cnm benim eşinle aranızda geçenlere üzüldümhehe canım sende alem mişin güldürdün beni
aynen düzelmiyolar valla eşiimn arkadaşlarıda çocuk bakıyo ama benimki yok
canım bende öle diyodum hep bi yavrum olur ona daanırım diyodum dün küstük eşimle yine hiç yüzüme bile bakmadı nese ben üzül ağla felan ddim biraz hava alim eşime dedim en kızla havaalıp gelicem dedim sen git nereye gidiyosan kız bu evden çıkmaz demesinmi meğersem alıp kızı gidicem ondan ayrılıcam diye düşünmü halbuki aklımdan bile geçmedi öle bişi((((( benim ailem fakir benim malım mülküm yok ayrılsak kızı eşime verirler oda ölse bana göstermez kendide söledi dün zaten alırım kızı diyo senide 5 arasız bırakırım gör ozaman diyo :))))))) gerçi bugün barıştık ama bukadar yldan sonra böle şeler düşünmesi beni üzdü inan bian demekki olmuyosa rabbi,min gerçekten bi bildiği var dedim eşim benden bi sinirle ayrılsa kızımı alsa elimden ben daha yaşayamam
cnm mrb valla özletiyonuz kendinizi heeemerhaba kıslarrr
ayyy herkes duygusallaşmış
ben de bugun gelırken kötü oldumm yaa
aslında hiç oyle olmazdı ama yeğenler kardesler yılda bı kez ancak görebılıorum
bende actım vanaları herzaman senın gıbı:))))))))9
umuttt canımm gelışmeler ne durumda spermıyogram yaptırıomusunuz pregnl fayda sagladımı
yetercım aysecımm nurcancımm sızz gelmıssınız ben yoktum ben gelıorum sız olmuosunuz
denk gelemedık bı turluu
nurcancım bız kadınlar hep ıdare etmek ıcın yaratılmısız
maalesef kadına biçilen rol bu
bende bı cok arkadasım duydum coocukla duzelır denılıo ama bı değişiklik olmuo dıye
ıdare edıcez yapacak hiçbişey yok
allahım eşlerımızle muhabbetımızı artırsın ınsallah canım uzulme her evlılıkte yasanıo
esınde belkı coocuklu hayata alısmaya calısıodur
hepınızı öptummmm
slm kızlarrr
bugün epey yoğun geçti günüm
sabah kociş bizi kahvaltıya götürdü kızımla süpriz olarak herşey gzeldi temiz hava bol gıda
sonrasındada kıznı görmek istedi bizim dr da hastanedeymiş hemen dikildik kapısına herşey yolunda kızım 2200gr 44 cm olmuş maşallahı var nst ye bağlandık sancı çıkmadı
sonrasındada eve geldim kızımın cicilerini yıkadım güzelce kuruma aşamasındalar şuan inş yarında ütüler yerleştiririm hayırlısıyla
Allahım en kısa zamanda bu heyecanları sizlerede yaşatmayı nasip etsin inş AMİN.
cnm benim eşinle aranızda geçenlere üzüldüm
senin üstüne gelmemesi lazım sonuçta sen bi bebeğe bakıyosun ve gecelerin uykusuz geçiyo bütün sinir tepende toplanıyodur
ama gelde anlat değilmi cnm benim
takma kafana bi anlık sinirle söylemiştir zaten o laflarıda
cnm mrb valla özletiyonuz kendinizi heee
ne var ne yok sizde her anlamda
annemdeydım canım esımde cuma iş cıkısı gelıp
bugun alıp döndük evımıze dediğin gibi guseldı ama ayrılmak zor oldu bu kez de
cok sıcak hava cok nemlii napalım canım tatıl tarıhımıze az kaldı sabahtan akşama kadar
denızde kalasım var:)))
ohh sukur canım sende ve kızında hersey yolunda
ben canım bı kaç topikte sevdiğim arkadaslarımı bı araya tplıım dedım cunku esım cok sevmıo
kk da dolanmamı kısa zamanımı verımlı kuklanayım ıstedım yenı bı topik açtım
bolunmeyım dıye bakalım olacak mı:))))
evet cnm çok sıcak yaaa felaket 2 iş yapıom sel su gidiyom bidaha bende
yeni topik açmışsın hayırlısı olsun cnm
bende kkda son haftalarımı geçiriyorum sonralarda daha seyrek uğrarım heralde
evet canım az kaldı tarıh bellımı doğum ne zaman olcak?
