Geleceksin biliyorum bebeğim

yok yok tırsma hiç bak 2 senedir ne kadar sıkıntılı günler yaşadım başka hiçbir doktor benimle bu kadar uğraşmazdı tamam tarzı biraz değişik ama çok iyi bir insan kabli çok iyi
bebeğim 5 günlük falandı mosmor oldu korktuk kapıp acile gittik doktoru beklerken tesadüf osman hoca geldi başka bir hastası için bizi görünce hemen geldi, çocuk doktoru gelip muayene edip tamam sorun yok diyinceye kadar da gitmedi halbuki bizimle işi çoktan bitmişti..
sen bi git gene gör gel he he :))))))))) özlemiş miş :)))))))) kızını özle artık sen ben uyurken bile özlüyorum :))))))) sende durumlar nasıl

amin kızlar inşallah brbişleriniz olsunda uyurken özleyin :)))))))))

len kadın sanki kızım uyuyo da özliycekmişim :))) kandırma bu kızları da uyumuyo bu bebek milleti uyur da özlerim falan sanmayın yok öyle bişey :))) devamlı kucakta ve devamlı gıcırdıyor benimki kırkım çıkınca osman hocaya kontrole gidicem, ozaman geri vericem ben bu kızı bozuk çıktı gıcırdıyor diye valla tüp olsa paramı geri isterim..

YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR

deliiiiiii,uyur uyur büyüdükçe merak etme,bazn 3 saat uyuyduğuda oluyo 45 dk.da

YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR

sanada hayırlı cumalar cnm

merhaba arkadaşlarım nurcan nazemir yeteer ayşe url ,herzamanseninle , ve tüm arkadaşlarım eveeett kızlar konuşmama kararı alan ben şook şook şoklardayım hiç beklemediğim gelişme oldu hamile degilim orası kesin olmakla birlikte bebek konusunda asla olmaz okadarda degil bizde ne varki yok canım çok erken derken birde doktorum tüp bebek demezmi bana o kadar uzak geliyorduki çok şaşırdım eşimdede bende de sorun var ben pcoyla boğuşurken eşim hareketli sperm az ve ileriye atamıyormuş. tüp bebek konusunda burda bilği toplamaya çalışıyorum tedavi aşaması özellerde ücret hastanede ne kadar bilmiyorum.. şimdi işin içine maddi yönden hırpalanmak kaldı alllahım hayırlısı. bebişimin olmasını çok istiyorum. şimdi ne yapacagım bilmiyorum istanbul ya da ankarada olcek tedavim nisan veya mayıs gibi düşünüyorum. istanbul çok uzak ve konaklama sorun kafam çok karışt. ayşem sende tüp bebek mi yaptırmıştın canım bu arada bebişine kavuşmuşsun şükür allah tamamına erdirsin mürüvetinide gör inş. azcık bilgi ver canım bana bilgisi olan kızlar yardım edin bana .. haydi

canım allah kucagına almayıda nasip etsinnn.. çook sevindimm canım yhaa gelsin bebişleeerrr ugurlu bu topik canımmm ayy bende ayrılmayımmm artıkk

hoşgeldin canım nerdeyse 4 aydır gelmiyordun arada bakıyorum kk girmişmisin diye şimdide seni görünce sevindim inşallah tüple bebeğini kucağına alırsın yada tüpe gerek kalmadan gelir meleğin
ayşe tüp tedavisi görürken dr yumurtaları çok yorduk birdahaki ay aynı tedaviyi uygularız demiş ve o ay tüpe gerek kalmadan hamile kaldı ALLAH ın hikmeti

hoş geldin bebebğim aklına takılan ne varsa sor bildiğimiz kara yardımcı oluruzzz

canım çok sagol hoşbulduk nasılsın sende durumlar nasıl. ben böyle işte inş bebişlerimiz bizi hiç yormadan gelir ne diyelim dua etmekten başka elimizden bişi gelmez. markete gidip alıncak gibi bişey degilki kuzum hemen alsak
hoş geldin bebebğim aklına takılan ne varsa sor bildiğimiz kara yardımcı oluruzzz
hoşbulduk yeteerimm canım nasılsın. aklıma takılan tekşey ve en önemlisi doktor sonrası masraflar vss hayırlısa inş. maddi manevi sınanıyoruz allahımın sınavı işte.. araştırıyorum ankarada özel veya devlet farketmez iyi bir doktor. ve masrafları ne ka dar .1012 için tüp bebeklere ücret ne diyorlar bilmiyorum ve en önemlisi yazdıgım gibi doktor..bir yola çıktık hayırlısı allah tan :18:

canımmm ankrda arkadaşlar bak niki (bilgemmmm 9olan bir arkadaş var o devlet as yaptırdı rapor çıkartıldı (ben sana özleden profil linkini atarım konuşursun ) tadevi ve ilaçlar 750 tl gibi bir şey tutmuşdu sanırmmmm çokda menun kalmıştı bilgemmmm

tatlım öncelikle rahat ol sakin sakin araştır içine sinen bir yerde dene hayırlısıyla olacak inşallah bol bol dua et meryem suresi oku ve hergün istiğfar et ben hergün 700 kez ettim içini temizliyor insanın
ben bir kez tüp denedim olmadı 2 kere daha tedaviye başladık yumurta gelişmedi kist oldu derken ikisi de iptal oldu 2. iptalden sonra adetimi bekliyordum 3. kez denemek için ama nasip oldu işte adet olmadım :)) darısı başına canım
bak dediğim gibi bol dua meryem surei bak bnim kızımın adı bu yüzden meryem..

Son düzenleme:

canım arkadaşım sagolll allah razı olsun kucakların bebiş dolsun inşş..:13: :13: :13: ben mesaj attım kendisine bakalım cevap bekliyorum senin yardım edebilecegini söylediğinide yazdım sorun olmaz inş.. hayırlısı çook sagol kalbine göre versin rabbim.

seninki gercekten mucize olmuş allahım benim mucizemide verir inş. ilk kez yaptıracagım için biraz özen istiyorum acıkcası ayrıca duydugum kadarıyla devlet hatanesi 1 emriyo yapıyormuş. özeldekilerse 2 emriyo yapıyormuş pozitif oranını artırmak için. hayırlısı allah isteyen herkeze bebiş versin içindede ben olayımm iiinş..
sğl cnm iyiyim çok şükür bebişte iyi 5bitti 6ayın içinde cnm..tam bi yaramaz zilli

oyyy oyyyy kıyamam ben ona taamm yemelik olmuş teyzesi ısırsın yanaklarını allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş.. küçük yaramazı öp benim için.

Son düzenleme:
Ayse kız bebişin dogdumu? Allah analı babalı büyütsün inşş. bende ne zamandır girmiyordum merak ettim ne var ne yok gireyim dedim. burdAKİ HERKESE dua ediyorum Allah en kısa zamanda onlarında kucagına bebişlerini versin inşş.

amin canım inşşşşşş yok bebeğim olmaz bilgemmmmm sana yardımcı olurr

sğl cnm Allah hepimizin kalbine göre versin....aamin

arkadaşlar ben bugün kese denen şeyleri gördüm sizler haklı çıktınız iki taneydi nekadar güzel bişey allahım herkez o anları yaşar inşallah rabbim herkeze nasip kısmet etsin banada artık kucağıma almayı 5 haftalıkmış 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacaz hayırlısıyla

doğdu teyzesi doğdu aceleci zilli 27 günlük oldu bile.. sen nasılsın ne kadar oldu?

çok şükür bin şükür canım.. Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..kalp atışı var ya hayatta duyacağın ennnnn güzel ses olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…