Geleceksin biliyorum bebeğim

ben kocamı ikna ettiiiiim.. bugün tüp bebekten önceki doktoruma gidicez akşamüstüüüü.. miniğimi görceeeeem..

iyilik şekerim ne olsun
sende ne var ne yok
cnm yaa bende aynı senin durumundaydım ilk haftalar sürekli çıkarıyodum özellikle sabahları
kiloda azalma varmı ben 5 kilo vermiştim ilk 3 ay iyide oldu aslında
ben kocamı ikna ettiiiiim.. bugün tüp bebekten önceki doktoruma gidicez akşamüstüüüü.. miniğimi görceeeeem..

hihih git bakalım benim gibi dayanamıyon dimi
akşam misafirlerin geldimi yaptınmı dediklerini

yok yaaa kilo falan vermedim canım sıkkın bu duruma.. osman illa da kilo ver diyor korkuyorum kızacak diye..
dayanamıyorum valla en azından 3 ay dolana kadar 2 doktora gitsem diyorum..
vazgeçtiler gelmeyeceklermiş bende böreği yaptım pişirmeden buzluğa attım şimdi yapsam yerim gerek yok..

hımmm koş koş bağırtma sıpamızı yaa koş bak cimcimemize..
ayşe kız gel o bana börekler açayım sana
demek gelmediler hee
benimde misafir diyetteymiş ucundan ucundan baktı geç vakit kocişler geldi onlarda hafif aperatif bişiler istediler menemen yaptık onlara sonrada meyve ve postaladık hihih,bizimki güzel geçti..

sğl cnm iyiyim şkür bi yaramazlık yok
evdeyim akşama teyze kızına geçmiş olsuna gidecek ameliyat olmuş...
sen nasılsın?

sana iyi gzmeler geçmiş olsun kuzenine
canım bende annemdeyim köye geldim eşim çok sıkılmıştı evde biraz çıkalım dedik

atık süt olsun diye neler neler yiyorsan :)))
yok kız yermiy im ben delimiyim zzar zor veriyom zaten hormonlarda bozuk kilo almaya meyillibide yersem oo hoooooooooooo
bol su içiyom günde 4-5 lt su ve mümkün mertebe dinleniyorum uyumaya çalışıyorum valla ilk başta eşim ve kaynanamın edirmediği içirmediği kalmadı doğum kilomu vereceğime üzerine kilo aldım gram sütümde olmadı şimdi yemiyorum acıktıkça az az atıştırıyorum karnımı doyurmuyorum ama dediğim gibi 4-5 lt su şimdi sütüm var şükür valla sende sakın millete aldanıp onu bunu yiip içme hoşaf felan palavra en iyisi su zaten sezeryanda herkezin ilk hafta gelmezmiş ama sürekli emzirince benimki geldi oğlumda doğumdan çıkar çıkmaz akmaya başlamıştı ama bunda br hafta böle oldu sende dikkat et doğumdan sonra yiyip dahada kilo alma
bende nurgül yeşilçaydan duymuştum 1 sene hiç rejim yapmamış kendiliğinden vermeye başlamış kiloları demekki sütten kesince kilolarda gidiyor
valla doğrudur çünkü emzirdikçe acıkıyorsun acıktıkçada yemek yiyorsun aslında abartmamak lazım ay zaten ne yesen gaz yapıyo bbeğe sebzeler bile gaz yapıyo tek serbes şeyler makarna pilav tavuk meyve olarakta muz geri herşey gazlı ne yicez başka onlarda kilo yapıyo
ay gel canım bak herzaman beklerim yani :)))))))
valla canım ben hergün gezdiriyorum zaten bir arkadaşım vardı bebeği kolikti benim kızında gaz sorunu çok damlaları vermeyin çok huysuzlaştımı arabaya bindirip gezdirin dışarı çıkarın dedi eşimde araştırdı damlalar ilerleyen zamanda bağırsak kanseri yapabiliyomuş zaten ben 40 muhabbetine inanmıyorum o yüzden gazını rahatlatmak iiçnd dışarda biraz gezdiriyrum şimdi artık rezene çayıda vericem günde 4-5 çay kaşığı doktor damlayı tavsiye etmiyormyş rezene kullan diyomuş aklında bulunsun
valla biz 6 kardeştik helak olduk büyük bi küçüğünü baka baka büyüdük anne bba çalışıyodu resmen besleme gibi büyüdük valla tamam kalabalık kardeş olmayı çok seviyoruz bi araya geldimmi oooooh şamata kötü günümüzde iyi günümüzde sırt sırtayız hep ama bakım olayı kötü en basiti kardeşlerimi okutacam diye kazandığım halde üni. okuyamadım eşşek gibi çalıştım yıllarca kardeşim okulu bitirmeden evlenemedim bile he he biri okulu bitirecekki çalışıp diğerlerini okutacak yoksa valla az olsun bizim olsun 1 bilemedin 2 en fazla
amiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiin
iyi demişin valla salaklar kolay sanıyo
selam kızlar...
herkese günaydın....
kız nerdesin sen be :)))))
sıpa dün uyudu bende temizlik yaptımya acısını çıkarıyo dün gece bir başladı 9 da yeni uyudu gaz sancısından arabasına koyup gezdirdik öle rahatladı yavrum yazık

