Geleceksin biliyorum bebeğim

Kızlaaar size yine bomba bir haberim vaaar....
YUMOŞLARIM BÜYÜMÜÜÜÜŞ HEM DE SAYISI DA ARTMIIIIIŞŞŞŞ...
boşuna üzüldüğünle kaldın ama sonuç önenli gözün aydın

amin...bak inanamıyordun bide artık hamile moduna geçebilirsin RABBM min izniyle kucağına aldığınıda göreceksin...adımı görünce içim bi hoş oldu neyse dünden beri bende bu duygusallık ama hep güzel şeylere duygusallaştım şükür

kız girmiştim tam siteye sen msj attın okuyunca kalbim pıt pıt etmeyebaşladı hemen topiğe geçtim :)))))))) kız sen böle haber verceni bilim sabalara kadar beklerim burda ben canım benim

size bişey diyim mi bu topik uğurlu geldi bak hazel de gebe..

canim hatirladigim kadariyle sizdede sorun esindeydi dimi..ya sayida ve hareketlilikte sorun varmiydi? insallah kairizi bizde canim..insallahhh

evet canım .esımde varıkosel vardı.amelıyat oncesı 8-9 mılyon cıvarı sperm vardı morfolojı % 2 idi ve hareket ıyıydı ama ılerı % 20 cıvarı toplam hareket % 45 lerdeydı.ama esımın spermlerınde dna hasarı vardı % 42 idi oran.hasar % 35 ten coksa mıkroyla bıle sansımız yoktu.ve ben en cok bundan korkuyordum.sonra amelıyat oldu sayı 20 mılyona yuksel dı morfolojı ve hareket aynı kaldı.hasar da % 29 a dustu.sonra dr. esıme nolvadex dıye bır ılac verdı.cok ucuz 6 tl klomen ın aynısı bır ılac bu.3 ay onu kullandı yanında proxeed plus,omega 3,evicap e vıtamını kullandı.işte boyle canım.esımın fsh 2.79 du sımdı kac oldu bılmıyorum.dr.fsh ı bıraz yukseltıp sperm kalıtesını arttrmaya calısıyordu.cunku dna hasarı demek kalıtesız sperm demektı.şunu da soylıyım 5 mılyon-10 mılyon spermle normal yoldan hamıle kalan cok arakadas var hatta 0 morfolojıyle falan.ama sızınde esınızde sorun vardı sanırım.kaan aydosla ırtıbata gecın.o cok ıyı tedavı uyguluyor.bız teoman cem kadıogluna tedavı olduk .ben cok sıkayetcıydım ılac tedavısı vermıyor dıye.o sadece nolvadexı verdı.ben ayrıyetten proxeed ,omega 3 ve evıcapı aldırdım esıme .cunku kaan aydos onları verıyordu.
erkek ınfertılıtesı bolumunde 2mılyondan 76 mılyona dıye bır topık var orda bızım gıbı umutsuz vakalı cok kısı bu sekılde tedavılerle hamıle kaldı.hatta spermlerınde % 49 hasar olan bır arkadasta 4 negatıf tup denemesınden sonra normal yolla kaldı.emınım sızde kalacaksınız ama oyle ama boyle.kalacaksınız.ıcınız rahat olsun stres yapmayın dıyemem ben de hep vardı ama bu ay cok arastrmadım oncekı aylar gıbı.pcye oyun attım.oynadım.dusunmemıs oldum cok.ve tabı tupbebege gecmenın rahatlıgı vardı cunku mayısta tupe baslıycaktım oyle dusunuyordum.parayı denklemeye calısıyordum kı Rabbim yuzume guldu.benım gıbı herkesın yuzunu guldursun.daha kese ve kalp atısını duymadık cunku 33. gunum bugun ama ınsallah onlarda olur ve darısı en kısa zamanda sıze olur.
cok uzun yazdım yıne

