taze anne kızın nasıl zorluyomu ::))))))
ah iyi diyelim iyi olsun azıcık da uyuyabilseydik :)))
ah iyi diyelim iyi olsun azıcık da uyuyabilseydik :)))
Kızlar
beni unutmadınız değil mi
neler yaptınız kimler hamile...
Nereden görüşmeye başladınız biri bana özetlesin lütfen...
Ben bir cilt hastalığı geçiriyorum ve 6 ay boyunca ilaç tedavisi göreceğimden kendiliğimden de olsa hamile kalmam yasak. Ya ... Biliyormusunuz aklımdan bile çıktı bebek... Bu süreçte..
Neyse benim için her şey yolunda... Iyi olsun geç olsun....
Kızlar
beni unutmadınız değil mi
neler yaptınız kimler hamile...
Nereden görüşmeye başladınız biri bana özetlesin lütfen...
Ben bir cilt hastalığı geçiriyorum ve 6 ay boyunca ilaç tedavisi göreceğimden kendiliğimden de olsa hamile kalmam yasak. Ya ... Biliyormusunuz aklımdan bile çıktı bebek... Bu süreçte..
Neyse benim için her şey yolunda... Iyi olsun geç olsun....
günaydın arkadaşlar benim bugün 9.günüm pazartesi test günü ben 7ve 8.günnleri test yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı ikisinde de sizce durum nedirki?
günaydın arkadaşlar benim bugün 9.günüm pazartesi test günü ben 7ve 8.günnleri test yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı ikisinde de sizce durum nedirki?
yeterim kaaynanamlar var fazla nette dolaşamıyorum bana kk dan yada faceden eşinin ve kendinin adını yollasana bu arada annelerinizinde adlarını yaz ablam hamiş ya benim ayşeye okuduğum bi dua vardı gece kalkıp sabah namazıyla okunuyordu onu okusun sana hamişken
ayyyyyyyyyyyyy pembecim hamişsin kızzzzzzzzz hamiiiiiiiiiiiiiş ay negüzel teker teker doğuruyoz ha hay kimse yavrusuz kalmıcak aramızdan ben biliyom[/QUO
slm kızlar bugun 12.gunum kan testınde degerler 820 cıktı neolur bana sonucu soyleyııııııııınnnnnn.daha doktorla grsmedım ama cok merak edıyorum.buarada ıns canım hepımız ıcın busene ugurlu gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?