Geleceksin biliyorum bebeğim

canım öpüyorum sizi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zoruna gittiyse getir buraya gelinimi ben götürrüm atta hem şu vakit de demem yesin kız acuk tombiş olsun iyidir (çok değil tabiki )

nereden başlassakki
bak kimse yok hadi onalrı çekiştirelimmmmmmm ayşeden nurcandan nazemirdenn (aaaaaaaa o burada olabilir dikat edelim )umudumsundan
çekiştirin çekiştirin kimse görmez nasılsa... evet ben buralardaydım oyun oynuyordum kimse yoktur diyede hiç bakmamışım

maşallah diyelim nazar değmesin yemeyen çocuk daha kötü

nereden başlassakki
bak kimse yok hadi onalrı çekiştirelimmmmmmm ayşeden nurcandan nazemirdenn (aaaaaaaa o burada olabilir dikat edelim )umudumsundan

yaaaaa demek yokluğumdan istifade edecektiniz haaaa ay ben gündüzleri işteyken çok yapacak şeyim olmazsa hep açık tutuyorum da akşamları halim olmuyor ne yana dönüp yatsam bilemiyorum..
hakkat yav nerde bu umudumsun???

canım öpüyorum sizi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zoruna gittiyse getir buraya gelinimi ben götürrüm atta hem şu vakit de demem yesin kız acuk tombiş olsun iyidir (çok değil tabiki )
kız sen benim oturduğum yeri bilmiyon burası gaziosmanpaşa valla iki dakkada keserler adamı akşam dışarı çıkmıcan burlarda ki gündüz bile güvenli değil hergğn bir komşuma hırsız giriyo :)))))))))) dnde karşı komşuma girmeye çalımış kadında evdeymiş buralar öle hoş yerler değil ben gece nerei kitlecemi bilemiyom bişimiz yok çalıncak ki olsada onları çalsa gitse tekçe bebeğimizi alırlar malırlar die ödüümüz kopuyo :)))))))) ki dışarıda neler yapıyolar millete ama gündüzleri gezdiriyorum napm durmuyo sıpa atti atti diyip duruyo :))))))) konuşcak heralde bakalım
valla yeterim çok yiyo be bayağı tombul resimlerini koyarım face bakarsın hayır tombul olması bişi değil tembelde h,iiiiiiiç emekliceğe benzemiyo koyuyom yere iki daka tutuyo kafayı sonra hemen yığılıyo patates çuvalı gibi başlıyo ağlamaya emziği düşüyo yanına onu bile kendi almıyo alıyoki biz verelim diye :))))))))
sağol canım evet nazar değmesin yaramazıma :))))
Umudumsun canım Doğumgünün kutlu olsun...İnşallah birdahaki doğum gününü bebeğinle kutlarsın

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn

akşam konuşacak konu bulamayınca sizin kulakalrınız çınlatalım dedik ama denizyeliii bebiş için çıkmak zorunda kaldı

acuk yaramazlık yapalım dedikkkk
yat kuzum yat bunlar son uykuların az kaldı benim yeğenim doğsun çooooooooookkkkkkkk arayacaksın dönüp dönüp uyuduğun günleriiiiiiiiii

kız ne diyorsun sen tırstım valla :18::18::18::18::18::18::18:hemen atlayıp gelin bizim buraya hiç böyle sıkıntılarınız olmaz

Umudumsun canım Doğumgünün kutlu olsun...İnşallah birdahaki doğum gününü bebeğinle kutlarsın

aaaaaaaaaaaaaaaaa umdumsunun doğum günümüüüüüüü
inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşş en güzel hediyesi bebiş olsunnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
biz geldik..
kızım son demlerini yaşıyo dönencesine bakıp uyuma aşamasına geçiyo anası kaldırsa totosunuda alsa sallasa diye bakınıyo yavrucuk

kız nurcan oda ne konuşma çabalarınamı başladı yoksa maşallah çook erken..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr güzel anne adaylarııııııııı
ve cadıların anneleriiiiiiiiiiiii

canim ALLAH razi olsun..insallah bu dilegin kat be kat artip sana geri donsun...Rabbim daha cok bekletmesin insllah bizi...

yetercim cok sagol canim..insallah Rabbim daha fazla bekletmeden hayirli evlatlar nasip etsin bizze

selam canlarimm...

