Geleceksin biliyorum bebeğim

canlarııımmm çok özledim sizi artık diyorum biran önce bu yaz tatili bitse herkes dönse şurdan eski muhabbetlerimizi yapsak.. ayyy valla herşeye ağlıyorum yine ağlayasım geldi..
yeterim umudum canlarım benim o kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi..ama biliyorsunuz beklemekten sabır ve dua etmekten başka yapacak neyimiz var ki.. keşke öyle birkaç laf edebilsem de içinizi soğutabilsem biraz ama yok öyle teselli sözleri ama yine de beni düşünün been teselliniz olayım biliyorsunuz durumum ikinizden de daha iyi değildi.. mucizeler oluyordu hep duyuyordum ama bana olmaz ki diyordum, oldu işte.. rabbimin izni sizlerin dualarıyla tamamına da erecek inşallah.. hep duacınızım, üzülünce aklınıza beni getirin olur mu??
yarın çok büyük bir gün kızlar yarın asumanın transferi var dün sekiz embryosu vardı bugün akşam 8de son durumlarını öğrenecek yarın da 5.gün transferi olacak inşallah dondurulacak bile kalır.. çok umutluyum çok heyecanlıyım, kızcağızımın eşi yurtdışında beraber gidicez transfere inşallah elifim asuman teyzesine uğur getirecek.. dualarınızı esirgemeyin olur mu?

herkes duygusala bağlamış ben zaten ağlayacak yer arıyorum yazdıklarınızla duygulandım ama kendimi tuttum ağlamayacağım...RABBİM cumanın yüzü suyu hürmetine gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin AMİİN

canım hiç üzülme ,
bak sana bir tavsiyede bulanayım mı
şimdi bu dünyada herşey sebepler sistemi ile gerçekleşiyorya
mesela karnımızın doyması için yemek yememiz gerekli gibi vs vs...
şimdi Allah KuranıKerimde ne demiş;
O birşey dilediğinde Ol der o şey de hemen oluverir.
şimdi sende öyle bir itikat ve Allah ile iletişimin hissiyatının öyle bir boyutta olması gerekir ki O diledikten snr herşeyin olabileceğini bilmelisin
yani Kurandan ali imran suresi 38.ayeti( Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin)sık sık oku derim ve şunu da eklersen daha güzel olur kanaatındeyim;allâhu yef'alu mâ yeşâu : Allah dilediğini yapar ;bunu da sık sık dilinden düşürme.
çok önemli bi öneri de;Ve Rabbini çok zikret ve O'nu, akşam ve sabah tesbih et

kısacası şu sevgili kardeşim bu üçünü yaparsan inşaallah olur

ayşem bend ebayram tatli geçsinde ayşeyi arayıp asumandan haber sorayım demişitim
çok sevindim inşşşşş inşş annne olacak slmlar söyle dualrımız onunla

inşşşşşşşşşşş nurcanım inşşşşşşşşşşşş

sen ağlama kuzum

ayşem bend ebayram tatli geçsinde ayşeyi arayıp asumandan haber sorayım demişitim
çok sevindim inşşşşş inşş annne olacak slmlar söyle dualrımız onunla

söylerim canım.. yarın dört buçukta transferi olacak o kadar heyecanlıyım ki bu gece uyuyamam sanırım.. sen yardım et ya rabbim..

canim Rabbim senden razi olsun...hep Rabbime siginiyorum..o kadar zorki dayanmak..inan kendimi soyutladim artik herseyden..ama dedigin gibi Rabbim ol deyiversin yeterki olsun...yeterki kurban oldugum Rabbim istesin...cok cok tesekkur ederim canim..Rabbims enden razi olsun.insallah Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder...

nurcanim nazom aysem yeterim....

nurcanim insallah dualarimiz kabul olur insallah canim...

aysemmmm canim..bazen umudum oyle tukeniyoki oyle yoruluyorumki..Rabbime siginiyorum her zaman...kimseyi evlatsizlilla sinamasin Rabbim cok zor...

yeterim seninle duygu eksenimiz ayni canim..insallah Rabbim bizede evlat nasip edecek..insallah..o kadar cani gonulden diliyorumki bunu..tek duam...

nazom canim...kiyamam sana..aglama sen...mutluluktan aglayacagimiz gunler gelse keske...

aysemm ya ne cok isterdim asuyla yaniniz aolmak..asuya sevgilerimi ilet ne olur..dualarim onunla....insallah bus efer olur..canim benim ya eside yokmus yaninda..ama sen yanindasinn...masallah embriyo sayisi iyi; insallah dondurulmusta kalir..canim benim yaaa yarin alsin bebislerini cifter cifter gelsinler insalahh...

kuzum canım arkadaşım evet bu aralar duygusala bağladım yine ama geçecek inşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşşş

güzel arkadaşlarım kızımla size herzama dualar ediyoruz
ben yavrumu kucağıma aldım ama sizleri unutmadım dualarımdasınız herdaim

canım benim bir kaç arkadaşım var bebeğini kucaklamış ama bizi asla unutmayan senden bunlardan birisin sağ ol teşekür ederim bizi unutmadığın için

ah canım benim ne güzel 8 embrio he bak bu sefer olacak inşallah göreceksiniz asuya ne mutlu se nin gibi bir dost bulmuş hepimiz duacıyız bebşimizi alın gelin i nşallah asucuğuma çok selam

amiiiiiiiinnnnnnn

ay kızlar nasıl mutluyum nasıl umutluyum anlatamam size.. asucuğun transferi oldu hayırlısıyla sonra da hocayla beraber konuştuk hoca asuman galiba bu sefer şeytanın bacağını kıracaksın dedi.. çok kaliteli 2 tane transfer edildi hatta hoca buna takılmış bu embryolar senin değil galiba bu kadar kaliteli olmazdı seninkiler demiş..2 tane de dondurmuşlar ama Allahın izniyle gerek kalmayacak onlara... ümitliyim ben kızımı sevip girdi asuman transfere inşallah uğur getirecek kızım teyzesine.. aklınıza gelirse dua edin olur mu? 15inde test vaaaar..

sen dün yarın transferi var deyince hemen başladım dualara
inş hakkında hayırlısı olu asuman arkadaşımızın
dualara devam edeceğim
hepiniz için...

günaydın kızlar nasılsınız
asumana dua edttim ediyorum hayırlı uğurlu bebişli olsun tedavisi inşşş

olucak bak görürsün ayşem bu kez tutucak minişlerinizi birlikte büyüteceksiniz asucuğuma slm söle bitanem hiç ümidini kaybetmesin bixz hep duacıyız

etmez olurmuyuz..eminim hepimiz haberi duyar duymaz duaya basladik...masallah ya asuya..hem5.gun embriyosu hem kaliteli..hem doktorda cok umutlu...insallah bu sefer olacak..asuya cok selam..hepimizi duaciyiz onun icin..

mrhb kızlar nasılsınız inşşş herkesler iyidir bu günlerimiz güzel haberlere gebedir
canlar ben bu gn evime döndüm yarında has gideceğiz eşimle inşşşş sababhın köründe kalkmamız lazım ama sağlık olsunn sabahtan eşim için istenen evraklar vardı narı toparladımm sonrada 10 gündür evde yoktum yaaa onun temizliğini yaptımmm her yer toz içindeydii (her yer kapalıyken bu toz nereden oluyor bilmiyorum )ancak size bakabildmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…