Geleceksin biliyorum bebeğim

ah kıyamam sana da kızıma da bu sıcak ramazzanda da böyle gitmez inşallah..
evet canım twety hamile :))) bu topik uğurlu şimdi umudumsun ve diğer umut tatilde onlar da dolu dönecek
benim bu hafta kanamalarım oldu nurcanım cinsiyet düşünemedik bile ama şükürler olsun iyi kuzum bu sabah gördüm ama yine lekelenmeyle gittik detaylı bir muayene olmadı haliyle ama kıza benziyor dedi.. salı veya çarş. osman hocaya gidicem o zaman belli olur sanırım..

hoş geldin canım bende hafta sonu geçsinde arayayaım diyordummm
evet yanlış okumadın hamişimiz var

kuzum annem 25 mayısta öğrendim cennetten bana geldiğini.. döndüm ogün teyzelerinle neler konuşmuşuz okudum.. annecim 31 yaşındayım hiç birşey senin varlığını öğrenmek kadar mutlu etmedi beni.. iyi ki geldin kuşum.. cennetten gelen mayıs kuşum benim.. Rabbimiz öyle büyük ki annecim seni bana babana bağışlasın yavrum.. sensiz hayatım ne kadar boşmuş, sevincimden öyle çok ağlıyorum ki.. melek yavrum benim bütün ömrüm varım yoğum canım sana feda olsun annecim..

canimmm ayy nasil aglattin beni....canim benim ya.....insallah cennetten gelen melegin bana; bize; hepimize kardeslerinide getirir...cok bekletmesin artik bizi ne olur...

bu aralar daha cok hissediyorum bir evladin yoklugunu nedense; icim canim oyle cok aciyoki...kizlarr opuyorum hepinizi cok...acayip duygu yogunlugu yasiyorum su an..aysemmm Rabbim evladini sana bagislasin kardesim..ne olur bizim icinde her zaman dua et..

hepiniz için her zaman duacıyım canlarım..
ayy ne pis bişeymiş bu hamilelik ağla ağla şiştim valla..:)))

ayne hoş hamilemizvar demk çok sevindim
canım kanamalara dikkat gezme öle habire otur totonun üstüne sıcak su ile banyo yapma yatarkende bacaklarının altına yastık koy Allahım sağ sağlim versin yavrumuzu cinsiyeti hiç önemli değil
kızıma bikız kardeş gelir erkek kardeşide yeter doğurur :)))))))))))
hoş geldin canım bende hafta sonu geçsinde arayayaım diyordummm
evet yanlış okumadın hamişimiz var
ben dedim zaten yeterim arar beni merak eder dedim :))))))))))) hep aklımdaydın iyi olmanıza sevindim gülüm :)))))))))
deli krı ağlattın herkezi ağlama artık mutluluktanda olsa artık gül sen hep rabbim yüzünü güldürecek mucizesini gönderdi ama sen yine ağlıyorsun mutluluktanda olsa ağlamak yok senleben artık hergün şükredip kızlar için dua edicez

daha kesin bişey yok kız benziyor dedi.. öyle pek detaylı da bakamadı zaten.. hafta içi asıl kontrolüm var o zaman belli olur inşallah..

canlarım nasılsızz
aysee ağlattın benii duyguluu gebe senii
zaten hepımız sıradayız apartta beklıoz hee ağlamaya:))))
cok okuyamdım geçmişi son sayfaya baktım hala annemdeyım
bı wireless var nerden cekıosa ama yavas cekıo:))))))
nurcan kızın cookk tatlı maşşlahh gözü renklı sankii barekk allah
heraman senınle sen nasılsn canımm
umutt adasımm duygulu arkadasım benım
aaynen bende tatıldeyız güya herkesınn bebğiule gırıo denıze
bizde eşimle agzımız bı karıs havada bkıoz oylee delii gibi
rabbim görsün ciğerımızın yangını canımm
aynen dediğin gıbı ıçımızdkı özlem canımm
ama ben cok kulak asmamaya çalısıyorum napayımm acıtıo ama sankı oyle değilmısş gıbı
kandırıorum kendımı..
diğer kıslarr sizlerde ıyısınız umarım diğer taraftanda konusuoz dıye herkese yazamıorum
sekerler cok öptumm

biz iiyiz cnm 4 haftamız kaldı hayırlısıyla
senin şu diğer topik ne yaa çağırmıyon bizi hiç göremedimde

biz iiyiz cnm 4 haftamız kaldı hayırlısıyla
senin şu diğer topik ne yaa çağırmıyon bizi hiç göremedimde

yazmıstımm kusum burdan da sen görmemişsin demekki
tüp bebeğe araverip doğal yolla olsun diyenler
topiği canımm beklerızz tabıkıı
zaten ben sevdiğim butun arkadasları topık topık gezmıım hepsıyle
bı başlık altında konusayım dıye acmıstım en zındn ıkıye ındırdım:))))))
ohh az kalmıss canım sukulerler olsunn

sorma canım yaa zaten sulu gözlüydüm ama bir tuhaf oldum facete bir lise arkadaşım düğün resimlerini koymuş bir de keşke gelseydin seni çok özledim yazmış ne ağladım ne ağladım.. bugün de evde biraz temizlik falan yaptım hem süpürdüm hem ağladım kimse halimi sormuyo hamile halimle kimse bana yardımcı olmuyo diye.. hayrolsun sonum :))

günaydın hanımlaar..yine bir pazartesi yine ağlaya ağlaya işbaşı (( hadi bana kolay gelsin size de güzel bir hafta diliyorum..

selam kızlar ben gezmekten pek giremiyorum şenlikler vardı geçtiğimiz hafta konserler hep gezdim bugünde eşim izinli pikniğe gidiyoruz sizlere bir bakayım dedim...

selam kızlar ben gezmekten pek giremiyorum şenlikler vardı geçtiğimiz hafta konserler hep gezdim bugünde eşim izinli pikniğe gidiyoruz sizlere bir bakayım dedim...

ooohh gez gez ne güzel.. ben topiğin bekçisiyim zaten hepini gidin ben kalırım

günaydın hanımlaar..yine bir pazartesi yine ağlaya ağlaya işbaşı (( hadi bana kolay gelsin size de güzel bir hafta diliyorum..

kizzz aysemmmm..aa neden agliyon sen; anlamiyorum hayatim yaaa...bebisinde seninle..nedir seni bu kadar uzen canim benim..sen gor bak ben hamiel kalayimmmm anam 9 ay boyuncaaa hep gulecemm..ay dunya yansa umrumd aolmayacak:))))) hamile kaldimda; kaldi gulmesi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…