Geleceksin biliyorum bebeğim

ayşemm cnm benim yaa ne ole ya herkesi psikopata bağlamışsın ağlattın gece gece herkesi benidee
cnm benim çok güzel ifade etmişsin o kalp seslerini duymak herşeye bedel
gece kaç saat ağlamama sebep oldun varya
tabi birazda başka şeylerinde etkisi vardı hamilelikte üstüne eklenince seller aktı gitti
dün akşam eşimin yeğeninin doğum günündeydim orada bi iki söze alındım ama umursamadım eve gelince senide okudum başladılar süzülmeye kocişe gizledim gözyaşlarımı sonra senin mutluluğunu paylaşamadım kapattım pc yi yatıyorum dedim yattım oda şaşırdı çünkü ilk defa böyle davranmıştım ona geldi yanıma morelin bozuk senin ne oldu dedi sesimi çıkarmadım üsteledi anlatmam için ama anlatmadım canı sıkılmasın diye, (senden kaynaklı değil heee)bi iki söz dedim ya ondan sebep....
kimse bizim yaşadığımızı yaşamadan neler çektiğimizi anlayamaz bu hayatta bitek yaşayan bilir kızlar
sen ne cerebeler çekmişsin bu evladı edinebilmek için ne psikolojilerin bozulmuş kimse bilmediğine konuşur durur
Allah kimseyi evlat yönünden sınamasın ama böyle lafların söylendiğini duyuncada Allahım onlara evlat yokluğu değilde başka yönden bi ceza versinki neyin ne olduğunu anlasın diyesim geliyor...
kızlar kusura bakmayın kafam karışık epey o yüzdende karışık yazdım...
ama sizlerede yazınca rahatladım...

ayyy kıyamam ben sana minik anneee üzme kendini haddini bilmez bir iki salağın ettiği laflar için.. ben artık kendimi öyle güçlü hissediyorum ki. kim ne demiş umrunda değil.. biliyorsun bir sürü ailevi sorunum var ama geçen hafta hepsine restimi çektim şimdi sonuçlarını bekliyorum.. şimdiye kadar hep aman o alınmasın aman bu üzülmesin diye içime attım durdum.. şimdi kimse kusura bakmasın benim korumak hayatını elimden gelen en iyi şekilde hazırlamak zorunda olduğum bir can var.. kimseler umrumda değil.. hani böyle belgesellerde falan olur ya küçücük bir hayvanın yavrusuna kocaman bir yırtıcı saldırır da anacığı o kücücük boyuna bakmadan ona karşılık verir koca hayvanı alt eder.. işte şimdi öyle hissediyorum yavrumu üzecek incitecek kim olursa olsun atlar üstüne parçalarım.. biz bugünlere erebilmek için neler çektik şimdi bu mutluluğu yaşamama kimse engel olamaz.. hayatta hiç olmadığım kadar güçlüyüm başkalarına karşı.. onun o küçücük boyuyla dakikada 100 küsür kez kalbini çarptırıp hayata tutunmaya çabalamasını gördüm yaa...off çok ağladım şimdi ben de..

kendi ailem tarafından bişi yok ama dün akşam o kadar morleim bozulduki yinede herşeye rağmen aman kırılmasınlar aman etmesinler diye sesimi çıkarmadım eskisi gibi
ama artık yeter dediğin gibi onların önemliliği azaldı hayatımda daha önemlisi var kızım canım yavrum benim parçam
akşam bile hep ağlarken sanki bana morel verircesine hep kıpraştı durdu
güzel kızım
mucizelerimiz ne kadar önemli olduğunu bilemez kimse konuşur dururlar ama artık yeter karşılarındaki çocuk değil bi anne
bundan sonra kim kime dum duma hiç önemli değil benim içi kimse
bak bugün ağlamayacaktım senden sonra yine aktı gözyaşlarım...
en yakın arkadaşım kuyumu kazdı yeni daha geçen gün en yakın en samimi arkadaşım
eşimin ailesinden biri dün gece morelimi bozdu sanırım artık etrafımda kimse kalmıyo kendi ailemden ve eşime güvenimden başka,kendi kendime içimi yiyorum eşim üzülmesin diye anlatmıyorumda ama bundan sonra herşeyi bilsin yeter...
ama çok şükürki sanalda olsa sizler varsınız sizlerle konuşup derdimi dökebiliyorum
vee tamam artık bana bu kadar arkadaş yeter ...

