nbrrr canlrım benım secım gorevım vardııııı cok yorgunummmmm
hadi geçmiş olsun dinlen artık... valla biz dünden beri topikcek duygu fırtınaları yaşıyoruz :))))
nbrrr canlrım benım secım gorevım vardııııı cok yorgunummmmm
aysemm canım benım ne güzel anlatmıssın burnumun direği sızladı sızladı ağlamim artık dedim okadar yaptımki o işi:))))))))
rabbim bebişini sana ve babasına bağışlasın kızını demek geldi içimden nedense:)))))) annelik içgüdüne de hayran kaldım bitanem rabbim hepimize yasatsın o ruhani duyguyu inşallahh
kıslar çok okuyamadım geçmişi biraz baktım ama listelere bakıp durmaktan gözüm yanıo hala görev istmem dedim rapor alırım dedi kabul etmedıler epey küfrettim sabahın köründe kalkarken:)))))
canalrım hiçkimse sizden önemli değil hele bebeğinbizden hiç değil,ben birilerini üzmemeye çalıstıkca tabıkı allahtan korkumdan kaynaklanıo bu duygum ben bırını uzersem o da benı uzer diye,baktım millet üstünde tepinio kalbimin,sonra dedimki allah kımsenın kalbını kırmayın dıyor ama kalbınızı de kırdırtmayın da dıodur elbet..
bende artık kimseyi üzmuyor fakar uzmelerıne de ızın vermıorum hepınızı çok öptümm ben biraz kaykılayımm şöleee
aysemm canım benım ne güzel anlatmıssın burnumun direği sızladı sızladı ağlamim artık dedim okadar yaptımki o işi:))))))))
rabbim bebişini sana ve babasına bağışlasın kızını demek geldi içimden nedense:)))))) annelik içgüdüne de hayran kaldım bitanem rabbim hepimize yasatsın o ruhani duyguyu inşallahh
kıslar çok okuyamadım geçmişi biraz baktım ama listelere bakıp durmaktan gözüm yanıo hala görev istmem dedim rapor alırım dedi kabul etmedıler epey küfrettim sabahın köründe kalkarken:)))))
canalrım hiçkimse sizden önemli değil hele bebeğinbizden hiç değil,ben birilerini üzmemeye çalıstıkca tabıkı allahtan korkumdan kaynaklanıo bu duygum ben bırını uzersem o da benı uzer diye,baktım millet üstünde tepinio kalbimin,sonra dedimki allah kımsenın kalbını kırmayın dıyor ama kalbınızı de kırdırtmayın da dıodur elbet..
bende artık kimseyi üzmuyor fakar uzmelerıne de ızın vermıorum hepınızı çok öptümm ben biraz kaykılayımm şöleee
ohhh canımıza değsin değilmi canımm biz üzülme kotamızı doldurduk artık gelsin güzel günlerrr..cnm benim ayy çok yorulmuşundur vallahii dinlen güzelce
aynen cnm kşmse bizden önemli değil
kimseyi üzerimizde tepindirmemeliyiz herkes yaptığından utansın
neyse kapatalım artık bu konuyu herkes pozitif olsun düşün meyelim bişi
sende kaykıl cicim dinlen güzelce
ayyy sorma be güzelim dün ağlamadım muayenede akşam da arkadaşlarla çıktık çok güldük ama içimde kalmış galiba bir de eşim de şehir dışına gitti ağla ağla şiştim sabahtan beri.. sen yazmışsın ya annelik içgüdün diye bir daha başladım şimdi.. ben de anne mi oluyorum en sonunda RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN..
ohhh canımıza değsin değilmi canımm biz üzülme kotamızı doldurduk artık gelsin güzel günlerrr..
