Geleceksin biliyorum bebeğim

merhaba canlarııım..
zaten aklım pek yoktu da iyice deli gibi bişey oldum ben yaa dengesiz.. dün nasıl dibe vurmultum bugün iyiyim şükür.. dün artık katlanamıyorum dediğim şeyler bugün hoşuma bile gidiyor :)))
bana dediler ki şimdi ben hamile olmasaydım 2.kez adet görüyor olacaktım bugünlerde.. işte vücudum bundan etkileniyormuş sinirlerim ondan bozukmuş bana mantıklı geldi.. sizce olur mu böyle bişey??

kızlaarrr ben bugünde yokum teyze kızını nişan bohçası gelecekmiş oraya davetliyim...
bebek odamızın mobilyasıda gelecek kociş kurdurtacak artık mecburen
yarın kesin sizerleyim canlarım öpüldünüz..

duygualrım karmakarışık

merak etme canım durumun geçici bendede oluyo bazen buna duygu patlaması vs de denebilir ama hemen toparlan heem 3 aylar geldi dua edelim boll boll neşeli şeyler düşün canlı müzik dinle bi uğraş falan edin ben öyle yapınca rahatlıyorum aklıma bile gelmiyo bazen,, üzülme senin sabrın cennetin anahtarı olcaktırr..allahın izniylee

oohhh gezz gezz :81: :81: :81: :81: :81: canım bebişi yormaa kıskandım senii uufss bugün bitiyo temizlik bende yarın çıpık gezecemm çoktan hakettim yhaa görüşürüz gelince canımm

selamlar... bende bugün firardayım eşim evde pek giremem ara ara bakarım fırsat buldukça

naber kızlar?? pek fenayım ben bugün.. işyerinde herkesle didişiyorum, her yediğimi çıkardım sabahtan beri yetmezmiş gibi ablamla babamla da aramız bozuk öffffffff...
kız sen şimdiden böleysen 9 ay çekilmezsin yazık bare bendce onlar bişi yapmıyo sen kendi kendine kuduruyn hamişlikten hamişlikten :)))))))))) bebiş senin sinirleri yıpratıyo :)))))))
evet şükür herbişeyimiz temiz teyzesi rabbim sizlerede sağlıklı evlatlar versin inşallah
canım ben bu kitepçıya mail attım ama bana liste yollamadı hala ((((((oun mail atmıştım taaaaaaaaa
kız ayşenin prensi olacak prenses yok :)))))))) senin prenses olsun yeterinde prensi olacak umudumsunun prenses :))))))))) nazemirede prens içime öle doğdu:)))))))))))
naber kızlar şükür midem de sinirlerim de düzeldi...patates haşladım yedim peynirle beraber iyi geldi..
sizden naber??
kız patates çok yeme nişastalı o sonra bide şeker çıkmasın
Allahım güzel gönlünün hürmetine rahmetini üzerinde kılsın rahmetini senden ve eşinin üzerinden ayırmasın sizede cennetten bir evlat gönndersin eviniz bebek sesleri ile dolsun
evet canım adet göremediğin için 9 ay böle devam sitres sinir bazen ağlamalar bazen küsmeler bazen bağırmalar böle geçecek canım :)))))))

teyzelerindende yiğenine kocamaaaan öpücükler

aman bee azıcık naz yapalım dedik hemen de kızdın :))) hak ettim azıcık nazlancam herhalde
yaa bana balık ye dediler çocuğun zekası için iime balıktan tiksinti geldi düşününce midem karışıyor.. canım habire patates makarna çekiyor hamur kafa olacak evladım hamur yiye yiye

:))))))))))))))))) kız ben dedim balık ve ceviz ye diye ama şimdi yemen önemli değil balık ve ceviz 3. aydan itibaren ve kızartma elektirikli ızgaralar varya onda ızgara yap büyük balıklardsan al haftada 1 en az ye yada 2 hergün bir iki ceviz at ağızına balık yeeme bu 3 ay miden bulanır zaten kokusundan bile :))))))))))
hamur işi çocuğu hamur kafalı yapmaz :)))))))))) seni süper kilolu yapar ama zaten sendede bendede az yok onlardan dahada eklenir üstüne :))))))))) şaka bi yana çok yeme canım 5, ayda felan şeker testi var yüksek çıkmasın sonra iyi değil şeker olması sen zaten kilolu bi annesin bebeğinde kilolu olacak şeker çıkarsa bebişiçin kötü sanda daha sıkı bi rejim gelir :)))))))))))) hamur işine sooooooooooooon baharata sooooooooooooon acıya sonnnnnn accı iştah açar :)))))))))) bol bol salata ve sebze şuan miden bulanıyor o yüzden bol bol yoğurt havuç ve çubuk kraker tuzlusundan

yirim ben onun mesaj yazan elleriniii... :))))

kızlar sağolun
diyorki kıjlaya gülen adam göndereceğimmm eline geçtiyse ekledi valla
nuracanım amin kuzum inşşş

kız diyetisyene gidiyorum ya zaten kadın gebelikten önce verdiğinden daha az şey verdi.. uyuyorum verdiği listeye de o listede haftada en az 1 kez balık var ama bööö düşününce içim çıkıyo.. ceviz yiyorum hergün o iyi geliyor..
hamur kafaaa hamur kafaaaa

eeeeeeeeeee diyetisyen dediyse ozaman ye o srezim için vermiştir onu sana deme benim oğluma öle hamur kafa felan :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…