başka bi dra gitmiştim 2 aydır vermiş olduğu hem iltihabı gidersin diye hemde çocuk için verdiği ilaçları içiyordum
bu arada herkez burdayken söliyim banunn duasını tek okumayan son ece kaldı onada msj attım cevap gelmezse kardeşime rica edip okutacağım artık ilknur arkadaşımıza duaya geiyoruz canlarım herkezin haberi olsun
arkadaşlar internette gezinirken buldum ve sizlerle de paylaşmak istedim..
♥
Hastalıklarda ve her türlü musibette Eyyub aleyhisselam'ın duası:
“Rabbi inni messeniyeddurru ve ente erhamurrahimin”
♥
Çocuk isteyenlere Zekeriyya aleyhisselam’ın duası ve Meryem suresi okunur:
Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayru'l-vârisin
Rabbi heb li min ledünke zurriyyeten tayyibeten inneke semi'ud-duâ
♥
Sıkıntı ve her türlü musibette Yunus aleyhisselam'ın duası ilaç gibidir..
“Lâilâhe illâ Ente subhânek innî kuntu minezzâlimîn”
çabuk okunuyor dualrımız allah kabul etsin işş
amin canım inşallah
nurcan canım ya kusura bakma yazmayı unutmuşum evet okudum banu arkadaşımızın duasını allah kabul eder inşallah kusura bakmayınn yazdım sanıyordummm
Allah kabul etsin canım sağol şimdi ilknura okuyoruz canım bildirirsen listeyi birtiriyoruz acele ediyoruz o yüzden
tamam canım ya kusura bakma gerçekten unutuşum bugünlrde kafam biraz yogunn ilknur akadaşada okudu yazabilisin bugün okuyacagım allahın izni ilee
OLSUN CANIM SİZLER KESİN OKUUUYOSUNUZ DİYE EK ÜSÜTNE DURMUYORUM YOKSA BAŞKASINA VERİYORUz cevap gelmeyince
ilknurada okundu yazıyorum ozaman canım Allah kabul etsin
nurcan canım ben hastalandım bu yüzden ilknurun duasını anneme okutacem. ilknurdan sonra kim varsa onun duasınıda ablama okutuyum diyorum çünkü hastalıgım 6 , 7 günü buluyo listemiz aksamasınn kalan arkadaşları sırayla bi yazda dagıtacem kalan arkadaşların duasını (okumam gereken duayı)
ben çıkıyorum iyi gecelr arkadaşlar
berencim duayı okutunca bana yazarsın canımm tamam hadi sana iyi geceler bende çıkayım Allaha emanet ol
evet cnm gördük akşam kızımızı slm larınızı ilettim bi elini kafasına götrdü a.slm dercesine o kadarnurcancım banu arkadaşın meryem suresini okudum rabbim gönlündeki duası ne ise hayırlısıyla nasip etsin inşallah
nessly arkadaşım rabbim yardımcın olsun kolay geçer inşallah operasyonun
hayırlı haberlerle dönersin inşallah
nurcanım hamileliğin son ayındasın ve 42 beden pantalon giyiyorsun
bir daha sakın kiloluyum deme litfeeeennnn
ayrıca hiç göbüşün yok prensesi nerede saklıyon gııı:44:
herzamancım kızçeni görmeye gidiyorsun demekki yarın ayy teyzoşlarından selam söyle
ayrıca abartmamak kaydıyla ye canım doğumdan sonra verirsin nasıl olsa
cnm ben sana 500 dedim ama sen yine bi görüş yanlış olmasın...he he tamam gelinin kız dua et gelinine :))))))))) bende şimdi bi arkadaşan borç aldım gelinin için biz malum bütün paraı gittiğim diğer doktorlsara yedirdik ya 1000 lira aldım bi arkadaştan aslında aldımda sayılmaz arkadaş kuyumcu fark almadan bilezik sattı bana kıredi kartı ile sonra onu aynı fiyattan bozdu yani aslında ben kıredi kartına borçlandım he he saırım doğuma yeter zaten 500 tl demişti herzaman tabi testler ekstralar gene bişiler çıkar mutlaka sanırım daha fazla çıkmasınde he h e:))))) borçle çocuk doğuruyom ya nese ama doğsunda biz 1-2 ayda eski halimize döneriz yeterki o sağ sağlşm gelsin :))))))
20 sene dile kolay...Allahım sana 20 senede çektiğin zorluklarının mükafatını göndermiş yinede ne mutlu bi evlat sahibi olmuşsun...Selam canim kardesim
Allahim binlerce kez sizden razi ve hosnut olsun insallah bana detayli bilgi verdiginiz icin tesekkurler.
