Geleceksin biliyorum bebeğim

ağlıyoruz diye şükreden deliler :)))))

sorma canim:)) hele ben adam bi yurt disinda bi orda bi burda:)0 o yuzden bana kesin tup bebek sart:)) adami goreniyorumki dogal deneyeyim:) ay zaten varya su gazla adam yanimda olsa hemen bir tup bebek merkezine giderdim...yaa keske bulusabilsek yaa kesek..ay aysem bankada agliyo senle ben evde asucum hastanede...3 ayri sehirde cigliklar sevinclerrrr...heralde bir arada olsaydik sokakta ciglik cigliga kalmistik:)))

canlar benim kız ye 10 dakkalık bir uykudan sonra uyandı bağırıyor öptüm hepinizi gene gelmeye çalışırım hepinize bol bebişler

canim benimmmmm bi tanemm...yerim kizinida senide ben....ay bende yuzumu gozumu yikayayim...kendime geleyim..opuyorum herkesi cok cok...ay icim icim sigmiyo su an ya...

ay canım ya nasıl gözlerim doldu ALLAH tamamını erdirsin inşallah evde kardeşlerim yeğenlerimde var ağlayamıyorumda ama meraktan sabahtan beri kaç kez girdim çıktım topiğe...ALLAH ım kolay güzel hamilelik nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığınıda AMİİN...

kızlar güzel haberler vermişsiniz...
asumanda hamile... meryem surelerimizi Allah kabul etti inşallah....

sıra kimde umudumsun, yeter, hilbay(ben), pembe, nazemir....

evet topik canlamışşşşşş ASUUUUUUUUUUUUUUU GÖZÜN AYDIN SAĞLICAKLA GELSİN BEBEĞİN
AYŞEM SAĞOLL ARAYIP HABER VERDİİİİ çok mutlu oldum çokkkk

ağlama ağlama hepimiz ziyadesiyle ağladık zaten :))) çok şükür inşallah hayırlısıyla sonunu kısmet etsin rabbim..
kızlar güzel haberler vermişsiniz...
asumanda hamile... meryem surelerimizi Allah kabul etti inşallah....

sıra kimde umudumsun, yeter, hilbay(ben), pembe, nazemir....
sıra filan istemiyoruz herkes aynı anda hamile kalsııııııııın...
evet topik canlamışşşşşş ASUUUUUUUUUUUUUUU GÖZÜN AYDIN SAĞLICAKLA GELSİN BEBEĞİN
AYŞEM SAĞOLL ARAYIP HABER VERDİİİİ çok mutlu oldum çokkkk

ben de kontrole gittim bugün bebeğim bir haftada 50gr almış tombiş meleğim 350 gr. olmuş selamı var teyzoşlarına :)))

günaydın hayırlı cumalar
ayşem her şey yolunda devam etsin inşşş

a.s. okşa gobişini sende bizim yerimize

canlarimmm...ya dun o neseyle arkadasim aradi; nasils evincliyim ben tabi..diyo banaki hamilemisin yoksa ; sesin ne neseli:))) diyorum ben degil cokkk sevdigim biri hamis kaldi; hamile:)) tabi bu arkadaslarim daha tup falan yaptirdigimida bilmiyo dusunun bide bilse yani...uuzun zamandir disari cikmiyodum..dun ciktim gezdim arkadaslarla; kuafore gittim..o kadar iyi geldiki bana bu haber...insallah hepimize hamis olmak nasip olur insallah....

hilbay pembe nazmeir yeter ve nasilsinzi kizlar..

her zaman sanirim bebisindne dolayi pek girmiyo artik.

insallah hepimize hamis olmak anne olmak nasip olur insallahhhh....inanin tek dilegim tek duam tek beklentim bu

nurcannn canimmmm bebisin nasil buyudumuu? yaramazlik yapiyomu melegin?

aysecimmm senin o tatliisss kizini yerim ben yaaa buyuyomusdaaaa...teyzeleri onun kokusuna kurban olurrrr ...

hepinizi cok cok optum kizlar

Son düzenleme:

canım valla det oldummm hava o kadar sıcak ki
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

inşallah duaların kabul olur da hepinizin hamiş haberlerini almak nasip olur banada valla sırf sizlerden bir haber alırım diye giriyorum yoksa kızım pek yaramaz canı sağolsun şuAN BİLE AYAĞIMLA BEŞİĞİ İTTİRİYORUM ELİMDE PC SİZE BAKIYORUM HALADA BAĞIRIYO KIZ HEP BÖLE BAS BAS BAĞIRIYO

oooh ne güzel kapatma kendini öyle evlere çünkü bu bir kısır döngü olmadıkça moralin bozuluyor ve kendini kapatıyorsun kapattıkça daha çok moralin bozuluyor bu sefer olacağı varsa da olmuyor.. ruh hali çok etkili biliyorsun bu işlerde sen daha ne kadar gençsin sağlıklısın olacak Allahın izniyle kalbini hiç bozma..
kızım büyüor çok süşükr bu arada karnım da büyüor haliyle :))) zaman çok çok çabuk geçsin istiyorum heyecanlı ve sabırsızım..

kızlar mrhb nasılsınız
bu gün bizde elektirik yoktu offfffff akşam olmadı herzamn seninlenin üyeliği iptal olmuş haber vermemi istedi merak etmesinler biz iyiyiz dedi slm söylediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…