Geleceksin biliyorum bebeğim

ah iyi diyelim iyi olsun azıcık da uyuyabilseydik :)))

kız seninki şimdiden uyumuyorsa gününü doldurunca yandınız tam fırlama olur valla yandın ayşemki ne yandın :)))))))))) kucağa alıştırma bağri benim gibi :)))))))))))anam ben kaçim benim kız çorabı felan çıkarmış ayak parmağını yiyo sıpa hadi byeeeeeeee

ah iyi diyelim iyi olsun azıcık da uyuyabilseydik :)))

kız seninki şimdiden uyumuyorsa gününü doldurunca yandınız tam fırlama olur valla yandın ayşemki ne yandın :)))))))))) kucağa alıştırma bağri benim gibi :)))))))))))anam ben kaçim benim kız çorabı felan çıkarmış ayak parmağını yiyo sıpa hadi byeeeeeeee

kızlar mrhb nasılsınız kayifler nasıl

Kızlar
beni unutmadınız değil mi

neler yaptınız kimler hamile...

Nereden görüşmeye başladınız biri bana özetlesin lütfen...

Ben bir cilt hastalığı geçiriyorum ve 6 ay boyunca ilaç tedavisi göreceğimden kendiliğimden de olsa hamile kalmam yasak. Ya ... Biliyormusunuz aklımdan bile çıktı bebek... Bu süreçte..
Neyse benim için her şey yolunda... Iyi olsun geç olsun....

çok geçmiş olsun canım hayırlısı bak ayşemde bir türlü başlayamıyordu hep bir sorun hep bir dert kızıımız kendiliğinden tutundu :))))))))

unutmadık canım geçmiş olsun öncelikle vardır bundada bi hayır
son ece vardı hamileymiş bi topikte tesadüf gördüm şaşırdım hiç burayada yazmadı başkada kimse yok
ayşemiz kızını kucağına aldı nurcanınki herzaman seninlenin kızıda maşallah büyüyorlar abla oldular başkada aklıma gelen yok

günaydın arkadaşlar benim bugün 9.günüm pazartesi test günü ben 7ve 8.günnleri test yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı ikisinde de sizce durum nedirki?

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALARRRR ♥ ♥ ♥
Ya Rabbimmmmmm, bu mübarek Cuma gününde günahlarımızı bağışla, bizleri affet
Nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
Daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
Bizlere verdiklerin için çok şükür Allahımmmmmmmm
Aminnnnnnnnnnn

günaydın arkadaşlar benim bugün 9.günüm pazartesi test günü ben 7ve 8.günnleri test yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı ikisinde de sizce durum nedirki?

ayyyyyyyyyyyyy pembecim hamişsin kızzzzzzzzz hamiiiiiiiiiiiiiş ay negüzel teker teker doğuruyoz ha hay kimse yavrusuz kalmıcak aramızdan ben biliyom

PEMBEEEEEEEEM gözün aydın kuzum Allah tamamına erdirsin innnnşallaaaah...
hadi sıra umudumsunda :)))

CANIM YAAAAAAAA GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİMMM İNŞŞŞŞŞ HAMİŞSİNDİR CANIMMM İNŞŞŞŞ PZRTS İPLE ÇEKECEĞİMMMM (ama eğerki tarnsferden sonra çatlatma iğnesi kulanmışsan beta hcg yi yükselte biliyor inşş böyle değildir inşş hamişsindir inşşş)

yeterim kaaynanamlar var fazla nette dolaşamıyorum bana kk dan yada faceden eşinin ve kendinin adını yollasana bu arada annelerinizinde adlarını yaz ablam hamiş ya benim ayşeye okuduğum bi dua vardı gece kalkıp sabah namazıyla okunuyordu onu okusun sana hamişken

canımmmm sağol allah razı olsun çok duygualndırdın beni yaa

kızlarr mrb bu topiktede herkes face gitti ya pek yazan yok
bende şu sıra kızlar çok yoğunum pek orayada gelemiyom umudumsunu merak ettim nasıl gidiyo tedavisi ne aşamada

hadi inşallah pembecim ALLAH tamamını erdirsin çok tebriklker
41 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…