slm canlarım nasılsınız kismeler yok bakıyorum ben ve kızım iyiyiz sizleri çok öpüyoruz kızım şimdi yanımda totosu açık bağırıp duruto hadi atta diyip duruyo bu saatte nereye gidecekse :))))))
yarın şükür 6 ayımız bitiyor ama biz çoktan yemeğe başladık benim kız pek obur anasının kızı :))))))
çekiştirin çekiştirin kimse görmez nasılsa... evet ben buralardaydım oyun oynuyordum kimse yoktur diyede hiç bakmamışımnereden başlassakki
bak kimse yok hadi onalrı çekiştirelimmmmmmm ayşeden nurcandan nazemirdenn (aaaaaaaa o burada olabilir dikat edelim )umudumsundan
slm canlarım nasılsınız kismeler yok bakıyorum ben ve kızım iyiyiz sizleri çok öpüyoruz kızım şimdi yanımda totosu açık bağırıp duruto hadi atta diyip duruyo bu saatte nereye gidecekse :))))))
yarın şükür 6 ayımız bitiyor ama biz çoktan yemeğe başladık benim kız pek obur anasının kızı :))))))
nereden başlassakki
bak kimse yok hadi onalrı çekiştirelimmmmmmm ayşeden nurcandan nazemirdenn (aaaaaaaa o burada olabilir dikat edelim )umudumsundan
kız sen benim oturduğum yeri bilmiyon burası gaziosmanpaşa valla iki dakkada keserler adamı akşam dışarı çıkmıcan burlarda ki gündüz bile güvenli değil hergğn bir komşuma hırsız giriyo :)))))))))) dnde karşı komşuma girmeye çalımış kadında evdeymiş buralar öle hoş yerler değil ben gece nerei kitlecemi bilemiyom bişimiz yok çalıncak ki olsada onları çalsa gitse tekçe bebeğimizi alırlar malırlar die ödüümüz kopuyo :)))))))) ki dışarıda neler yapıyolar millete ama gündüzleri gezdiriyorum napm durmuyo sıpa atti atti diyip duruyo :))))))) konuşcak heralde bakalımcanım öpüyorum sizikızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zoruna gittiyse getir buraya gelinimi ben götürrüm atta hem şu vakit de demem yesin kız acuk tombiş olsun iyidir (çok değil tabiki )
sağol canım evet nazar değmesin yaramazıma :))))çekiştirin çekiştirin kimse görmez nasılsa... evet ben buralardaydım oyun oynuyordum kimse yoktur diyede hiç bakmamışım
maşallah diyelimnazar değmesin yemeyen çocuk daha kötü
Umudumsun canım Doğumgünün kutlu olsun...İnşallah birdahaki doğum gününü bebeğinle kutlarsın
çekiştirin çekiştirin kimse görmez nasılsa... evet ben buralardaydım oyun oynuyordum kimse yoktur diyede hiç bakmamışım
maşallah diyelimnazar değmesin yemeyen çocuk daha kötü
yaaaaa demek yokluğumdan istifade edecektiniz haaaaay ben gündüzleri işteyken çok yapacak şeyim olmazsa hep açık tutuyorum da akşamları halim olmuyor ne yana dönüp yatsam bilemiyorum..
hakkat yav nerde bu umudumsun???
kız sen benim oturduğum yeri bilmiyon burası gaziosmanpaşa valla iki dakkada keserler adamı akşam dışarı çıkmıcan burlarda ki gündüz bile güvenli değil hergğn bir komşuma hırsız giriyo :)))))))))) dnde karşı komşuma girmeye çalımış kadında evdeymiş buralar öle hoş yerler değil ben gece nerei kitlecemi bilemiyom bişimiz yok çalıncak ki olsada onları çalsa gitse tekçe bebeğimizi alırlar malırlar die ödüümüz kopuyo :)))))))) ki dışarıda neler yapıyolar millete ama gündüzleri gezdiriyorum napm durmuyo sıpa atti atti diyip duruyo :))))))) konuşcak heralde bakalım
valla yeterim çok yiyo be bayağı tombul resimlerini koyarım face bakarsın hayır tombul olması bişi değil tembelde h,iiiiiiiç emekliceğe benzemiyo koyuyom yere iki daka tutuyo kafayı sonra hemen yığılıyo patates çuvalı gibi başlıyo ağlamaya emziği düşüyo yanına onu bile kendi almıyo alıyoki biz verelim diye :))))))))
sağol canım evet nazar değmesin yaramazıma :))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Umudumsun canım Doğumgünün kutlu olsun...İnşallah birdahaki doğum gününü bebeğinle kutlarsın
canim ALLAH razi olsun..insallah bu dilegin kat be kat artip sana geri donsun...Rabbim daha cok bekletmesin insllah bizi...
yetercim cok sagol canim..insallah Rabbim daha fazla bekletmeden hayirli evlatlar nasip etsin bizze
mrb can arkadaşlarım
hepinize hayırlı cumalar diliyorum...
2 gündür uğrayamadım ailevi toplantılar vardı
artık aranızdayım
umudumsun uğramış ne güzel
hepinizi öpüyorum
merhaba arkadaşlar bayadır girmiyordum topiğin başında vardım ama ortalarında kaybolup sonunda tekrar ortay çıktım
nurcan yeter umutlyum hatırladıklarım neler yaptınız hamile kalabildinizmi ben bu ay 4.denememi yaptım pazartesi sonuç alıcam
mrb cnm hoşgeldin tekrar aramıza
nurcanın 6 aylık kızı var cnm
inş ptesi bizlere güzel hbrini verirsin cnm topiğimiz bi bebek hbriyle sevinir ve devamı gelir inş...
merhaba arkadaşlar bayadır girmiyordum topiğin başında vardım ama ortalarında kaybolup sonunda tekrar ortay çıktım
nurcan yeter umutlyum hatırladıklarım neler yaptınız hamile kalabildinizmi ben bu ay 4.denememi yaptım pazartesi sonuç alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?