canım kan verdik bugün yine sağlık ocağının yaptığı testi gatada tekrar yapacak sonuç yarın çıkıyormuş
teyzesi biz mama vermiyoruz 1 haftadır sütüm yetmesede kuru kuru emzirdim şükür şimdi sütüm yetiyo bayağı toparladı ama günde 4.5 lt. su içiyorum şükür iyi toplamış vallahi :)))))))
tatlışlarrrrr benim için yi dileklerde bulunmuşsunuz sağolun canlarım benimmm
ben şimdi eve geldimmm oooffffff çok yoruldum yaaaaa saat 10.30 mr randevumuz vardı ama ancak 14.30 giridk içeriyeee
birde gitmişken rapor işini haledeyim dedimmmm tam işleri bitirdik has çıkacağızzzzz bir yağmur başladıııııııııı aman allahımmmmm 40 dk falannnn
bende ıslandım biraz seviyorum yağmurda ıslanmayıııı
neyse kızlar yaaaa ayaklarımm şişti evedeyimmmm şimdii temuzda radevumuz var
hastanelerde koşturmak kolay değildir cnm dinlen güzelce...
yağmurda ıslanmak güzeldir ama dikkat et hasta olma sıcaklara güvenme...
inş sonuçlarınızdaa bişi çıkmaz cnm..
senin mercimeğin marifeti olabilirmi acaba :26::26::26::26: ALLAH bozmasınpek neşeliyim bu sabah Allah bozmasın..
merhaba kıslarr nasılsınız bakalım
nurcanım maaşlalh kızınaa oyyy yesın onun teyzeleri sen cocuğu aramıza bırak hep ıyerınden bırımız çekıstırırız:)))))))))ayy kuzum maaşallah ona..
yetercım sızınde ıyı heralde sonuöları fılan ne zaman sperm testı fılan ıstıcekmıs dr
sızden nbr kıslarrr
evet canım şükür valla kurtulduk mamadan :)))))))))aaa bak bu çok güzel hbr demek sütün istenen kıvama geldii
ohh çok şükür
hiç bişicik çıkmıcak Allahın izni ileinşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmmm ya sonuçlarımız temiz çıksındaaa yorgunluk önemli değil
merhaba kıslarr nasılsınız bakalım
nurcanım maaşlalh kızınaa oyyy yesın onun teyzeleri sen cocuğu aramıza bırak hep ıyerınden bırımız çekıstırırız:)))))))))ayy kuzum maaşallah ona..
yetercım sızınde ıyı heralde sonuöları fılan ne zaman sperm testı fılan ıstıcekmıs dr
sızden nbr kıslarrr
evet canım şükür valla kurtulduk mamadan :)))))))))
hiç bişicik çıkmıcak Allahın izni ile
ay bende yağmurda ıslanmaya bayılırım eşimde aksine hiç sevmez :))))))))
he he istanbula geldimmi görürsün teyzesi kızımı ayşede gelecek Allahın izni ile bırakırım size ozaman mıncıklarsınız :)))))))))))))))
pek neşeliyim bu sabah Allah bozmasın..
ben bu bankada gözümü kırpmadan adam keserim :)))) neşe falan kalmadı delirttiler beniiii...
he he istanbula geldimmi görürsün teyzesi kızımı ayşede gelecek Allahın izni ile bırakırım size ozaman mıncıklarsınız :)))))))))))))))
slm kızlar..
bugün kayınvalide ve elti ile ev gezmesine gidicez
kaçta gelirim bilemem hbriniz olsun cicişler...
ben bu bankada gözümü kırpmadan adam keserim :)))) neşe falan kalmadı delirttiler beniiii...
bir insan evladının imanını Allaha olan inancını bundan daha çok perçinleyecek Allahın büyüklüğü karşısında nefesini böylesine kesecek birşey var mı acaba dünyada?? Rabbim sen ne büyüksün sana binlerce kez şükürler olsun...
Yattım masaya ultrasonda gördük embriyomuzu ölçtü 9mm olmuş 6+6 dedi sonra yakınlaştırdı aman ya rabbiiii bir telaş bir çırpınma bir yaradılış mucizesi.. sonra nefes al şimdi tut nefesini dedi doktor tuttum veeee o ses dumdum dumdum dumdum.... şimdi nefesini bırak artık istediğin gibi ağlayabilirsin dedi... canımın canı içimden bir parça... varolmak bana gelebilmek için nasıl da çırpınıyor... bu duygunun adı, tarifi, benzeri yok.. sonsuz şükür sonsuz iman başka birşey hissetmiyorum.. o an ağlamadım ama şimdi tutamıyorum kendimi... tüm hak eden ve isteyen kadınları Rabbim bu mucizeye kavuştursun... yazdıklarımı okuyorum ama o kadar yetersiz o kadar kifayetsiz ki hepsi... tek diyebileceğim ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?