Geleceksin biliyorum bebeğim

kızlar iyi akşamlar anammmmmmmmmmmmmmm asu dan güzel haber gelmişşşşşşşşşşşşş çok şükürrrrayşemmmmmmmmmmmmm asuya slm söyle dualrımda
her zaman kuzummm...............
yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmişlerrrrrr biraz duygusal bir hava var (kendimi buldum bu duygusalıktaaa ) kızlar beni buranın eskileri iyi bilirler banada gelirler bazan (hatta 365 günde 300 gün falan )bende böyle hisederimmmm:26::26: yalnız tek çaresizzzz ne zaman geleceği belli olmayını beklemek
zordur her geçen günnn onu sana yaklaştırmazda uzaklaştırır gibi gelirrr her hamile kadınnn da kendini görmek her bebek elbisesinde kendi bebeğini görmek zordurrr seninle evlenenlerin 2.3. çocuğunu kucaklamalarııı senin umudunu yitirmene sebebp olurrr(acaba ben hiç anne olmayacağımmı diye düşünürsün) insanlar hamile oldukarını ısrarla senin gözüne sokarlarrrrr:18::18::18::18: (sanki hamile kalmak yada kalmamak insanın kendi elindeymiş gibi) hayatında 1 defa kadın doğumcuya gitmiş birisinden (sen infertiliteyken ve o bunun adını bile bilmezken)ondan öğütler dinlemek şöyle yap öyle yaplarla aaaaaaaaaa sende daha bebek yokmu tembel diyenlerle uğraşmak hiç kolay değildir kızlarrrrr insanlar gerçek hayatta kıymetini bilmezken bizler rüyalada teslli buluyoruzzz bebklerimiz rüyalarımızda haylerimizde kokluyoruzzz seviyoruzzzz çok zor arkadaşlarrr çokkkkkkkkkkkkk ama rabbim bu günümüzü aratmasınnnnn :44::44::44:rabbm ol desin yeterki olacaktırrrr inşşşşşşşşş
biz rabbimze sığınacağız:44::44: dua edeceğiz kendimiz ve yol arkadaşlarımı içinnnnn:44::44: ve ben inanaıyorum ki rabbim bu kadar duayı geri çevirmezzzz inşş birmizden birmizin duası kabul edecekkkk bizlerde anne olacağızzzzzz
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşş

kızlar benim eski komşumun oğlu eczacıydı alternatif tıp üstüne yüksek lisans yapıyor. annesi bana bak bizim 10 yıldır cocugu olmayanların cocugu oldu sende dene dedim. bende kullandım ondanmı hamile kaldım zamanımı geldi bilmiyorum 2 arkadasada söyledim daha yeni basladılar kullanmaya onlardanda işyi haberleri alayım sizinle paylaşayım dedim ama beklemeye gerek yok bence . sonucda zararlı bişey degil.

iğde çiçegi ile aynı oranda balı karıstırıp adetin ilk gününden baslayarak günde bir yemek kasıgı yeniyor. bagısıklıgı ve bebegin tutunmasını kolaylaştırıyormus döllenmeyi saglıyormus. isteyen olursa nasıl yapıldıgını iyice anlatırım.

tabiki hamile kalıcaksın yetercim mutlaka ya bir zamanı var yada bir şey vesile olucakk. dualarım seni,nle ve isteyen tüm herkesle. rabbim sizlerede yasatsın inş bu duyguyu.

dua listesi yapan yokmu ?

tabiki hamile kalıcaksın yetercim mutlaka ya bir zamanı var yada bir şey vesile olucakk. dualarım seni,nle ve isteyen tüm herkesle. rabbim sizlerede yasatsın inş bu duyguyu.

dua listesi yapan yokmu ?

