iyiyiz canım çok şükür büyüdü teyzesi fasülye oldu benim kızım??!!! içimden öyle geçti şimdi.. hiç bir sıkıntımız yok çok şükür.. aman iş yerindekilere bi kızarım bi barışırım ben çok da umrumda değiller zaten..guzel anne aysemm benimi ozlemissss:)))geldim hemen canim benim.....canim benim nasilsinnn? mercimek nasil? gerci buyumustur artik baya..masallah masallah ona..soyle tombul yanakli bir bebisin olsun insallah....butun gun ye ye yankalarini bitmez yaa....kurban olurum ona ben yaa...bu arada bankada falan isler bunaltmasin sen ya..takmamaya calis canim..hic bir is ve hic kimse senden ve bebisinden kiymetli degil sonucta...
nurcanimmmm tatli anne...hersey yolundaymis..masallahh..ya varya inan canim hic ama hic bir olusmuzluk gecmiyor aklimdan minik prensese dair..hersey cok cok daha guzel olacak insallah...prensesi en cok abisi koruyor inaniyorum ben...kocaman kocaman op kizini; kokla onu hepimiz icin..insallah Rabbim bizede o cennet kokusundan nasip eder...
yeterim canimmmm...enistemiz nasil? canim ya...valla esinde cok sansliyimis hep yanindasin masallah..Allah ayirmasin..insallah Rabbim hayirli saglikli bir bebis nasip ederde hersey cok guzel olur...
her zaman ohhh ne guzel geziyonnn..prenseste iyiymis..Rabbim insallah sonuna kadar hep boyle iyi guzel ve hayirli haberler vermek nasipe etsin..
umut; nazemir; beren ve diger tum arkadaslar gecmisi cok fazla okuyamadim? bir degisiklik varmi? ki umuyorum guzel degisikler olsun...iyilikler bulsun hepimizi....
aysem bu arada asu nasil? insallah arada bir ugrar foruma yine..gerci iyi olsunda ; iyi haberlerini alsak yeter bize..cok sevgilerimi ilet ona...
ay kizlar hepinizi cok ozleim inanin ya..bayadir giremedim...aklim hep sizdeydi..en cokta nurcanla ayseyi merak ettim..ama onlari degilll; meleklerini merak ettim:)))) saka bir yana herkesi inanin cok merak ettim...insallah hep guzelll cok guzel haberler verelim birbimize....
hepinizi cok seviyorum kizlar..ve cok opuyorum kocaman kocaman...
canıım Rabbimin hepinize nasip edeceğinden zaten eminim de dileğim bir an evvel nasip etmesi.. Allah verdiği mucizeyi almasın benden inşallah..aysem canim.....ay nasil agliyorum simdi...emciyo transferimi izlemistimya...nasil aglayarak cikiyorum odadan sadece ben degil herkes agliyor; hemsireler; hasta yakinlari..oyle kaptirmistimki kendimi..kucuk bir su damlam bana geliyordu..ama olmadi tabiki..beni birakti,,Rabbim kimseye bunu yasatmaz umarim..sen analttinya simdi kendimi koydum yerine...insallah bizede nasip eder canim benim...dunyanin en guzel duygusudur muhakkak icinde bir parca...canim ya Rabbim evladini sag salim sana bagislasin insallah..acisini yasatmasin insallah...insallah hep boyle mutluluktan aglaa guzel yurekli arkadasim...
nbr kızlar nasılsınızz bakalımm
umutt gelmişş nasılsın umudumsun herseey yolunda inşallah
ayy ben haftasonu bi gidip kuvvet macunları arı sutu bal polen balda karakovan balı,kuru incir(zeytinyagında bekletcem) bunları bi vercem eşime bakalımm artık 1.5 ay oldu ameliyata yavas yavas baslıorum sok tedavıye:)))))
sızden nbr kıslar
bugün kendimi tutamadım başka bir doktora daha gittim bizim işyerinin anlaşmalı olduğu bir hastane var bakayım dedim kafama yatarsa daha ekonomik de olur diye düşündüm, biraz ağrım sızım da vardı velhasıl canım fasülyemi görmek istedi bahane buldum gittim.. ayyyy bi daha da osmanımdan gayrısına gitmeeeem.. hiç sevmediiim, şöyle güzel detaylı bişey anlatamadı hiç sanki cahilim ben hiç bişey bilmiyorum peeh...neyse tek güzel tarafı fasülyemi gördüm hem de duydum size selam söylediii :)))
guzel anne aysemm benimi ozlemissss:)))geldim hemen canim benim.....canim benim nasilsinnn? mercimek nasil? gerci buyumustur artik baya..masallah masallah ona..soyle tombul yanakli bir bebisin olsun insallah....butun gun ye ye yankalarini bitmez yaa....kurban olurum ona ben yaa...bu arada bankada falan isler bunaltmasin sen ya..takmamaya calis canim..hic bir is ve hic kimse senden ve bebisinden kiymetli degil sonucta...
nurcanimmmm tatli anne...hersey yolundaymis..masallahh..ya varya inan canim hic ama hic bir olusmuzluk gecmiyor aklimdan minik prensese dair..hersey cok cok daha guzel olacak insallah...prensesi en cok abisi koruyor inaniyorum ben...kocaman kocaman op kizini; kokla onu hepimiz icin..insallah Rabbim bizede o cennet kokusundan nasip eder...
yeterim canimmmm...enistemiz nasil? canim ya...valla esinde cok sansliyimis hep yanindasin masallah..Allah ayirmasin..insallah Rabbim hayirli saglikli bir bebis nasip ederde hersey cok guzel olur...
