sağol canım bizim yine durumlar çalkantılı eşimle zaten kızıda biliyosun giremiyorum pek :)))))))))))) bizi bebek bile kurtaramadı rabbim sonumuzu hayır etsin bazen Allaım vermiyorsa bi hayrı varki vermiyormuş diyorum şuan bazı kararları vermek daha zor oluyornurcanım gelinimin anası dünürüm nasılsın kuzummmm gelinim nasıl kız sen yoksun yaaaa topik çok sesizzzzz
kuzum sağol iyiyz çok şükürrrrrr rabbim bu gnünmüzü aratmasın inşşşş
ahh ben sana kıyamam zaten çok duygusalım ağlayasım geldi şimdi yazdıklarını okuyunca.. gel sen başını alıp bende kal.. kafanı dinle ben seni güldürürüm, gezdiririm.. geçicek bunlar be güzelim olacak inan ki olacak hem de herkesinkinden güzel, herkesinkinden tatlı bir bebeğin olacak çünkü o senin bebeğin olacak..
ben psikiyatriste gidiyordum ya en son bir veda ziyaretine gittim ya adam bana orda çok güzel bir laf etti düşündükçe çok hoşuma gidiyor.. iyiki daha önce olmamış dedi eğer daha önce olsaydı "bu bebek" olmayacaktı başka bir bebek olacaktı dedi ve sen bu bebeği o kadar seveceksin ki bunun yerine başka bir bebek olmasını hiç istemeyeceksin dedi.. doğru işte bu bebek bbenim için seçilmiş olan bebek hem de Rabbim tarafından.. senin için de bir bebek seçti ben eminim ve o sadece sırasını bekliyor üzme kendini..
bazen içten bir sarılma bir sırtını sıvazlama zaten bir sürü lafa bedel oluyor hele ki böyle sözün bittiği yerde..
eeeee hamile kadınım ben beeee ağlatmayın beni
sağol canım bizim yine durumlar çalkantılı eşimle zaten kızıda biliyosun giremiyorum pek :)))))))))))) bizi bebek bile kurtaramadı rabbim sonumuzu hayır etsin bazen Allaım vermiyorsa bi hayrı varki vermiyormuş diyorum şuan bazı kararları vermek daha zor oluyor
sizler iyi olun bana yeter
ay gülüm ağlama tabi ama sen daha doğuma kadar ağlarsın hasaslık had safhada olur :))))))))
aysem canimmm bi tanem yaa..aglama sen hayatim benim..bebesinde uzulmesin...bole dertlimi dertli tayzelerim varmis diyecek:))) benim hayatimda ne noirmal giderki zaten..hep bir aksilik hep bi sorun..oy bazen diyorum Allahim beddualimiyim ben...hep sorun hep sorun..ne yapayim bunada sukur...sen bebisini dusun hayatim benim...bana geliyolar oste bua rada..iyiyim ben canim benim..yazdiklarinda cok iyi geldi bana...psikologun ne guzel demis; benidme degerlim gelse bir an once pamuklara sarsam onu...sen nasilsin? bulantilarin devammi hala canim benim?
nurcanim canim benim cok sagol hayatim..nasilmis bizim prenses? sen nasilsin canim benim?
hepinize selamlar kizlar? nasilsiniz? neler yapiyorsunuz? herzaman doguma az kaldi? yeterim sizdede hersey yolunda okudugum kadariyla..opuyorum herkesi cok kizlar..
yazık kız olan yine zavallı kocama oluyo :)) bütün hırsımı adamdan çıkarıyorum.. o elinde telefonla oynayıp durdukça kafasını kırasım geliyo vallaa
sağol canım bizim yine durumlar çalkantılı eşimle zaten kızıda biliyosun giremiyorum pek :)))))))))))) bizi bebek bile kurtaramadı rabbim sonumuzu hayır etsin bazen Allaım vermiyorsa bi hayrı varki vermiyormuş diyorum şuan bazı kararları vermek daha zor oluyor
sizler iyi olun bana yeter
ay gülüm ağlama tabi ama sen daha doğuma kadar ağlarsın hasaslık had safhada olur :))))))))
accık dişli olcan kız erkek adamın sırtından sopayı eksik etmiycem :))) şeytan azapta gerek..bizimkide benden çıkarıyo nedir abimin senden benimde bu adamdan çekttiğimiz :)))))))))))
ya doktor da ilk üç kendini kötü hissetmen normal demişti hatta son gittiğimde 2 hafta önce 2 pis hafta bekliyor seni demişti.. bakalım belki geçer haftaya 3 ay bitecek..kuzum bu dönemler biraz zor geçer ilk 6 ay atlatsaydın sonrasdaha kolay olurdu
ahh bu koçişler ahhhh hiç eşlerine destek olmuyorlar bebişleri büyütürken
ayşemmmmmmmmmm hanım ayşemmmmmmmmmm sen ansılsın bebiş nasıl kız ne zaman cinsiyeti belli olcak bıdığınn
accık dişli olcan kız erkek adamın sırtından sopayı eksik etmiycem :))) şeytan azapta gerek..
ya doktor da ilk üç kendini kötü hissetmen normal demişti hatta son gittiğimde 2 hafta önce 2 pis hafta bekliyor seni demişti.. bakalım belki geçer haftaya 3 ay bitecek..
iyiyim diyeyim iyi olayım.. yarın kontrolümüz var 2 test olacak doktor 12. haftadan sonra belli olur yavaş yavaş dedi sanırım 3 haftaya belli olur.. kız mı acaba:26:
seni bebğini düşündüğümde kız geçiyor içimden
benimki hep böle bebek olursa düzelir belki diyordum ama herşe aynı bi değişiklik yok :)))))))kuzum bu dönemler biraz zor geçer ilk 6 ay atlatsaydın sonrasdaha kolay olurdu
ahh bu koçişler ahhhh hiç eşlerine destek olmuyorlar bebişleri büyütürken
accık dişli olcan kız erkek adamın sırtından sopayı eksik etmiycem :))) şeytan azapta gerek..
ya doktor da ilk üç kendini kötü hissetmen normal demişti hatta son gittiğimde 2 hafta önce 2 pis hafta bekliyor seni demişti.. bakalım belki geçer haftaya 3 ay bitecek..
iyiyim diyeyim iyi olayım.. yarın kontrolümüz var 2 test olacak doktor 12. haftadan sonra belli olur yavaş yavaş dedi sanırım 3 haftaya belli olur.. kız mı acaba:26:
bence erkek :))))))))))))) oğlum olcakbenim :)))))))))
benimki hep böle bebek olursa düzelir belki diyordum ama herşe aynı bi değişiklik yok :)))))))
benimki benim sırtımdan eksik etmiyoki ben onun sırtına vurayım sopa :))))))))
yeter arkadaşım biryerde yazmışsın sende fatiha duosı okuyacakmışsın ,niyetin varsa sana okumak isterim
bence erkek :))))))))))))) oğlum olcakbenim :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?