:)))))))))))))))9 gülen adam he :)))))))))
hehe sen gezerkende biz evde oturuyoruz anacım dönüşüml bujlar merak etme yarın evdeyim oda akşama misafirim gelecek diye heheOOOH Herkes gezsin ben çalışayım ama bu haksızlıııık...
ayy bu sıcakta napıcaksınız kaplıcadaaa.. bana oturduğum yerde ter basıyor deli gibii üff...
hehe sen gezerkende biz evde oturuyoruz anacım dönüşüml bujlar merak etme yarın evdeyim oda akşama misafirim gelecek diye hehe
ayyy benim kadar terleyen yoktur su gidiyim her dk duşta kar etmiyo
2 ay daha çekecem ama bunada şükür...
amanda aman erkenden bişiiler yazmışta hava atarmış....günaydın sevgili topik.. ne zamandır sana yazamadım.. nasılsın neler yapıyorsun, görüyorum ki yalnız bırakılmışsın, kimseler gelip iki satır yazmamış sana.. beni soracak olursan iyiyim şükür ama akşam oldu mu dokuz dokuz buçuk gibi uyuyorum.. işte şimdilik böyle.. hadi bakalım diğer yazarların da kaldırsınlar bi taraflarını da yazsınlar bir iki satır.. hoşçakal topik..
hihi benimde önce evi bi silip süpürmem lazım malum kaç gndür evde yoktumyarın da benim misafirim gelicek ne mamalar yapsam acabaaa:26:
günaydın hayırlı cumlar rabbim dualrımız kabul etsinnn
allahım sağlık sıhat ve bebiş versin hapimizeeee allahım yüreğimden geçenleri biliyor buradan yazdığım tüm arkadaşlarımıın göbüşü dolsun inşşşşş
amanda aman erkenden bişiiler yazmışta hava atarmış....
cnm gece erken başlar uykular sabah gn içinde uykulu hallaer devam eder ama geçici dayana...
hihi benimde önce evi bi silip süpürmem lazım malum kaç gndür evde yoktum
benimki kahveya gelecekmiş ama yanına bi tiramisu yapayım diyorum
bide tuzlu ne yapsam onu düşünüyorum
canı çeken buyurabilir...
günaydın cnm
canı yürekten amiin diyorum duana...
hayırlı cumalar herkese..
biz sadece gezmeye gittik dağın tepesinde biyer... ben zaten yazın hamama girmem çünkü çok sıcağı sevmem ama kışın hamama girmek güzel oluyor...sonbaharda hamama girdim 2 defa tansiyonum düştü üstelik sıcakda değildi...ama gezmeye gideriz çokta serin biyer hatta üşüdüm üzerimde hırka olmasına rağmen...ayy bu sıcakta napıcaksınız kaplıcadaaa.. bana oturduğum yerde ter basıyor deli gibii üff...
kız sen şimdiden böleysen 9 ay çekilmezsin yazık bare bendce onlar bişi yapmıyo sen kendi kendine kuduruyn hamişlikten hamişlikten :)))))))))) bebiş senin sinirleri yıpratıyo :)))))))
evet şükür herbişeyimiz temiz teyzesi rabbim sizlerede sağlıklı evlatlar versin inşallah
canım ben bu kitepçıya mail attım ama bana liste yollamadı hala((((((oun mail atmıştım taaaaaaaaa
kız ayşenin prensi olacak prenses yok :)))))))) senin prenses olsun yeterinde prensi olacak umudumsunun prenses :))))))))) nazemirede prens içime öle doğdu:)))))))))))
kız patates çok yeme nişastalı o sonra bide şeker çıkmasın
Allahım güzel gönlünün hürmetine rahmetini üzerinde kılsın rahmetini senden ve eşinin üzerinden ayırmasın sizede cennetten bir evlat gönndersin eviniz bebek sesleri ile dolsun
evet canım adet göremediğin için 9 ay böle devam sitres sinir bazen ağlamalar bazen küsmeler bazen bağırmalar böle geçecek canım :)))))))
teyzelerindende yiğenine kocamaaaan öpücükler
VAAAY tiramisu süper fikiiiiir oleeey... bi börek bi tiramusu bi de salata meze türü meyve de veririm tamaaaaam..
