slm canlarım nasılsınız biz tatile gitmiştik biliyorsunuz çok seinçli idim 5 senedir ilk defa geliboluya gideceğim zaman festival vardı ama maalesef benim kız durmadı memlekette çoooooooook sıcaktı sürekli ağladı çırıl çıplak gezdi durdu oralarda ama anca fenere çıkınca sussup uyuyor rüzgarlı diye onun dışında bağır bağır bizde dün geri döndük feivalide göremedim((((((((( sizler nasılsınız
buarada twety yanlışmı anladım hamiş misin geçmişe bakamadım
ayşem bebişimizin cinsiyeti bellimi kudurdum meraktan vallahi arayacaktım dönmeseydik hafta sonu :))))))))
slm canlarım nasılsınız biz tatile gitmiştik biliyorsunuz çok seinçli idim 5 senedir ilk defa geliboluya gideceğim zaman festival vardı ama maalesef benim kız durmadı memlekette çoooooooook sıcaktı sürekli ağladı çırıl çıplak gezdi durdu oralarda ama anca fenere çıkınca sussup uyuyor rüzgarlı diye onun dışında bağır bağır bizde dün geri döndük feivalide göremedim((((((((( sizler nasılsınız
buarada twety yanlışmı anladım hamiş misin geçmişe bakamadım
ayşem bebişimizin cinsiyeti bellimi kudurdum meraktan vallahi arayacaktım dönmeseydik hafta sonu :))))))))
kuzum annem 25 mayısta öğrendim cennetten bana geldiğini.. döndüm ogün teyzelerinle neler konuşmuşuz okudum.. annecim 31 yaşındayım hiç birşey senin varlığını öğrenmek kadar mutlu etmedi beni.. iyi ki geldin kuşum.. cennetten gelen mayıs kuşum benim.. Rabbimiz öyle büyük ki annecim seni bana babana bağışlasın yavrum.. sensiz hayatım ne kadar boşmuş, sevincimden öyle çok ağlıyorum ki.. melek yavrum benim bütün ömrüm varım yoğum canım sana feda olsun annecim..
kuzum annem 25 mayısta öğrendim cennetten bana geldiğini.. döndüm ogün teyzelerinle neler konuşmuşuz okudum.. annecim 31 yaşındayım hiç birşey senin varlığını öğrenmek kadar mutlu etmedi beni.. iyi ki geldin kuşum.. cennetten gelen mayıs kuşum benim.. Rabbimiz öyle büyük ki annecim seni bana babana bağışlasın yavrum.. sensiz hayatım ne kadar boşmuş, sevincimden öyle çok ağlıyorum ki.. melek yavrum benim bütün ömrüm varım yoğum canım sana feda olsun annecim..
ayne hoş hamilemizvar demk çok sevindimah kıyamam sana da kızıma da bu sıcak ramazzanda da böyle gitmez inşallah..
evet canım twety hamile :))) bu topik uğurlu şimdi umudumsun ve diğer umut tatilde onlar da dolu dönecek
benim bu hafta kanamalarım oldu nurcanım cinsiyet düşünemedik bile ama şükürler olsun iyi kuzum bu sabah gördüm ama yine lekelenmeyle gittik detaylı bir muayene olmadı haliyle ama kıza benziyor dedi.. salı veya çarş. osman hocaya gidicem o zaman belli olur sanırım..
ben dedim zaten yeterim arar beni merak eder dedim :))))))))))) hep aklımdaydın iyi olmanıza sevindim gülüm :)))))))))hoş geldin canım bende hafta sonu geçsinde arayayaım diyordummm
evet yanlış okumadın hamişimiz var
deli krı ağlattın herkezi ağlama artık mutluluktanda olsa artık gül sen hep rabbim yüzünü güldürecek mucizesini gönderdi ama sen yine ağlıyorsun mutluluktanda olsa ağlamak yok senleben artık hergün şükredip kızlar için dua edicezkuzum annem 25 mayısta öğrendim cennetten bana geldiğini.. döndüm ogün teyzelerinle neler konuşmuşuz okudum.. annecim 31 yaşındayım hiç birşey senin varlığını öğrenmek kadar mutlu etmedi beni.. iyi ki geldin kuşum.. cennetten gelen mayıs kuşum benim.. Rabbimiz öyle büyük ki annecim seni bana babana bağışlasın yavrum.. sensiz hayatım ne kadar boşmuş, sevincimden öyle çok ağlıyorum ki.. melek yavrum benim bütün ömrüm varım yoğum canım sana feda olsun annecim..
daha kesin bişey yok kız benziyor dedi.. öyle pek detaylı da bakamadı zaten.. hafta içi asıl kontrolüm var o zaman belli olur inşallah..
canlarım nasılsızz
aysee ağlattın benii duyguluu gebe senii
zaten hepımız sıradayız apartta beklıoz hee ağlamaya:))))
cok okuyamdım geçmişi son sayfaya baktım hala annemdeyım
bı wireless var nerden cekıosa ama yavas cekıo:))))))
nurcan kızın cookk tatlı maşşlahh gözü renklı sankii barekk allah
heraman senınle sen nasılsn canımm
umutt adasımm duygulu arkadasım benım
aaynen bende tatıldeyız güya herkesınn bebğiule gırıo denıze
bizde eşimle agzımız bı karıs havada bkıoz oylee delii gibi
rabbim görsün ciğerımızın yangını canımm
aynen dediğin gıbı ıçımızdkı özlem canımm
ama ben cok kulak asmamaya çalısıyorum napayımm acıtıo ama sankı oyle değilmısş gıbı
kandırıorum kendımı..
diğer kıslarr sizlerde ıyısınız umarım diğer taraftanda konusuoz dıye herkese yazamıorum
sekerler cok öptumm
biz iiyiz cnm 4 haftamız kaldı hayırlısıyla
senin şu diğer topik ne yaa çağırmıyon bizi hiç göremedimde
canlarım nasılsızz
aysee ağlattın benii duyguluu gebe senii
zaten hepımız sıradayız apartta beklıoz hee ağlamaya:))))
cok okuyamdım geçmişi son sayfaya baktım hala annemdeyım
bı wireless var nerden cekıosa ama yavas cekıo:))))))
nurcan kızın cookk tatlı maşşlahh gözü renklı sankii barekk allah
heraman senınle sen nasılsn canımm
umutt adasımm duygulu arkadasım benım
aaynen bende tatıldeyız güya herkesınn bebğiule gırıo denıze
bizde eşimle agzımız bı karıs havada bkıoz oylee delii gibi
rabbim görsün ciğerımızın yangını canımm
aynen dediğin gıbı ıçımızdkı özlem canımm
ama ben cok kulak asmamaya çalısıyorum napayımm acıtıo ama sankı oyle değilmısş gıbı
kandırıorum kendımı..
diğer kıslarr sizlerde ıyısınız umarım diğer taraftanda konusuoz dıye herkese yazamıorum
sekerler cok öptumm
selam kızlar ben gezmekten pek giremiyorum şenlikler vardı geçtiğimiz hafta konserler hep gezdim bugünde eşim izinli pikniğe gidiyoruz sizlere bir bakayım dedim...
selam kızlar ben gezmekten pek giremiyorum şenlikler vardı geçtiğimiz hafta konserler hep gezdim bugünde eşim izinli pikniğe gidiyoruz sizlere bir bakayım dedim...
günaydın hanımlaar..yine bir pazartesi yine ağlaya ağlaya işbaşı(( hadi bana kolay gelsin size de güzel bir hafta diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?