inşşş canım hepimiz anne oluruz sağlıklı ahyılı evlatlar nasip eder rabbim

yaaaaaaaaaaa Allahım bukez fazla fazla veiyo asuya çok istedi bekledi rabbim mucizesini fazladan verdi asu bence artık ben napıcam 2 veya 3 sıpaya nasıl bakacam diye ağlansın :))))))))))) he h e he artık yine dualara başlasın allahım nolur sıpalarım uslu olsunlar diye ha h a ha ha
hoşgeldin canım rabbim gönlünden geçeni kucağına nasip etsin

ay hemen deneyin kızlar belki işe yarar

çok doğru söylüyorsun yetercim rabbim yeterki ol desin ama işte bazen bunalıyoruz isyan etmiyoruz ama insanlar bazen sınırlarımzı zorlamamıza neden oluyor.bende inanıyorum burdaki herkes bir gün anne olacak

saol arkadasım...ii dileklerın için çok teşekkür ederım .allahın ıznıyle bırgun hepımız anne oluruz inş.

süleeeeeeeeeee gelinimin anası süleeeeeeeeeeeeeeeeeee

çok doğru söylüyorsun yetercim rabbim yeterki ol desin ama işte bazen bunalıyoruz isyan etmiyoruz ama insanlar bazen sınırlarımzı zorlamamıza neden oluyor.bende inanıyorum burdaki herkes bir gün anne olacak

emir_bebek:[/COLOR][/QUOTE

yazdıklarını kelimesi kelimesıne yaşamış bırıyım.ben yazsam bunları herhalde aynısı olurdu bu yazının.çok zor bır durum.allahım hepimize sabır versin inş[/QUOTE]

evet malesef bazan bunalıyoruz dedim ya 365 günün 300 günü bende öyleyimdir
ama ben bebk sahibi olamaktan çok dah zor şeylerle savaşıyorummm ve inanın kızlarrrr bu yaşadıklarım bebk hasretinden çok daha fazla sıkıntılı ve acıııııı ama dayanıyrum rabbim güç veriyorr
rabbim hiç birmize dermansız dert vermesin en büyük derdimiz bebklerimiz beklemek olsunnnnnnn inşş onalrda gelecekler bir günn

emir_bebek:[/COLOR][/QUOTE

yazdıklarını kelimesi kelimesıne yaşamış bırıyım.ben yazsam bunları herhalde aynısı olurdu bu yazının.çok zor bır durum.allahım hepimize sabır versin inş

evet malesef bazan bunalıyoruz dedim ya 365 günün 300 günü bende öyleyimdir
ama ben bebk sahibi olamaktan çok dah zor şeylerle savaşıyorummm ve inanın kızlarrrr bu yaşadıklarım bebk hasretinden çok daha fazla sıkıntılı ve acıııııı ama dayanıyrum rabbim güç veriyorr
rabbim hiç birmize dermansız dert vermesin en büyük derdimiz bebklerimiz beklemek olsunnnnnnn inşş onalrda gelecekler bir günn
[/QUOTE]

baska derdın nedır bılmıyorum ama paylaşmak istersen dınlerım ister burdan ıster ozelden.herkesın bı ımtıhanı var rabbım dağına göre kar verırmış demek kı sen güçlü inançlı bı ınsansın kı sana da yasadıklarını (ne oldugunu bılmeden soyluyorum ) ımtıhan olarak vermış rabbımden dıleğm bızler bu ımtıhanları inş yuzumuzun akıyla gecelim ve dertlerımızden kurtulalım evlatlarımıza kavuşalım allahım herksn gonlundekını nasıp eyle

Arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum çevremdekiler bu kadar çok düşünme bebek olayını kafanı dağıt onunda çok etkisi var diyolar.(tabi beni anlayamadıkları için)siz psikolojik açıdan nasılsınız.tam vazgeçtim bebeğim oldu diyenlerde var bunun için nasıl davranmak gerekiyor.:44:

bana da ole dıyen var ama nasıl dusunmeyeceksn kı ya.ayrıca dusunsen de dusunmesen de rabbım ol derse olacak gerısı hıkaye.daha hayatında infertiliteyı duymayan hayatında doğumdan baska kadın hastalıkları ve doğum doktoruna gıtmeyen insanlar akıl verıp duruyr işte.

