kızlar mrhb nasılsınız
bu gün bizde elektirik yoktu offfffff akşam olmadı herzamn seninlenin üyeliği iptal olmuş haber vermemi istedi merak etmesinler biz iyiyiz dedi slm söylediii
aaaa niye iptal olmuş kii:26:
gunaydin kizlar...nurcanim aysem dulariniza cani gonulden amin..emin olun hamis kalirsam ilk arayacagim sizsiniz...
yeterecim dun burdada 8 saat boyunca elektirkler kesildi..bakim varmis..
umutcum hosgeldin:)))
ya bu arada ben anlamadim.her zamanin neden uyeligi iptal edildi yaa..kendimi istedi; yoksa forummu iptal etti
gunaydin kizlar...nurcanim aysem dulariniza cani gonulden amin..emin olun hamis kalirsam ilk arayacagim sizsiniz...
yeterecim dun burdada 8 saat boyunca elektirkler kesildi..bakim varmis..
umutcum hosgeldin:)))
ya bu arada ben anlamadim.her zamanin neden uyeligi iptal edildi yaa..kendimi istedi; yoksa forummu iptal etti
Kızlar hamile haberi verin bana....
umutcum canım kardeşim yapma dualarında hayırlı şeyler dile, biliyorum sen sıkıntıyla söylüyorsun bunları ama duy dediği saate gelirse üzülürsün sonra..boşver kim ne yaparsa yapsın herkesin pis günahı kendi boynuna. Rabbim sana helalinden tertemiz bir evlat nasip edecek sabır kardeşim..
kizlarr can arkadaslarim..su an kendimi o kadar kotu hissediyorumki...
bi komsumun kizi vardi..evlenip yurt disina gitmisti ve kocasindan bin bir rezillikle ayrildi..adama yapmadigini birakmadi.sonra yurt disi vatandasi oldu..hakkinda bir suru seyler dediler..bide ondan pek oyle utanmada yoktur..yaptigi herseyi kabullenir kimseden utanmaz korkmaz..en son bir adamla yasamaya basladi..adam bundan yasca buyuk..bu kizda arkadasimin facesinde ekli..dogum yapmis bebegi olmus...kotu oldum neden bilmiyorum....kiskanmadim ama isyan ettim Allaha ilk kez..gunahim ondan dahami buyuk Rabbim bana anne olmayi nasip etmedin dedim...biliyorum her isyanimin sonu tovbe..ama yillarca namusumu serefimi korumak icin ugrastim durdum. ilk tanistigimiz zamanlarda sizinle msne cok takilirdikya o zaman nurcanada anlatmistin bir kismini..gercektan yanlis is yapmamaya calistim hep ; kul hakki yemedim; kimseye saygisizlik yapmadim; onurumla yasadim hep..ama bedeli bumu olmaliydi..oyle canim yaniyoki yaa..keske ifade edebilsem uygun bir cumle bulabilsem....canim cok yandi cok acidi..annelik oyle kutsalki; millet yapip yapip cope atiyo ; her turlu namussuzlugu yapanlar anne oluyo..onlardandami daha buyuk gunahim benim yaaa...yok iste olmuyo olmuyo..inanin keske yataklara dusup hasta olaydim ama bebgim olsaydi..ardimda en azindan birakabilecegim bir evladim olsaydi...oyle canim yaniyo icim oyle aciyoki....artik teselli cumleleride yetmiyo bana...hep dua ettim; Rabbime sigindim yalvardim gecelerce..evet RAabbimden sual olmaz..ama dayanamiyorum Allahim dayanamiyorm..keske olsem cani gonulden diliyorum bunu.madem anne olamayacagim neden bos bos yasiyorum..herkes coluguyla cocuguyla oyle mutluki...icimde biriken oyle seyler varki...
