kız benim bebişim var nasıl gelin sen buyur gel ama herzaman beklerim :)))))))))))) artık yabancı sayılmayız tanıştık nasılsa :)))))))))) he heşekerim buyur gel ben sana ikram ederim....dur kız daha kırkın çıksın ondan sonra verilir kilolar ne hemen triplere girdin..
hi hi hiii ooh ne böreği yapcan onu da söyle de aynısını yapayım:)))
amaaan nolca ki bi parçacık tadına bakarsın bişey olmaaaz..
aaa emzikli kadın ne kilo vermesiymiş boşver sen.. zaten emzirdikçe vericen..
fıstıklar ne haberrrrr ne yapıyorsunuzzzz bakalımmm keyifler nasıl
cuma hürmetine rabbim dualrımız kabul etsin
kız benim bebişim var nasıl gelin sen buyur gel ama herzaman beklerim :)))))))))))) artık yabancı sayılmayız tanıştık nasılsa :)))))))))) he he
ay yok öle emzirince verirsinler palavra emzirdikçe acıkıyorsun gülüm
kız benim bebişim var nasıl gelin sen buyur gel ama herzaman beklerim :)))))))))))) artık yabancı sayılmayız tanıştık nasılsa :)))))))))) he he
tövbe tövbe bu kız gelinde beni dövn diyo yaabu iş güzel yalnız hoşuma gitti.. istediğini ye sonra nasılsa çıkartıyorsun
iyilik cnm evi süpürdüm toz aldım sildim pastamı yaptım yemeğimi yapıcam şimdide sonra duş alıp günlük kuranımı okuyacağım..fıstıklar ne haberrrrr ne yapıyorsunuzzzz bakalımmm keyifler nasıl
cuma hürmetine rabbim dualrımız kabul etsin
hihi inş gelirim cnm hani bende mamalar varya ondan gel dedim yoksa senin sık dışarı çıkmana karşıyımkız benim bebişim var nasıl gelin sen buyur gel ama herzaman beklerim :)))))))))))) artık yabancı sayılmayız tanıştık nasılsa :)))))))))) he he
hi hi hiii ooh ne böreği yapcan onu da söyle de aynısını yapayım:)))
oldu bide ne böreği yapacağımı söyliyim
amaaan nolca ki bi parçacık tadına bakarsın bişey olmaaaz..
aaa emzikli kadın ne kilo vermesiymiş boşver sen.. zaten emzirdikçe vericen..
bu iş güzel yalnız hoşuma gitti.. istediğini ye sonra nasılsa çıkartıyorsun
tövbe tövbe bu kız gelinde beni dövn diyo yaa
nasılda dalga geçiyo hamilelikle şuna bak...
hee dur dur yufkayı açacam saracam peynirle pişirecem..aynından yapta göreyim seni...
hehe tamam tamam ne bağrıyon yaaaama işime geliyor gözüm bişeyde kalmıyor böylece :))
ne varmış kızıııım biz tatarız sen beni yufka açmakla mı korkutcan açarım evelallah..
sağolun kızlar iyiym sabah yeğenim geldi kahvaltıyaaa sonrada gitti tabi evde şavaş çıkmı gibiydi toparladım biraz yemek yaptım falan derken bu saat
sizlere dua ediyorum böyle olun inşşşş diye
Eki Görüntüle 211817 Eki Görüntüle 211817 Eki Görüntüle 211817 Eki Görüntüle 211817 Eki Görüntüle 211817 Eki Görüntüle 211817 Eki Görüntüle 211817 Eki Görüntüle 211817 Eki Görüntüle 211817
hehe tamam tamam ne bağrıyon yaaa
bende şaka yaptım hazırdan yapacam zaten
amin cnm duaların kat kat sana dönsün inş...
inşşşş kız şöyle etrafım da 6 taneceik bebem olsa ne güzel olurdu
bana en fazla 2 tane yeter
Vallahi Allahın gücüne gitmesin ama bir tane bilemedin 2 tane neyimize yetmez yaaa.. sonra nasıl bakcaz??
korktun değilmi rasimdeki kadının halinden
rabbim sağlıklı hayırlı birertane versin yeter kuzum yaa
valla korktum insan tımarhanelik olur heralde olmasada pek sağlıklı olacağını sanmıyorum herkeste ALLAH çifter çifter versin diyor zaten ben ozaman bile ürküyorum ya ikiz falan olursa ne yaparım diye...geçen hafta pazara gittim kadın hamile arabada da daha 1 yaşına bile girmemiş çocuk iki adım gidiyorum 2 .3 tanesi peş peşe doğmuş çocuklar ay yazarken bile nefesim daraldı...bazen yeğenler toplanıyor 5..6 tane bunların hepsinin benim olduğunu düşünemiyorum diyorum zaten 2 tanesi bile birarada 10 çocuğun çıkardığı gürültüyü çıkarıyorlar yada artık ben yaşlanıyorum sesleri çekemiyorum...
kız doğduktan bakar insan tabiki ama önemli olan gereği gibi bakılması
yoksa büyür biz 8 kardeşiz aslında güzel bir şey kalabalık olamsı ailenin ama nasıl büyütür o kadr çocuk nasıl yeittirilir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?