Geleceksin biliyorum bebeğim

nbr kızlar nasılsınızz bakalımm
umutt gelmişş nasılsın umudumsun herseey yolunda inşallah
ayy ben haftasonu bi gidip kuvvet macunları arı sutu bal polen balda karakovan balı,kuru incir(zeytinyagında bekletcem) bunları bi vercem eşime bakalımm artık 1.5 ay oldu ameliyata yavas yavas baslıorum sok tedavıye:)))))
sızden nbr kıslar

iyiyiz canım çok şükür büyüdü teyzesi fasülye oldu benim kızım??!!! içimden öyle geçti şimdi.. hiç bir sıkıntımız yok çok şükür.. aman iş yerindekilere bi kızarım bi barışırım ben çok da umrumda değiller zaten..
asucuk iyi ama bahar yogunluğu çökmüş nete bile girmeye üşeniyorum diyordu.. selamını iletirim..
canıım Rabbimin hepinize nasip edeceğinden zaten eminim de dileğim bir an evvel nasip etmesi.. Allah verdiği mucizeyi almasın benden inşallah..

şok tedavi haaa Allah canını almasın kız

bugün kendimi tutamadım başka bir doktora daha gittim bizim işyerinin anlaşmalı olduğu bir hastane var bakayım dedim kafama yatarsa daha ekonomik de olur diye düşündüm, biraz ağrım sızım da vardı velhasıl canım fasülyemi görmek istedi bahane buldum gittim.. ayyyy bi daha da osmanımdan gayrısına gitmeeeem.. hiç sevmediiim, şöyle güzel detaylı bişey anlatamadı hiç sanki cahilim ben hiç bişey bilmiyorum peeh...neyse tek güzel tarafı fasülyemi gördüm hem de duydum size selam söylediii :)))

ne olursa olsun senin osmandan vazgeçmeyeceğin belli...
ağrın sızın neden acaba sormadınmı dr a
bu arada fasulyeden slm gelmiş aleyküm slm...

ben geldim kızlar gezmeden,dönüştede kocişin yanına uğradım bi afralar bi tafralar anlamadım gitti hiç ben gidiyorum demeden geldim eve sinir oldum yaa ilk defa böyle bi tavırla karşılaştım alışık olmadığıma geldim bi güzelde ağladım bide msj postaladım ona bakalım daha cvp yok,nasıl sinir oldum yaa
acaba hamilelikmi beni böyle yaptı diye düşünüyorum önceden bende böyle değildim afedersiniz ota boka ağlamaya başladım 1 haftadır...
psikolojimmi bozuluyo ne.

canım AMİNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNN yüreğine sağlık RABBİM hepimizn kucakalrını doldursun inşşşşş

canım nerdein senn özlettin kendini gel böyle azcık . bizleri sormuşsun ki ben kendi adıma konuşum bu aralar çalışma yok adetliyim ve temizliğe başladım.. beklemedeyizz işte sen nasılsın canım tekrar gelince yaz .. karşılasamıyoruz degişiklik yok bizdee şükürr allaha

aaayy kuzum bu macun işe yarar mı dersin mağlum bizimde böyle bişiye ihtiyacımız varr sen bi dene bakalımm
güldürdün ama beni aaay çok yaşa sen

canım bence ne doktor ne de hastane degiş baştan beri seni şu meşur osman tedavi ediyodu artık saglık durumu daha iyi biliyo hiç riske girme üç beş için gerçi seen vazgecemezsin osmandan yhaa neyseeee tutamadım kendimi söleyim dedim..

--------------------------------

Son düzenleme:

canım yaaaaa annelik işteeeee bak erkenden başladıııııı

sordum canım rahmin büyüyor yumurtalıklarına baskı yapıyor endişelenme dedi zaten osmancım canım benim de söylemişti önceden..
ama sen neden ağlayıp ağlayıp bebeğini üzüyorsun kuzum benim yapmaaaa... hormonlarının etkisinden böyle duygusal olmuşsundur, üzme kendini de bebeğini de..

:))) bence de vazgeçemiycem hatta Allah ömür verir de doğurursam çocuğu da ona götürürüm ben bu gidişle

canlrım aksam veda partısi var kuaföre gitmem lazım kaçtım ben
hepımızın adına kurtları dökeyim biraz:)öptümm hepinizi

iyi eğlencelerrrrrrrrrrrrrr
kızlar NURACAN GELMEMİŞ telefon ettim açamadı merak ettim haber alan varmı

evet canım dünyanın en güzel müziğinden bile güzel bir ses.. en kısa zamanda sen de kendi fasülyenin müziğini dinlersin inşallah..

ininşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ayşemmm RABBİM nasip etsin hepimize

canım çok iyiyim değişiklik yok...inşallah hep iyiylik bulsun ama ALLAH sevdiği kulunu üzermiş

günaydın fıstıklar...
dünden eser kalamadı üzerimde çok iyiyim doping almış gibi
kocişmi ee gönlmü almayı becerir herzaman...
bu hamilelikte ağlama krizleri fenaymış ya istemeden süzülüyo göz yaşları
bu arada herkese nasip olmaz topiği açmak hee bana nasip oldu ilk defa hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…