Geleceksin biliyorum bebeğim

selam kızlar nasılsınız nurcan benim duayı okudum yazarsın canım Allah banu arkadaşımızın dileğini kabul etsın ayrıca hepinize geçmiş olsun dilekleriniz ve dua larınız için çok teşekkür ederim Rabbim kimseyi eşinden ve sevdiklerinden ayırmasın

amin canım Allah kabul etsin rabim herkezi evladına kavuştursun eşin nasıl canım iyimisiniz

adetimi sormuştun bugündü günüm ama daha gelen giden yok geçen ay 2 gün geç bitmişti bilmiyorum 2 gün gecikmelimi gelir yoksa süprizmi yapar

ay canım inşallah vardır şu murek günde hayırlı haberler alırsın benimde geçti iki gün ama benim belki yaşadığım olay yüzünden gecikti ama yinede bir umut işte

ay canım inşallah vardır şu murek günde hayırlı haberler alırsın benimde geçti iki gün ama benim belki yaşadığım olay yüzünden gecikti ama yinede bir umut işte

canım seninki üzüntüden gelmemiştir ama bellii olur bakarsınız rabbim şu mubarek ayda dualarımızın hürmetine bebişleri sırayla hepinize gönderir :))))))))

eşim evde çok şükür biraz ağrıları var koluna platin takıldı ya onun ağrılarıdır ama yanımdya çok şükür Allah kimseye yaşatmasın

eşim evde çok şükür biraz ağrıları var koluna platin takıldı ya onun ağrılarıdır ama yanımdya çok şükür Allah kimseye yaşatmasın

aman okadarla kurtulduya bunada şükür canım rabbim canına zarar getirmesin inşallah ağrıları geçer dediğingibi yanınddaya şükür

bellimi olur her şerde bi hayır vardır derler eşinin olayıyla üzüldün belki bi bebekde sevinderecektir inşallah

canım seninki üzüntüden gelmemiştir ama bellii olur bakarsınız rabbim şu mubarek ayda dualarımızın hürmetine bebişleri sırayla hepinize gönderir :))))))))

Amin inşallah rabbim herkese yaşatsın annelik duygusunu senin de az kalmış hadi hayırlısıyla inşallah evinize gelirsiniz sağlıkla

Amin inşallah rabbim herkese yaşatsın annelik duygusunu senin de az kalmış hadi hayırlısıyla inşallah evinize gelirsiniz sağlıkla

amin canım inşallah 22 günümüz kaldı rabbim sağ sağlim kavuşturur inşallah hepinize dua edicem inşallah sizlerde bu duyguu tadarsınız canlarım :))))))))

bellimi olur her şerde bi hayır vardır derler eşinin olayıyla üzüldün belki bi bebekde sevinderecektir inşallah

amin canım hepimizi sevindirsin güzel Allahım sen tedaviye başladınmı yoksa kendiliğindenmi gecikti anlamadım ne olur kusura bakma yanlış bişey yazdıysam

bu arada herkez burdayken söliyim banunn duasını tek okumayan son ece kaldı onada msj attım cevap gelmezse kardeşime rica edip okutacağım artık ilknur arkadaşımıza duaya geiyoruz canlarım herkezin haberi olsun

amin canım hepimizi sevindirsin güzel Allahım sen tedaviye başladınmı yoksa kendiliğindenmi gecikti anlamadım ne olur kusura bakma yanlış bişey yazdıysam

başka bi dra gitmiştim 2 aydır vermiş olduğu hem iltihabı gidersin diye hemde çocuk için verdiği ilaçları içiyordum

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers

kızlar İLKNUR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

nil1971
umudumsun
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
neslyy-----------------okudu
mayflowers-----------okudu
beren660
ayşe
pearlflover
herzaman_seninle
ceylin
hilbay
derin
pinar1202
tweety25
pembe_86
son_ece

3 adet boş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…