anaaa karıya bak kaptı fikrimi oturdu aşağı...
hehe şaka şaka yap cnm...
bende börek yapayım barii güzel olur kahvede yapmam çay demlerim...
sonradan kahve kocişler gelincede meyve...
deme kız çocuğa öle şeler aaaaaaaaaaaa sen ölesin diye benim oğlumda öle omaz merak etme :)))))))) kocasınıda hemen hamur kafa yaptı şunabakgaribimin anası babası hamur kafa çocuk kime çekcek komşuya mı :)))
amin gülüm amiingünaydın hayırlı cumlar rabbim dualrımız kabul etsinnn
allahım sağlık sıhat ve bebiş versin hapimizeeee allahım yüreğimden geçenleri biliyor buradan yazdığım tüm arkadaşlarımıın göbüşü dolsun inşşşşş
y acıktım yaaaaaaaaa yapmayın be kilo vermeye çalışıyoz burdaVAAAY tiramisu süper fikiiiiir oleeey... bi börek bi tiramusu bi de salata meze türü meyve de veririm tamaaaaam..
biz sadece gezmeye gittik dağın tepesinde biyer... ben zaten yazın hamama girmem çünkü çok sıcağı sevmem ama kışın hamama girmek güzel oluyor...sonbaharda hamama girdim 2 defa tansiyonum düştü üstelik sıcakda değildi...ama gezmeye gideriz çokta serin biyer hatta üşüdüm üzerimde hırka olmasına rağmen...
bizde eşimle hep kızımız olacakmış gibi konuşuruz ikimizde kızları çok seviyoruz hatta ben hep kız ismi düşünürüm halbuki erkek yeğenlerimizi de çok severiz ama kızlar süslü püslü oluyor ya pek tatlı oluyorlar...ama erkek çocukda olsa kızda olsa hayırlı sağlıklı olsunda bizim olsun
ama sizin yaptığınızda ayıp ben zayıflamaya uğraşıyorum sizde uyuttuğum canavarı uyandırmaya çalışıyorsunuz...ne yapayım bende salata ve meyva fikrini çalayım oturayım aşağıya
deme kız çocuğa öle şeler aaaaaaaaaaaa sen ölesin diye benim oğlumda öle omaz merak etme :)))))))) kocasınıda hemen hamur kafa yaptı şunabak
amin gülüm amiin
y acıktım yaaaaaaaaa yapmayın be kilo vermeye çalışıyoz burda((((((((
Alahım hayırlısını versin canım benim içimden öle geçiyo rabbim gönlündekini nasip etsin hayırlısı ile
ben diğer topiklrede bakim kaçıcam canlarım kız bugünn pek bi uslu maaşallah o uyurken bende temizlik yapyorum evi kan zamandır b........... götürüyo öpüldünüz
hehe merak etme şekerim bende sendenim
yaptıklarımdan bende salata ve meyva dan otlanacam
şeker sınırda çıktıya dikkat etmem gerekiyo
dün gezmede sınırı epey aştım bugün ve yarınlar dikkat edecem...
hi hi hiii ooh ne böreği yapcan onu da söyle de aynısını yapayım:)))anaaa karıya bak kaptı fikrimi oturdu aşağı...
hehe şaka şaka yap cnm...
bende börek yapayım barii güzel olur kahvede yapmam çay demlerim...
sonradan kahve kocişler gelincede meyve...
amaaan nolca ki bi parçacık tadına bakarsın bişey olmaaaz..ama sizin yaptığınızda ayıp ben zayıflamaya uğraşıyorum sizde uyuttuğum canavarı uyandırmaya çalışıyorsunuz...ne yapayım bende salata ve meyva fikrini çalayım oturayım aşağıya
deme kız çocuğa öle şeler aaaaaaaaaaaa sen ölesin diye benim oğlumda öle omaz merak etme :)))))))) kocasınıda hemen hamur kafa yaptı şunabak
y acıktım yaaaaaaaaa yapmayın be kilo vermeye çalışıyoz burda((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?