buralardayım kuzum ama nurcanımın dediği gibi yorgunum hem de çoook yorgun.. inşallah cumadan sonra dinlenicem bayramda anneanneme sonra da birazcık tatile gidicem, ayın 8inde dönücez o zamana düzelmiş olurum inşallah..
nurcanım sana da hayırlı yolculuk, iyi tatiller..
sağol canımanladım canım
sanada iyi yolculuklar gelinime iyi bak allaha emanetsiniz
buralardayım kuzum ama nurcanımın dediği gibi yorgunum hem de çoook yorgun.. inşallah cumadan sonra dinlenicem bayramda anneanneme sonra da birazcık tatile gidicem, ayın 8inde dönücez o zamana düzelmiş olurum inşallah..
nurcanım sana da hayırlı yolculuk, iyi tatiller..
HERKESE MERHABALAR..ben aranıza sonradan katılmıstım,umarım beni hatırlarsınız..:)meryem suresini okuyup bitirdikten sonra malesef sizi takip edemedim..malum tatil vs..bu süreçte,umarım yeni hamile haberleri vermissiznizdir..sayfaları okuyamadım,ancak bir sayfayı okdum ama anladığım kadarıyla yine bir dua okuyorsunuz..bana da bilgi verirseniz sevinirim..
HERKESE MERHABALAR..ben aranıza sonradan katılmıstım,umarım beni hatırlarsınız..:)meryem suresini okuyup bitirdikten sonra malesef sizi takip edemedim..malum tatil vs..bu süreçte,umarım yeni hamile haberleri vermissiznizdir..sayfaları okuyamadım,ancak bir sayfayı okdum ama anladığım kadarıyla yine bir dua okuyorsunuz..bana da bilgi verirseniz sevinirim..
hoşgeldin canım benim yeni hamilemiz ayşe var kendiliğinden gebe kaldı herzaman seninle ve ben doğumlarımızı yaptık şükür onun kızı 14-15 günlük fwelan benimkide 3 aylık oldu herkezi öper :)))))))))))
canım herkez kendine 72.000 fatiha okuyor yeterde yazmış bende zamanım olursa 3-5 okumaya çalışıyorum arkadaşlara
sen nasılsın bi uygulama varmı
canım öncelikle geçmiş olsun babacığına fatihaya her seferinde euzü besmele çekiyorsun ama abdeste gerek yok ezber okuyorsun sonuçtaya benim niye haberim yok... fatiha okuyorsunuz da
ben 72.000 fatihayı şimdi babam için okuyorum belki bahsetmişimdir babam ameliyat oldu ve niyet ettik.. ancak abdestli ver her seferinde besmele ile okunuyor değil mi yoksa ben mi zorlaştırıyorum...
kızlra yeni hamile haberleri verin.....
nurcan tweety unuttun o da kendiliğinden hamile kaldı bildiğim kadarı ile
ne güzel haberler maşallah...:)Allah sizlere de bebeklerinize sağlıklı uzuuunnn ömürler versin inşallah..darısı da bize olsun tabi:))ben hala beklemedeyim arkadaşlar,inşallah ben de burdan birgün hamileyim diye yazabilirim..yarın kadir gecesi şimdiden hepinizin kadir gecesi mübarek olsun,Allah açılan elleri ettiğimiz duaları kabul eylesin inşallah..ben de fatihaya başlayayım bakalım ne zaman bitirebilirim..iyigeceler..
canım arkadaşlarım biz birazdan yola çıkıyoruz memlekete doğru :))))))))))) kızım ve ben hepinizi öpüyoruz biizzi özleyin
aysemmmmm canimmmmm kizmisss bebisinnn...canimin ici gozuna ydinnn....bak ta en basta demedimmmi ben kizzz diye)))) simdiye kadar kime tahmin yaptiysam tuttu.....malum oldu heralde:))) cok ama coks evindim..bole yanaklari tontis tontis olsun insallah......cok opuyorum hayatim ya...inanki cok ama cok sevindim canim benim.....
kizlar herkesi cok opuyorum...sirf aysenin bebisinin cinsiyetine bakmak icin ..ev cok kalabalik...grs uzere canlarim...insallah hep boyle guzel haberler verelim..su an inanilmaz mutlu oldum yaa...canim benim yaa guzel yurekli aysemmm...
bebek özlemin yakında diner ve bebeğini senin dünyan ve ahiretin için Allah sana hayırlı kılar diliyorum öncelikle.
ben konulara bakarken okumayı düşündüğünüz duaları da gördüm,
7 gün 41 ayetelkürsi okumayı düşünüyorum demişsiniz.
bu terkibi nerden okudunuz yani 7günün hergünü 41 ayetelkürsiyi... ben de ayetelkürsi hakkında araştırma yapıyordum ancak google amcada internette yeterli bilgi bulamadım.