ayy canımm senin de ne güsel heyecenalrın var şimdi bbek kime benzeyecek nasıl olacak bana neresı benzeyecek filann,,rabbimm hep o gusel yuzunu guldursun canımm
ayy canım benımm olsun da mutluluk gözyasları olsun döktüğün..kız sen bebek ağlar bi yandan da sen başlıomussun:))) canım benım temız kalplı temız yuzlu arkadasım anne oluyorsun tabikii allahımın ıznıylee şükürler olsun onaaa
sorma cnm benim kız 2 ayın üzerine poz verince kayınvalidem fotoğrafa baktı ve bu kız sana benziyo dedi bana
akşamda doğum gününde akrabalara gösterdim kimse bişi demedi kayınvalidemde siz anlamıyosunuz bebeğin gözleri aynı annesi dedi
bakalım hayırlı sağlıklı olsunda gerisi yalan tek isteğim sağlığından sonra gözlerinin renginin bana benzemesi....
amin cnm Allahım hepimizin güzel yüzünü güldürsün...
bende sağlıklı ve hayırlı olmasından sonra gözleri eşime benzesin istiyorum,ben bebeğim olmasını en cok eşim için istiyorum,ona olan aşkımı bebeğimde de görmek istiyorum, ee biraz da bana benzese fena olmaz çıldırım filan heralde ikimizden bi parça doğursam:)))))))))
inş dileklerin en kısa zmanda gerçekleşir cnm benm...
slmmm kızlar ayyyyy ne çok kaynatmışsınızz başım döndü okurkeen ... bu aralar topiğe zaman ayıramıyorum maglesef bahar temizliği yapıyorumm iki gündür canım cıktı koçişte olmasa aynmıştım allah razı olsun çok yardımcı olduu.. ama ben çok yoruldum yinede cam sil perde yıkaaa zor canlarım ..
cnm kolay gelsinn
ohh bahar temziliği bende yapmayı özledim ama malum
evet bikaç gündür yoktun bizi güzel sohbetinden eksik bıraktın
günaydınnnn kızlarrrrrrrrr
kızlar ben bu gün eşimi has götüreceğim mr çelilecek erkenden kaltımm 10.30 da radevu var ancak kavuşuruz:18::18::18::18::18: çıkmadan yazayım dedim
merak edesriniz diye bu gün nuraclarda has gidecekler güzel haberlerle dönelrler inşşşşş hepiniziii
teyzelerim kızım kucağımda birlikte yazıyoruzsizlere bizz kanı bugün verdik yarın alıcaz işin kötüsü eşim bir gün izin alabildi yani yarın kızımla karşıya tek gidicez oooooooof çok uzak yaaa :)))))))) bu arada teyzeleri ben farketmiyordum ama ızım pek büyümüş hastanede yeni doğanları görünce sanji kızım yaşına girmiş gibi valla :))))))))) kiloda almışız 3,840 olmuş kilomuz tombik bi kız olcaz galiba :)))))))))))
herzamancım canım kızımı alıpk evime geldiğimde ne anladım biliyormusun aslında biz eşimle hiç bizaman aile olmamışız ilk defa aile olduğumuzu ve bunun çok güçlü bi mutlılık olduğunu hissettim ve inan dışardaki insanlar sanki tam sürhat hayatlarını yaşıyor biz se her adımın tadını çıkarıyorduk sanki gözüm bir Allahın kulunu dahi görmüyordu kızımın bir gülücüğü etrafımdaki herkezi silip atıyordu biliyorumki ben artık kızım için varım kimsenin seni üzmesine izin verme seni üzeni sende üz inan senin içinde sadece yavrun olcak başka kimseye ihtiyacın olmıcak ne yalancı dostlara nede kendini bilmez akrabalara hiiiiiiiiiiiiiç ihtiyacın yok o yüzden yavrunu üzme kimse için o mutluluk getiren meleği üzme sen ağladığın için hissetmiştir ondan çırpınmıştır yavrum
ohhh ana kız topiğede gelirlermiş...yerim cimcimeyi
yarın neden gideceksiniz gene cnm yaaa,yaa yenileri görünce aklın başına geldi dimi büümüştür tabi kaç günlük bebek o
oh maşallah az maz diyon ama sütünle mama işe yarıyo demek zilli kilolanmış ne güzel...
dediklerinde çok haklısın cnm kimseyi tınlamıyorum kızımın sağlıkla vaktinde gelmesi ve eşim ve bikaç dostta başka kimseye ihtiyacım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?