Geleceksin biliyorum bebeğim

baska derdın nedır bılmıyorum ama paylaşmak istersen dınlerım ister burdan ıster ozelden.herkesın bı ımtıhanı var rabbım dağına göre kar verırmış demek kı sen güçlü inançlı bı ınsansın kı sana da yasadıklarını (ne oldugunu bılmeden soyluyorum ) ımtıhan olarak vermış rabbımden dıleğm bızler bu ımtıhanları inş yuzumuzun akıyla gecelim ve dertlerımızden kurtulalım evlatlarımıza kavuşalım allahım herksn gonlundekını nasıp eyle[/QUOTE]

canım buradaki arkadaşalrım bilirler benim eşim 7 ay önce bir beyin ameliyatı geçirdi oldukça riskli bir ameliyattı 7 aydırr eşiminsağlığı düzelmedi bunla uğraşıyorumtam he rşey yolunamı girecek derken şimdi eşimin beyninde kalan kitlenin (küçük bir kısmı çıkartılamamıştı )tekrar büyümeye başladığını öğrendimmm
bundan 4.5 yıl önce eşim iflas etti şimdi has ve 8 yıldır bebk için savaşıyorummm vs vs rabbimin bu gününe şükürler olsunn bu günümüzü aratmasın inşşş

ya ben tamemen untumanın mükün olmadığını düşünüyorum mesela ben 7 aydır uzaklaştım bebek fikrinden AMA SADECE UZAKLAŞTIMMM UNUTMDIMM zaten unutmanın mümkün olduğunu düşünmüyorummmmm

siz böyle söyleyince bende kendimi güçlü bir şey sanacağım bacılarımmm

canım buradaki arkadaşalrım bilirler benim eşim 7 ay önce bir beyin ameliyatı geçirdi oldukça riskli bir ameliyattı 7 aydırr eşiminsağlığı düzelmedi bunla uğraşıyorumtam he rşey yolunamı girecek derken şimdi eşimin beyninde kalan kitlenin (küçük bir kısmı çıkartılamamıştı )tekrar büyümeye başladığını öğrendimmm
bundan 4.5 yıl önce eşim iflas etti şimdi has ve 8 yıldır bebk için savaşıyorummm vs vs rabbimin bu gününe şükürler olsunn bu günümüzü aratmasın inşşş
[/QUOTE]

anladım arkadasım bende daha onceki sayfaları okuyordum şimdi senın yazdıklarından bişeyler anlamaya çalışıyordum.yasadıkların gercekten zor durumlar.
rabbım eşine acıl şifalar versın tez zamanda.bilmem benımle aynı fikirde olurmusun ama allahım önce eşine şifa versın ve sonra siz elele verip bebek için yıne mucadele edrsınız....

evet canımmm önce eşime sağlık sonra bebek diyorum bende eşim yanımda olmadan bebğinde hayatında tadı olmaz ALLAH KORUSUNNNN
rabbim kimseyi en sevdikleriyle sınamasın inşşş

senin adına çok sevindim.rabbim kucağına almayı nasip etsin.bizlere nasib etsin inşallah.

[/QUOTE]

çok geçmiş olsun yetercim.eşine acil şifalar dilerim sağlıktan daha değerli bir şey yok.inşallah en kısa zamanda eşin sağlığına kavuşur birde dünya tatlısı bir bebişiniz olur.

sağol canım inşşş bu günler geçecek inşşşşş

evet canımmm önce eşime sağlık sonra bebek diyorum bende eşim yanımda olmadan bebğinde hayatında tadı olmaz ALLAH KORUSUNNNN
rabbim kimseyi en sevdikleriyle sınamasın inşşş

aminnnnn canım aminnnnn.dualarımda senı de unutmayacağım bundan sonra

nasılsınız... ben yine memleketdeyim onun için fırsat bulup yazamadım ...kardeşim bursaya bana gelince yanlız çocukla geri dönemeyecekti bende onunla geldim... herkeslere çok selamlar giremezsem 1 hafta daha merak etmeyin ben çok çok iyiyim haftaya dönerim bol bol zamanım olur sizlerle sohbete çok öpüyorum

asuya masallah...insallah Rabbim tamamina erdirir...

aysecimmm canimmm sikma canini tatlim benim...evet yuksek tansiyons orun ama bak sonradan iyi cikmis..nasilki nurcanimin melegini dularin koruduguna hep inandim..elif meryemide dualar koruyacak insallah..Rabbim sana nasip edecek evladini insallah canim benim...

nurcanimm canimmmmm nasil bebis canim..sen nasilsin hayatim..

nazom canim hosegldin nasilsin...

yeter nerelerdesin tatlim...

diger tum arkadaslar sevgiler herkese..

sağol canım anneme gitmiş yardım için işleri vardı biraz çok yorgunum vallla
yardında eşim için has gideceğiz sababh saat 5.30 kalkmalıyımmmmm
sen nasılsın bebğim

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…