her zaman ohhh ne guzel geziyonnn..prenseste iyiymis..Rabbim insallah sonuna kadar hep boyle iyi guzel ve hayirli haberler vermek nasipe etsin..
umut; nazemir; beren ve diger tum arkadaslar gecmisi cok fazla okuyamadim? bir degisiklik varmi? ki umuyorum guzel degisikler olsun...iyilikler bulsun hepimizi....
aysem bu arada asu nasil? insallah arada bir ugrar foruma yine..gerci iyi olsunda ; iyi haberlerini alsak yeter bize..cok sevgilerimi ilet ona...
ay kizlar hepinizi cok ozleim inanin ya..bayadir giremedim...aklim hep sizdeydi..en cokta nurcanla ayseyi merak ettim..ama onlari degilll; meleklerini merak ettim:)))) saka bir yana herkesi inanin cok merak ettim...insallah hep guzelll cok guzel haberler verelim birbimize....
canım nerdein senn özlettin kendini gel böyle azcık . bizleri sormuşsun ki ben kendi adıma konuşum bu aralar çalışma yok adetliyim ve temizliğe başladım.. beklemedeyizz işte sen nasılsın canım tekrar gelince yaz .. karşılasamıyoruz degişiklik yok bizdee şükürr allahaguzel anne aysemm benimi ozlemissss:)))geldim hemen canim benim.....canim benim nasilsinnn? mercimek nasil? gerci buyumustur artik baya..masallah masallah ona..soyle tombul yanakli bir bebisin olsun insallah....butun gun ye ye yankalarini bitmez yaa....kurban olurum ona ben yaa...bu arada bankada falan isler bunaltmasin sen ya..takmamaya calis canim..hic bir is ve hic kimse senden ve bebisinden kiymetli degil sonucta...
aaayy kuzum bu macun işe yarar mı dersin mağlum bizimde böyle bişiye ihtiyacımız varrnbr kızlar nasılsınızz bakalımm
umutt gelmişş nasılsın umudumsun herseey yolunda inşallah
ayy ben haftasonu bi gidip kuvvet macunları arı sutu bal polen balda karakovan balı,kuru incir(zeytinyagında bekletcem) bunları bi vercem eşime bakalımm artık 1.5 ay oldu ameliyata yavas yavas baslıorum sok tedavıye:)))))
sızden nbr kıslar
bugün kendimi tutamadım başka bir doktora daha gittim bizim işyerinin anlaşmalı olduğu bir hastane var bakayım dedim kafama yatarsa daha ekonomik de olur diye düşündüm, biraz ağrım sızım da vardı velhasıl canım fasülyemi görmek istedi bahane buldum gittim.. ayyyy bi daha da osmanımdan gayrısına gitmeeeem.. hiç sevmediiim, şöyle güzel detaylı bişey anlatamadı hiç sanki cahilim ben hiç bişey bilmiyorum peeh...neyse tek güzel tarafı fasülyemi gördüm hem de duydum size selam söylediii :)))
sordum canım rahmin büyüyor yumurtalıklarına baskı yapıyor endişelenme dedi zaten osmancım canım benim de söylemişti önceden..ne olursa olsun senin osmandan vazgeçmeyeceğin belli...
ağrın sızın neden acaba sormadınmı dr a
bu arada fasulyeden slm gelmiş aleyküm slm...
ben geldim kızlar gezmeden,dönüştede kocişin yanına uğradım bi afralar bi tafralar anlamadım gitti hiç ben gidiyorum demeden geldim eve sinir oldum yaa ilk defa böyle bi tavırla karşılaştım alışık olmadığıma geldim bi güzelde ağladım bide msj postaladım ona bakalım daha cvp yok,nasıl sinir oldum yaa
acaba hamilelikmi beni böyle yaptı diye düşünüyorum önceden bende böyle değildim afedersiniz ota boka ağlamaya başladım 1 haftadır...
psikolojimmi bozuluyo ne.
canım bence ne doktor ne de hastane degiş baştan beri seni şu meşur osman tedavi ediyodu artık saglık durumu daha iyi biliyo hiç riske girme üç beş için gerçi seen vazgecemezsin osmandan yhaa neyseeee tutamadım kendimi söleyim dedim..
canım yaaaaa annelik işteeeee bak erkenden başladıııııı
canlrım aksam veda partısi var kuaföre gitmem lazım kaçtım ben
hepımızın adına kurtları dökeyim biraz:)öptümm hepinizi
evet canım dünyanın en güzel müziğinden bile güzel bir ses.. en kısa zamanda sen de kendi fasülyenin müziğini dinlersin inşallah..
herzamanseninle tamam canım gez eğlenn gel
nazemir sen nasılsın
guzel anne aysemm benimi ozlemissss:)))geldim hemen canim benim.....canim benim nasilsinnn? mercimek nasil? gerci buyumustur artik baya..masallah masallah ona..soyle tombul yanakli bir bebisin olsun insallah....butun gun ye ye yankalarini bitmez yaa....kurban olurum ona ben yaa...bu arada bankada falan isler bunaltmasin sen ya..takmamaya calis canim..hic bir is ve hic kimse senden ve bebisinden kiymetli degil sonucta...
fıstıklar nasılsın yafffffffffffffffffffff
iyilik şekerim sen nasılsın
günlük kuranımı okuyup hazırlanıp çıkıcam arkideşle gezmeye gidicez...
öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?