Geleceksin biliyorum bebeğim

yaaaaaaaa ben ayşenin kızı olcak dedim
benim 1kız 1 erkekk ikiz olcakkkkkkkkkkk

inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatların olur biri kız biri oğlan... Bir Elmanın Yarısı

Biri Sensin Biri Ben

İki Ceylan Yavrusu

Biri Sensin Biri Ben

Gel Bir Dünya Kuralım

Başka Kimse Olmasın

Biri Kız, Biri Oğlan

İki Çocuk Oynasın

Açan Her Güzel Gülün

Biri Sensin Biri Ben

Kafesteki Bülbülün

Biri Sensin Biri Ben

Gel Bir Dünya Kuralım

Başka Kimse Olmasın

Biri Kız, Biri Oğlan

İki Çocuk Oynasın

Çimenlerde Kelebek

Biri Sensin Biri Ben

Uyuyan iki Bebek

Biri Sensin Biri Ben

Gel Bir Dünya Kuralım

Başka Kimse Olmasın

Biri Kız, Biri Oğlan

İki Çocuk oynasın..... yetercim bu şarkı senin için

teşekür ederimdeeee ben bu şarkıyı çok severimmmmmmmmm

slm kızlarr nasılsınız
geldim evimden yazıyorum sizlere kocişi bekliyorum dolap bomboş yemek getirecekte yiyecem sizlere bakim dedim
yine karamsarlığa bağlamışsınız ama hemen toparlamışsınız....
ayşe için benimde içimden erkek geçiyo valla hayırlısı neyse o olsun
kız ayşe göbüşte değişiklik varmı?

selam kizlarrr... her zaman nerelerdesin gelmedinmi tatlim....

asuda bir gitti pir gitti ..cok selam ilet asuya aysecim...

nurcanim seni cokk iyi anliyorum...ama ozelliklede boyle zamanlarda keske bir evladim olsa diyorum daha cok...insanin ne kadar esi annesi babasida olsa bir evlada sarilip aglamak daha baskadir...agladigim zaman yanliz agliyorum; kimseye belli etmem pek icimdeki dertleri...iste o zaman bir evladin yoklugunu cok daha fazla hissediyorum...her ne olursa olsun dunya guzeli bir kizin var; en koitu zamanlarda ondan guc al bence..ya yapaynaliz olsaydin...hic kimse canindan can degilki evladindan baska

her zman hos geldin canim..bende ta seni yazdim bu kiz nerde diye? iyi indan lafin ustune gelirmis:))))

benim aysenin bebisi kiz diye geciyo...genelde cinsiyetleri iyi tahmin ederim..ama tabiki herseyden onca saglikli hayirli olsunda kiz erkek hicc onemli degil...

yetercim gulum naber; senin duygularini bende yasiyorum nasil hemde ahhhh ahhh bir bilsen....ne yapalim herseye alisiyor insan iste..
nazemir tatlim nasilsin? ne var ne yok?

hihi geldim cicim sğl beni düşündüğün için cnm....
geldim evimdeyim şkür..
sendede bi yaramazlık yok inş...

hoşgeldin sefa geldiiin.. yok kız bir değişiklik göbeemde zaten senin göbeenden büyüktür benimki :))) ben de merak ediyorum ne zaman belli olur diye 5 aydan önce pek belli olmamıştı benim arkadaşlarınkiler..
asu pek girmek istemiyor sanırım biraz uzaklaşmak istiyor ama as iletirim canım.. biz de 2 haftadır görüşmedik 3 gündür falan da konuşmadık ki çook uzun bir süre olmuş :)) ararım birazdan...ya ta

yaa tabiki sağlıktan önemlisi yok ama kız olsa sanki daha mı tatlı olur ne??

