Geleceksin biliyorum bebeğim

kız kendimizn olsa alışırdık o seslere
birde biz yalnızlığa alışmışız ya ondan böyle oluyor

Ay yok yaa maddi olarak da hangisine yeteceksin doğru dürüst bir eğitim imkanı sağlamak zorunda insan evladına.. aldığımız paralar belli hangisini okutur hangisini doyurur insan..
kız sen ne zaman bana fal baktıracaksın bir sen birde kız kardeşim baktımadınız fal bana

he heee kardeşin baktırsın önce.. :)))

ya rabbi,ya rabbi ,ya rabbi,
Sen ki bize şah damarımızdan daha yakınsın,yüreğimizin ,ciğerimizin yangınını bizden iyi bilirsin,
TEZ zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle,bizlere anne olmak özlemse,eşlerımze de baba olmak bir hasrettir...senin en sevdiğinin,hz muhammed s.a.v. yuzu suyu hurmetıne bızlere anne, eşlerımıze baba olmayı nasip eyle ya rabbi...sen ki bizlere,bizim kendimze duyduğumuzdan daha derin bir merhamet duyarsın, bizlere merhamet et ya rabbi..bizi bu kutsal duygudan mahrum etme..rahmimizi ,evimizi ,yuvamızı boş bırakma,bizi evlat hasretıyle yakma yarabbi..daha zamanı da varsa bu ımtıhana dayanma gucu ve sabır ver Allahım senin herseye gücün yeter..
hamıle olanalrımıza sağlıklı doğumlar ,bebeği olanlarımıza güç ve sağlık ver bebeklerını hayırlı ve sağlıklı kıl ya rabbii..içinde bulunduğumuz 3 ayların ve su cuma gununun yuzu suyu hürmetıne dualrımıızı kabul eyle ya rabbi biz bu dert için senden razı oldun sen de bızden razı ol allahım ve ol de olsun amın... amın... amın..

amin amin amin... ne güzel bir dua yüreğine sağlık ettiğin dua dönsün kat kat artarak seni bulsun

aldığımız paraya göre anca 1 tanesini okutabiliriz 2. bile zor

amin amin amin... ne güzel bir dua yüreğine sağlık ettiğin dua dönsün kat kat artarak seni bulsun

amin canımm hepımız ıcın aminnn ...içimden geldi kendı kendıme okurken burdan yazayım herkes amın derse hepımız adına belkı daha cabuk kabul olur dedim...
bavul hazırlıorum canlarım ara ara gelıp bakıorum geçmişe cok bakamdım kociş gelecek şimdi işten hanı bavul dicek:))))haftasonu yokum canalrım hepınıze iyi tatıller çok öptümm bu topıktn yakında bı hamıle cıkacak dıo ıcımden bı his kım acaba?oyle geldi bırden:)))))))

inşallah en yakın zamanda tekrar seviniriz...sanada iyi tatiller :82:

aldığımız paraya göre anca 1 tanesini okutabiliriz 2. bile zor

yani kalabalık aile bir sürü kardeş güzel şeyler bunlar ama çocuğa yazık etmemek lazım, okumak beslenmek giyinmek eğlenmek tüm çocukların hakkı.. layıkıyla bakamayacak olan yapmasın bence..

hadi innnşallah umarım iyi gelir bu tatil sana.. dönüşte kalabalık gelin

slmm kızlar :90: :90: :90: :90: :90: :90: ayy ben yokken neler olmuş azcık okudum dua lar edilmiş aminn aminn inş. umutbizimolsun ne güzel dualar etmiş. maddi konuyu gördüm nazemir haklısın kuzum hayat şartları zoor helee helee şimdiki cocukları memnun etmek mi dahada zor. her istediğini alsan azsız yetişiyo almasan mutsuz olup bunalıma giriyoo vaay halimize olmadan düşünür olduk... bende bazen sen gibi düşünüyorum eşimin maaşı bize yetiyo birikim yapmak azcık azcık işte bazen eşime diyorumm aayy bide cocugumuz olsa ac kalcez ( memur maaşıyla anca :)))) şaka falan ama olsun allaha şükürki başımızı sokacek evimiz var.. nasıl degiştim deme :))))
bahartemizliğim bitti şükür heyytt be bana ne dayanır

bizim çocuklar gelmeden para harcatmaya başladılar bize...bize bazıları diyorki sizin çoluk çocuk yok para biriktirirsiniz ama bilmiyorlarki onların çocuklarına harcadığından fazlasını harcıyoruz... çünkü hiç uğraşmadan olduğu için onlara kolay geliyor

ama olmazki böyleeeeeeeeeee

aynen canım yaa bizimkilerde öyle söylüyo sizene var coluk yok cocuk yok bide olsunda görün diyolar yaa sinir oluyorum.. bilmiyorlarki bir cocuk tedavisi ne kadara patlıyoo valla bizi bizden iyi kimseçikler anlamaz canım. sırf eşimin varikosel ultrasyonu için 120 lira para verdi dahasını sayarsam sonu gelmez hormon testi. bilmem hapı kontrolü senin olsunn ... üstüne üstelik yaşadıgımız pisikolojik savaşta daha kötü . .allah yar ve yardımcımız olsun ne diyelim ki hayırlısı

Son düzenleme:

canım geçenlerede bana dedi birisi biz çocuğa harcıypruz sizin o derdiniz yok diye (çocuk dert oluyor )bende sizin çocuk için harcadığınızı biz çocuk sahibi olmak için harcıyoruz siz neredn bileceksiniz ki dedim

sana da günaydın canım.. yoktun ne zamandır nasılsın?

uzaktan takip ettim sizi. ama takip ettim. ben bu aralar bildiğin gibi yorgun, tatili bekleyen, üzüntüler yaşamış birisiyim. sizin mutluluk haberleriniz bana umut oluyor. sabırla Allahımın nasip edeceği günü bekliyorum.

sen nasılsın. bebişimiz mideni bulandırmaya başladı mı. geçenlerde midem bulanmıyor yazmıştın. bazılarının midesi hiç bulanmaz. benim ablamın ve anneminde hiç midesi bulanmadı be aşermedi. vucuttan vucuda değişiyor. yani kafanı takma.

Allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın. canım....

ohhhh ağzına diline sağlık yeterim...
selam kızlar...
herkese günaydın....

sanada günaydın cnm,nasılsın herşey yolundadır inş...

iyiyim canım mutlulukla aklını yitirmek arasında gidip geliyorum işte :))) midem bulanıyor mu bulanmıyor mu anlamıyorum ama devamlı çıkartıyorum.. öyle iştahsızlık halsizlik falan yok..iyiyim çok şükür bugünümüze şükür..
umarım beklediğin tatil çabuk gelir seni tazeler, ruhunu dinlendirir..güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…