yine Rabbime siginiyorum..icimi sen biliyosun Allahim..icimdeki bu dert beni yiyecek ; belki ecelim bundan olacak...ama cok zor ya cok zor...bunlari kimseye anlatamamak cok zor...hangi gunahin bedeli bu Allahim...off offf....ne olur Allahim bitsin artik bu cile...cilem bitmeyecekse sabrini bana..ama yok iste sabrida yok; derdimin dermanida yok....of su an ecelim gelse raziyim yaaaa......cok kotuyum kizlar cokkkk....kaderi cozemiyorum anlayamiyorum...tamam herseyin hayirlisi elbette..istedigim sadece bir evlat daha baska hicbirsey degil sadece bir tanee Allahim..inanain cocugum olsunda hayirsiz olsun; bana cok hayirsizlik yapsin raziyim..yeterki koynuma saryim onu; kokusunu duyayaim bir kere; icime cekeyim o boncuk gozyaslarini sonra oleyimmm gideyim bu dunyadan ama bir defa evlat nedir bileyim;;evlat kokusu nedir bileyimmm..sadece bir kere bir defaaaa
yagmur yagiyo su anda yalvariyorum Rabbime..allahim sadece bir evlat; sadece bir evlat..ne olur duy benimde sesimi ne olursun Allahim..icimde kalp atislari duyayaim bende...evlat kokusu nedir bileyim...yalvariyorum Rabbim duami kabul et ne olurrr
umudumsun cnm benim hiç bir zaman ümidini yitirme emin ol bir gün sende olucaksın bak bende bekledim cok dualar ettik burda birbirimize cok şükür rabbim verdi dilegimi 3.5 aylık olduu sanada vercektir eminim ama zamanı varr. Allah sana ve tüm işsteyen arkadaslarıma nasip etsin.
kızlar kusura bakmayın uzun süredşir giremiyordum eşimin tayini cıktı osmaniyeye geldik internette daha yeni baglandı şükürrr.
herşey yolunda canım bizi üzecek tek şey senin yok yere kendini yıpratman.. asu iyi perşembe kese görmeye gidecek sanırım haftaya duyar kalp atışını, o 4 aydır falan adet olamadığı için kaç haftalık olduğunu bilemiyoruz bakalım usg de belli olur..aysem amin....haklisin kardesim..yazdiktan sonra silecektim o yaziyi silinmedi sonra..her iste bir hayir vardir insallah benim hayirimda bebgim olur artik..ya sonra sen geldin aklima hamis hamis okuyunca aysem cok uzulecek dedim; o yuzden yaziyi gercekten silmeye cok ugrastim ama silinmedi ..benimde kaderin boyle..elimde degil gercekten bazen oyle icim birikiyo ; oyle kotu oluyorumki..birde cevremde hic kimseyle paylasamiiyorum ; kimsede anlamaz zaten..neyse canim benim uzulme sen bana sen uzulunce bebisinde uzulur cok..ki bebisini uzmeyi asla istemem..nasil tekmeliyomu seni pitircik:)))hamislik nasil gidiyo? dogum ne zaman belli oldumu? 5 ay bitti degilmi senin?
asucum ne yapiyo? kalp atislarini ne zaman duyacak bebislerin? hersey yolunda degilmi?
sevgiler herkese kizlar...
hoşgeldin nasıl gidiyor bebeğin nasıl, cinsiyeti neydi???umudumsun cnm benim hiç bir zaman ümidini yitirme emin ol bir gün sende olucaksın bak bende bekledim cok dualar ettik burda birbirimize cok şükür rabbim verdi dilegimi 3.5 aylık olduu sanada vercektir eminim ama zamanı varr. Allah sana ve tüm işsteyen arkadaslarıma nasip etsin.
kızlar kusura bakmayın uzun süredşir giremiyordum eşimin tayini cıktı osmaniyeye geldik internette daha yeni baglandı şükürrr.
bence sırada bu listeyi yapan vaaar :)))ayşecim asumanı biliyorum başka başka...
nurcan....
her zaman seninle...
ayşe....
tweety...
pearl.....
sırada kim var... dualarımız kabul oldu. galiba. sizlerin hamileliği beni heyecanlandırıyor...
a.skızlar mrhb nasılsınız
bu gün bizde elektirik yoktu offfffff akşam olmadı herzamn seninlenin üyeliği iptal olmuş haber vermemi istedi merak etmesinler biz iyiyiz dedi slm söylediii
kız benim sıpa varkıslar valla gelmıosun dıosunuz
kız kımse yokyaa saatlerdir burdaa
herkes nerde.)))))))
canım yapma böle nolur rabbim daha beteriyle sınamasın seninde olacak gör bakkizlarr can arkadaslarim..su an kendimi o kadar kotu hissediyorumki...
