benzeri yok.. sonsuz şükür sonsuz iman başka birşey hissetmiyorum.. o an ağlamadım ama şimdi tutamıyorum kendimi... tüm hak eden ve isteyen kadınları Rabbim bu mucizeye kavuştursun... yazdıklarımı okuyorum ama o kadar yetersiz o kadar kifayetsiz ki hepsi... tek diyebileceğim ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?