Geleceksin biliyorum bebeğim

evet canım salı randevumuz var söyliycem listemi ona göre değiştirsin..
bir süre hem osmana hem de bu kadına gitmeyi düşünüyorum başka türlü içim rahat etmeyecek..

slm arkadaşlar nasılsınız? ayşe canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider

çok sağol canım.. şükür iyiyim bugün, bulantım var yine ama tutuyorum kendimi çıkartmıyorum.. bu kadar sıkıntı olacak ben bunlara razıyım yeter ki evladıma bişey olmasın..
sen nasılsın, eşin nasıl oldu? var mı tedaviyle ilgili bir gelişme?

günaydın arkadaşlar patron gelmeden yazayım... iyiyim bende eşim aynı bileği tutmuyo fizik tedaviye gidiyo bakalım sonuç ne olcak adm işe de gitmiyo evde ben tedeviye ramazandan sonra düşünüyom hem maddi açıdan ayşe napayım bende dr değiştireyimmi sen osmandan memnun değilmisin?

aysemmmm cok gecmis olsun...bencede baska doktora gitmen cok daha iyi olmus....dikkat et kendine...

nurcanim prenses nasil canim? buyuyomu? sutun azdi simdi nasil? opuyorum dunya guzelini ve seni..

pembecim cok cok gecmis olsun tekrardan..valla sen biulirsin ama imkanin varsa baska doktorlarada gorun derim..sonucta bu dr.da denedin ve negatif aldin...tamam icine sinmiyosa bu dr,danda vazgecme ama bursada baya tup merkezi var..baska drlarada bi git bakalaim ne diyolar? belki basla tedavi onerirler..tabiki takdiri ilahi Allahtan ama ben bu asamada doktor ve lab .in cok cok onemli oldugunu dusunuyorum acikcasi...keske benim memletimde baska merkezler olsa hic dururmuydum..

yeter her zaman nazo umut beren ve diger tum kizlar? nasilsiniz? herzaman senin dogum sezaryenmi olacak? ki genelde sezaryen yapiliyo? opuyprum kizlar hepinizi..asuya sevgiler..

canımm nasılsın seni burada görmek çok güzel

sana da günaydın canım.. ben doktor değiştirmedim canım sadece içim rahat edene kadar bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum ama ben bu saatten sonra osman hocadan başka doktora tam anlamıyla güvenemem.. yine de sen bilirsin acıbadem için de çok iyi diyorlar hem onların ön görüşmeleri de ücretsiz oluyor istersen git bir görüş hangisi içine sinerse..
ahh canım tesadüf işte sadece görmek istedim ufaklığı iyiki de gitmişim.. çünkü benim vücudumdaki protein depoları yıkılmaya başlamış bu da kanda keton yani aseton açığa çıkartıyormuş bebeğin şu anki yapısı bu ketonu nasıl enerjiye çevireceğini bilmiyor dedi doktor.. yoksa benim yediklerimle bebeğin beslenmesi arasında şimdilik bir ilişki yok biliyorum ama bende mevcut depolardan kullanıyor şu anda..
neyse işte dünden beri tutuyorum kendimi çıkartmamaya çalışıyorum ama bulantım çoook..

geçte görsem günaydın canım arkadaşım nasılsın?

iyilik cnm seni sormalı..bi yaramazlık yok şükür....
doğumune ben açıyorum konusunu ne dr bakalım ne olacak
tüp bebekte sezeryan yaptırılıyo sanırım çoğunluk o yönde
perşembe kontrolüüm var tırsmazsam soracam...

Arkadaşlar herkeze merhaba,hepimiz için hayırlı ve müjdeli bir hafta olsun, nurcan nasılsın bebişinle nasıl gidiyor
ayse sende iyisindir inşallah,hastaneye filan gitmişsin,Allah aşkına kendine dikkat et,kolay degildir herhalde mide bulantıları ama,patates haşla bulantını alır belki geçmiş olsunnn
yeter sen nasılsın,eşin nasıl,Allah şifalar versin,
Beni soracak olursanız fena değilim,ALLAHIMA sığındım,geçen ay 72000 fatiha adadım ve okumaya başladım,45 bin okudum,hergün okumaya çalışıyorum,ve bebek hasreti çeken herkez için dua ediyorum,soğan kürü yapıyorum,bir ümit işte,rabbim inşallah ben ve yeterde buraya hamileyim diye yazmayı nasip eder

allah kabul etsin canım zaten ne olacaksa dualar sayesinde olacak.. İnşallah çok gecikmeden gelir evladın..
ben mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen elimizde olmuyor işte..yine de çok şükür hiç şikayetçi değilim o bulantılar bana en müjdeli haberler gibi geliyor.. 9 ay bulansa da razıyım. darısı başınıza :)))

Allah en kısa zamanda dualrını kabul etsin cnm...inş bu emeklerinin karşılığında ve karşılıllarınızda hepinizin evlatları konur göbüşünüze sonrada kucaklarınıza..

sağolcanım daha iyi çok şükür
herzaman seninle kuzum nasılsın
kızlar alıntı yapamyıyorummesaj yazamıyorum

şükür canım sütüm iyi kızım büyüyo dün biraz gezdik forumdiye bi alışveriş merkezi var oraya gittik kızımla pek sevmedi kapalı yeri :)))))

sağol canım iyiyiz Allahım dualar hürmetine yavrunu sana bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…