bebek isteyen arkadaslarımız içöin yeniden dua baslatmaya ne dersiniz. hem hamilelerin duasıda cabuk kabul olur derler bizde dua ederiz.
nurcan cnm sanırım erkek 3 aylıkken gittigimizde dr sanki erkek bu ama emin olmayalım 4 ay olsun öyle kesin konusayım dedi. hayırlısı saglıklı olsunda cinsiyetin hiç önemi yok benim için.
hadi kızlar bence yeniden duaya baslayalım ben ayarlayamam ne zamandır gelmiyorum cogunun ismini bilmiyorum kimlewr eklendi bilemiycem tam olarak isim listesi yapın bende okurum .
canların nedesiniz yaaaaaaa nuracan herzaman bebkleriyle uğraşıyor ama biz nerdeyiz kızlarrr neden sayfalar aynı yerde sayıyorr
bebek isteyen arkadaslarımız içöin yeniden dua baslatmaya ne dersiniz. Hem hamilelerin duasıda cabuk kabul olur derler bizde dua ederiz.
Nurcan cnm sanırım erkek 3 aylıkken gittigimizde dr sanki erkek bu ama emin olmayalım 4 ay olsun öyle kesin konusayım dedi. Hayırlısı saglıklı olsunda cinsiyetin hiç önemi yok benim için.
Hadi kızlar bence yeniden duaya baslayalım ben ayarlayamam ne zamandır gelmiyorum cogunun ismini bilmiyorum kimlewr eklendi bilemiycem tam olarak isim listesi yapın bende okurum .
ben burdayııııım:80::80::80:
ya nazemir nerelerde tatil matil bitti kadın dönmedi:26:
Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? bende burdayım hep sizi takipdeyim ama yazamıyom evde net kesik iştede yazamadan başından kalkıyom öyle işte
selam kızlar....
hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarımız şu an neler yapıyorlar beklemede veya tedavi mi görüyorsunuz.. yaşadıklarımızı paylaşalım. bilgilerimizi paylaşalım...
herkese merhaba çok fazla siteye giremiyorum ama sizi takip etmeye çalışıyorum.benide dualarınıza eklermisiniz çünkü benimde çok ihtiyacım var.inanıyorumki başkasının bir başkasına yaptığı dua daha çabuk kabul oluyor.bende sizler için dua etmek isterim.rabbim dualarınız kabul eylesin herkese hayırlı bebişler versin
hoş geldin aramıza tabiki dua ederiz [sıze=3][/sıze]
herkese merhaba çok fazla siteye giremiyorum ama sizi takip etmeye çalışıyorum.benide dualarınıza eklermisiniz çünkü benimde çok ihtiyacım var.inanıyorumki başkasının bir başkasına yaptığı dua daha çabuk kabul oluyor.bende sizler için dua etmek isterim.rabbim dualarınız kabul eylesin herkese hayırlı bebişler versin
Hadi hayırlısıyla görmüştür inşallah Allahım bizlerede o günleri görmeyi nasip eder inşallahasuman şu an doktorda kese görmeye gittiiiiiiiiiiii...
Hadi hayırlısıyla görmüştür inşallah Allahım bizlerede o günleri görmeyi nasip eder inşallah
bende geldım aranıza ne olur benıde dua listenıze alın bende tedavi göruyorum daha tedavimin başındayım
allahım hepimize anne olmayı nasıp etsın inş.
o kadar çok istıyrm kı bebışim olsun ruyalarımda sayıklıyrum artık dun gece sabaha karsı 4,30 da eşim benden su istyor ve ben uyku sersemi biberonda var diyorum düşünün artık arkadaslar halimi
anlıyorum senı allah herkese versın sanada banada bende tedavı goruorum bılmezmıyım allahım melegımızı ver artık kucaklarımızaa... belkıde rabbım bızlerı boyle sınıyor deılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?