Geleceksin biliyorum bebeğim

canimm kaan hoca muayenemi acti? benim hic haberim yok valla..bize randevu icin tlf verdi ama oda hastanenin tlf..muayene acmasi iyi olmus..valla inan benden kime inanacagimi sasirdim....o kadar cok arastirma yaptimki kaan hoca hakkinda bir cok kisi olumlu seyler soyledi...gitmedigimiz urolog kalmadi trabzonda hatta gitmedigimiz doktor..hepsinin dedigi laf direk tup bebek..saracoglundan tut butun aktarlala bitkicilerlede gorustum..bir kac tup bebek parasida onlara gitti....buyuk ihtimal gidecez kaan hocanin yanina...cunku kiminle gorussem onun hakkinda herkes anlata anlata bitiremiyo..hatta sonuc alamaynlar bile..

insallah test sonucunuz iyi cikar....ama sizins ayi cok kotu degil zaten..sizden cok daha kotu sayi ile gebe kalanlar var..siz hic urologa gittinizmi?

bu arada dedigin kitabi alarim en kisa zamanda sagol..bende bir kitap kurduyum..gece gunduz okurum:))) annem cok kizar..oku oku bititremedin diye..su an olasiliksiz adli kitabi okuyorum..opuyorum canim grs uzere..

Son düzenleme:

canim ayniyim..hic bir degisiklik yok..bazen dibe vuruyorum; sonra toparliyorum toparlamaya calsiyorum.alternatifim yok baska cunku? bir sure dinle kendini..insallah Rabbiim kucagimizi bos birakmaz bizi evlatsizlik ile sinamaz..

canım face koyma herkez görüyo nazar deyer dediler buraya koymaya çalışıyorum onuda beceremedim bu kez hep koyardım bu kez olmadı

şükür çıktı teyzesi Allahım sana da nasip etsin

aaaaaaaaaaaa 40 imi ciktiiii..masallahh...ben simdi okudum...Rabbim nice nice 40 lar nasipe tsin..insallah gelin oldugu yillarida gormek nasip etsin:)) opuyorum cokk cennnet kokulu kizimi...

selam kızlar nasılsınız bakalım...umudumsun canım hoşgeldin ne zamandır karşılaşamıyorduk nasılsın

hoşbuldum canım iyiyim hayatımı güzel geçirmeye çalışıyorum herşeye rağmen

senin bu poztifligini cokkk seviyorummm....insallah Rabbim hic almasin bu poztifi;igini ve gonlundekileri nasip etsin sana dilerimm..

ya bu arada yeter nerde? o her gun ugrardi topige..ben bugun gormedim onu? demismiydi daha onceden bugun girmeyecem diye

ay bende hatırlamıyorumki demişmiydi ben kaçgündür temizlik yapmaktan kendimi unutacam...amin canım inşallah hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin RABBİM... canım pozitif olunca hayat daha çekilr oluyor tam tersi olunca herşey iyiye gitmiyorki boşuna kendimizi yıpratıyoruz en iyisimi koyver gitsin

annesindeymis bizim yeter...o yuzden giremeyebilirim yazmis..cok sukur; bir sey olmasinda..

neslyy hosgeldin canim nasilsin

Son düzenleme:

canımm gittik gitmez olurmuyuz bı cok üroloğa gittik
eşimin son ameliyatını yapan doc. dr doğal yolla olur ama zaman alır dıyor
yanı bu 1 3 5 yıl olabılır yani sonuç olarak mecburen tüp olacak son çaremiz ama
istanbulda denemek ıstıorum adanada artık deneme yapmam cunku
erkek faktorunde merkez cok onemlı spermın ıyı secılmesı vs.
bızım yaptırdığım merkezde bı cok hastanın benımde dahıl 2. kalıte oluodu hep embrşyolar
ve dondurulcalk kalmıo tabıkıı drum son denemede ıma ettı laboratuvardan kaynaklanadığını
istanbulda deneme yapabılmem ıcın yarı yıl tatılı en erken,yada yaz tatılı var öğretmen olunca bılıosun
bu aralardada doğal yolla denıcez mecburen denk gelır ya da gelmez bılmıuorum
ama elımden gelnı yapıcam ilk işim de en buyuk işim moralımı ve eşımın moralını yuksek tutmak
onun ıcın kıtap okuorum bol bol gaz verıorum kendıme:)))
sızın fsh bakılmıdımı genelde benım bıldığım kadarıyla fsh yukseltme ıcın menogon iğne verıo
ve her ay fsh olçumu ıstıo kaan hoca..
ben hemen başlamak ıstedım klomen tarzı ilaçlara ama elşim ameliyatın sonucunu görelım dedı
klomen ılk 3 ayda spermı dusurup sonra artıtıo zaman kaybetmek ıstemdım ama yapamacak bişey yok
son carem yıne gıtcem ıstanbula tüp denıcem gucum yetene bebeğim gelene kadar:)))))
öptümm canımm

aaaaaaaaaaaa 40 imi ciktiiii..masallahh...ben simdi okudum...Rabbim nice nice 40 lar nasipe tsin..insallah gelin oldugu yillarida gormek nasip etsin:)) opuyorum cokk cennnet kokulu kizimi...

