Geleceksin biliyorum bebeğim

pembişşşş gözünaydın şekerim hamişsin hayırlısı olsun cnm
benim 11.günki değerim 42 gibi bişidi
senin değerin maşallah çok yüksek ben sağlıklı bi gebelik olduğunu düşünüyorum..

pembecim gönlünü ferah tut bu kadar yüksek değer kimyasal değildir olsa olsa ikizdir :)))
Rabbim bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla nasıl büyüdüğünü bile anlamadan mürvetlerini göstersin inşallah..
sen ki hiç tanımdadn bana binlerce fatiha okudun öyle geniş güzel yüreklisin Allah da gönlünden geçen tüm güzellikleri yaşatacak sana ben inanıyorum.
offf zaten lohusayım zır zır ağlattın kız beni.. hadi bakalım osman hoca bir kuş daha vurdu :))) selamımı söyle özledim valla alışmıştım kaç zamandır her hafta gitmeye

Aminnn Canım o senin güzel yüreğinden sizlerde okadar iyisinizki rabbim bütün güzellikleri sizlerede versin ben iyiki sizin gibi çok değerli arkadaşlar tanıdığım için çok şanslıyım hepiniz benim için çok değerlisiniz...pazartesi gitcem selamını söyleye bilirmiyim bilmiyorum okadar tırsıyorum ki ondan hele telfonda konuşurken sende meleğinin engüzel günlerini hep beraber yaşarsınız canım

sen bi git gene gör gel he he :))))))))) özlemiş miş :)))))))) kızını özle artık sen ben uyurken bile özlüyorum :))))))) sende durumlar nasıl

nasılsınız kızlarrrrr
yaaaaaaaaa ne güzel siz buraka bebişleri konuşuncaaa nasıl mutlu oluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…