kız nurcannn üzme bebişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
herzamanseninle nasılsın canım

kız gram uyku uyutmuyo geceleriçok gaz sancısı oluyo bikaç gündür gündüzleride oluyor artık

ohh iyi demişsin canım .. dert dedikleri evlat bizim hayalimiz ..olunca kıymeti olmuyo işte.doğurup çöpe atanımı aran , yoksa daha karnındayken öldüreni mi ararsın.. allah işte hepimizin bir imtehanı var buda bizim imtehanımız. insan cocuk sahibi olmak için harcadığı parayı aramıyo ama pisikolojisi çok fena rabbim hanemize sabır versin.. inşş

slm kızlar duramıcam slm verip kaçim dedim sıpa bağırıyo :))))))))))))

o nurcanım nasılsın.. senin cadı bagırıyo hee ayy kıyamam ona ohhh oldu sana anne olmakk kolay mı koştur koştur senn öp benim için tatlı cadıyı

günaydın kızlar dün gittim diğer doktora iyi de oldu osman hocanın önemsemediği ufak detaylarla ilgili bilgiler verdi.. ama asıl kusma mevzusu başıma iş açtı... çok kustuğumu söyledim o zaman idrar tahlili yapalım dedi yaptık.. tahlilde keton diye bişey pozitif çıktı.. demek ki gerçekten vücudun aç bebek beslenemez bu durumda dedi serum takmak lazımmış.. yok dedim gidip yemek yiyeyim.. tamam dedi hem kusacakmısın görelim dedi..yedim geldim test tekrarlandı test sonucu çıkmadan yine kustum.. hoop serumu taktılar.. gece 11 buçuğa kadar kaldık hastenede.. sonra düzeldi eve geldik.. hiç bir zaman oturup bir öğün yeme dedi.. devamlı bişeyler ye dedi..kusarsan da hemen gel dedi.. çarşamba gecesi nöbetçiymiş gel o gece yine bakalım dedi.. şansıma dün de nöbetçiydi çıkana kadar vardı doktor..

iyiki gitmişsin dr kız

nurcanım düelir birazcık sabır canımmm

aslında çokta şikayetci değilim onunla ilgilenmek hoşuma gidiyor kızlarbitek onun canı yanıyo diye üzülüyorum

ayşecim sık sk az az ye canım karnın hep aç olsun doyurma öellikle ağır şeler asla yeme canım yoğurt su leblebi felanye ilk 3 ay kusarsın bunun çareside mide boş olsunki bişi çıkmasın bebeğin beslen me mevzusubana saçmageldi bebek senin yediklerinle beslenmiyorki bütün doktorlar bağırıyodu bana yeme sen yiyince bebeğemi gidiyo sanıyorsun diyordu hatta enson helva yiyodum kızım kilo alsın diye son doktorum oğuz beyde senin yediğinle beslenmez o boşa kilo alırsın yanlış biliyosunuz bebek sen yersen buyumuyo senin vüudundanalıyo depodan yiyordedi sebn sadece kendi sağlığın için deponu boşaltma az az eklemeyap şuantekihtiyacın zaten demir eksikliği nada süt yoğurt peynir

AYŞEM CNM YAA GEÇMİŞ OLSUN NE DİYOSUN SEN
ben sana osmana değil artık başka dr a devam et derken doğruyu söylüyodum bak gerçekle yüzyüze kaldın..
iyiki gitmişsin ve o dr da iyiki tanıyı koymuş
cnm hafif şeyler ye ve sık sık beslen...
bu konuyu beslenme uzmanınlada paylaş belki oda sana başka bi liste verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…