Allahım sen tamamına erdir ya Rabbiiiiim.. sen bütün kardeşlerime hepsine nasip et.. benim minik mayıs kuşum hepinize kardeş getirecek.. tam transfere girmeden karnımı sevmişti asuman ona uğur getirdi size de getirecek...
canım geldim benim eşim evde kızdA BAĞIRIYODU giremedim nete şimdi uyuttum ayşemden aldım haberi çok mutluyum ölücem valla heyecandan ben size ne dedim olcxak hepiniz tek tek hamiş kalacaksınız
aysemmm canim insallalhh..ya sendne once yazdim haberi topige kusura bakma..ay sasirdim inan ne yapacagimi..deli gibi oldum varya..evde sevinc cigliklari atiyorum agliyorum bi yandan...zaten asuyla telefonda aglamakatn konusamadikki...allahim inanamiyorum yaa.sonsuz sukurler olsun..ya sanki yeninden hayat geldi bana...son gunlerde aldigim en guzel haber...sonusz sukurler...
ha ha doğru demiş ama biz bile ağlıyoz o nasıl ağlamasın çok kötü oldum valla eşim diyo ne sırıtıyon salak salak çocuk ağlıyo diyo diyoom arkadaş hamile kalmış bişi olmaz ağlasın diyom he he :)))))))))kolay değil 10 küsür sen 5 tüp bebek 2 aşılama ameliyat kaç tane histereskopi neler neler.. taş olsa dayanmaz.. bir sürü doktor artık olmaz vazgeç demiş kıza ama bizim deli osman inat etti :)))
telefon etmiş osman hocaya ağlayarak ben şimdi ne yapayım diye zırlamayı kes demiş :))))
kolay değil 10 küsür sen 5 tüp bebek 2 aşılama ameliyat kaç tane histereskopi neler neler.. taş olsa dayanmaz.. bir sürü doktor artık olmaz vazgeç demiş kıza ama bizim deli osman inat etti :)))
telefon etmiş osman hocaya ağlayarak ben şimdi ne yapayım diye zırlamayı kes demiş :))))
ha ha doğru demiş ama biz bile ağlıyoz o nasıl ağlamasın çok kötü oldum valla eşim diyo ne sırıtıyon salak salak çocuk ağlıyo diyo diyoom arkadaş hamile kalmış bişi olmaz ağlasın diyom he he :)))))))))
ay insan sevinçten yorulur mu resmen yorgun düştüm elim ayağım boşaldı... allahım sen kazasız belasız sonuna eriştir rabbim...
bu topikte doğurmayan kalmayacaaaaaaaak..
he he kız çok güzel bir haber ama ya bende çok sevindim sende napıcam deme bian önce fatihalarınızı bitirin benim bildiğim asu bitirmişti sizde bştitrim hamiş kalmadan sonra okuyamazsınız ayşe nin sıpa yolu açtı sizlerde peşinden hadi bakalım :)))nurcanimmm canimmmm....ay varya su an ne yapacagimis asirdim..deli gibiyim inanki..agliyorum bia yndan ciglik atiyorum bi yandan...sonsuz sukurler olsun Rabbime...cok ama coks evindim....insallah hepimize nasip olsunnn insallahh
kız deli gibi sırıtıyom acayip bişi oldum :))))))))))))) normaldir senin yorulmanay insan sevinçten yorulur mu resmen yorgun düştüm elim ayağım boşaldı... allahım sen kazasız belasız sonuna eriştir rabbim...
bu topikte doğurmayan kalmayacaaaaaaaak..
selam,
kızlar aranızda klomen kullanan var mı?
aminn canim benim.....insallah....ay dimi sormaaa yaa..ay suan icimden arabaya atlayip oraya gelesim var..keske yaninizda olabilsem nasil sevindim nasill.....sukurler olsunnnnn
aynen bende eşime diyorum neden uzak oturuyoruz diyorum keşke yakın olsak şimdi buluşurduk 3 ü bursada biri adanada biri trabzonda diyorum herkez uzakta diyorum oda gülüyo bana
nurcanim benim fatiham coktan bitti..yazmistim unuttun sen..sonrada 10.000 ihlasta okudum...insallah bizede nasip olur yaa...esim yurt disindan su anda..gelsin bende bu gazla tup bebege baslayacam...cokkk sevincliyim
pembe gelmisss canimmmmm asu hamiel duydunmuuu
nurcanim benim fatiham coktan bitti..yazmistim unuttun sen..sonrada 10.000 ihlasta okudum...insallah bizede nasip olur yaa...esim yurt disindan su anda..gelsin bende bu gazla tup bebege baslayacam...cokkk sevincliyim
pembe gelmisss canimmmmm asu hamiel duydunmuuu
sorma yaaaa.....ay nasil isterdim su an bursada olmak.....ay ne guzelll bulusurduk hemde bu morallee super olurdu
canım sabahtan beri onun haberini bekliyorum Alah sağlıkla anasına babasına kavuştursun bizimkilerde arkasından gelsin inşallah
ay doğru sen bitirdin yaterimle nazemircim kaldı :)))))) ama bitirrir onlarda kız bizler zaten kocaı bulamıyozki hamile kalak :)))) sende ben gibi herif hep işte :)))))) he he gelince hiç bekleme bencede :)))))
ay valla ya keşke buluşa bilseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?