Geleceksin biliyorum bebeğim

nurcan nasılsınız cadı kız nasılll
denizyeli bebğim siz nasılsınız kuzum
ayşemmm gözün aydın sağlıkla inşşşşş
asuya slm söyle dualrımızda her zaman

ay o cadı 3 aylık oldumu ne çabuk geçti be zaman
ooh oh aman zayıf olsun bişi olmaz iyi olsunda benim bıcırığım :))))))))
asu zor ykaladı ama rahat geçirecek heralde hamişliği oh ne güzel :)))))))) bulantılar kötü ya olmaması daha iyi
nurcan nasılsınız cadı kız nasılll
denizyeli bebğim siz nasılsınız kuzum
ayşemmm gözün aydın sağlıkla inşşşşş
asuya slm söyle dualrımızda her zaman

canım benim iyiyizz biz şükür benim sıpa iraz dursa daha iyi olacaz ama nese buna şükür :))))))))

kızlar siz annesiniz artıkkk olacak bu kadar (bebişiler büyüdükçe siz daha çok böüneceksinizzz koşuşturacaksınız )
siz rahat rahat her istediğinizi yapasanız kızların varlığını nasıl hisedeceksiniz
kızları öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

he he he he :))))))) ben bayağı bi blünüyom benim adam kız olduktan sonra daha bi bebek oldu :))))))) kıza gösterdiğim ilgiyi kıskanıyo :)))))) hergün mutlaka kavga ediyoz :b

tabi teyzesi 3 aylık oldu kuzum
senin çizelgene bakıyorumda anaa 5 ay ne zaman oldu diyorum sen gelde onu bana sor desene

aynen cnm yaa anne olmak zor ama çok güzel bişimiş,herşeye yetişmek zorundasın bunu zevkle yapıyoruz şükürki,1 dk boşluğum olduğunda sizlere koşuyorum başkada bişi yaptığım yok...
eski gezmeler tozmalar bitti artık
herşey zillinin üzerine kuruldu

he he he he :))))))) ben bayağı bi blünüyom benim adam kız olduktan sonra daha bi bebek oldu :))))))) kıza gösterdiğim ilgiyi kıskanıyo :)))))) hergün mutlaka kavga ediyoz :b

canım bu erkekleri anlamak ne kadar zor hem bebek isterler hemde bebk olunca daha çok ilği beklerler
vay biz kadınların halineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım anne olmanın tadını çıkartın benceee
eskiden ne çok zamanınız vardııı boşa sebebpsiz geçen zamanlar rabbim hepimize nasip etsinnnn bebeklerimiz için bakımları için uğraşmayı

aynen cnm yaa eskiden ne çok boşa harcadığım vaktin değerinii bilmediğim zamanlar olmş meğerse
bunları şimdi yeni yeni anlıyorum
yaa topiğimiz yine sakinleşti niye kimsecikler gelmiyoo

aynen cnm yaa eskiden ne çok boşa harcadığım vaktin değerinii bilmediğim zamanlar olmş meğerse
bunları şimdi yeni yeni anlıyorum
yaa topiğimiz yine sakinleşti niye kimsecikler gelmiyoo

evet ya kimse gelmiyor zaten en çok nurcan gelirid eskiden onunda bebişi olunca vakit bulamıyor sende öle (yaramaz kızlar yüzünden hepp )
eeeeeeeeeee ayşede hamiş olduktan sonra eskisi kadar gelemez oldu (minik yavru ayşenin başını döndürdü ) umudumsun nazemirde pek sık gelmiyorlar bende geliyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorummmmm

Son düzenleme:

haklısın cnm yaa
topiğin canlanması lazımki bebişler gelsin

valla benim çok zor geçiyor 9 gün sonra 6 ay bitecek bizim ama bukız benim ömrümü yedi biryere gidince veya eve misafir gelince kucağımda öle oturuyo herkezde maaşallah nekadar uslu diyo çıldırıyorum bide bitane daha yap hemen demezlermi sanki bunu yolda buldumda aldım kolaydı öle hamile kalmakya :))))))) he he
canım bu erkekleri anlamak ne kadar zor hem bebek isterler hemde bebk olunca daha çok ilği beklerler
vay biz kadınların halineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla öle yeterim pek nazlı bu adamlar hele benimki berbat derecede

ah çok istiyorum gireyim ama kız hiç durmuyo hergün daha fazla ilgi bekliyo

öyle deme kız belli mi olur bak benim doktor bu sefer oldu ya onun yolu açılmıştır daha arkası gelir diyor bakarsın arap atı gibi açılırız sonradan

ayyy cnm yaa zordur tahmin edebiliyorum seni
naptınız ek gıdaya geçtinizmi?
öyle deme kız belli mi olur bak benim doktor bu sefer oldu ya onun yolu açılmıştır daha arkası gelir diyor bakarsın arap atı gibi açılırız sonradan

arap atımı hahahaha o ne yaa çok güldüm

haklısın cnm yaa
topiğin canlanması lazımki bebişler gelsin
netsek acep :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bak gelinimden bir şikayet gelsinnnn sen görersin gününü ne sitiyorsa ver gelinime

zor kız benim durum ben zaten 2. doğurdum birinci zar zor ilaçla kalmıştı :))))))))) ikinciye ilaç bile fayda etmedi direk tüp bebek :))))))) ki zaten bana bu yeter ben bidaha kaldıramam hamileliği rabbim diğer arkadaşlarıma versin benim kızımı uzun hayırlı ömür versin bana bu yeter biliyorsun çok zor geçiyo hamileliğim
ayyy cnm yaa zordur tahmin edebiliyorum seni
naptınız ek gıdaya geçtinizmi?

arap atımı hahahaha o ne yaa çok güldüm
canım geçtik ben et veya tavuk kemiği haşlayıp buz poşetine döküp dondurucuya koyuyorum sonra kerevi uvarlakya birtanesini alıyorum içine atıyorum bulyon felan kullanmıyorum kahvaltı veriyorum bazen bazen yoğurt değişiyo hergün birkere veriyorum ama şimdilik

netsek acep :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bak gelinimden bir şikayet gelsinnnn sen görersin gününü ne sitiyorsa ver gelinime

ha ha yapmasakta yaptırıyo kı öğrendi hemen ağlıyo istediği olmayınca

günaydın kızlar nasılsınız herkesler iyimiii

işte böyleeeeeeeeeee ne isterse olacakkkkkkk geliniminnnn

aman valla şaka bir yana olsun da sağlıkla birtane neyimize yetmez Allah bunlara uzun sağlıklı ömür versin.. ama şükür benim hamileliğim beklediğimden rahat geçiyor bilirsin çürük karıyımdır :)))
canım sıkkın be nurcanım kilo almıyor bu kız küçük doğacak erken doğacak diye aklım alınıyor valla..yani zaten küçük doğacak orası artık kesin de bir de erken olursa diye korkuyorum..

ayşemmm düşünme böyle şeylerrr canım zamanı gelince gelecek bebeğin sağlıklı bir şekilde inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…