Geleceksin biliyorum bebeğim

biraz daha sakinim şimdi inşallah Rabbim koruyacak sağlıkla bana gelecek kuzucuğum.. dün ilk kez dışardan da gördüm oynadığını :))) nasıl tarfisiz bir his anlatama inşallah Rabbim en kısa zamanda hepinize yaşatsın..
asuyu 6 ekimde kontrole çağırmış doktor kalp atışları için inşallah hayırlısıyla duyar ama çok umutlu konuşmuş hoca ki hiç tarzı değildir iyi şeyler söylemek bilirsiniz :))) benim içim çok rahat bence bu sefer bu iş tamamdır allahın izniyle demiş..

nazocum hoşgeldin özlettin valla kendini.. herşey yolundadır umarım
yetercim yine hastane yollarındaymışsın Allah kolaylık versin canım, mesajını çok geç fark ettim sağol Allah razı olsun, rabbim sana kolay sıkıntısız gebelik nasip etsin inşallah..

mrhb kızlarrrr sağolun kızlar dualrınız için
rabbim hepimizn yardımcısı olsun yorucu bir gündüüü ama çok şükür evimizdeyizzzz yarın tekrar gideceğima ama olsun dinlenirim sabaha inşşşş

asu için hep duacıyım (hepiniz için duacıyım )rabbim yüzümüzü gülüdrüsün inşş

slom canlar kaç gündürr misafirim gelecek diye hazırlık yaptım ama misafirlerim kapıdan girdiler daha üstlerini değişmeden annem ablamın hastaneye kaldırılıdğını haber verdi zehirlenmiş acil karşıya gerçtik giremedim hepinizi çok öpüyorum şükür artık herkez iyi sizlerde iyisiniz inşallah

geçmiş olsun canım yaaa.. biz de bildiğin gibiyiz işte düşe kalka idare ediyoruz çok şükür bugünümüze..

canım geçmiş olsunnnnn

canım geçmiş olsunnnnn

geçmiş olsun nurcancım

sanada günaydın yetercim

benimde bugün 16.30 da dr.kontrolüm var.yeni tedavi öncesi durum değerlendirilmesi olacak.dua edin benim için son tedavim olsun inşallah.hepimiz bebeklerimize hayırlısı ile en yakın zamanda kavuşalım

geçmiş olsun canım hepinize günaydın arkadaşlar

Canım Allah yardımcın olsun

geçmiş olsun allah şifa versin inş.

allah yardımcın olsun işlerınde kolaylık versın inş. rabbim.......

tü tü maşallahhhhh.allahım nazarlardan saklasın, teyzelerı yesın onu emi
kucağına almakta nasıp olsun inş arkadasım

pear canim hosgeldin.sizden sorun neydi ? yas kac ve kacinci tedavin canim? sanirim yeni bir tedaviye basliyosun? hangi merkezde basliyosun canim

pear canim hosgeldin.sizden sorun neydi ? Yas kac ve kacinci tedavin canim? Sanirim yeni bir tedaviye basliyosun? Hangi merkezde basliyosun canim

canım bana soruyorsun demi.evet kısmetse yeni bir tedaviye başlamak istiyoruz kasım ayında.5 negatif denemem var malesef.bursa acıbadem de olacak tedavim.sorun sperm sayı azlığı ama bütün tedavilerim çok yolunda gitti hep transferlerim 1.kalite embriyolardı ancak rabbim daha ol demedi.yaş 29 canım

canim evet sana sordum..canim yaa yasin cok gencmis..ustustemi deneme yaptin..biliyosun bizim ayse; asu ve daha bir cok arkadas bursadalar..benimde sorun ayni canim.erkek infertilitesi bizdede..hic urologlarla felan gorustunuzmu..sizde sayi kac? ve ilaclarala vs. hic yukseltilemedimi? kac senelik evlisin canim? dedigim gibi sanirim ust uste oldu denemelerin? bizded sorun erkek infertilitesi benimde basarisiz tup denemem var.ve nettede bir cok urolog ile gorustum yuzyuzede ..bana hepsinin dedigi spermleri duzeltemezsiniz asla tup bebek tutmaz;ki benim tutmadida zaten..

evlatsizlik cok zor ki bunu cok cok yogun yasayan biri olarak biliyorum..insallah bu denemende Allahin izniyle Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin sana ve hepimize canim benim..

canim hosgeldin.canim sizin yas kac? sorun ne sizde ve daha once tedavi oldunmu?

saol arkadasım.yaş 25 benım.adet duzensizlği çatlama sorunum var eşimde de sperm ileri hareket az.daha once klomen tedavısı falan oldum bı kac kez.2 kez aşılama yaptırdım negatıf sonuç şimdi tüp bebek tedavisine başladım 10 gun once.farlutal kullandım şimdi regl olmayı bekliyom olunca d.kontrol hapı başlıcam böyle işte senın durumun nasıl senın yaş kaç nerde tedavi göruysn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…