canı yanmış insanı ancak aynı yerden canı yanan anlıyor.. zaten arkadaş dediğin kuru kalabalık insana dost lazım o da hayatta bir elin parmağını geçmez... boşver kimse karnımızdakilerden daha önemli değil.. offf çok sulu gözlü olduk beee... neyse kuzum benim biraz işlerim var halledeyim yine gelirim.. sakın kimsenin seni üzmesine izin verme.. gerekirse ben seni üzenleri de parçalarım :))))

aslında kendime kızıyorum bu kadar iyi niyetlilikle nereye kadar diye
aman onlar darılmasın aman onlar etmesin kendimi yiyorum buda benim için iyi değil yarın öbür gün hastalıklar bunlardan çıkıyo
dediğin gibi insana dost lazım dost
tamam cnm benim işlerine bak sen bende biraz iş halledeyim gelirim yine...
çok sğl valla rahatladım...

..
canım kim ne söylemiş bilmiyorum ama hiç umurunda olmasın neden üzülüyorsun ki.. insanların böyle davranması bence .....iyi bir şey yoksa bizi bu insanları hep dostumuz bizim için iyi şeyler düşünen insanlar zanedeceğizzz gerçek yüzlerini göremeyeceğizzz......
senin bu hayata sahip olabileceğin en büyük mucizen seninleeee eşinle mutlusunnn sağlığınız yerinde kalan her şeye bir çizği çek gitsin hiç kimse için bir damla göz yaşı dökme değmez sen dert sahibi oluyorsun o kadar:44:
ayrıca coçukla ilğili konuşmak artık herkesin işi yoruma açık bir konu her kes atıyor tuttuyor ahkam kesiyor oyasa YAŞAMAYAN NEREDEN BİLİRKİ BU SIKINTILARI:26: eeeeeeee bilimiyoralrsada yorumlarının bir değeri yokkk...... ayrıca sıkıntılarını eşinlede paylaş ki oda bilisin üzüntülerini seni üzenleriiii canınıda sıkma değmez

yetercim cnm arkadaşımm ne güzel morel veriyosun cnm benim yaa
bundan böyle dediğin gibi yapacağım zaten kimsenin dediği umrumda olmayacak ve güzelce cvbını vereceğim
kimsenin beni üzmeye hakkı yok bu hayatta benim kalbimi kıranın kalbini kıracağım
iyi niyetliyiz diye tepemize dahada binilmeden...
çok şükür benim için fedakar hayırlı bi eşim var ona anlatsaydım beni tabi anlayacaktı ama ne bilim daha morelim bozulmasın diye anlatamadım akşam anlatmaya başlasam dayanamaz yine ağlardım karşısında ve onunda en istemediği şey ağlamamdır bu hayatta(sen ağladıkça benim hayatım duruyo diyo bana)
ben eşimle ve 2 ay sonra gelecek bebeğimle önüme bakıcam arkadakilere eyvallah...

