Geleceksin biliyorum bebeğim

gözüm yoruldu maşallah bizim hatunlara ne kaynatmışsınız. aay ne güzel haberler varmış. gebe haberi , ayşe senin adınada çok sevindim kuzum. uğur böceği gibi topik sıra kimde aceba haydii hamile kalmayan kalmasın buyurun hanımlarr

bu arada herkez burdayken söliyim banunn duasını tek okumayan son ece kaldı onada msj attım cevap gelmezse kardeşime rica edip okutacağım artık ilknur arkadaşımıza duaya geiyoruz canlarım herkezin haberi olsun

çabuk okunuyor dualrımız allah kabul etsin işş

my flowers bana mail adresini gönderirimisin lütfennn sana özel msj atamıyorummmmm

nurcan canım ya kusura bakma yazmayı unutmuşum evet okudum banu arkadaşımızın duasını allah kabul eder inşallah kusura bakmayınn yazdım sanıyordummm

Allah kabul etsin canım sağol şimdi ilknura okuyoruz canım bildirirsen listeyi birtiriyoruz acele ediyoruz o yüzden

Allah kabul etsin canım sağol şimdi ilknura okuyoruz canım bildirirsen listeyi birtiriyoruz acele ediyoruz o yüzden

tamam canım ya kusura bakma gerçekten unutuşum bugünlrde kafam biraz yogunn ilknur akadaşada okudu yazabilisin bugün okuyacagım allahın izni ilee

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers

kızlar İLKNUR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

nil1971
umudumsun
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
neslyy-----------------okudu
mayflowers-----------okudu
son_ece---------------okudu

beren660
ayşe
pearlflover
herzaman_seninle
ceylin
hilbay
derin
pembe_86

pinar1202---boş
tweety25----boş

3 adet boş

Son düzenleme:
tamam canım ya kusura bakma gerçekten unutuşum bugünlrde kafam biraz yogunn ilknur akadaşada okudu yazabilisin bugün okuyacagım allahın izni ilee

OLSUN CANIM SİZLER KESİN OKUUUYOSUNUZ DİYE EK ÜSÜTNE DURMUYORUM YOKSA BAŞKASINA VERİYORUz cevap gelmeyince
ilknurada okundu yazıyorum ozaman canım Allah kabul etsin

nurcan canım ben hastalandım bu yüzden ilknurun duasını anneme okutacem. ilknurdan sonra kim varsa onun duasınıda ablama okutuyum diyorum çünkü hastalıgım 6 , 7 günü buluyo listemiz aksamasınn kalan arkadaşları sırayla bi yazda dagıtacem kalan arkadaşların duasını (okumam gereken duayı)

Son düzenleme:

canımisimleri sırayala
ilknur
havva
duygu
yasemin yani sen
myflowers bu arkadaş ismini yazmadı nick ile okursun şimdilik bunlar

gunaydin guzellikler.....nurcan canim ben beren ve myflowers haric herkesin duasini okudum..onlarinkinide adetim bitince okuyacam..

bu arada kizlar hafta sonunu koyde gecirecem..bilginiz olsun..gelince insallah iyi haberler almis olurum herkesten..nazmeri ve pembenin adeti gecmis..insallah guzel haberleri verirsiniz..tabiki hayirlisi ama herseyden once..opuyorum sizi cok kizlar

günaydınnnnnnn hayırlı cumlarrrrrrrrrrr
rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin inşşşşş

evet cnm gördük akşam kızımızı slm larınızı ilettim bi elini kafasına götrdü a.slm dercesine o kadar
bize pas bile vermedi zilli...cnm ben dikkat ederek yiyorum bu hafta kilo almamışım zaten 77 deyim akşam belli oldu
cnm ben sana 500 dedim ama sen yine bi görüş yanlış olmasın...
kafana takma halledilir herşey...
20 sene dile kolay...Allahım sana 20 senede çektiğin zorluklarının mükafatını göndermiş yinede ne mutlu bi evlat sahibi olmuşsun...
kızlar pek belirgin değil ama kızımın resmini koydum isteyen baksın silicem nazar değmesin kuşuma :))))))))))
niredeeeeeeeeeeeeeeeeee
silemdin umarım..
Kızlaaar size yine bomba bir haberim vaaar....
YUMOŞLARIM BÜYÜMÜÜÜÜŞ HEM DE SAYISI DA ARTMIIIIIŞŞŞŞ...
ayyy önce şakamı yapıyo dedi ama sonrada dedimki niye şaka olsun olamazmı
düşün kendi kendime kurdum kızıdım kendime
ayy ayşem fıstığım o kadar sevindimki anlatamam
çok mutluyum
fıstık çok güzel bi değer çıkmış 2 günde ne gzel
kese ve kalp atışlarını beklemek ölüm gibi geliyo
bu bi mucize ya inanamıyosun kalp atışlarını duymadn
hiç kafana takma cnm onlarda gzel bişekilde gelişecek
sen dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…