Geleceksin biliyorum bebeğim

aaa bak bu çok güzel hbr demek sütün istenen kıvama geldii
ohh çok şükür

tatlışlarrrrr benim için yi dileklerde bulunmuşsunuz sağolun canlarım benimmm
ben şimdi eve geldimmm oooffffff çok yoruldum yaaaaa saat 10.30 mr randevumuz vardı ama ancak 14.30 giridk içeriyeee
birde gitmişken rapor işini haledeyim dedimmmm tam işleri bitirdik has çıkacağızzzzz bir yağmur başladıııııııııı aman allahımmmmm 40 dk falannnn
bende ıslandım biraz seviyorum yağmurda ıslanmayıııı
neyse kızlar yaaaa ayaklarımm şişti evedeyimmmm şimdii temuzda radevumuz var

hastanelerde koşturmak kolay değildir cnm dinlen güzelce...
yağmurda ıslanmak güzeldir ama dikkat et hasta olma sıcaklara güvenme...
inş sonuçlarınızdaa bişi çıkmaz cnm..

hastanelerde koşturmak kolay değildir cnm dinlen güzelce...
yağmurda ıslanmak güzeldir ama dikkat et hasta olma sıcaklara güvenme...
inş sonuçlarınızdaa bişi çıkmaz cnm..

inşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmmm ya sonuçlarımız temiz çıksındaaa yorgunluk önemli değil

merhaba kıslarr nasılsınız bakalım
nurcanım maaşlalh kızınaa oyyy yesın onun teyzeleri sen cocuğu aramıza bırak hep ıyerınden bırımız çekıstırırız:)))))))))ayy kuzum maaşallah ona..
yetercım sızınde ıyı heralde sonuöları fılan ne zaman sperm testı fılan ıstıcekmıs dr
sızden nbr kıslarrr

pek neşeliyim bu sabah Allah bozmasın..
senin mercimeğin marifeti olabilirmi acaba :26::26::26::26: ALLAH bozmasın

canım en son eşim yattığın da has de dr konuştum bizim alanımız değil ama biz zaten düzeleceğine emingibiyiz dedii ama bir 6 ay geçsin sonra bakalım bu konuya dedi

aaa bak bu çok güzel hbr demek sütün istenen kıvama geldii
ohh çok şükür
evet canım şükür valla kurtulduk mamadan :)))))))))
inşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmmm ya sonuçlarımız temiz çıksındaaa yorgunluk önemli değil
hiç bişicik çıkmıcak Allahın izni ile
ay bende yağmurda ıslanmaya bayılırım eşimde aksine hiç sevmez :))))))))

he he istanbula geldimmi görürsün teyzesi kızımı ayşede gelecek Allahın izni ile bırakırım size ozaman mıncıklarsınız :)))))))))))))))

gelcem tabi azıcık ele gelsin senin kız asuyu da alıp gelicem..

selam canım görüşemiyoruz artık.... aman siz iyi olunda görüşmesekte olur arada böyle güzel haberlerini ver bize yeter

sağol canım inşşşşşşş kuzum sendende güzel haberler gelecek inşş

herzamanseninle tamam canım gez eğlenn gel
nazemir sen nasılsın

guzel anne aysemm benimi ozlemissss:)))geldim hemen canim benim.....canim benim nasilsinnn? mercimek nasil? gerci buyumustur artik baya..masallah masallah ona..soyle tombul yanakli bir bebisin olsun insallah....butun gun ye ye yankalarini bitmez yaa....kurban olurum ona ben yaa...bu arada bankada falan isler bunaltmasin sen ya..takmamaya calis canim..hic bir is ve hic kimse senden ve bebisinden kiymetli degil sonucta...

nurcanimmmm tatli anne...hersey yolundaymis..masallahh..ya varya inan canim hic ama hic bir olusmuzluk gecmiyor aklimdan minik prensese dair..hersey cok cok daha guzel olacak insallah...prensesi en cok abisi koruyor inaniyorum ben...kocaman kocaman op kizini; kokla onu hepimiz icin..insallah Rabbim bizede o cennet kokusundan nasip eder...

yeterim canimmmm...enistemiz nasil? canim ya...valla esinde cok sansliyimis hep yanindasin masallah..Allah ayirmasin..insallah Rabbim hayirli saglikli bir bebis nasip ederde hersey cok guzel olur...

her zaman ohhh ne guzel geziyonnn..prenseste iyiymis..Rabbim insallah sonuna kadar hep boyle iyi guzel ve hayirli haberler vermek nasipe etsin..

umut; nazemir; beren ve diger tum arkadaslar gecmisi cok fazla okuyamadim? bir degisiklik varmi? ki umuyorum guzel degisikler olsun...iyilikler bulsun hepimizi....

aysem bu arada asu nasil? insallah arada bir ugrar foruma yine..gerci iyi olsunda ; iyi haberlerini alsak yeter bize..cok sevgilerimi ilet ona...

ay kizlar hepinizi cok ozleim inanin ya..bayadir giremedim...aklim hep sizdeydi..en cokta nurcanla ayseyi merak ettim..ama onlari degilll; meleklerini merak ettim:)))) saka bir yana herkesi inanin cok merak ettim...insallah hep guzelll cok guzel haberler verelim birbimize....

hepinizi cok seviyorum kizlar..ve cok opuyorum kocaman kocaman...

aysem canim.....ay nasil agliyorum simdi...emciyo transferimi izlemistimya...nasil aglayarak cikiyorum odadan sadece ben degil herkes agliyor; hemsireler; hasta yakinlari..oyle kaptirmistimki kendimi..kucuk bir su damlam bana geliyordu..ama olmadi tabiki..beni birakti,,Rabbim kimseye bunu yasatmaz umarim..sen analttinya simdi kendimi koydum yerine...insallah bizede nasip eder canim benim...dunyanin en guzel duygusudur muhakkak icinde bir parca...canim ya Rabbim evladini sag salim sana bagislasin insallah..acisini yasatmasin insallah...insallah hep boyle mutluluktan aglaa guzel yurekli arkadasim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…