hoş geldin balım nasıl geçtiiiiiiiiii gezin

umudumsun bizim duygu eksenimiz aynı seninle

hoş geldin balım nasıl geçtiiiiiiiiii gezin

hoşbulduk şekerlerim...
valla bitmesini istemediğim ama kocamında yalnızlığına dayanamadığım bi gezme oldu bu
annem ablam yeğenim babam herşey çok güzeldi 1 hafta nasıl geçti anlamadım
normalde dönüş zamanı hiç ağlamazdım hani üzgün ayrılmıyım diye ama bu sefer bi farklı oldum yaaa
dayanamadım aktı gözyaşlarım hamilelik bu hale getirdi sanırım
uzun bi sürede gidemem köye zaten bebiş inş Allahın izni ile doğsunda ondan sonra giderrim heralde...
acıktım yine dolap boş kociş bişiler almaya gitti
yarın alışverişe çıksak iyi olacak

ben dee demin kocama tost yaptırdım valla içimde kurt var sanki bugün ama yine bulantım başladı yiyince galiba çıkartıcam (

iyiyim canım ne olsun herşey aynı... seninlede denk gelemiyoruz artık ... bugün baya gezdik 11:30 da geldim eve

seninde kesilmedi gitti şu bulantılar yaaa artık beebk senden beslenecek ama senin depo boş ne olacak bilmiyorum
dr unla enine boyuna bi konuş şu konuyu

hihiii ben bu yağlarla seni bile beslerim... şaka bir yana artık eskisi kadar kusmuyorum günde 1-2 kere 2 hafta önce falan her yediğimi her içtiğimi kusuyordum azaldı.. saati var resmen 15.30 dedin mi kusuyorum :)))

gittim bugün doktora şükür herşey yolundaymış kan verdim ikili test için 3-4 gün sonra sonuç çıkınca arayacak osman amcam..

bak azalmaya başladı demek
gördüm cnm diğer topikte güzel bi kontrol geçirmişsiniz
inş herşey böyle yolunda ilerler cnm...

kızlar ben annemlere geldim nete giremiyorum

hehe canım sende alem mişin güldürdün beni

aynen düzelmiyolar valla eşiimn arkadaşlarıda çocuk bakıyo ama benimki yok

canım bende öle diyodum hep bi yavrum olur ona daanırım diyodum dün küstük eşimle yine hiç yüzüme bile bakmadı nese ben üzül ağla felan ddim biraz hava alim eşime dedim en kızla havaalıp gelicem dedim sen git nereye gidiyosan kız bu evden çıkmaz demesinmi meğersem alıp kızı gidicem ondan ayrılıcam diye düşünmü halbuki aklımdan bile geçmedi öle bişi ((((( benim ailem fakir benim malım mülküm yok ayrılsak kızı eşime verirler oda ölse bana göstermez kendide söledi dün zaten alırım kızı diyo senide 5 arasız bırakırım gör ozaman diyo :))))))) gerçi bugün barıştık ama bukadar yldan sonra böle şeler düşünmesi beni üzdü inan bian demekki olmuyosa rabbi,min gerçekten bi bildiği var dedim eşim benden bi sinirle ayrılsa kızımı alsa elimden ben daha yaşayamam

merhaba kıslarrr
ayyy herkes duygusallaşmış
ben de bugun gelırken kötü oldumm yaa
aslında hiç oyle olmazdı ama yeğenler kardesler yılda bı kez ancak görebılıorum
bende actım vanaları herzaman senın gıbı:))))))))9
umuttt canımm gelışmeler ne durumda spermıyogram yaptırıomusunuz pregnl fayda sagladımı
yetercım aysecımm nurcancımm sızz gelmıssınız ben yoktum ben gelıorum sız olmuosunuz
denk gelemedık bı turluu
nurcancım bız kadınlar hep ıdare etmek ıcın yaratılmısız
maalesef kadına biçilen rol bu
bende bı cok arkadasım duydum coocukla duzelır denılıo ama bı değişiklik olmuo dıye
ıdare edıcez yapacak hiçbişey yok
allahım eşlerımızle muhabbetımızı artırsın ınsallah canım uzulme her evlılıkte yasanıo
esınde belkı coocuklu hayata alısmaya calısıodur
hepınızı öptummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…