Geleceksin biliyorum bebeğim

kızlar bir arkadaş bekliyorum
orkidem123 ama hala gelmemiş sanırımmm

olun gülüm erkk kız farketmez dediğin gibi rabbim ömür versin
valla duada artık benden geçti ayarlayan olursa üzerime düşeni okurum

canların nedesiniz yaaaaaaa nuracan herzaman bebkleriyle uğraşıyor ama biz nerdeyiz kızlarrr neden sayfalar aynı yerde sayıyorr

Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? bende burdayım hep sizi takipdeyim ama yazamıyom evde net kesik iştede yazamadan başından kalkıyom öyle işte

herkese merhaba çok fazla siteye giremiyorum ama sizi takip etmeye çalışıyorum.benide dualarınıza eklermisiniz çünkü benimde çok ihtiyacım var.inanıyorumki başkasının bir başkasına yaptığı dua daha çabuk kabul oluyor.bende sizler için dua etmek isterim.rabbim dualarınız kabul eylesin herkese hayırlı bebişler versin

selam kızlar....

hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarımız şu an neler yapıyorlar beklemede veya tedavi mi görüyorsunuz.. yaşadıklarımızı paylaşalım. bilgilerimizi paylaşalım...

Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? bende burdayım hep sizi takipdeyim ama yazamıyom evde net kesik iştede yazamadan başından kalkıyom öyle işte

selam kızlar....

hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarımız şu an neler yapıyorlar beklemede veya tedavi mi görüyorsunuz.. yaşadıklarımızı paylaşalım. bilgilerimizi paylaşalım...

fıstıklar nasılsınızzzzz

hoş geldin aramıza tabiki dua ederiz

hoşgeldin canım daha önce ben ayarlıyodum duaları ama benim sıpa şuan bile bağırıyor :))))))) liste yapan olursa senide mutlaska eklerler rabbim iyi yazılar yazsın

görmüüüş görmüüüüüüüüüüüüş iki tane 5,5 haftalıkmış yolk sac falan da varmış, hoca bu sefer benim içim rahat bu iş tamamdır demiş 2 hafta sonra kontrole çağırmış..

bende geldım aranıza ne olur benıde dua listenıze alın bende tedavi göruyorum daha tedavimin başındayım
allahım hepimize anne olmayı nasıp etsın inş.
o kadar çok istıyrm kı bebışim olsun ruyalarımda sayıklıyrum artık dun gece sabaha karsı 4,30 da eşim benden su istyor ve ben uyku sersemi biberonda var diyorum düşünün artık arkadaslar halimi

anlıyorum senı allah herkese versın sanada banada bende tedavı goruorum bılmezmıyım allahım melegımızı ver artık kucaklarımızaa... belkıde rabbım bızlerı boyle sınıyor deılmı

anlıyorum senı allah herkese versın sanada banada bende tedavı goruorum bılmezmıyım allahım melegımızı ver artık kucaklarımızaa... belkıde rabbım bızlerı boyle sınıyor deılmı

evet arkadasım oyle ama bu ımtıhan hıç bışeye benzemıyr aç olursun bırı ekmek verır işsiz olursun iş verır ama evlatsız olmak kımse cıkarıp evlat veremezkı yaramıza derman olsun, allahım hayırlı saglıklı evladı sen ver ol de olsun artık yarabbım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…