Geleceksin biliyorum bebeğim

ayyy nurcancım yaa.sende hamıle hamıle hepımızle ugrastın.tek basına bızımle savastın bunca zaman.senden de Allah razı olsun.Rabbim saglıkla sıhhatle bebegını kucagına almayı nasıp etsın sanada canım.uzun ve saglıklı ömürler versın Rabbim size melegınle mucızenle inşallah.

ay aysee Allah senı hamıle etsın emi guldurdun benı.he he heee oylemı yapmıs gercekten :))=))

amiiin... valla ben mehmet ali erbilin yalancısıyım :)))

neyse kızlar ablam yok ya ev işleri bana kaldı gidip halledeyim sonra gelebilirsem yine gelirim

ya yeminle su an aklidan asu gecti...keske oda suan sohbetimizde olsa dedim...insallah hepimize nasip eder Rabbim...Rabbim buyuktur daha fazla bekletmez insallahh

canım benim naptım inşallah sende yavrunu sağ sağlimm al kucağına ama dediğim gibi değerinin yükselişi çok iyi inşallah bebişinin kalp atışlarnı duyucaksın yakında o güzel dyguyu 9 ay yaşa inşallah sonrada sağ sağlim yavrunu kucağına al inşallah
amiiin... valla ben mehmet ali erbilin yalancısıyım :)))

neyse kızlar ablam yok ya ev işleri bana kaldı gidip halledeyim sonra gelebilirsem yine gelirim

tamam canım hadi yorma kendini yarın hafta sonu tatili yaparsın işlerini hafta sonu

kizlar cok sevincliyim bu akasam yaa...ayseden iyi haber aldik; nurcandan iyi haber aldik..hazel gebe..simdie simle konusacam ve cokk pozitifim..buyuk ALLAH im hep boyle iyi haberler alalim insallah...optum herkesi cokk..iyi aksamlar guzelllr...dualarda bulusmak uzere...

ay yazık ya ha ha rabbim inşallah tez zamanda nasip eder adet geldimi peki ne durumdasın
sen ğlamıcan ozaman he bitek eşinmi alıcak eşlik et sende hehe

başkalarının hikayelerini okuyunca ağlıyorum ama kendiminkinde ne olur bilmiyorum birbirimize sarılıp ağlarmıyız çocuklar gibi

he he valla öle oluo biz inanamadık eşimle ilk başta öle sarılıp kaldık ))))))

adetimi sormuştun bugündü günüm ama daha gelen giden yok geçen ay 2 gün geç bitmişti bilmiyorum 2 gün gecikmelimi gelir yoksa süprizmi yapar

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers

kızlar BANU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

nil1971-------------------OKUDU
umudumsun--------------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
beren660---------------okudu
mayflowers------------okudu
ayşe--------------------okudu
pearlflover------------okudu
herzaman_seninle---okudu
neslyy-----------------okudu
ceylin-----------------okudu
hilbay-----------------okudu
derin------------------okudu
pinar1202------------okudu
tweety25------------okudu
pembe_86-----------okudu

son_ece

3 adet boş-----------okundu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…