saol arkadasım...ii dileklerın için çok teşekkür ederım .allahın ıznıyle bırgun hepımız anne oluruz inş.
amin canım rabbim başımdaki beladan hepşnşze versinde sizlerde uykusuz kalın he he :))))))))
süleeeeeeeeeee gelinimin anası süleeeeeeeeeeeeeeeeeee
sana yakışmıyo gülüm böle üzülmeler sen süper yetersin hep gülücükler saç rabbim seninde çektiklerinin mükafatını verecektir

canım doğru demişler çok insan vaz geçmişken hamşler kaldı tabiki tedavini ol ama bunuda kabullen olacağına inan adece zamanını bilmiyorsun zamanının daha erken gelmesi için çabalıyosun öle düşün bebeğim olmıcak diye düşünüp yıpratma kendini

canım doğru demişler çok insan vaz geçmişken hamşler kaldı tabiki tedavini ol ama bunuda kabullen olacağına inan adece zamanını bilmiyorsun zamanının daha erken gelmesi için çabalıyosun öle düşün bebeğim olmıcak diye düşünüp yıpratma kendini[/QUOTE]

HAKLISINIZ RABBİM OL DEDİK TEN SONRA OLACAK.BEN ELİMDEN GELEN MÜCADEYİ YAPIYORUM AMA NE KADAR RAHAT OLSAMDA AKLIMDAN ÇIKARTAMIYORUM.

HAKLISINIZ RABBİM OL DEDİK TEN SONRA OLACAK.BEN ELİMDEN GELEN MÜCADEYİ YAPIYORUM AMA NE KADAR RAHAT OLSAMDA AKLIMDAN ÇIKARTAMIYORUM.[/QUOTE]

hiç kımse aklından çıkartamıyordur bence o zaten aklından çıkartan ınsan istemıyordur onemsemıyordur yanı daha çocuk dusunmuyordur ama bızler o bebışe sahıp olmak istıyoruz o yuzden de aklımızda hep var tabı sahıp olana kadarda olacak. sadece butun gun oturup bebek düşünmek yerıne farklı ugraslarla ugrasmak ınsanın ruh halıne yarıyor kendını ıı hıssettırıyor örneğin çalışmak temizlk yapmak çarşı pazar gezmek...yanı oyalanmak

amin amin versın valla ikiz ikiz olsun hemde

ben varım tam vazgeçtiğimde hamile olduğumu öğrendim.. öğle arasına çıkmak üzereydik arkadaşım sordu ne oldu tedavi işleri ne durumda dedi bıktım artık dedim, olmuyorsa olmasın bir kedi daha alıp hayatıı yaşmaya çalışıcam dedim. yarım saat geçti öğle arasında doktorum aradı hamilesin dedi :))) sevinçten ağlaya ağlaya döndüm işe, arkadaş da çok şaşırdı.. ama bunun için yapabileceğin bişey yok maalesef, benim içime o huzur o serinlik Allah tarafından geldi olmasın vardır bunda da bir hayır diyebildim.. ama son zamanlar dua ederken hiç Allahım bana bir evlat ver demiyordum, diyordum ki Rabbim bana senden geleni sorgusuz kabul edecek tevekkül ver, sabır ver, içime huzur ver diyordum..

ben varım tam vazgeçtiğimde hamile olduğumu öğrendim.. öğle arasına çıkmak üzereydik arkadaşım sordu ne oldu tedavi işleri ne durumda dedi bıktım artık dedim, olmuyorsa olmasın bir kedi daha alıp hayatıı yaşmaya çalışıcam dedim. yarım saat geçti öğle arasında doktorum aradı hamilesin dedi :))) sevinçten ağlaya ağlaya döndüm işe, arkadaş da çok şaşırdı.. ama bunun için yapabileceğin bişey yok maalesef, benim içime o huzur o serinlik Allah tarafından geldi olmasın vardır bunda da bir hayır diyebildim.. ama son zamanlar dua ederken hiç Allahım bana bir evlat ver demiyordum, diyordum ki Rabbim bana senden geleni sorgusuz kabul edecek tevekkül ver, sabır ver, içime huzur ver diyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…