Geleceksin biliyorum bebeğim

selam canım görüşemiyoruz artık.... aman siz iyi olunda görüşmesekte olur arada böyle güzel haberlerini ver bize yeter
canım bebişten uzun süre duramıyorum pc başında girip çıkıyorum anca işimi gücümü idare ediyorum şükür biz iyiyiz sen nasılsın

sağol canım benim dualarınız sayesinde Allahımın izni ile kızım sağlıklı :))))))) bizde seni öpüyoruz kızımla hep duacınızız rabbim sizleride en kısa zamanda evlatlarınıza kavuştursun
hürrem sultan :)))))))))))
a.s. sev gobişini benim için teyzesin yesin o süpriz yumurtayı :)))))))))

canım eşler nedense hanımlar hamişken arda saçmalıyolar benim eşim artık dalga geçer olmuştu kendisi ile diyoddu hamileliğin son ayları böle oluyorum pek duygusal oluyorum felan diyordu artık eşler arada sapıtıyo bizde biraz hassas oluyoruz derken gelsin göz yaşları :)))))))

naber kızlar?? pek fenayım ben bugün.. işyerinde herkesle didişiyorum, her yediğimi çıkardım sabahtan beri yetmezmiş gibi ablamla babamla da aramız bozuk öffffffff...

nbr sekerler napıosunuz bakalım ya benim temızlık yapmam lasım yardımcım tatile gitti
iş başa düştü ama hiiçç canım istemıo ne tembel bişeyimm böylee:))))acık tutayım arad asıze bakayımda daha kolay gelsin işlerr:))))))99
nurcanımmm kusum cok sevındım habelr güsel aysecımın prensesıde yiyimişş ohh BERENcim cnm bakalım benım eşim keske doktor olmasaydı kandıramıorum adamı proxeed kullanıorum zaten diğerleıne ne gerek var diıo bende uğraşmıorum artık yaa belkı o da kendınce haklıdır sureklı dsunu ye sunu iç artık antipatk gelio bunlar sanırım su 3. aydakı sperm testimizin sonuçlarını görelim zaten eşim sağolsun yemem içmem demıor da manıklı gelmeyen tıbba uymayanh bişeyde yapmıo bakalımm:))))ama bal alırım karakovan balı bıde kuvvet macunu kendım de yıcem zaten üfürsen ucarım cabuk yoruluorum bize enerji lazım:))))
kıslarra sızden nbrr cok okuyamadımmm

naber kızlar?? pek fenayım ben bugün.. işyerinde herkesle didişiyorum, her yediğimi çıkardım sabahtan beri yetmezmiş gibi ablamla babamla da aramız bozuk öffffffff...

kusum nazmı yapıo seni,n kız yermi açıo kendıne:))))))
sağlıklı olsun da kusum kusman bıle progesteronu ıyı salgıladığını gösterır ay benım aradas kusar bıde kustuğuna sevınırdı hersey yolunda diye:)))))aysem bizide dualrında unutma canım cok ıhtıyacımız var

cnm yaa devamlı tuzlu bişiler ye miden basılsın azalır bak o zmana kusmann
inş bian önce ablan ve babanlada aranız düzelir...

cnm senin temizlikçide temizlikçiymiş he tatiller falan iyi demek durumları
sen yapmazsan iş gene sana bakacak be cnm azcık azcık başla yavaştan

naber kızlar şükür midem de sinirlerim de düzeldi...patates haşladım yedim peynirle beraber iyi geldi..
sizden naber??

selam tatlisler...nasilsiniz.. ay benimde moralim bozuk..dunya isleri ista ugrasiyorum...aysecikkk kizzzz neden kustun babanlaa...hamissins en uzmesinler seni? ablan ise baslayacakti? basladimi?

umut canimmm ya sizde varikosel olmasina ragmen sayi iyiydi..ki bu sayiyla spermlerde sorun ols abile hamis kalan cok var..hazel vardi dna hasari vardi spermlerde hamis simdi...hem sizde hareketlilikte var...bence hicc stres olmayin esinide strese sokma derim..senin hamis kalacagina kesin gozuyla bakiyorumn ben...kafan rahat olsun kesinlikle kalirsin canim ya....biz basta prox kullandik ama sonradan kaan hoca kesin dedi..acikcasi dogrumu yaptik yanlismi bilmiyorum...kaan hocayla yazisiyoruz..igne verdi esime o hormonlari duzletmek icin..ama simdi yanina cagiriyo tabiki....artik yeter diyo netten tedavi:)))) bizde uzun suredir sperm testi yaptirmadik..acikcasi yaptirmakta istemiyorum..yine moralim bozulsun istemiyorum...sen kesinlikle hamis kalirsin umutcum sayi ve hareketlilik cok kotu degil...icin rahattut canim..

her zaman canim kimm uzmus senii balim...ay canim bende bu aralar cok alinganim..dunya ustumemi geliyo ne ya...ki sen hamissin; hamilelikte hormonlar degisir canim benim gayet normal alingan olman...esler bazen anlamiyolar kadinlari canim..o yuzden cok uzulme; kafani takma balim....2 ay sonra bebisin seninleee canim benim ya varmi bundan daha guzeli...