bi komsumun kizi vardi..evlenip yurt disina gitmisti ve kocasindan bin bir rezillikle ayrildi..adama yapmadigini birakmadi.sonra yurt disi vatandasi oldu..hakkinda bir suru seyler dediler..bide ondan pek oyle utanmada yoktur..yaptigi herseyi kabullenir kimseden utanmaz korkmaz..en son bir adamla yasamaya basladi..adam bundan yasca buyuk..bu kizda arkadasimin facesinde ekli..dogum yapmis bebegi olmus...kotu oldum neden bilmiyorum....kiskanmadim ama isyan ettim Allaha ilk kez..gunahim ondan dahami buyuk Rabbim bana anne olmayi nasip etmedin dedim...biliyorum her isyanimin sonu tovbe..ama yillarca namusumu serefimi korumak icin ugrastim durdum. ilk tanistigimiz zamanlarda sizinle msne cok takilirdikya o zaman nurcanada anlatmistin bir kismini..gercektan yanlis is yapmamaya calistim hep ; kul hakki yemedim; kimseye saygisizlik yapmadim; onurumla yasadim hep..ama bedeli bumu olmaliydi..oyle canim yaniyoki yaa..keske ifade edebilsem uygun bir cumle bulabilsem....canim cok yandi cok acidi..annelik oyle kutsalki; millet yapip yapip cope atiyo ; her turlu namussuzlugu yapanlar anne oluyo..onlardandami daha buyuk gunahim benim yaaa...yok iste olmuyo olmuyo..inanin keske yataklara dusup hasta olaydim ama bebgim olsaydi..ardimda en azindan birakabilecegim bir evladim olsaydi...oyle canim yaniyo icim oyle aciyoki....artik teselli cumleleride yetmiyo bana...hep dua ettim; Rabbime sigindim yalvardim gecelerce..evet RAabbimden sual olmaz..ama dayanamiyorum Allahim dayanamiyorm..keske olsem cani gonulden diliyorum bunu.madem anne olamayacagim neden bos bos yasiyorum..herkes coluguyla cocuguyla oyle mutluki...icimde biriken oyle seyler varki...
yine Rabbime siginiyorum..icimi sen biliyosun Allahim..icimdeki bu dert beni yiyecek ; belki ecelim bundan olacak...ama cok zor ya cok zor...bunlari kimseye anlatamamak cok zor...hangi gunahin bedeli bu Allahim...off offf....ne olur Allahim bitsin artik bu cile...cilem bitmeyecekse sabrini bana..ama yok iste sabrida yok; derdimin dermanida yok....of su an ecelim gelse raziyim yaaaa......cok kotuyum kizlar cokkkk....kaderi cozemiyorum anlayamiyorum...tamam herseyin hayirlisi elbette..istedigim sadece bir evlat daha baska hicbirsey degil sadece bir tanee Allahim..inanain cocugum olsunda hayirsiz olsun; bana cok hayirsizlik yapsin raziyim..yeterki koynuma saryim onu; kokusunu duyayaim bir kere; icime cekeyim o boncuk gozyaslarini sonra oleyimmm gideyim bu dunyadan ama bir defa evlat nedir bileyim;;evlat kokusu nedir bileyimmm..sadece bir kere bir defaaaa
yagmur yagiyo su anda yalvariyorum Rabbime..allahim sadece bir evlat; sadece bir evlat..ne olur duy benimde sesimi ne olursun Allahim..icimde kalp atislari duyayaim bende...evlat kokusu nedir bileyim...yalvariyorum Rabbim duami kabul et ne olurrr
ay bu kız 3,5 aylık oldu demek cinsiyeti ne canımumudumsun cnm benim hiç bir zaman ümidini yitirme emin ol bir gün sende olucaksın bak bende bekledim cok dualar ettik burda birbirimize cok şükür rabbim verdi dilegimi 3.5 aylık olduu sanada vercektir eminim ama zamanı varr. Allah sana ve tüm işsteyen arkadaslarıma nasip etsin.
ayşecim asumanı biliyorum başka başka...
nurcan....
her zaman seninle...
ayşe....
tweety...
pearl.....
sırada kim var... dualarımız kabul oldu. galiba. sizlerin hamileliği beni heyecanlandırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?