canım ben evlenmeden önce kimseyi kırmayan incitmeyen bir insandım evendikten sonra ve bebek olayından sonra herkes üzerime gelmeye başladı okadar çok susup içime atıyordum kiii atidepresanlar kulanyama başladım kimseye cevap veremiyordum vermiyordum bir gün bir dr konuşurken bana kendine yazık etme dedii (ben sinirlenince ev işlerine vuruyordum kendimi yorgunluktan bitene kadar dün camları silmişsem bu gün tekrar siliyordum vs )böyle yaparsan sen 5 yıl sonra ölürsün dedi vee eşimin bir halası bana dediki eşin seni korumuyor koruyamıyor olabilir(eşim çok sesiz olduğu için ) çevrene karşı kendini sakın ezdirme ben 35 yıldır bu insanların içindeyim insanın üstünenasıl geldiklerini iyi bilrim sakın seni ezmelerine üzmelerine izin verme dedii bu olaylar benim gözümü açtı şimdi konu üzüleceğim yerlelre gitmeye başladığında hırrrrrrrrrrrrr yapıyorummm ve artık insanlar havva bizi tersler diye şunu söyleyemedk yapamadık diyorlarrr AMA BENİ BU HALE SİZ GERİTİRDİNİZ BEN SİZİN ESERİNİZİM DİYORUM ve böyle çok daha iyi beni inciten insanalrı hayatımdan çıkartıyorummm hayatımızın tekrarı yok onun kıymeti bilmeliyiz ve her saniyesini kana kana yaşamalıyız

slm kızlar ben pek giremiyorum ailemin ordayım yarın gataya gidecez hepinize sevgiler ayşem ALLAHIJM YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN ÇOK GÜZEL ANLATMIŞIN DUYGULARINI
HERZAMAN BİZİM DOKTOR ÇOK KİBAR OSMANIN YANINDA ÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOOOK ÇOOOOOOOOOOOK DAHA Kİ,BAR KLAIYO
SEZERYANA GELİNCE VALLA BEN 1 SAAT SONRA KALKTIM GAYET İYİYDİM aLLAH RAZI OLKSUN DOKTORUMUZDAN İYKİ EPİDURAL YAPMIŞIZ 6 HAFTAM DOLSUN GİDİCEZ KONTROLÜMÜZEDE :)))))))

cnm benim bak ne güzel sen üstesinden gelmişsin
inş bende artık kendimi dinletmeyi ve söz geçirmeyi başarabilirim...dr un ve halan çok güzel gözünü açmış cnm
inş bende artık açılan gözümü kapatmam ve etrafıma daha başka bi kişilik olarak kendimi ezdirmeyerek çıkabilirim
kimsede umrumda olmaz zaten bebeğim geldikten sonra...
hayat bizim hayatımız dediğin gibi onuda başkalarının lafları altında geçirmeden sürdürmemiz gerekli...
arkadan geleceğim güzel arkadaşım

cnm benim ohh ailenin yanına gittin demek ne güzel
hadi yarın ki kontrolünüzden güzel hbrler bekliyoruz cnm cimcimemizde iyidir inş....
bende dr umdan çok memnunum her ne kadar belli değil diyosamda benim yolun sonunda sezeryan görülyo cnm tabiki epidural
bugün oy kullanmaya gittiğimde eşimle anestezi dr uyla karşılaştık okulda çok şirine bi bayandı...

canım sen şimdi yoğunsun biz zaten her dk beklemiyoruz keyfini çıkart bu günleri arada haberler ver bize yeter canımmm geliimi öpppppp

hep böyle kararlı ol canımmmm

canım bende öyleyim kimse kırılmasın kimse üzülmesin diye hep içime attım... sonucunda da nefes darlığı var bende ve ömür boyuda çekecem...çenkü kaç dr a gittim hep psikolojik dediler anti depresanda aldım ama daha kötü yaptı beni şimdi azıcık üzülsem nefes darlığından çok kötü oluyorum.... yani olan bana oldu herkes kendi hayatına devam ediyor ...bende artık birisi bişey söylese ya uzatmıyorum yada kötü niyetle soruyorsa şakayla karışık tersliyorum... öyle insanlarlada muhattap olmuyorum mecbur olmadıktan sonra.... bana kim iyi geliyorsa onlarla görüşüyorum...boşver eşine söyle birde bunun için kendini üzme... bebeğinde üzme

aynen cnm kendime yaparım dahada bu halime devam edersem
kimseyi tınlamamayı deneyeceğim
herşey daha güzel olacak laf söyleyen alacak cvbını
kimse umrumda değil...

kızlar bakın hepimiz yaşamışız bezer şeyler
ne diyoruzzzzz işimize gelemezse hemen HHHIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…