tabiki hamile kalıcaksın yetercim mutlaka ya bir zamanı var yada bir şey vesile olucakk. dualarım seni,nle ve isteyen tüm herkesle. rabbim sizlerede yasatsın inş bu duyguyu.
dua listesi yapan yokmu ?
yaaaaaaaaaaa Allahım bukez fazla fazla veiyo asuya çok istedi bekledi rabbim mucizesini fazladan verdi asu bence artık ben napıcam 2 veya 3 sıpaya nasıl bakacam diye ağlansın :))))))))))) he h e he artık yine dualara başlasın allahım nolur sıpalarım uslu olsunlar diye ha h a ha hagörmüüüş görmüüüüüüüüüüüüş iki tane 5,5 haftalıkmış yolk sac falan da varmış, hoca bu sefer benim içim rahat bu iş tamamdır demiş 2 hafta sonra kontrole çağırmış..
hoşgeldin canım rabbim gönlünden geçeni kucağına nasip etsinbende geldım aranıza ne olur benıde dua listenıze alın bende tedavi göruyorum daha tedavimin başındayım
allahım hepimize anne olmayı nasıp etsın inş.
o kadar çok istıyrm kı bebışim olsun ruyalarımda sayıklıyrum artık dun gece sabaha karsı 4,30 da eşim benden su istyor ve ben uyku sersemi biberonda var diyorum düşünün artık arkadaslar halimi
[COLOR="#:[/COLOR][SIZE=3][/SIZE][FONT=Arial Black][/FONT][/QUOTE]
yeteeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
[quote="tweety25, post: 21008678"]kızlar benim eski komşumun oğlu eczacıydı alternatif tıp üstüne yüksek lisans yapıyor. annesi bana bak bizim 10 yıldır cocugu olmayanların cocugu oldu sende dene dedim. bende kullandım ondanmı hamile kaldım zamanımı geldi bilmiyorum 2 arkadasada söyledim daha yeni basladılar kullanmaya onlardanda işyi haberleri alayım sizinle paylaşayım dedim ama beklemeye gerek yok bence . sonucda zararlı bişey degil.
iğde çiçegi ile aynı oranda balı karıstırıp adetin ilk gününden baslayarak günde bir yemek kasıgı yeniyor. bagısıklıgı ve bebegin tutunmasını kolaylaştırıyormus döllenmeyi saglıyormus. isteyen olursa nasıl yapıldıgını iyice anlatırım.
çok doğru söylüyorsun yetercim rabbim yeterki ol desin ama işte bazen bunalıyoruz isyan etmiyoruz ama insanlar bazen sınırlarımzı zorlamamıza neden oluyor.bende inanıyorum burdaki herkes bir gün anne olacakkızlar iyi akşamlaranammmmmmmmmmmmmmm asu dan güzel haber gelmişşşşşşşşşşşşş çok şükürrrr ayşemmmmmmmmmmmmm asuya slm söyle dualrımda
her zaman kuzummm...............
yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmişlerrrrrrbiraz duygusal bir hava var (kendimi buldum bu duygusalıktaaa ) kızlar beni buranın eskileri iyi bilirler banada gelirler bazan (hatta 365 günde 300 gün falan )bende böyle hisederimmmm:26::26: yalnız tek çaresizzzz ne zaman geleceği belli olmayını beklemek
zordurher geçen günnn onu sana yaklaştırmazda uzaklaştırır gibi gelirrr her hamile kadınnn da kendini görmek her bebek elbisesinde kendi bebeğini görmek zordurrr seninle evlenenlerin 2.3. çocuğunu kucaklamalarııı senin umudunu yitirmene sebebp olurrr (acaba ben hiç anne olmayacağımmı diye düşünürsün) insanlar hamile oldukarını ısrarla senin gözüne sokarlarrrrr:18::18::18::18: (sanki hamile kalmak yada kalmamak insanın kendi elindeymiş gibi) hayatında 1 defa kadın doğumcuya gitmiş birisinden (sen infertiliteyken ve o bunun adını bile bilmezken)ondan öğütler dinlemek şöyle yap öyle yaplarla aaaaaaaaaa sende daha bebek yokmu tembel diyenlerle uğraşmak hiç kolay değildir kızlarrrrr insanlar gerçek hayatta kıymetini bilmezken bizler rüyalada teslli buluyoruzzz bebklerimiz rüyalarımızda haylerimizde kokluyoruzzz seviyoruzzzz çok zor arkadaşlarrr çokkkkkkkkkkkkk ama rabbim bu günümüzü aratmasınnnnn :44::44::44:rabbm ol desin yeterki olacaktırrrr inşşşşşşşşş
biz rabbimze sığınacağız:44::44: dua edeceğiz kendimiz ve yol arkadaşlarımı içinnnnn:44::44: ve ben inanaıyorum ki rabbim bu kadar duayı geri çevirmezzzz inşş birmizden birmizin duası kabul edecekkkk bizlerde anne olacağızzzzzz
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşş
kızlar benim eski komşumun oğlu eczacıydı alternatif tıp üstüne yüksek lisans yapıyor. annesi bana bak bizim 10 yıldır cocugu olmayanların cocugu oldu sende dene dedim. bende kullandım ondanmı hamile kaldım zamanımı geldi bilmiyorum 2 arkadasada söyledim daha yeni basladılar kullanmaya onlardanda işyi haberleri alayım sizinle paylaşayım dedim ama beklemeye gerek yok bence . sonucda zararlı bişey degil.
iğde çiçegi ile aynı oranda balı karıstırıp adetin ilk gününden baslayarak günde bir yemek kasıgı yeniyor. bagısıklıgı ve bebegin tutunmasını kolaylaştırıyormus döllenmeyi saglıyormus. isteyen olursa nasıl yapıldıgını iyice anlatırım.
yapılışını ayrıntılı olarak anlatabilirmisin.tedaviye başlamadan denemek isterim belki bizede şifa olur.
yaaaaaaaaaaa Allahım bukez fazla fazla veiyo asuya çok istedi bekledi rabbim mucizesini fazladan verdi asu bence artık ben napıcam 2 veya 3 sıpaya nasıl bakacam diye ağlansın :))))))))))) he h e he artık yine dualara başlasın allahım nolur sıpalarım uslu olsunlar diye ha h a ha ha
hoşgeldin canım rabbim gönlünden geçeni kucağına nasip etsin
ay hemen deneyin kızlar belki işe yarar
kızlar iyi akşamlaranammmmmmmmmmmmmmm asu dan güzel haber gelmişşşşşşşşşşşşş çok şükürrrr ayşemmmmmmmmmmmmm asuya slm söyle dualrımda
her zaman kuzummm...............
yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmişlerrrrrrbiraz duygusal bir hava var (kendimi buldum bu duygusalıktaaa ) kızlar beni buranın eskileri iyi bilirler banada gelirler bazan (hatta 365 günde 300 gün falan )bende böyle hisederimmmm:26::26: yalnız tek çaresizzzz ne zaman geleceği belli olmayını beklemek
zordurher geçen günnn onu sana yaklaştırmazda uzaklaştırır gibi gelirrr her hamile kadınnn da kendini görmek her bebek elbisesinde kendi bebeğini görmek zordurrr seninle evlenenlerin 2.3. çocuğunu kucaklamalarııı senin umudunu yitirmene sebebp olurrr (acaba ben hiç anne olmayacağımmı diye düşünürsün) insanlar hamile oldukarını ısrarla senin gözüne sokarlarrrrr:18::18::18::18: (sanki hamile kalmak yada kalmamak insanın kendi elindeymiş gibi) hayatında 1 defa kadın doğumcuya gitmiş birisinden (sen infertiliteyken ve o bunun adını bile bilmezken)ondan öğütler dinlemek şöyle yap öyle yaplarla aaaaaaaaaa sende daha bebek yokmu tembel diyenlerle uğraşmak hiç kolay değildir kızlarrrrr insanlar gerçek hayatta kıymetini bilmezken bizler rüyalada teslli buluyoruzzz bebklerimiz rüyalarımızda haylerimizde kokluyoruzzz seviyoruzzzz çok zor arkadaşlarrr çokkkkkkkkkkkkk ama rabbim bu günümüzü aratmasınnnnn :44::44::44:rabbm ol desin yeterki olacaktırrrr inşşşşşşşşş
