Geleceksin biliyorum bebeğim

selam kızlar...
sizi çok özledim...
bana biraz neler yapıyorsunuz bahsedin lütfen...
nurcanım, ayşe, umudumsun,,,
bende değişen bir şey yok ama şimdilik inşallaaaaah.

ayşe bebeğimiz kaç aylık oldu...
eskiden birbirimize dua ederdik... şimdi topiğe uğramaz olduk...

asuman hangi rumuzlu arkadaşımızdı ben tam hatırlayamadım...

kuzucuklarım nihayet ben de tatildeyim nerdeyse kış gelecekti yaa ancak gelebildik dün... yandım cayır cayır ilk günden :))))
asuya selamlarınızı dualarınızı ileticem çok sevinecek eminim.. hilbaycım 20 haftalık oldu kızımız yani 5 ay doldu :)) bugün sanki seyiriyor gibi karnım, cuma ayrıntılı us kontrolüm var heyecanlıyım.. perşembe akşamı eve dönücem kısmetse.. öptüm hepinizi..
yeterim kahramanım allah yardımcın olsun hastanelerde inşallah bir daha doğumdan başka bişeycik için gitmezsin hastaneye öptüm kuzum..

inşallah iyi haberlerle gel canım hoşgeldin evine :))))))))
canım sağol ben iyiyim şükür kızımla uğraşıyorum sende iyisin inşallah

asuman pearl arkadaşımız vardı hatırlıyormusun o arkadaş
kizlar benim icinde duva edin nolur ben bu ay basladim insallah busefer olur allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor
amin canım inşallah

ay seyiriyomu sıpa bak zilli belli edicek artık annesi burdayım diye :)))))

kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum

yeterim Allahım yardımcın olsun kötü düşünme belki dediği gibi eski alınanın yeridir canım

yeterim Allahım yardımcın olsun kötü düşünme belki dediği gibi eski alınanın yeridir canım

bilmiyorum ki canımmm aslında bu kadar kısa sürede yeniden büyümesi zor gibi geliyor bana ayrıca he r2 ayda bir mr çekiliyor böyle bir şey olsa önceden fark edilirdi diyede düşünüyorum ama dr aklımı karıştırmaya yetti

sen doktorlara bakma canım insanı mutsuz emekte birebirler üzülme birşeyi yoktur kesin dediğin gibi sürekli mr çekiliyo zaten olsa görünürdü

yeterim canim bu kadar kisa surede tekrar edecegini sanmiyorum ben..malum doktorlar umutsuzluk abideleridir....insallah guzel haberlerle geleceksin canim...

kizlar topige pek ugrayamiyorum..kendimi hic iyi hissetmiyorum cunku..mutluluk oyunu oynamaktan biktim usandim..o kadar yoruldumki..bir cocugum olsa hersey duzelecek; hersey...gece gunduz dua ediyorum..burayada yazip kimsenin moralini bozmak istemedigim icin fazla ugramiyorum..zaten kendimi kaybettim bu gunlerde bulamiyorum..lutfen benim icin cok cok dua edin...

Umursama Dünya GeLse Üstüne , İcinde ßüyüyen ßir Ahın oLsun ; ELbet ßirgün Devran Döner Tersine , Sabrın En ßüyük SiLahın oLsunnn...!

kızlar sağolun kitlede biraz büyüme var ama ameliyatlık bir durum yok dedi dr şimdilik ilçala tedavimize devam edceğiz dedii

merhaba kızlaaar ben döndüüüm..
sizlere da hayırlı cumalar tüm dualarınız kabul olsun inşallah..
benim için çok hayırlı bir cuma oldu çok şükür bugün ayrıntılı kontrolümüz vardı herşey yolunda çıktı Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. darısı hepinizin başına..
nazooo sen temiz kalplisin içine doğuyor söylesene asuman için içinden ne geçiyor?? sanki bana olacak bu sefer gibi geliyor ya sence?

hoşgeldin canım tatilciler birer birer geri dönüyor...amin inşallah RABBİM tamamınıda erdirecek buradan uykusuz geceleride anlatacaksın ama o tatlı şirin yüzü görünce uykusuzluğunu bile unutacaksın inşallah...inşallah bu sefer olacak tek isteğimiz bu, bu yolda mücadale eden herkes birgün anne olur, RABBİM gönlümüzdekileri aradan şer`i kaldırarak versin ...aslında asuman için test gününe kadar dua okusak pozitif sonuç alması için bir düşünün isterseniz

gözün aydın canım çok sevindimmm

nurcan alah razı olsun kuzummm bebeğinle hala bizim için uğraşıyorsun sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…