ilk ay hamile kaldım cnm bu arada sakinleş stresde yapmamaya calıs kendini aman cocuk olmazsa olmasın napayım der gibi kandırmaya calıs stresde cok önemli gercekten
STRESTSİZ OLMAYA ÇALIŞIYORUM AYŞE ARKADAŞIMIZIN DUA ETTİĞİ GİBİ DUA EDİYORUM ARTIK.'ALLAHIM SENDEN GELENİ SORGUSUZ KABUL EDECEK TEVEKKÜLÜ VER.İÇİME FERAHLIK VER' DİYORUM.RABBİM OL DEDİĞİNDE OLACAK HAYIRLI İNSANLAR HAYIRLI DR.KARŞIMIZA ÇIKSIN İNŞALLAH.
asuya masallah...insallah Rabbim tamamina erdirir...
aysecimmm canimmm sikma canini tatlim benim...evet yuksek tansiyons orun ama bak sonradan iyi cikmis..nasilki nurcanimin melegini dularin koruduguna hep inandim..elif meryemide dualar koruyacak insallah..Rabbim sana nasip edecek evladini insallah canim benim...
nurcanimm canimmmmm nasil bebis canim..sen nasilsin hayatim..
nazom canim hosegldin nasilsin...
yeter nerelerdesin tatlim...
diger tum arkadaslar sevgiler herkese..
slom canlar kaç gündürr misafirim gelecek diye hazırlık yaptım ama misafirlerim kapıdan girdiler daha üstlerini değişmeden annem ablamın hastaneye kaldırılıdğını haber verdi zehirlenmiş acil karşıya gerçtik giremedim hepinizi çok öpüyorum şükür artık herkez iyi sizlerde iyisiniz inşallah
slom canlar kaç gündürr misafirim gelecek diye hazırlık yaptım ama misafirlerim kapıdan girdiler daha üstlerini değişmeden annem ablamın hastaneye kaldırılıdğını haber verdi zehirlenmiş acil karşıya gerçtik giremedim hepinizi çok öpüyorum şükür artık herkez iyi sizlerde iyisiniz inşallah
canım geçmiş olsunnnnn
mrhb kızlarrrr sağolun kızlar dualrınız için
rabbim hepimizn yardımcısı olsun yorucu bir gündüüü ama çok şükür evimizdeyizzzz yarın tekrar gideceğima ama olsun dinlenirim sabaha inşşşş
asu için hep duacıyım (hepiniz için duacıyım )rabbim yüzümüzü gülüdrüsün inşş
mrhb kızlarrrr sağolun kızlar dualrınız için
rabbim hepimizn yardımcısı olsun yorucu bir gündüüü ama çok şükür evimizdeyizzzz yarın tekrar gideceğima ama olsun dinlenirim sabaha inşşşş
asu için hep duacıyım (hepiniz için duacıyım )rabbim yüzümüzü gülüdrüsün inşş
biraz daha sakinim şimdi inşallah Rabbim koruyacak sağlıkla bana gelecek kuzucuğum.. dün ilk kez dışardan da gördüm oynadığını :))) nasıl tarfisiz bir his anlatama inşallah Rabbim en kısa zamanda hepinize yaşatsın..
asuyu 6 ekimde kontrole çağırmış doktor kalp atışları için inşallah hayırlısıyla duyar ama çok umutlu konuşmuş hoca ki hiç tarzı değildir iyi şeyler söylemek bilirsiniz :))) benim içim çok rahat bence bu sefer bu iş tamamdır allahın izniyle demiş..
tü tü maşallahhhhh.allahım nazarlardansaklasın, teyzelerı yesın onu emi
kucağına almakta nasıp olsun inş arkadasım
pear canim hosgeldin.sizden sorun neydi ? Yas kac ve kacinci tedavin canim? Sanirim yeni bir tedaviye basliyosun? Hangi merkezde basliyosun canim
canım bana soruyorsun demi.evet kısmetse yeni bir tedaviye başlamak istiyoruz kasım ayında.5 negatif denemem var malesef.bursa acıbadem de olacak tedavim.sorun sperm sayı azlığı ama bütün tedavilerim çok yolunda gitti hep transferlerim 1.kalite embriyolardı ancak rabbim daha ol demedi.yaş 29 canım
canim hosgeldin.canim sizin yas kac? sorun ne sizde ve daha once tedavi oldunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?