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

1. nazemir
2. Ayse_URL+
3. elektra01
4. nurcan306+
5. hazel82
6. umudumsun+
selam kızlar damdan düşer gibi daldım güzel haberleri görünce

düzgün anlatayım şimdi..
dediki istersen hemen bugün iğnelere başlarız devam ederiz istersen de adet olmanı bekler baştan başlarız.. hangisini önerirsiniz dedim. bizim için önemli olan yumurtaları baskılayan her neyse onun ortadan kalkmış olması, şimdi bunlar yükselişe geçmiş bence bekleyelim bunları çok zorladık atılsın bunlar yenisiyle başlayalım dedi.. öyle 3-5 ay ara vermek falan yok madem tayin olacaksın gitmeden bitirelim bu işi dedi.. ayyy canım osmanım :))))

nuracannnn gelinim çok güzelllllllllllllllllll maşallah allah bağışlasın güzelğini kaynanasından almışşşşşşşşşşşşşşş
ha ha hemen de kendine benzetti :))))))))))) gelin kaynnaya çekr derler bizde zaten :)))))))
AMAAAAAANİİİİİN Tombul yanaklı prenseeeeeess.. Teyzesi kurbaaan... Allah bağışlasın kuzuuuumm...
canım valla sen istedin diye koydum dedim görsün teyzeleri :)))))))))
sağol canım rabbim hepinizenasip etsin
canım değerinin katlanışı iyi keende kap atışıda sağlamdır ama gelişimi için iyi besen dinlen düşürme vbol su iç
valla kız o suratsız osmanı kel kafasından öpcektim zor tuttum kendimi :))) bakalım önmüzdeki adetimle başlıycaz yeniden..

ay kı heimiz öpek isterse adamı seni yavruna kavuştursunda he he :))))))))

aman aman bunları atsın yeterki yumoş olcaksa biz razıyız adegi beklemeye ma ona desedin bebişimiz gelmezese basarız orayı heeeeeeeeee

canim uzun olurmu keske herkes detaylki yazsa..evet bizdede sorune rkek infertilitesi ve sayi asiri dusuk..1milyon alti ..harketer sifir..varikosel ameliyati olduk..kaan hocayla iribattayiz..yani oda cok sans vermedi..elimden geleni yaparimd eei..suan esim igne kullaniyo..pregnly bulmadigi icin ovitrelle..bizdede fsh asiri yukse..14 civari...ya canim insallah kailirim bende..insallah..o kadar ihtiyacim varki bir bebege..hayatimd egisecek bir ebebk sayesinde..tabiki hepimize nasip etsin....sende biliyosunki gebe kalamamak cokz or..dualarinda bizi unutma canim yaa.

aman aman bunları atsın yeterki yumoş olcaksa biz razıyız adegi beklemeye ma ona desedin bebişimiz gelmezese basarız orayı heeeeeeeeee

adamda şeytan tüyü var diyorum sana.. gitmeden önce kuruyorum kafamda tamam bitti bu son daha da gitmem diyorum görünce fikrim değişiyo tipi de bişeye benzese bari

canım hiç üzülme seninde mucizen gelecek inşallah hepimizin dularındasın canım

ay sen şimdi sev benimkini inşallah bidahaki ay senin haberini alaımda benimkinin pabuç ama gitsin onu sevek ay negüzel olur amabana en güzel doğum hediyesi daha ne isterim :)))))

ah canım arkadaşım benim üzdüm seni de dertlerimle hem de gebe halinle.. hakkını helal et.. inşallah müjdelerimle telafi ederim yakında..

adamda şeytan tüyü var diyorum sana.. gitmeden önce kuruyorum kafamda tamam bitti bu son daha da gitmem diyorum görünce fikrim değişiyo tipi de bişeye benzese bari

ay valla beni bile gıcık etti gülüm burdan sana çektir çektir eziyet valla sen üzülünce ben perisan oldum valla tipini mitini boş ver bukez adam olsun valla ne gerekiyosa yapsın bize bebişimizi versin

ay valla beni bile gıcık etti gülüm burdan sana çektir çektir eziyet valla sen üzülünce ben perisan oldum valla tipini mitini boş ver bukez adam olsun valla ne gerekiyosa yapsın bize bebişimizi versin

insallah canim benim yaaa...tayin olmadan ne guzel bir hediye olur sana aysecik icin....insallah Rabbim nasip eder bukez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…