naber kızlar şükür midem de sinirlerim de düzeldi...patates haşladım yedim peynirle beraber iyi geldi..
sizden naber??
eh işte böyle mideni bastıracak şeyler ye cnm neredeyse ilk 3 ay diyebilirim

kociş üzdü ama kendisi gönül alma uzmanı olduğundan hemencik barıştık
zaten biz küs kalamayız ya en fazla 15 dk.
ay cnm sorma hamileliğin bu belirtisinide yaiıyorum ağla desen hemen ağlarım hazırda bekliyo gözyaşlarım tamamen hormonların etkisi belli
inş 2 ay sonra bebişle herşey daha güzel olacak
yarın mobilyalarımız geliyo

hadi gozun aydin canim...ne cabuk geciyor gunler yaa....daha dun sanki az dollenme oldu diye uzulmustun hatirladinmi? yazismistik o zaman..benim dun gibi aklimda...insallah Rabbims ag salim kucagina almayi nasip etsin...

Son düzenleme:
hadi gozun aydin canim...ne cabuk geciyor gunler yaa....daha dun sanki az dollenme oldu diye uzulmustun hatirladinmi? yazismistik o zaman..benim dun gibi aklimda...insallah Rabbims ag salim kucagina almayi nasip etsin...

evet cnm hatırlamazmıyım ...
günler gerçekten çabuk geçiyo
daha dn sanki oo ağustosa çook var diyodum şimdi ise geldi valla
inş en kısa zamanda sizinde güzel hbrinizi alıcaz ya içime his doğuyo...

evet cnm hatırlamazmıyım ...
günler gerçekten çabuk geçiyo
daha dn sanki oo ağustosa çook var diyodum şimdi ise geldi valla
inş en kısa zamanda sizinde güzel hbrinizi alıcaz ya içime his doğuyo...

insallah canim benim ya...hamislerin duasi kabul olurmus...cok cok dua et bizim icin..valla bir evladim olsa baska nir sey istemem heralde Allahtan..evladim esim ve ben..insallah Rabim nasip eder...aminnn

kızlar inşşşş inşşş rabbim şu mübarek ayların hürmetine kabul etsin dualrımızı
ama benim içimdeki bu yangın bu hasret her gün katlanarak büyüyor ne olacak bu halimiz
RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

insallah canim benim ya...hamislerin duasi kabul olurmus...cok cok dua et bizim icin..valla bir evladim olsa baska nir sey istemem heralde Allahtan..evladim esim ve ben..insallah Rabim nasip eder...aminnn

rabbim tez vakitte sesinizi duyacaktır inş kızlar....
ümidimizi kaybet yok..

Babalar aslında en çok kızlarını severler
Ama inanmaz kimse buna
“Yalan” derler“im...kansız” derler.
Her nedense kimse çıkıp da “neden?” demez.
Nedendir bilir misiniz?
Çünkü kız babası olmak,
Farklıdır, özeldir bambaşka bir duygusallık verir babalara
Hayatında hiç ağlamayan babalar bile kızlarını ellerine aldıklarında
Tutamazlar göz yaşlarını…
Ama bir taraftan da zordur kız babası olmak.
Bir kız iki evlat demektir.
İki canı birden sırtına yüklenmek demektir.
Çünkü biri iki yapan da kadındır, ikiyi üç yapan da…

Bunu bildiklerinden babalar,
Onların üzerlerine daha da titrerler.
Onlara her baktıklarında annelerini,
Bazen kırdıkları ama her şeye rağmen onları yetiştiren
Annelerini anımsarlar…

Ama bir yandan da koruma iç güdülerine yenilirler
Kızlarına hiçbir şey olmasın
Onlar hiç üzülmesin,
Gözlerinden bir damla yaş gelmesin isterler
O bir damla yaş için koca dünyayı yıkacak olurlar…

Ama bu sevgilerini,
bu bağlılıklarını,
Asla gösteremezler, utanırlar.
Çünkü baba demek; güçlü, çatık kaşlı olmak olarak öğretilmiştir
Onlara…

Gülümsemek isterler o güzel kızlarına gülümsemek…
Ama rolünün dışına çıktıklarını düşünüp
Dönerler eski çatık kaşlı, gergin suratlarına…
Bazen ağlamak isterler
Ama “Erkekler ağlamaz” denmiştir onlara
Yapamazlar bu yüzden saklarlar gözyaşlarını…

İşte böylece her şeyi içlerine atarlar
Kız babaları
Yansıtmazlar asla duygularını…

Ama dayanamazlar gece yarılarına
Ve giderler o güzel kızlarının tatlı şirin odalarına
Uzun uzun bakarlar yüzlerine
Ve bir kez daha hayran olurlar
O muhteşem güzelliklerine
Gündüzleri dokunamadıkları gözlerine, ellerine
Hiç bırakmayacakmış gibi dokunurlar
İçlerindeki duygunun gözyaşlarını boşaltırlar
Ve yavaşça güzel kızlarını öpüp
“İyi geceler” derler
Derinden derinden…

Eğer siz de bir sabah uyandığınızda yanağınızda
Bir damla gözyaşı hissederseniz
Bilin ki babanız o gece de sizi izlemiş
Ve en sonun da “iyi geceler” deyip gitmiştir…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…