ay aysee Allah senı hamıle etsın emi guldurdun benı.he he heee oylemı yapmıs gercekten :))=))
sizlerin dostluğunun kıymeti gücü çok başka..
bugün asu da konuşmaya gitmiş, o da değişik bir tedavi önermiş ama o benim gibi hevesli değil hem çok kararsız hem de yorgun, kırgın.. Rabbim onun da yüzünü güldürsün inşallah..
ay inşallah rabbim kimseyi evlat hasretiyle evlat acısıyla sınamasın rabbim hepinize evlat nasip etsin asucumda inşallah iyi haberlerle gülsün inşalah
canım benim naptım inşallah sende yavrunu sağ sağlimm al kucağına ama dediğim gibi değerinin yükselişi çok iyi inşallah bebişinin kalp atışlarnı duyucaksın yakında o güzel dyguyu 9 ay yaşa inşallah sonrada sağ sağlim yavrunu kucağına al inşallahayyy nurcancım yaa.sende hamıle hamıle hepımızle ugrastın.tek basına bızımle savastın bunca zaman.senden de Allah razı olsun.Rabbim saglıkla sıhhatle bebegını kucagına almayı nasıp etsın sanada canım.uzun ve saglıklı ömürler versın Rabbim size melegınle mucızenle inşallah.
amiiin... valla ben mehmet ali erbilin yalancısıyım :)))
neyse kızlar ablam yok ya ev işleri bana kaldı gidip halledeyim sonra gelebilirsem yine gelirim
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr
iyiakşamlar kaynana :)))))))))))))
dünür demek istedin heralde
he he :))) evet kı senburdamıydın sesin çıkmıyo :)))))))))))
burdayım okuyorum öyle güzel şeyler yazıyorsunuz bende salak salak bakıyorum
ha hay bak bak sende yazıcan böle şeler daha sanaa sevincez poziitif anne :))))))))))
inşallah ben pozitifi alsam eşim ağlar sevinçten
ay yazık ya ha ha rabbim inşallah tez zamanda nasip eder adet geldimi peki ne durumdasın
sen ğlamıcan ozaman he bitek eşinmi alıcak eşlik et sende hehe
başkalarının hikayelerini okuyunca ağlıyorum ama kendiminkinde ne olur bilmiyorum birbirimize sarılıp ağlarmıyız çocuklar gibi
he he valla öle oluo biz inanamadık eşimle ilk başta öle sarılıp kaldık ))))))
adetimi sormuştun bugündü günüm ama daha gelen giden yok geçen ay 2 gün geç bitmişti bilmiyorum 2 gün gecikmelimi gelir yoksa süprizmi yapar
gelirse ne ala gelmezse önümüzdeki maçlara bakacazay biz genede erken sevinmeyelimde bakalım inşallah bi süprizden senden gelir :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?