gelirse ne ala gelmezse önümüzdeki maçlara bakacaz
selam kızlar nasılsınız nurcan benim duayı okudum yazarsın canım Allah banu arkadaşımızın dileğini kabul etsın ayrıca hepinize geçmiş olsun dilekleriniz ve dua larınız için çok teşekkür ederim Rabbim kimseyi eşinden ve sevdiklerinden ayırmasın
adetimi sormuştun bugündü günüm ama daha gelen giden yok geçen ay 2 gün geç bitmişti bilmiyorum 2 gün gecikmelimi gelir yoksa süprizmi yapar
ay canım inşallah vardır şu murek günde hayırlı haberler alırsın benimde geçti iki gün ama benim belki yaşadığım olay yüzünden gecikti ama yinede bir umut işte
eşim evde çok şükür biraz ağrıları var koluna platin takıldı ya onun ağrılarıdır ama yanımdya çok şükür Allah kimseye yaşatmasın
ay canım inşallah vardır şu murek günde hayırlı haberler alırsın benimde geçti iki gün ama benim belki yaşadığım olay yüzünden gecikti ama yinede bir umut işte
canım seninki üzüntüden gelmemiştir ama bellii olur bakarsınız rabbim şu mubarek ayda dualarımızın hürmetine bebişleri sırayla hepinize gönderir :))))))))
Amin inşallah rabbim herkese yaşatsın annelik duygusunu senin de az kalmış hadi hayırlısıyla inşallah evinize gelirsiniz sağlıkla
bellimi olur her şerde bi hayır vardır derler eşinin olayıyla üzüldün belki bi bebekde sevinderecektir inşallah
amin canım hepimizi sevindirsin güzel Allahım sen tedaviye başladınmı yoksa kendiliğindenmi gecikti anlamadım ne olur kusura bakma yanlış bişey yazdıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?