yaaaaaaaa ben ayşenin kızı olcak dedim
benim 1kız 1 erkekk ikiz olcakkkkkkkkkkk
inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatların olur biri kız biri oğlan... Bir Elmanın Yarısı
Biri Sensin Biri Ben
İki Ceylan Yavrusu
Biri Sensin Biri Ben
Gel Bir Dünya Kuralım
Başka Kimse Olmasın
Biri Kız, Biri Oğlan
İki Çocuk Oynasın
Açan Her Güzel Gülün
Biri Sensin Biri Ben
Kafesteki Bülbülün
Biri Sensin Biri Ben
Gel Bir Dünya Kuralım
Başka Kimse Olmasın
Biri Kız, Biri Oğlan
İki Çocuk Oynasın
Çimenlerde Kelebek
Biri Sensin Biri Ben
Uyuyan iki Bebek
Biri Sensin Biri Ben
Gel Bir Dünya Kuralım
Başka Kimse Olmasın
Biri Kız, Biri Oğlan
İki Çocuk oynasın..... yetercim bu şarkı senin için
selam kizlarrr... her zaman nerelerdesin gelmedinmi tatlim....
asuda bir gitti pir gitti ..cok selam ilet asuya aysecim...
nurcanim seni cokk iyi anliyorum...ama ozelliklede boyle zamanlarda keske bir evladim olsa diyorum daha cok...insanin ne kadar esi annesi babasida olsa bir evlada sarilip aglamak daha baskadir...agladigim zaman yanliz agliyorum; kimseye belli etmem pek icimdeki dertleri...iste o zaman bir evladin yoklugunu cok daha fazla hissediyorum...her ne olursa olsun dunya guzeli bir kizin var; en koitu zamanlarda ondan guc al bence..ya yapaynaliz olsaydin...hic kimse canindan can degilki evladindan baska
her zman hos geldin canim..bende ta seni yazdim bu kiz nerde diye? iyi indan lafin ustune gelirmis:))))
benim aysenin bebisi kiz diye geciyo...genelde cinsiyetleri iyi tahmin ederim..ama tabiki herseyden onca saglikli hayirli olsunda kiz erkek hicc onemli degil...
yetercim gulum naber; senin duygularini bende yasiyorum nasil hemde ahhhh ahhh bir bilsen....ne yapalim herseye alisiyor insan iste..
nazemir tatlim nasilsin? ne var ne yok?
hoşgeldin sefa geldiiin.. yok kız bir değişiklik göbeemde zaten senin göbeenden büyüktür benimki :))) ben de merak ediyorum ne zaman belli olur diye 5 aydan önce pek belli olmamıştı benim arkadaşlarınkiler..slm kızlarr nasılsınız
geldim evimden yazıyorum sizlere kocişi bekliyorum dolap bomboş yemek getirecekte yiyecem sizlere bakim dedim
yine karamsarlığa bağlamışsınız ama hemen toparlamışsınız....
ayşe için benimde içimden erkek geçiyo valla hayırlısı neyse o olsun
kız ayşe göbüşte değişiklik varmı?
asu pek girmek istemiyor sanırım biraz uzaklaşmak istiyor ama as iletirim canım.. biz de 2 haftadır görüşmedik 3 gündür falan da konuşmadık ki çook uzun bir süre olmuş :)) ararım birazdan...ya taselam kizlarrr... her zaman nerelerdesin gelmedinmi tatlim....
asuda bir gitti pir gitti ..cok selam ilet asuya aysecim...
nurcanim seni cokk iyi anliyorum...ama ozelliklede boyle zamanlarda keske bir evladim olsa diyorum daha cok...insanin ne kadar esi annesi babasida olsa bir evlada sarilip aglamak daha baskadir...agladigim zaman yanliz agliyorum; kimseye belli etmem pek icimdeki dertleri...iste o zaman bir evladin yoklugunu cok daha fazla hissediyorum...her ne olursa olsun dunya guzeli bir kizin var; en koitu zamanlarda ondan guc al bence..ya yapaynaliz olsaydin...hic kimse canindan can degilki evladindan baska
her zman hos geldin canim..bende ta seni yazdim bu kiz nerde diye? iyi indan lafin ustune gelirmis:))))
benim aysenin bebisi kiz diye geciyo...genelde cinsiyetleri iyi tahmin ederim..ama tabiki herseyden onca saglikli hayirli olsunda kiz erkek hicc onemli degil...
yetercim gulum naber; senin duygularini bende yasiyorum nasil hemde ahhhh ahhh bir bilsen....ne yapalim herseye alisiyor insan iste..