Allaha emanet olun,esenlik huzur mutluluk sevinç dolu günler dilerim
canim arkadaslarim merhaba..insallah hepiniz iyidisnizdir..ben malesef hic iyi haber veremeyecegim...hicde iyi degilim..kendimi oyalamaktan yoruldum...en son adetim 7 gun gecti biliyormusunuz? nasil umutlandim nasil hemde; tabi hergun idrar testi yapiyorum sonuc negatif..ama olsun diyorum ayseninde idrarda negatif cikmisti diyerek avuttum kendimi..tabi sonuc husran oldu...
esim kaan hocanin verdigi igneleri kullaniyodu ama malesef ilerleme yok. sayi hic artamadi hic hemde..baharda tekrar tup bebek baslayaylim diyorum ama kaan hocanin dedigi gibi morfolojiyi duzeltmeden spermleri duzletmeden yapilan tup bebek tutmuyo..ki tutmadi zaten..ve bizim morfoloji yuzde bir bile degil..oyle bunaldimki artik yaa..heralde ben hic anne olamayacgim..
bayramda herkes coluguyla cocuguyla gezdi ben evden cikmadim..evet saglikli davranis degil benimki biliyorum..ama her gitdigim ortamda artik yeter yokmu bi bebegin; hadi yapsana; yok doktora git demelerinden biktim...butun kuzenlerim benden sonra evlendi hepsinin kucaklarinda bebisi dolu ben oyle saf saf kaliyorum..bu kiskanmakmi hayir degil baska bir duygu...kucucuk bebkleri tabiki kiskanacak degilim;;isynaim kizginligim kendime...asosyallestim iyicene..bebek lafindanda kelimesindende uzaklasmak istiyorum artik..cok ama cok yoruldum...yokmu bunun bir cozumu yaa? yer gok dua ile...insallah benimde dualarim kabul olacak bir gun...
evlatsiz bir hayat ne bosmus meger..hic bir seyin tadi yokmus..bir evlat bagliyomus insani hayata bunu anladim..yorgunum; kirginim; uzgunum...ve uzaklasmak istiyorum en cokta kendimden.....
canim arkadaslarim merhaba..insallah hepiniz iyidisnizdir..ben malesef hic iyi haber veremeyecegim...hicde iyi degilim..kendimi oyalamaktan yoruldum...en son adetim 7 gun gecti biliyormusunuz? nasil umutlandim nasil hemde; tabi hergun idrar testi yapiyorum sonuc negatif..ama olsun diyorum ayseninde idrarda negatif cikmisti diyerek avuttum kendimi..tabi sonuc husran oldu...
esim kaan hocanin verdigi igneleri kullaniyodu ama malesef ilerleme yok. sayi hic artamadi hic hemde..baharda tekrar tup bebek baslayaylim diyorum ama kaan hocanin dedigi gibi morfolojiyi duzeltmeden spermleri duzletmeden yapilan tup bebek tutmuyo..ki tutmadi zaten..ve bizim morfoloji yuzde bir bile degil..oyle bunaldimki artik yaa..heralde ben hic anne olamayacgim..
bayramda herkes coluguyla cocuguyla gezdi ben evden cikmadim..evet saglikli davranis degil benimki biliyorum..ama her gitdigim ortamda artik yeter yokmu bi bebegin; hadi yapsana; yok doktora git demelerinden biktim...butun kuzenlerim benden sonra evlendi hepsinin kucaklarinda bebisi dolu ben oyle saf saf kaliyorum..bu kiskanmakmi hayir degil baska bir duygu...kucucuk bebkleri tabiki kiskanacak degilim;;isynaim kizginligim kendime...asosyallestim iyicene..bebek lafindanda kelimesindende uzaklasmak istiyorum artik..cok ama cok yoruldum...yokmu bunun bir cozumu yaa? yer gok dua ile...insallah benimde dualarim kabul olacak bir gun...
evlatsiz bir hayat ne bosmus meger..hic bir seyin tadi yokmus..bir evlat bagliyomus insani hayata bunu anladim..yorgunum; kirginim; uzgunum...ve uzaklasmak istiyorum en cokta kendimden.....
bitanem canım arkadaşım yalnız değilsininan bana bende artık anne olmayacğıma iyce inandımm:18::18::18::18:: artık hiç bir şeyin düzelmeyeceğine yalnız yaşlanıp yalnız öleceğimee evimde bir bebek sesini duyamayacağıma bir bayramda düğünde özel bir günde ona güzel bir elbise gidiremeyeceğime onun kokusuna hasret öleceğime vs vs artık bunalara o kadar çok inandım kii allahım içimi biliyor ama hiç umudum kalmadı seni ne iyi anlıyorum bilemesisin 18 eylül evlilik yıl dönümümüz 7 yıl bitiyor 8 giriyruz allahım daha kaç evlilik yıl dönümü doğum günü bayram annler günü yalnız geçireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?