Geleceksin biliyorum bebeğim

gülüm benim yiğenim var faacede resmi vardır sarışın 7 yaşlarında oda küçük doğdu hala daha çıtı pıtı ama tam bir haşere okula başladı öğretmen boyundan büyük bu çocuk diyomuş ablama baş edemiyorum çok akıllı hiçbirşeye kanmıyo diyomuş zaten birazda hiperaktif falasıyla hatta birazda değil ben onun 39 derece ateşle kıpır kıpır gezdiğini bilirim ki çok nadirde hasta olur acayip sağlıklı aynı ablamın 1 kızı daha var ilk kızı kilolu doğdu maaşallah haladaha kilolu mübarek göbeği ben kadardı en son şükür bu sene zayıflıyo o hep hastadır grip olsa yatak döşek olur bence kafana takma bende nekadar üzülüyodum biliyon kilo almıyor diye bak benle doğum yapan arkadaşlarımın hepsinin çocukları 3.5 kilo doğdu daha 6 ay geçti hepsi en az 2 kez grip oldu ben grip oldum eşim grip oldu ama benim kız şükür nazar değmesin birkere daha haastalanmadı ki şuan topaç gibi arkadaşların bebekleri hala bnenimkinden kilolu ama benim kız daha sağlıklı çıktı birde bebek kilo alsın diye tahin helvası ye azcık hergün ye çokta zayıf doğmasın kuşum bakamazsın sonra insan dokunmaya korkuyo ilk zaman bu arada sen şuan kaç haftadasın bebiş kaç kilo tam olarak yazsana bana ben bi bakim bu arada erken doğumuda fazla düşünme hep hazır ol doğuma ama fazlada aklında tutma strestende tansiyonun fırlar gerçekten doğurursun bak

canım ben 29+4 üm bugün ctesi 28+6da ölçüldü enson 1108 gramdı,36 cm.. ama maaşallah diyim hareketi epey arttı..
işte sen beni biliyosun ya illa ki kafayı takacak bişeyler bulurum ben..

canım ben 29+4 üm bugün ctesi 28+6da ölçüldü enson 1108 gramdı,36 cm.. ama maaşallah diyim hareketi epey arttı..
işte sen beni biliyosun ya illa ki kafayı takacak bişeyler bulurum ben..

gülüm daha ne olsun zaten 28. haftadaki bebekler 1 kilo oluyor ortalama 900 en az 1200 en fazla olması gereken ağırlıktır 28. haftada bence doktor size sende eşinde kilolu olduğunuz için öle demiştir hani siz kilolusunuz ama kızınız iri değil babında ki zaten bebeğin iri doğması annede bir sıkıntı olduğunu gösterir bence şuan gayet sağlıklı seyrediyor kilosu tam haftasına göre kimi bebekler daha fazla alır ama zaten doğunca bir kısmını verir bak benim kız 3 kiloyu bile tamamlamadı ama hiç kilo kaybıda olmadı sen içini erahtut kızının kilosu haftasıyla uyumlu ki haftasını tamamlarsa bir sorunda çıkmazsa 3 kiloya yakın doğar benim kız gibi ama sezeryan olursan sakın genel anestezi isteme uyanık ol kızını hemen emzir ilk gelen süt çok sağlıklıymış bebeğin senin uyanmanı beklemesin hemen emmeye başlasın sıcaklığını alsın hemen

yok çok şükür haftasının değerlerinden küçük değil ama osmancık kafası ve bacaklarına göre karnı dar demek ki zayıf olacak diyor...
Sezaryen olacak bu tansiyon meselemden dolayı hastaneyle de anlaştık pazarlığımızı epidurale göre yaptık ben de uyanık olmak istiyorum kızım gelirken..

ayşecik cnm benim hiç üzülma cnm kızımızın kilo alımı orta değerlerde benimki gibi
benimki 3100 doğdu cnm
nurcanın dediği gibi tahin helvası ve bulgur tüket cnm onlar bebeğe kilo yapıyo bulgur sanada kilo aldırmaz aklında bulunsun

bulgur yiyorum pilav olmazsa kısır yapıyorum sık sık.. bir de keçiboynuzu pekmezi aldım bir tatlı kaşığı da ondan yiyorum hergün inşallah faydası olur..

bulgur yiyorum pilav olmazsa kısır yapıyorum sık sık.. bir de keçiboynuzu pekmezi aldım bir tatlı kaşığı da ondan yiyorum hergün inşallah faydası olur..

canlarım nasıslınız bu has işlerimiz vardı çok yoruldummmm evdeyim şimdi sizi seviyorum bebişleri öpüyorummmm ayşe seni iki kere öptüm bebişin için birisi
mektup gibi oldu valla

olsun zayıf olsun işte :))))
evet canım benede bulgur iyi
canım pekmezin kilo aldırmaz boşa kendin kilo alırsın
canlarım nasıslınız bu has işlerimiz vardı çok yoruldummmm evdeyim şimdi sizi seviyorum bebişleri öpüyorummmm ayşe seni iki kere öptüm bebişin için birisi
mektup gibi oldu valla

bizde seni öptülk teyzesi bi yanaktan ben biyanaktan kızım :)))))))))

GÜNAYDINLARRRRRRRRR HAYIRLI CUMALARRRRRRRRRR kızlarrrrrrrrrrrrrr bebişlerinizle beni öpmeniz beni çok mutlu ettiiii bende küçük yeğenlerimi öpüyorummmm(yaşe yine seni öpüyorum yeğenim için şimdilik böyle idare et) rabbim onlarar uzun sağlıklı ailelelriyle birlikte bir ömür nasip etsinnn inşşşşşşş

amin canım rabbim tez vakitdeseninde göbişini doldursun

mrb kızlar diyecem ama topiğe yeterden başka uğrayan yok
inanamıyorum yaaaa
nazemir umutbizimolsun twetty umudumuz
nerelerdesiniz kızlar yaaaa
aşkolsun yaaa bukadarmı karamsarlığa büründünüz
haydi hatırlayın eski günleri ne güzel muhabbet ediyoduk devamlı ve pat bi hamile haberi geliyodu şansa
şimdi kimse muhabbete gelmezse hamiş haberide gelmez haa hbriniz olsun
haydi bi silkeleninde kendinize gelin
özelden msj atacam ama daha msj kapasitem dolmadığından atamıyorum
haydi kızlar yaaa
bekliyorum

mrb kızlar diyecem ama topiğe yeterden başka uğrayan yok
inanamıyorum yaaaa
nazemir umutbizimolsun twetty umudumuz
nerelerdesiniz kızlar yaaaa
aşkolsun yaaa bukadarmı karamsarlığa büründünüz
haydi hatırlayın eski günleri ne güzel muhabbet ediyoduk devamlı ve pat bi hamile haberi geliyodu şansa
şimdi kimse muhabbete gelmezse hamiş haberide gelmez haa hbriniz olsun
haydi bi silkeleninde kendinize gelin
özelden msj atacam ama daha msj kapasitem dolmadığından atamıyorum
haydi kızlar yaaa
bekliyorum

canım ben geliyorum okuyup çıkıyorum bazen ama içimden yazmak gelmiyor... birde yeğenimle uğraşıyorum dersleri falan zaman geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…