ultrasonda 25 ağustos normal doğum tarihi olarak gözükyo cnm
bakalım hayırlısı inş...
hadi hayırlısı sımdıden bıle doğum kılosu tamam gibi annesıı maşallah:)
bı avazda kurtarsın alllah canım:))
huhuuu nabeeer gezdim gezdim geldim çok yorulmuşum siz de kaynatmışsınız bi geçimşe bakayım..
amma gezion haaaaaa
hem geziyooom hem yüzüyooom :)) sen gezerken biz bişey dedik mi :)))
bırakta gezeyim son relax haftalarımı yaşıyom
ayy ii cesaret valla sendeki ben olsam senin kadar gezemezdim korkudan
merhaba kıslarrr
ayyy herkes duygusallaşmış
ben de bugun gelırken kötü oldumm yaa
aslında hiç oyle olmazdı ama yeğenler kardesler yılda bı kez ancak görebılıorum
bende actım vanaları herzaman senın gıbı:))))))))9
umuttt canımm gelışmeler ne durumda spermıyogram yaptırıomusunuz pregnl fayda sagladımı
yetercım aysecımm nurcancımm sızz gelmıssınız ben yoktum ben gelıorum sız olmuosunuz
denk gelemedık bı turluu
nurcancım bız kadınlar hep ıdare etmek ıcın yaratılmısız
maalesef kadına biçilen rol bu
bende bı cok arkadasım duydum coocukla duzelır denılıo ama bı değişiklik olmuo dıye
ıdare edıcez yapacak hiçbişey yok
allahım eşlerımızle muhabbetımızı artırsın ınsallah canım uzulme her evlılıkte yasanıo
esınde belkı coocuklu hayata alısmaya calısıodur
hepınızı öptummmm
slm kızlarrr
bugün epey yoğun geçti günüm
sabah kociş bizi kahvaltıya götürdü kızımla süpriz olarak herşey gzeldi temiz hava bol gıda
sonrasındada kıznı görmek istedi bizim dr da hastanedeymiş hemen dikildik kapısına herşey yolunda kızım 2200gr 44 cm olmuş maşallahı var nst ye bağlandık sancı çıkmadı
sonrasındada eve geldim kızımın cicilerini yıkadım güzelce kuruma aşamasındalar şuan inş yarında ütüler yerleştiririm hayırlısıyla
Allahım en kısa zamanda bu heyecanları sizlerede yaşatmayı nasip etsin inş AMİN.
cnm benim eşinle aranızda geçenlere üzüldüm
senin üstüne gelmemesi lazım sonuçta sen bi bebeğe bakıyosun ve gecelerin uykusuz geçiyo bütün sinir tepende toplanıyodur
ama gelde anlat değilmi cnm benim
takma kafana bi anlık sinirle söylemiştir zaten o laflarıda
cnm mrb valla özletiyonuz kendinizi heee
ne var ne yok sizde her anlamda
ya ben resim yükleyemiyorummmmmmmmmm :))))))))))))
canım dediğin gibi bebekli hayata adpte olmaya calısıodursağolun kızlar evet kocalar ep böle benimki bianlık sinirle söledi biliyorum zaten benimki ilk bebek tede aynıydı hamileydim başladı kıskanmalara alıştı adam bütün ilgi üzerinde bian herşey değişince allak bullak oldu :))))))))) Allahtan kötü bi insan değil bianlık sinirle sölediğini biliyorum yoksa zaten ondan önce ben onu boşarım :)))))) ama hani çocukla düzelmiyo bitakım şeler o yüzden herzaman hayırlısını istemek daha iyi rabbim vermiyorsada bir sebebi var
selam kizlar....