Evet canim tam 20 sene savastim neler cektim bir ben bilirim birde RAbbim bize asla evlat sahibi olamssiniz demislerdi.
Sabrettim Yaradanimdan istedim verici olan Rabbimdi yaratacak olan oydu ve sabir ve duayla tam 7. tup beb.Evet ek denememde kavustum kuzuma hemde tek bir yumurtayla.Inanin yavrumun yuzune baktikca hep duamdasiniz ne guzel yazmissin bitanem 20 senede ben ne olurum diye inanki canim Rabbim bizleri ayri ayri imtehan ediypor BUDA BENIM IMTEHANIMDILMAYACAK DIYE BIR SEY YOK YETERKI MEVLAM DILESIN YETERKI OL DESIN tefekkur edrek sabrederek sukrederek rabbimden istedim.
oYUZDEN ELIMDEN GELENI YAPMAK ISTIYORUM BIR CEKEN OLARAKTAN EGER KIME OKUNACAKSA SEVE SEVE OKURUM YALNIZ BENIM BILDIGIM
BEN 500 yasin okunmustu bana yalniz bunu tek tek okundu yani herkes birtane okundu bende trasfer gunu sonunu okuyup duasini yapmistim uzun yazmak isterdim ama cikmak zorundayim canim benim su mubarek persembe gununde ALLAHIM HERKESI BERMURAD EYLESIN aLLAHIM HEWREKESE HAYIRLI SALIH EVLATLAR VERSIN INSALLAH SEVGILER
niredeeeeeeeeeeeeeeeeeekızlar pek belirgin değil ama kızımın resmini koydum isteyen baksın silicem nazar değmesin kuşuma :))))))))))
ayyy önce şakamı yapıyo dedi ama sonrada dedimki niye şaka olsun olamazmıKızlaaar size yine bomba bir haberim vaaar....
YUMOŞLARIM BÜYÜMÜÜÜÜŞ HEM DE SAYISI DA ARTMIIIIIŞŞŞŞ...
fıstık çok güzel bi değer çıkmış 2 günde ne gzelslm kızlar.bugun yıne kan testı yaptrdım.132.8 den-402.8 e yukselmıs 2 gunde.bugun ıcım bıraz daha rahatladı.ama kese ve kalp atısına kadar hep tedrgın olcam galıba.ama Rabbime sonsuz şükürler olsun.Rabbim dileyen herkese yeterime,ayseme,nazemire ve tum ısteyenlere nasıp etsın hamıle kalmayı.bende cok umıtsızdım.tupbebege baslıycaktım mayısta.mucize gercekten.ben hamıle kalırsam herkes kalır dıyordum .emınım sızde hamıs olcaksınız dualarım sızlerle.Rabbim kabul etsin AMİN.
eyyyyt be osman bak yine turnayı gözüznden vurdun hee
yoksa ümidimiz yoktu sende sonunda son aşamada bişi becerebildinde büyüttn yumoşları
cnm ne zmaan adet olacaksın
ayy şimdiden heyecan başladı bende
kız ben geçen perşembe fal baktırdım kadın fincanı eline aldı sen hamile misin dedi.. yok dedim ama o zaman çok yakın dedi.. sonra açtı senin bir adağın var ama önce bu adağını yap muradın sonra olacak bir de birine bişey vaad etmişsin onu da yap dedi..
ben bir koç adamıştım hemen geçen cuma kestim Allah rızası için dağıttım bir de sevabı evliyalar erenler ruhuna 7 yasin okumayı adadım eğer pozitif alırsam diye hemen onu da okudum.. ben inanıyorum ki işe yaradı bunlar.. olsun hayırlısıyla da yine keserim..
ayyyy Allah kabul etsin adadıklarını yerine getirmişsin cnm
bu arada falcıda falcıymış hani....
inş adaklarının karşılığını kucağında görürsün fıstık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?