oooofff kızlar yaa canım sıkkın..asuman aradı aslında bugün daha 9. gün ama tutturmuş ben kendimi biliyorum, hissediyorum adet olucam diyor.. oooofff off ne desem bilmiyorum ki..
nazemirim dışardayım özel msj yazmıyom pc bi acayip 110 tane daha okudum ben sana yazarsın daha okuya bilirsem ben iletirim
canım benim olurmu öle şey ya bak tutacak bebişimiz üzmesin kendini müsaitsen gitde destek ol kız yazık belki yalnız olmakda strese sokuyordur ay 15 bi gelse de bian önce iyi haberler alsakoooofff kızlar yaa canım sıkkın..asuman aradı aslında bugün daha 9. gün ama tutturmuş ben kendimi biliyorum, hissediyorum adet olucam diyor.. oooofff off ne desem bilmiyorum ki..
canım çok teşekkür ederim bebeğinle uğraşırken bizleride unutmuyorsun, herşey için çok çok teşekkür ederim...
yeterim valla öle herkez kaçak
canım benim olurmu öle şey ya bak tutacak bebişimiz üzmesin kendini müsaitsen gitde destek ol kız yazık belki yalnız olmakda strese sokuyordur ay 15 bi gelse de bian önce iyi haberler alsak
Allahım kabul etsin canım yeterki siz hamiş kalın benim kızıma kardeşler gelsin bak ayşem alifimizi getiriyo sizlerde yakında diğer kardeşlerimizi getiriceksiniz sonra bulusucaz bebişlerimiz oyun oynıcak :))))))))) he he
Üzgünüm hala sen nasılsın
ne oldu ayşem neye üzüldünnnnn :26::26::26::26::26::26::26::26:[sıze=3][/sıze]
ya ptesi gelir gelmez iş yerinde çok canımı sıktılar koca yaz izin almadım arife günüyle bayramdan sonraki cumayı izin verdiler ya hep arkamdan konuşmuşlar çok izin alıyor diye... Bir de asumana çok üzüldüm çok moralsizdi, etkilendim ben de..
Bu sabah gittim tetanoz aşısı oldum korkuyordum resmen :)) neyse acımıyormuş..
ay yapmayın böle ya olacak bukez inanın hepinizGidemedim de akşam yine telefonda konuştuk uzun uzun o kadar bozuk ki morali benim bile ümidim kalmadı canım sıkıldı akşam erkenden uyudum((
canım insallar böle napıcan olsun sende almayıver canın ı sıkıcakarsaya ptesi gelir gelmez iş yerinde çok canımı sıktılar koca yaz izin almadım arife günüyle bayramdan sonraki cumayı izin verdiler ya hep arkamdan konuşmuşlar çok izin alıyor diye... Bir de asumana çok üzüldüm çok moralsizdi, etkilendim ben de..
Bu sabah gittim tetanoz aşısı oldum korkuyordum resmen :)) neyse acımıyormuş..
selam kızlaaaaaaaaaaarrrrrr
kizlarrrr elim ayagim titriyo su anda...biliyrosunzu uzun zamandir cok cok kotuydum....inanilmaz hemde ....bugun inanailmaz guzel bri haber aldim..asu hamile....ya elim ayagim titriyor inanin su an..duygularimi ifade edemiyorum..Rabbim sana sonsuz sukurler olsun...kurban oldugum Allahim sana sonsuz sukurler olsun....inanilmaz sevindim...sonsuz sukurler olsun kizlar.....inanin yazamiyorum su an..ellerimin titremesi klavyeyi bile titretiyor..sukurler olsun kizlar sonsuz sukurler olsunn
aysecim konustuk asuyla....ayy nasil mutluyum varya..salya sumuk agliyorum yaa..zaten aglamaktan ne asu ne ben cok konsumadik..bugun beni cokk mutlu ettin aysecimmm..rabbimde seni mutlu etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?