Geleceksin biliyorum bebeğim

nurcanım gelinimin anası dünürüm nasılsın kuzummmm gelinim nasıl kız sen yoksun yaaaa topik çok sesizzzzz
kuzum sağol iyiyz çok şükürrrrrr rabbim bu gnünmüzü aratmasın inşşşş
sağol canım bizim yine durumlar çalkantılı eşimle zaten kızıda biliyosun giremiyorum pek :)))))))))))) bizi bebek bile kurtaramadı rabbim sonumuzu hayır etsin bazen Allaım vermiyorsa bi hayrı varki vermiyormuş diyorum şuan bazı kararları vermek daha zor oluyor
sizler iyi olun bana yeter

ay gülüm ağlama tabi ama sen daha doğuma kadar ağlarsın hasaslık had safhada olur :))))))))

yazık kız olan yine zavallı kocama oluyo :)) bütün hırsımı adamdan çıkarıyorum.. o elinde telefonla oynayıp durdukça kafasını kırasım geliyo vallaa

canım kız iyi şükür ben tabi bayağı yorgunum tek başımayım kız hiç durmuyor ev işi yemek kız derken bayağı perişan oldum sofrar kurana kadar cık kısa bi sürede bile kendini yırtıyo çocuk

kuzum bu dönemler biraz zor geçer ilk 6 ay atlatsaydın sonrasdaha kolay olurdu
ahh bu koçişler ahhhh hiç eşlerine destek olmuyorlar bebişleri büyütürken

ayşemmmmmmmmmm hanım ayşemmmmmmmmmm sen ansılsın bebiş nasıl kız ne zaman cinsiyeti belli olcak bıdığınn

bizimkide benden çıkarıyo nedir abimin senden benimde bu adamdan çekttiğimiz :)))))))))))
accık dişli olcan kız erkek adamın sırtından sopayı eksik etmiycem :))) şeytan azapta gerek..
ya doktor da ilk üç kendini kötü hissetmen normal demişti hatta son gittiğimde 2 hafta önce 2 pis hafta bekliyor seni demişti.. bakalım belki geçer haftaya 3 ay bitecek..
ayşemmmmmmmmmm hanım ayşemmmmmmmmmm sen ansılsın bebiş nasıl kız ne zaman cinsiyeti belli olcak bıdığınn

iyiyim diyeyim iyi olayım.. yarın kontrolümüz var 2 test olacak doktor 12. haftadan sonra belli olur yavaş yavaş dedi sanırım 3 haftaya belli olur.. kız mı acaba:26:

seni bebğini düşündüğümde kız geçiyor içimden

benimki hep böle bebek olursa düzelir belki diyordum ama herşe aynı bi değişiklik yok :)))))))

benimki benim sırtımdan eksik etmiyoki ben onun sırtına vurayım sopa :))))))))

bence erkek :))))))))))))) oğlum olcakbenim :)))))))))

bende kızım olacak diye bekliyodum.içime öle doğmuştu.ama erkekmiş:))...doktora pipi diye gösterdiği şeyin kordon olma ihtimalini söyledim her defasında.en sonunda doktor çileden çıktı.istiyosan bebeği çıkarıp gösteriyim pipisini dediDDD.....doğumda bile baktım.gerçekten erkekmi diyeD

yeter arkadaşım biryerde yazmışsın sende fatiha duosı okuyacakmışsın ,niyetin varsa sana okumak isterim

benimki hep böle bebek olursa düzelir belki diyordum ama herşe aynı bi değişiklik yok :)))))))

benimki benim sırtımdan eksik etmiyoki ben onun sırtına vurayım sopa :))))))))

yok kuzum değişkil olmaz yaaa benim kardeşimin eşi 36 yaşında kardeşimde 24 yaşında 4 yılık evliler oğuları 3 yaşına girecek nerdeyse damat çok iyi insandır ama gel görki oğlanı bırakmassın ilgilenemez kız kardeşim yaşı çok genç olmasına rağmen çok çaba sarf etti eşine bebk bakımı için bir şeyler öğretme çalıştı ama olmuyor evet adamın işiçok ağır ama aynı iş yerinde çalışan insanlar var gündüz çalışıp gece bebklerine bakan eşlerine destek olan sonra sabah tekrar işne giden

hayırlı cumalar ALLAH gönlümüzdekileri hayırlısı ile versin.... AYŞE benimde içimden erkek geçiyor ama sen daha önce hep erkek olsun diyordun ondanda belki erkek geçiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…