olasılıksız güzel kitap ama zor bir kitap
canım kırkımız çıkalı1 haftayı geçti :)))))) sağol yinede teyzesi Allahım sanada nasip etsin

olasılıksız güzel kitap ama zor bir kitap
canım kırkımız çıkalı1 haftayı geçti :)))))) sağol yinede teyzesi Allahım sanada nasip etsin

aminnnnn...demek 1 haftayi gecti; ay canim benim aklim gel git oldu bu ara ya:))) gunler ne cabuk geciyor masallah; Rabbim burnunu kanatmasin insallah..

canim aynen bende trabzonda hicc dusunmuyorum daha...umarim tekrar burada denemek zorunda kalmam..ozelde benimde embriyomda az oldu ve dondurulacak kalmadi..devlete gittik sonra oda beni muayene etti ; nasil bu kadar az olur sayi dedi ve nasil dondurulmus olmaz dedi..yani ozelin bile bile yapmadigini ima etti bir nevi... trabzonda zaten merkez az.. devlet hastanesinde var birde ki orayada Allah dusurmesin...Aman Allahim nasil bir doktordu benim sansima denk gelen; hakaret vari konusma assagilama ve hic bir soruya cevap vermeme.zaten bir tarafi yarali tup bebek yapan kadinlarin birde boyle dr.lar denk gelince Allaha havale ediyorum...gurgan klinikle gorustum ben durumu anlattim bana cok olumlu geldi; bir suru teknik saydilar bana..ve cok umut verici konustular..bu arada bahcecide aklimda...ama insallah tupe gerek kalmaz bir daha...olumsuz olunca resmen yikiliyorum..o yuzden yakin zamanda tup dusunmuyorum; ama nasip yinede belli olmaz...ya birazda yapiyla alakali; gercekten olumsuz olunca kendime gelmem cok cok uzun zaman aliyo benim.. gece gunduz dua ediyorum herkes izin kendim icinde insallah tupe gerek kalmadan Rabbim bir mucizesini bizede gosterir..

canim evet kaan hoca fsh testi istiyo her ay..bizde asiri yuksekti..onu dusunmeye calisiyo..ama tabi dusunce sayi duzelirmi onada garanti veremiyor..o yuzden yanina cagiriyo bizi direk..ya ben sana birda kaan hocanin muayenesini soracaktim..bu kesin bilgi muayene actigi nette bualamadim bende..size kendisimi soyledi; giden arkadaslarin varmi yada? cunku bize verdigi no direk hastanenin nosu...

sevgiyle kal canim ..insallah bizde guzel haberler yazabiliriz buraya

canım bende hassasım ama benım eşim daha cok yıkıldığı ıcın
benım uzulmeye vaktım olmuo:))))
ona moral vereyım güçlü durayım derken en gec 1 hafta ıcınde normal hayatıma dönmüş oluyorum
sureklı kendımı onu teşkın ederken buluorum halnukı kala popişimde iğne ağrılarım var yerlerı acıo
son denemeden kalma..herseyı yasayan bızız ama güçsüz olan erkekler oluo..
eşim ağır atlatıo sıye bızde usunmuoz bı süre..ameliyat ıse yarar belki diye de tabi..
ama bunu okuyan herkes nolurr kucuk yerlerde denemyın fırsatınız varsa..ozellıkle erkek infertilse
boşuna emek boşuna masraf ben o surecler yuzunden gastrıt oldum tabıkı ilaçlarında etkısı oldumu bılmıorum
daha denemeğe değer bıyerde olsa belkı de beebğim kucağımdaydı hersey kader ama allah da bıze akıl vermıs g
onun ıcın en ıyısını edersın canım kucuk yerlerde denemememkle..benımde 10 tane olgun yumurtam toplanıo
ama dediğim gıbı transfer edılcek ancak kalıo dondurulmus yok tabii..bı gaırplık var bu işte dedim bıraz dıkkat ettım butun hastalarda 2. kalıte yazıo verılen epikrizde..
canım gurganıda tavsıye etmıorum artık ankarada hiç oyalanma eğer gerek kalırsa kı kalmayacak alalhın ızıyle
ıstanbul dusun derım gurganda deneyen arkadaslarn hiç olumlu seyler duymadım tabıkı pozıtıf olanda var ama gurgan bey pek olmuos ılgısılzık hemde pahalı dedı orda deneyen bı kaç arkadas evet ebnde sıtelerıne baktığımda bayıldım kullndıkları metotlara ama bence ıstanbul ve en ıyısınde dene..
rabbım vesıle kılsın dıye uğrasıoruz zaten canımm yoksa her yerde olur olacak olduktan sonra dıosun ama
bak olmuo ıste benım transferım bıle yapılamıodu nerdeyse...allah bıze ırade vermsı bız ıyı bı yer secıcez oda vesıle kılacak ınsallah
canım janınes soylemıstı martta açmıs dıyee dur aksam gelınce sorayım yazarım sana
cok olmuo artık hastenede bulamıoz demişti
bu arada evını tasıdınmı:))))))))hoop atladım ama:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…