biz rabbimze sığınacağız:44::44: dua edeceğiz kendimiz ve yol arkadaşlarımı içinnnnn:44::44: ve ben inanaıyorum ki rabbim bu kadar duayı geri çevirmezzzz inşş birmizden birmizin duası kabul edecekkkk bizlerde anne olacağızzzzzz
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşş[/QUOTE
yazdıklarını kelimesi kelimesıne yaşamış bırıyım.ben yazsam bunları herhalde aynısı olurdu bu yazının.çok zor bır durum.allahım hepimize sabır versin inş
yaaaaaaaaaaa Allahım bukez fazla fazla veiyo asuya çok istedi bekledi rabbim mucizesini fazladan verdi asu bence artık ben napıcam 2 veya 3 sıpaya nasıl bakacam diye ağlansın :))))))))))) he h e he artık yine dualara başlasın allahım nolur sıpalarım uslu olsunlar diye ha h a ha ha
hoşgeldin canım rabbim gönlünden geçeni kucağına nasip etsin
ay hemen deneyin kızlar belki işe yarar
çok doğru söylüyorsun yetercim rabbim yeterki ol desin ama işte bazen bunalıyoruz isyan etmiyoruz ama insanlar bazen sınırlarımzı zorlamamıza neden oluyor.bende inanıyorum burdaki herkes bir gün anne olacak
emir_bebek:[/COLOR][/QUOTE
yazdıklarını kelimesi kelimesıne yaşamış bırıyım.ben yazsam bunları herhalde aynısı olurdu bu yazının.çok zor bır durum.allahım hepimize sabır versin inş
Arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum çevremdekiler bu kadar çok düşünme bebek olayını kafanı dağıt onunda çok etkisi var diyolar.(tabi beni anlayamadıkları için)siz psikolojik açıdan nasılsınız.tam vazgeçtim bebeğim oldu diyenlerde var bunun için nasıl davranmak gerekiyor.:44:
amin canım rabbim başımdaki beladan hepşnşze versinde sizlerde uykusuz kalın he he :))))))))saol arkadasım...ii dileklerın için çok teşekkür ederım .allahın ıznıyle bırgun hepımız anne oluruz inş.
sana yakışmıyo gülüm böle üzülmeler sen süper yetersin hep gülücükler saç rabbim seninde çektiklerinin mükafatını verecektirsüleeeeeeeeeee gelinimin anası süleeeeeeeeeeeeeeeeeee
Arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum çevremdekiler bu kadar çok düşünme bebek olayını kafanı dağıt onunda çok etkisi var diyolar.(tabi beni anlayamadıkları için)siz psikolojik açıdan nasılsınız.tam vazgeçtim bebeğim oldu diyenlerde var bunun için nasıl davranmak gerekiyor.:44:
bana da ole dıyen var ama nasıl dusunmeyeceksn kı ya.ayrıca dusunsen de dusunmesen de rabbım ol derse olacak gerısı hıkaye.daha hayatında infertiliteyı duymayan hayatında doğumdan baska kadın hastalıkları ve doğum doktoruna gıtmeyen insanlar akıl verıp duruyr işte.
canım doğru demişler çok insan vaz geçmişken hamşler kaldı tabiki tedavini ol ama bunuda kabullen olacağına inan adece zamanını bilmiyorsun zamanının daha erken gelmesi için çabalıyosun öle düşün bebeğim olmıcak diye düşünüp yıpratma kendini
amin canım rabbim başımdaki beladan hepşnşze versinde sizlerde uykusuz kalın he he :))))))))
sana yakışmıyo gülüm böle üzülmeler sen süper yetersin hep gülücükler saç rabbim seninde çektiklerinin mükafatını verecektir
canım doğru demişler çok insan vaz geçmişken hamşler kaldı tabiki tedavini ol ama bunuda kabullen olacağına inan adece zamanını bilmiyorsun zamanının daha erken gelmesi için çabalıyosun öle düşün bebeğim olmıcak diye düşünüp yıpratma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?