slm kızlarr nasılsınız
geldim evimden yazıyorum sizlere kocişi bekliyorum dolap bomboş yemek getirecekte yiyecem sizlere bakim dedim
yine karamsarlığa bağlamışsınız ama hemen toparlamışsınız....
ayşe için benimde içimden erkek geçiyo valla hayırlısı neyse o olsun
kız ayşe göbüşte değişiklik varmı?
hoş geldin balım nasıl geçtiiiiiiiiii gezin
hoşgeldin sefa geldiiin.. yok kız bir değişiklik göbeemde zaten senin göbeenden büyüktür benimki :))) ben de merak ediyorum ne zaman belli olur diye 5 aydan önce pek belli olmamıştı benim arkadaşlarınkiler..
asu pek girmek istemiyor sanırım biraz uzaklaşmak istiyor ama as iletirim canım.. biz de 2 haftadır görüşmedik 3 gündür falan da konuşmadık ki çook uzun bir süre olmuş :)) ararım birazdan...ya ta
yaa tabiki sağlıktan önemlisi yok ama kız olsa sanki daha mı tatlı olur ne??
hoşbulduk şekerlerim...
valla bitmesini istemediğim ama kocamında yalnızlığına dayanamadığım bi gezme oldu bu
annem ablam yeğenim babam herşey çok güzeldi 1 hafta nasıl geçti anlamadım
normalde dönüş zamanı hiç ağlamazdım hani üzgün ayrılmıyım diye ama bu sefer bi farklı oldum yaaa
dayanamadım aktı gözyaşlarım hamilelik bu hale getirdi sanırım
uzun bi sürede gidemem köye zaten bebiş inş Allahın izni ile doğsunda ondan sonra giderrim heralde...
acıktım yine dolap boş kociş bişiler almaya gitti
yarın alışverişe çıksak iyi olacak
ben dee demin kocama tost yaptırdım valla içimde kurt var sanki bugün ama yine bulantım başladı yiyince galiba çıkartıcam(
teşekür ederimdeeee ben bu şarkıyı çok severimmmmmmmmm
seninde kesilmedi gitti şu bulantılar yaaa artık beebk senden beslenecek ama senin depo boş ne olacak bilmiyorum
dr unla enine boyuna bi konuş şu konuyu
bak azalmaya başladı demekhihiii ben bu yağlarla seni bile beslerim... şaka bir yana artık eskisi kadar kusmuyorum günde 1-2 kere 2 hafta önce falan her yediğimi her içtiğimi kusuyordum azaldı.. saati var resmen 15.30 dedin mi kusuyorum :)))
gittim bugün doktora şükür herşey yolundaymışkan verdim ikili test için 3-4 gün sonra sonuç çıkınca arayacak osman amcam..
hehe canım sende alem mişin güldürdün benibende kızım olacak diye bekliyodum.içime öle doğmuştu.ama erkekmiş:))...doktora pipi diye gösterdiği şeyin kordon olma ihtimalini söyledim her defasında.en sonunda doktor çileden çıktı.istiyosan bebeği çıkarıp gösteriyim pipisini dedi:dddd.....doğumda bile baktım.gerçekten erkekmi diye:dd
aynen düzelmiyolar valla eşiimn arkadaşlarıda çocuk bakıyo ama benimki yokyok kuzum değişkil olmaz yaaa benim kardeşimin eşi 36 yaşında kardeşimde 24 yaşında 4 yılık evliler oğuları 3 yaşına girecek nerdeyse damat çok iyi insandır ama gel görki oğlanı bırakmassın ilgilenemez kız kardeşim yaşı çok genç olmasına rağmen çok çaba sarf etti eşine bebk bakımı için bir şeyler öğretme çalıştı ama olmuyor evet adamın işiçok ağır ama aynı iş yerinde çalışan insanlar var gündüz çalışıp gece bebklerine bakan eşlerine destek olan sonra sabah tekrar işne giden [sıze=3][/sıze]
selam kizlarrr... Her zaman nerelerdesin gelmedinmi tatlim....
Asuda bir gitti pir gitti ..cok selam ilet asuya aysecim...
Nurcanim seni cokk iyi anliyorum...ama ozelliklede boyle zamanlarda keske bir evladim olsa diyorum daha cok...insanin ne kadar esi annesi babasida olsa bir evlada sarilip aglamak daha baskadir...agladigim zaman yanliz agliyorum; kimseye belli etmem pek icimdeki dertleri...iste o zaman bir evladin yoklugunu cok daha fazla hissediyorum...her ne olursa olsun dunya guzeli bir kizin var; en koitu zamanlarda ondan guc al bence..ya yapaynaliz olsaydin...hic kimse canindan can degilki evladindan baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?