Geleceksin biliyorum bebeğim

canımmm zaten sayının bu kadar dusuk olma sebebı fsh hormonuymus bak sızın sorun bellı.bızım o topıkte bır arkadasında esının cok dusuktu 0.7 lesrde bııyı.bı ıgne tedavısıyle kız normal yolla hamıle.sızın fsh normal sevıyelere gelsın bak gor o ıgneler cok ıse yarıyor.bızde tupte olmazsa kaan aydosa gtcem ıgne versın sana kullan demıstım esıme.o ıgneler cok ıyı.kaan bey o arkadasada bır deneyelım olmadı tupbebek demıstı ama kız hamıle kaldı normal yoldan.sızın sorun basıt.fh duzelsın spermler yukselır.

herkese dua edıyorum hamıle olmadan oncede kendıme ederken herkese ederdım tum ısteyenlere sımdıde aynı..hep dualarımdasınız.Rabbim buyuk

ah canım arkadaşım benim üzdüm seni de dertlerimle hem de gebe halinle.. hakkını helal et.. inşallah müjdelerimle telafi ederim yakında..

nurcanim Allah razi olsun..ay zaten senin hakkini nasil oderim..hepimizin dualarina vesile oldun...ay canim Rabbim gonlunun muradini versin insallah...

ahsizler hamiş olun ben daha ne isterim bi dua etmişim çokmu ayşem sen üzülünce ben kahroluyom rabbim yüzünü hep güldürsün canım kıyamamben sizlere bana en güzel haberiniz bebeklerinize sahip olmanız ben anca ozaman huzurlu olurum

kız ben geçen perşembe fal baktırdım kadın fincanı eline aldı sen hamile misin dedi.. yok dedim ama o zaman çok yakın dedi.. sonra açtı senin bir adağın var ama önce bu adağını yap muradın sonra olacak bir de birine bişey vaad etmişsin onu da yap dedi..
ben bir koç adamıştım hemen geçen cuma kestim Allah rızası için dağıttım bir de sevabı evliyalar erenler ruhuna 7 yasin okumayı adadım eğer pozitif alırsam diye hemen onu da okudum.. ben inanıyorum ki işe yaradı bunlar.. olsun hayırlısıyla da yine keserim..

canim benim ..Allah razi olsun..Rbbaim evladini sana bagislasin insallah..insallah canim insallah fsh istenilen seviyeye gelir ve bende hamis kalabilirim..ay nasil mutlu ettin simdi boyle yazarak..Insallah kurban oldugum Allahim hepimize nasip etsin..tum isteyen herkese...

canim yeterki gelsin bebisler..koclar feda olsun onlara

canim ya sen ne kadar iyi birisin nurcan yaaa

Allah kabul etsin canım olsun yavruna kavuş bidaha kestirirsin zaten bebiş doğunca kan akıtmak iyidir hem adağının gereğini yerine getirmiş olurunhemde bebişine kan akıtmış olursun canım :))))))))

yeminle sizi üzdükçe kendi üzüntümden daha çok üzülüyorum.. canlarıım iyi ki varsınız.. Allah ayırmasın.. ne kadar mutluyum bankadakilerden başka hiç arkadaşım yoktu şimdi bir sürü dostum oldu hem de kardeşten öte... çok şükür..

artık üzülmicez bakın ilk hamiş haberimizi aldık topiğimizde inşallah böle devam edicez senden umudumsun yeter nazemir derkern bütün kızlardan iyi hbaerler alıcaz hepimiz mutlu olcaz canım benim artık dediğin gibi bankadakilerden başka arkadaşların kardeşlerin var burda hep kalbende olsa yanıbaşındayız inan

canim yeterki gelsin bebisler..koclar feda olsun onlara

Allah kabul etsin canım olsun yavruna kavuş bidaha kestirirsin zaten bebiş doğunca kan akıtmak iyidir hem adağının gereğini yerine getirmiş olurunhemde bebişine kan akıtmış olursun canım :))))))))

hayırlısıyla olsun da keseriz tabi.. görmemişin çocuğu olursa :)) para bulsam deve keserim...

fatih ürek de doğunca babası oğlum oldu diye 40 tane koç kesmiş mehmet ali erbil anlattıydı

evet canım yaa o topıkte bır arakadsın da yuksektı o da kaan beyın tedavısıyle dusurdu sanırım 10 sevıyelerındeydı en son.ve o da hamıle kaldı normal yolla hatta o topıgın sahıbı olan arkadas yanlıs hatrlamıyorsam adını.yanı fsh kolay iş.ayyyy sızın cok yakın.bak bırde oyle 2 gunde bır ılıskıymıs falan oyle degıl.yumurtlama gunlerınde hergun ılıskı olsun.bız 13-15-16-17-18-19. gunlerde calıstık.bırde preseedle hamıle kalan da cok ama sız su ıgnelerı kullanın bır normal sevıyeye cekın fshı sonra gelıcek bebıs bak gor.o ıgneler cok ıse yarıyor.

aynen canim..burda rahat konustugum kadar hic bir arkadasimla konusamiyorum...cok ozel dostlar kazandim..gonul isterdiki cok daha yakin olalaim..gorusebilelim...ama bunada cok sukur...kalperimiz bir

sizlerin dostluğunun kıymeti gücü çok başka..

bugün asu da konuşmaya gitmiş, o da değişik bir tedavi önermiş ama o benim gibi hevesli değil hem çok kararsız hem de yorgun, kırgın.. Rabbim onun da yüzünü güldürsün inşallah..

hayırlısıyla olsun da keseriz tabi.. görmemişin çocuğu olursa :)) para bulsam deve keserim...

fatih ürek de doğunca babası oğlum oldu diye 40 tane koç kesmiş mehmet ali erbil anlattıydı

ay aysee Allah senı hamıle etsın emi guldurdun benı.he he heee oylemı yapmıs gercekten :))=))

canim benim...nasil mutlu ettin beni..Rabbim gonlune gore versin..inan cok ama cok sevindimmmm...biri boyle olumlu konusunca nasil seviniyorum inanki....cok sagol canim benim ya...insallah dedigin gibi olur canim benim...

ay inşallah rabbim kimseyi evlat hasretiyle evlat acısıyla sınamasın rabbim hepinize evlat nasip etsin asucumda inşallah iyi haberlerle gülsün inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…