gözün aydın canım...gece gece duygulandırdın benide eşim gelecek şimdi ne oldu diyecek... ne kadar güzel anlatmışsın gerçi bunlar duygularının anca zerresidir41 kere
senin adına çook sevindimcanım sen bunu çoktan hakketmiştin veridiğin mücadeleyle rabbim boş çevirmedi ellerini.. allah tamamına erdirsin inş. kucagına almak nasip etsinn inşşş hayde gözün aydınn kalp atışını da duydun ooohhh keyifler yerinde desenee bu arada evlilik yıl dönümüzzz kutlu olsunn bir ömür boyu mutlu olunn
ızlar fikir verin lütfen..
20 aralıkta sevgilimle ilişkiye girdik ve arada çamaşırlar vardı fakat o boşaldı. benim yumurtlama günüme denk geliyordu.. iki hafta sonra düzenli adet gördüm.. ve toplamda altı kez adet gördüm fakat son adetim farklıydı.. 3 gün geldi ve kesildi aradan 5 gün geçti iki gün üst üste akıntı geldi kan ile.. ve şu an adet sonrası olmasına rağmen göğüslerim acıyor adet sancım var.. arada çok kez idrar tahlili yaptım ve negatif çıktı, kusmadım.. ve son zamanlarda eğilip kalkınca başım dönüyor.. eğer hamileysem yaklaşık 5.5 aylık hamile olucam.. kan tahlili yaptıramıyorum.. lütfen yorum yapın...
Allah hepinizden bin kere binlerce kere razı olsun... ettiğiniz dualarla geldim bugüne...bundan sonra bu dünyada evladımı sağlıkla kucağıma almaktan başka hiçbir dileğim yok.. artık tek dileğim sizlerin de biran evvel bu mucizeye ermesidir.. Allahım sana yalvarıyorum tüm dostlarıma nasip et evlat sahibi olmayı...
amin canım inşallah... kız sen beni ağlatmaya yeminmi ettin bu gece
boşver ben de ağlıyorum zaten her gözyaşımız böyle olsa keşke...
keşke hep mutluluktan aksa gözyaşlarımız...ailene söyledinmi daha söylemedik demiştin pıt pıtları duyunca söyleyecektiniz
Tutamadık ki kendimizi geçen ptesi söyledik hafif de olsa görmüştük ya kalbini... delirdi babam seviçten..
ben senin kadar bile bekleyemezdim heralde ...aşılama yaptırdığımızı ailemden kimseye söylememiştik ama biz kendimizi zor tuttuk söylememek için üstelik bir kaç arkadaşımıza söylemişken...
ay millet nasıl ketum bir arkadaşım var 12.haftası falan sanırım belki de 14 hala birtek annesi kayınvalidesi ve ben biliyorum ben olsam çatlardım yaniii.. ben mi anormalim bunlar mı anlamadım yani..
biz normaliz onlar anormal insan mutlu olduğu bir olayı herkesle paylaşmak ister... en azından ben herkesle paylaşırım herkes hamile olduğunu ilk bana söyleyeceksin diyor nasıl olacaksa anca canlı yayına çıkıp ilan etmem lazım
biz yatalım artık iyi geceleeer
ayşem yazdıklarını okurken çok duğulandım ağladım(iyce sulu göz oldum ben yaffff )rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin inşşş
ağlama kuzum kendi evladının kalbini duyunca ağlarsın canım benim...
inşşşşşşşşşşşşş canımmmmm inşş güzel şeyler için ağlarızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?