Geleceksin biliyorum bebeğim

selam kizlar...aysecim cok cok uzuldum yaa..Alllah sabir versin annecigine babasina...

bende bunalimlardaydim bu ara kizlar...hafta sonu kuzenlerim patir patird ogum yapti..benden cok sonra evlenmislerdi....ay dogursunlar tabi el kadar bebeleri kiskanacak degilim..ama herkes basliyo bana bak senden sonra evlendilerde cocuklari olduda; aaa sen hala hamile degilmisin...oyy alip su basimi gidesim varrrr

ne haber canımmmmm

amin canım amin rabbim yanlarında olsun inşallah
dediğin gibi bişi dememek en iyisi zaten gülüm öle zamanda emin ol
kızlar nasılsınız biz bu gün eşimle kontrolümüz vardı iyi geçti çok şükür
hormonarımızda sorun var ama başka sorunumuz yokkk
aman iyi olun canım benim iyi geçsin bütün muayene leriniz
sen nasılsın

canım benim üzülme rabbim sanada nasip edecek inşallah yavrunu

nurcanım gelinimin anası dünürüm nasılsın kuzummmm gelinim nasıl kız sen yoksun yaaaa topik çok sesizzzzz
kuzum sağol iyiyz çok şükürrrrrr rabbim bu gnünmüzü aratmasın inşşşş

ahh ben sana kıyamam zaten çok duygusalım ağlayasım geldi şimdi yazdıklarını okuyunca.. gel sen başını alıp bende kal.. kafanı dinle ben seni güldürürüm, gezdiririm.. geçicek bunlar be güzelim olacak inan ki olacak hem de herkesinkinden güzel, herkesinkinden tatlı bir bebeğin olacak çünkü o senin bebeğin olacak..
ben psikiyatriste gidiyordum ya en son bir veda ziyaretine gittim ya adam bana orda çok güzel bir laf etti düşündükçe çok hoşuma gidiyor.. iyiki daha önce olmamış dedi eğer daha önce olsaydı "bu bebek" olmayacaktı başka bir bebek olacaktı dedi ve sen bu bebeği o kadar seveceksin ki bunun yerine başka bir bebek olmasını hiç istemeyeceksin dedi.. doğru işte bu bebek bbenim için seçilmiş olan bebek hem de Rabbim tarafından.. senin için de bir bebek seçti ben eminim ve o sadece sırasını bekliyor üzme kendini..
amin canım amin rabbim yanlarında olsun inşallah
dediğin gibi bişi dememek en iyisi zaten gülüm öle zamanda emin ol

bazen içten bir sarılma bir sırtını sıvazlama zaten bir sürü lafa bedel oluyor hele ki böyle sözün bittiği yerde..

eeeee hamile kadınım ben beeee ağlatmayın beni

arkadaşlar merhaba ,canınızı sıkmak istemiyorum ama ben çok kötüyüm,sanki cezalandırılıyorum,deliricem artık,almanyada bir sene lik evli bir arkadaşım var dün hamile olduğunu öğrendim,kocası obezito ve her gün VİSKİ içiyor,yan daireme 20 günlük gelin geldi dün akşam o da kocasına midem bulanıyor kocacım demezmi ,kuzenimin biri hamile birisi yeni doğum yaptı,be Allaha bu kadar hasretle dua ediyorum,72 000 tane fatiha okuyorum,tüp bebek denedim,uygulamadığım kür kalmadı,eşim de haklı olarak çocuk istiyor,bu böyle ne kadar gider diyor ,eşimide kaybetme ten korkuyorum,size bu yazıyı yazarken alt komşumun bebeğinin sesini duyuyorum oda 15 günlük,deliricemm artık

canım ya bu inşallah yüce rabbim sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat en kısa zamanda nasip eder insan gerçekten etkileniyor bende zaman zaman hissediyorum ama inan herşey boş bebeğimiz geleceği zamanı bekliyor hepsi bu..

canim hiccc delirme yanliz degilsin..ayni dertten muzdaribim bende..hele bua ralar bunalimdayim anlatamam/..hafta sonu kuzenlerim ardarda dogurdu; komsularim hamile.ayni anda evlendigim arkadaslarim 2. ve 3. cocuk derdine dustu..sulalede 5 kuzen yaklasik ayni zamanlarda evlendik hepsi dogurdu; yine benden sonra 4 arkadasim evlendi masallah hepsi dogurdu..bi ben kaldim boyle..ben ne yapayim sen soyle? denemedigim kurler para yatirmadigim katarlar kalmadi..saracoglundan tut aktar ermise kadar hepsini denedim...tup bebek denemem var negatif...beynim yuregim tukendi artik inanaki...ama ne yapayim her dusup kalktigimda Allahima siginiyorum..elbet gunu var diyorum..elbet bizede nasip olacak insallahhhh...sizde sorun erkek infertilitesimi? ve siz tup denedinizmi daha once

haklısın canım insanın sabrının sonu geliyor bazen ama bu da bizim imtihanımız.. hangi imtihan kolay ki bu kolay olsun..hem bazı hesaplarımızı bu dünyada görüyoruz işte biz bütün hesabımız öte dünyaya kalsa onun da altından kalkamayız ki.. herşeyi yolunda giden her istediği olanları öte dünyada hesapları da çok ağır olacak..

aysem canimmm bi tanem yaa..aglama sen hayatim benim..bebesinde uzulmesin...bole dertlimi dertli tayzelerim varmis diyecek:))) benim hayatimda ne noirmal giderki zaten..hep bir aksilik hep bi sorun..oy bazen diyorum Allahim beddualimiyim ben...hep sorun hep sorun..ne yapayim bunada sukur...sen bebisini dusun hayatim benim...bana geliyolar oste bua rada..iyiyim ben canim benim..yazdiklarinda cok iyi geldi bana...psikologun ne guzel demis; benidme degerlim gelse bir an once pamuklara sarsam onu...sen nasilsin? bulantilarin devammi hala canim benim?

nurcanim canim benim cok sagol hayatim..nasilmis bizim prenses? sen nasilsin canim benim?

hepinize selamlar kizlar? nasilsiniz? neler yapiyorsunuz? herzaman doguma az kaldi? yeterim sizdede hersey yolunda okudugum kadariyla..opuyorum herkesi cok kizlar..

yok kuzum benim neye ağladığım neye güldüğüm belli değil.. hormonlardanmış doktor öye söyledi ama bir garibim.. mutluluktan uçuyor olmam lazım ama içim buruk..
boşver canım biz yine de şükredelim halimize..

kızlar ne olmuş size böyleeeeee ben zaten bu günlerde yine ağlayacak yer arıyorummm
sizide bunları yazmış görünce bir güzel ağladım sanırım biz hepimiz beddualıyız ben artık anne oacağıma inanmıyorum eskiden hayal ederdim ama artık haya bile kurmuyorum neden ler niçinleri bıraktımmm

yeterim sen böyle yapınca çok üzülüyorum ben yapma nolur..her ümidimi kaybettiğimde ben sizlerden ümit aldım hepimiz birbirimize moral olucaz destek olucaz.. bu da geçer neler neler geçmedi ki..

yeterim sen böyle yapınca çok üzülüyorum ben yapma nolur..her ümidimi kaybettiğimde ben sizlerden ümit aldım hepimiz birbirimize moral olucaz destek olucaz.. bu da geçer neler neler geçmedi ki..

ne bileyim AYŞEMMMMMM ddayanma gücüm kalmadı sanırımmm duygusala bağladım yine

günaydın hayırlı cumlar rabbim tüm dualrımı kabul etsin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…