aysecim ve denizyeli.kizlar guzel haberlerinizle inanin cok mutlu oluyoruz ; hic uzulurmuyuz..canlarim benim yaa...kalp kalbe karsi misali varya;;bende diyorkumki simdi bunalimlarimi yazip kizlari uzmeyeyimm..ayse hamile hani bana uzulurde ya bebisine birsey olursa;;deniz yeli ve nurcan bana uzulurde sutleri kesilirse..acikcasi bende bu yuzden pek yazmiyorum bunalimlari...aysecigimind edigi gibi doktoroa gidecektim malum kendimi iyi hissetmiyorum cunku...baya bi depresyona girmistim..sonra kuran kursu acildi bizim burda; ona devam etmeye basladim..ve kafami bir nebze de olsa dagittim..inanilmaz rahatlattim..ve cok sukurki guzel bir skilde okumaya basladim ; ama tabi yine hergun devam ediyorum..cunku tecvid dersleri felan arti yaninda ibadet dersi; inanc dersi vs...butun gunum diyebilirmki kursta geciyo..kursta yasli teyzeler var ve onlarada yardimci oluyorum; hatta bazen bana oturup dertlerini anlatiyolar..agliyoruz oturup..beni oldum olasi yasli teyzeler cok sever..bende onlari ..cok iyi anlasirim teyzelerle..ve Allahtan ilk defa bir defa toplumda ya hala bebeginmi yok; su doktora git; su hocaya git diyen insanlarla karsilasmadim...o yuzden kafam cokta rahatliyo acikcasi kursta..ve guzel okudukcada daha cok hosuma gidiyo.

her gece dualar ediyorum.. okadar cani gonulden diliyorummki bir evladim olsun..bu yolda emek veren herkese Rabbim nasip etsin..dunyanin neresinde olursa olsun tanimasamda bilmesemde anne olmak icin ugrasan hic kimsenin kucagi bos kalmasin...

aysecim asu ablam nasil? kontrole gittimi? ne dedi doktor..

bu arada dogum gunumu hepiniz kutladiniz ve beni ne kadar mutlu ettiniz...inanin her mesajda inanilmaz duygulandim..ki zaten cok duygusal bir yapim vardir..cok teskkur ediyorum kizlar hepinize...

bu arada su an tedaviye baslayacak kimse yok dimi bildigim kadariyla...ki insallah tedavoye gerek kalmadan kendiliginden gelir meleklerimiz

canim ALLAH razi olsun..insallah bu dilegin kat be kat artip sana geri donsun...Rabbim daha cok bekletmesin insllah bizi...

yetercim cok sagol canim..insallah Rabbim daha fazla bekletmeden hayirli evlatlar nasip etsin bizze

canım allah razı olsun inşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşş hepimiz anne olacağız
yazdıklarını okurkenn eski günlerime gittim:26::26: yeni evliyken sorunlarımız var eşimin alesi sürekli sorun çıkartıyor ve çocuk problemini öğrenmişim hayatın sonu zannediyorumm öyle kötüyükmkiii halam geldi (eşimin halası)biraz konuştuk onunda bebeği yokk 15 yılık evlii bana kuran oku dedi her için sıkıldığında oku dedii :26::26::26:bende arapça bimiyorum dedim (halada bimem )yeni yazıdan oku dedii ve gerçekten benim o sıkıntılı zamnlarımda bana en iyi kuran okumak geldi:44::44::44::44: o yüzden seni çok iyi anladımmm:44::44::44::44:

mrb can arkadaşlarım
hepinize hayırlı cumalar diliyorum...
2 gündür uğrayamadım ailevi toplantılar vardı
artık aranızdayım
umudumsun uğramış ne güzel
hepinizi öpüyorum

merhaba arkadaşlar bayadır girmiyordum topiğin başında vardım ama ortalarında kaybolup sonunda tekrar ortay çıktım
nurcan yeter umutlyum hatırladıklarım neler yaptınız hamile kalabildinizmi ben bu ay 4.denememi yaptım pazartesi sonuç alıcam

mrb cnm hoşgeldin tekrar aramıza
nurcanın 6 aylık kızı var cnm
inş ptesi bizlere güzel hbrini verirsin cnm topiğimiz bi bebek hbriyle sevinir ve devamı gelir inş...

hoş geldin canımmmm
inşş pzts pozitif alıp gelirisin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…