herzaman masallah annsi kizinin kilsou..hersey yolunda..Rabbim insallah tamamina erdirssin..
nurcanim tipik erkek milleti..edigin gibi bi anlik sinirle deniliyo..erkeklerin yuzde doksani boyle bacim..bebis nasil; buyudumu? facede koymadin hic resim...koyabilirsen koyda bir gorelim melegi...
ayse masallah gulum hersey yolundaymis...Rabbim sana bagislasin melegini insallah...bu arada hocan tamda kendine uygun laf etmis haa......lamayla dusmez felan:))) basli basina bir devrim senin doktor:))) ya birde asuya menapoz tedavisi uygulaniyod..ne oldu 3 ay doldu sanirim..ne zaman basliyo tedaviye?
umut canim ovitrelle kullaniyoruz pregnly degil..acikcasi faydasi oldumu bilmiyorum henuz test yaptirmadik..kaan hocada israrla yanina cagiriyo..orda yaptirmamizi istiyo zaten..gelin muayene edeyim diyo..esiminde izini kasima denk geliyo..bakalim ne olur..beklemedeyiz su an..
ceylin; hilbay; pembe nerelerdesiniz...insallah iyisinizdir..en azindan iyi oldugunuzdan haber verin..
opuyorum herkesi cok...sevgiler hepinize
cnm hoşgeldin...
nedenki yükleyemiyon acaba fotoğrafın boyutunumu küçültmedin?onu bilionmu
canım face koyma herkez görüyo nazar deyer dediler buraya koymaya çalışıyorum onuda beceremedim bu kez hep koyardım bu kez olmadıselam kizlar....
herzaman masallah annsi kizinin kilsou..hersey yolunda..Rabbim insallah tamamina erdirssin..
nurcanim tipik erkek milleti..edigin gibi bi anlik sinirle deniliyo..erkeklerin yuzde doksani boyle bacim..bebis nasil; buyudumu? facede koymadin hic resim...koyabilirsen koyda bir gorelim melegi...
ayse masallah gulum hersey yolundaymis...Rabbim sana bagislasin melegini insallah...bu arada hocan tamda kendine uygun laf etmis haa......lamayla dusmez felan:))) basli basina bir devrim senin doktor:))) ya birde asuya menapoz tedavisi uygulaniyod..ne oldu 3 ay doldu sanirim..ne zaman basliyo tedaviye?
umut canim ovitrelle kullaniyoruz pregnly degil..acikcasi faydasi oldumu bilmiyorum henuz test yaptirmadik..kaan hocada israrla yanina cagiriyo..orda yaptirmamizi istiyo zaten..gelin muayene edeyim diyo..esiminde izini kasima denk geliyo..bakalim ne olur..beklemedeyiz su an..
ceylin; hilbay; pembe nerelerdesiniz...insallah iyisinizdir..en azindan iyi oldugunuzdan haber verin..
opuyorum herkesi cok...sevgiler hepinize
canım dediğin gibi bebekli hayata adpte olmaya calısıodur
aa kırkınız cıkmışş hayırlı ugurlu olsunn canımm .)))
evet canım kaan hoca muayenehane acmış
bol bol tese önerıo herkese fılan bazen cok guvenıorum bazen
herkes para için yapıo gıbı gelıo
cunku bızım dna hasarına bıle bakılmadı bızede tese önerdi diğer ay baktırcaz ınsallah dna hasarınada..
bızım ılerı hızımız %0 canım ılerı yavaslar %60 fıalndı
yaparsa onlar basarır doktorun dediğine göre.
ameliyattan önce de 10 mılyon cıvarındaydı sayı
agustosta test vercez baklım ameliyat işe yaramışmı
gidiata göre yarıyılda da deneyebılırız tüp bı gelişme olmazsa yada düşüş olursa allah korusun
benım okuduğum kıtabı alsana canım sende hassassın benım gıbı bana cok ıyı geldı
anthony robbins sınırsız güç..
çok öptümm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?