ayyyyyyyyyyyyy pembecim hamişsin kızzzzzzzzz hamiiiiiiiiiiiiiş ay negüzel teker teker doğuruyoz ha hay kimse yavrusuz kalmıcak aramızdan ben biliyom[/QUO
slm kızlar bugun 12.gunum kan testınde degerler 820 cıktı neolur bana sonucu soyleyııııııııınnnnnn.daha doktorla grsmedım ama cok merak edıyorum.buarada ıns canım hepımız ıcın busene ugurlu gelır
CANIM GÖZÜN AYDIN HAMİŞSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Amin inşallah canım bizde sizingibi aynı duyguları yaşarz inşllahPEMBEEEEEEEEM gözün aydın kuzum Allah tamamına erdirsin innnnşallaaaah...
hadi sıra umudumsunda :)))
CANIM GÖZÜN AYDIN HAMİŞSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
inşallah canımya eğer varsa darısı sizinde başınıza canım benim
kimyasal gebelikte olabilirmiyim lütfen cvp
test sonucunu şimdi gördüm bayağı yüksek inşallah sağlam gebeliktir 2 günsonra tekrarla canım testi
pembişşşş gözünaydın şekerim hamişsin hayırlısı olsun cnm
benim 11.günki değerim 42 gibi bişidi
senin değerin maşallah çok yüksek ben sağlıklı bi gebelik olduğunu düşünüyorum..
pembecim gönlünü ferah tut bu kadar yüksek değer kimyasal değildir olsa olsa ikizdir :)))
Rabbim bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla nasıl büyüdüğünü bile anlamadan mürvetlerini göstersin inşallah..
sen ki hiç tanımdadn bana binlerce fatiha okudun öyle geniş güzel yüreklisin Allah da gönlünden geçen tüm güzellikleri yaşatacak sana ben inanıyorum.
offf zaten lohusayım zır zır ağlattın kız beni.. hadi bakalım osman hoca bir kuş daha vurdu :))) selamımı söyle özledim valla alışmıştım kaç zamandır her hafta gitmeye
Senin kaç çıkmıştı hatırlıyomusun?
pembecim gönlünü ferah tut bu kadar yüksek değer kimyasal değildir olsa olsa ikizdir :)))
Rabbim bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla nasıl büyüdüğünü bile anlamadan mürvetlerini göstersin inşallah..
sen ki hiç tanımdadn bana binlerce fatiha okudun öyle geniş güzel yüreklisin Allah da gönlünden geçen tüm güzellikleri yaşatacak sana ben inanıyorum.
offf zaten lohusayım zır zır ağlattın kız beni.. hadi bakalım osman hoca bir kuş daha vurdu :))) selamımı söyle özledim valla alışmıştım kaç zamandır her hafta gitmeye
canım benimki 31 di seninki maaşallah iyi
nasılsınız kızlarrrrr
yaaaaaaaaa ne güzel siz buraka bebişleri konuşuncaaa nasıl mutlu oluyorummm
bend bir acayiplik var ozaman nurcann:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?